Villámgyorsan és a legolcsóbban szállítunk — 300 + fogyasztói vélemény — Orvosok tapasztalatai — A legszélesebb Sunrider termékkínálatból választhatsz — A világ legkoncentráltabb élelmiszerei és italai — Kóser és Halal minőség — 5000 éves tapasztalatra/tudásra épülő receptek — A legtöbb információ a Regenerációs Programról — Amerikai gyártási színvonal/minőség — Már 40 éve sikeres a világon a Regenerációs Program

06-30-951-8350 | +36-1-788-0230

Folyamatosan tisztítsd és tápláld a szervezetedet különleges növényi italokkal és ételekkel, hogy holnap is vidám, energikus és fitt lehess!

Blog

Méregre mérget? Soha! Nem bevinni, kihozni kell!

Méregre mérget? Soha! Nem bevinni, kihozni kell!

Az ötezer éves, keleti elveken nyugvó Regenerációs Program a világ legrégibb, legjobban kipróbált szisztémája. Bevált. Kíméletes. Fájdalom- és kockázatmentes. Természetes. Egyszerű. Milliók élvezik a világon!

Gyengéd és élvezetes méregtelenítés

Gyengéd és élvezetes méregtelenítés

Az ember évekig, sőt évtizedekig nem vesz észre semmit az önmérgezésből, ám egy reggel arra lesz figyelmes: hol itt fáj, hol ott fáj, majd pedig már mindenütt … Az idővel fölhalmozódó méreganyagok lassan, alattomosan megbénítják az idegrendszer érzékelő képességét.

Az elsavasodás

Az elsavasodás

„Testünk erőinek valamennyi összetétele közül a savak hatása a legkárosabb!” – mondta Hippokratész. Manapság az elsavasodás „népszerűbb” probléma, mint valaha. Ha a szervezet több sósavat termel a kelleténél, az számos egészségügyi problémához vezethet. 

Miért olyan sok manapság a krónikus betegség?

Miért olyan sok manapság a krónikus betegség?

Amíg régen az alapvető élelmiszerek rengeteg vitamint és ásványi anyagot tartalmaztak, manapság átvette helyüket a számtalan féle tartósító- és konzerválószer. A görög bölcs, Hippokratész mondása hűen tükrözi a mindenkori helyzetet: „Azok vagyunk, amit megeszünk.”

A méreganyagok

A méreganyagok

Vannak olyan méreganyagok, amelyek viszonylag rövid ideig terhelik csak testünket, mivel a szervezet hamar kiválasztja őket. Eltávolításukkal nem szükséges különösebben törődnünk. Ám vannak olyan mérgező anyagok is, amelyek elraktározódnak, amelyeket a test nem tud azonnal kiválasztani, és amelyek – a méreg fajtájától függően – a szövetekben és a szervekben raktározódnak el. Ezek egyfajta időzített bombává válhatnak, és senki nem tudja pontosan, hogy hány év és mennyi összegyűlt méreganyag kell az első tünet megjelenéséhez.

Sunrider és a mozgás

Sunrider és a mozgás

Az egészséges életmód kiemelkedően fontos tényezője a mozgás. A rendszeres sportolás (még a hobbiszintű mozgás is) azonban komoly teljesítményt és energiát követel meg tőlünk, amit valamilyen formában meg kell teremtenünk. Bemutatjuk a Sunridert, amelynek több terméke is sportolók nagy kedvence. Megmutatjuk miért!

A 110 éves Sárga Császár

A 110 éves Sárga Császár

Ha valaki a kínai Regeneráció kezdeteire kíváncsi, előbb vagy utóbb Shen Nung nevébe botlik. Ő az első nagy név: a Gyógyfüvek isteneként vonult be a történelemkönyvekbe. A nagyjából 4 700 évvel ezelőtt élt kutató egész életét a gyógynövények megismerésének szentelte: 365 különböző növényt tesztelt magán.

Tünetmentes vagy a nyaralás alatt?

Tünetmentes vagy a nyaralás alatt?

Ugye veled is előfordult már, hogy nyári szabadságod alatt szinte „elfeledkeztél” azokról a nyavalyákról, betegségekről, melyek otthon folyamatosan megkeserítik életed? Mintha nem is lennének. Történt már veled ilyen?