Villámgyorsan és a legolcsóbban szállítunk — 300 + fogyasztói vélemény — Orvosok tapasztalatai — A legszélesebb Sunrider termékkínálatból választhatsz — A világ legkoncentráltabb élelmiszerei és italai — Kóser és Halal minőség — 5000 éves tapasztalatra/tudásra épülő receptek — A legtöbb információ a Regenerációs Programról — Amerikai gyártási színvonal/minőség — Már 40 éve sikeres a világon a Regenerációs Program

06-30-951-8350 | +36-1-788-0230

Folyamatosan tisztítsd és tápláld a szervezetedet különleges növényi italokkal és ételekkel, hogy holnap is vidám, energikus és fitt lehess!

Fontos! A rendelésed leadásához minimum 8000 Ft értékű vásárlás szükséges. A házhozszállítás 8000 Ft felett 890 Ft.-, 30 000 Ft felett ingyenes.

Sunrider SunBreeze olaj

5570 Ft

Sehol nem talál ehhez foghatót! A SunBreeze balzsam és olaj a Sunrider leggyorsabb és legfeltűnőbb hatású termékei. Egyetlen tégelye vagy üvegcséje önmagában felér egy hordozható elsősegélydobozzal!

Eredete az ősi Kínába vezethető vissza, ahol ezt a külsőleg alkalmazott kenőcsöt megfáradt, sérült harci játékosok sajgó tagjainak enyhítésére használták. A név (sun=nap, azaz forróság, illetve breeze=szellő, azaz hűsítés) találóan tömöríti magába a jin-jang filozófiát: megégetett bőrre kenve hidegérzetet kelt, míg fázós, hideg tapintású, keringési problémával küszködő testfelületen alkalmazva forrónak érezzük.

A SunBreeze balzsamot és olajat leginkább fájó izületeinkre, izmainkra kenve alkalmazhatjuk, hogy ott enyhülést hozzon. Általában kis mennyiség elégséges, így sokáig eltart.

Előnyös tulajdonságai:  

– halántékunkra, nyakunk hátsó részére dörzsölve enyhítheti a fejfájást, szédülést;
– torna, testedzés után hűsíti az izületeket, izmokat és inakat
– segít a szervezetnek égések, csípések, karcolások leküzdésében
– hosszú séta után megnyugtatja a lábat
– miután nyugodtan szájba vehető, frissíti a leheletet
– segít torokfájás, köhögés, fogfájás elmulasztásában
– tenyérre kenve és mélyen beszívva kitisztítja a légutakat, megkönnyíti a légzést
– tengeri betegség (autóban való utazás esetén rosszullét) esetén enyhülést hozhat
– sokak szerint éberebbé, frissebbé tesz
– ha lenyeljük, megállíthatja a hányást, megnyugtatja a gyomrot
– fogmosáskor fogkrémhez adva felpezsdítí az ínyt
– hasznos lehet álmatlanság ellen
– távoltartja a szúnyogokat, legyeket
– fürdővízbe keverve stimulálja, serkenti a bőrt
– illatos füstölőbe vagy mécsesbe cseppentve kellemes illattal tölti meg a szobát
– kitűnő masszázshoz
– a fejbőrbe dörzsölve serkenti a vérkeringését és a hajhagymák működését.

Finoman masszírozza halántékába vagy fáradt izmaiba, illetve számos egyéb módon használhatja. Kerülje a szem környékét!

mentol, kasszia, menta, eukaliptusz, kámfor, benzil-alkohol, fahéjaldehid, kumarin, eugenol, butilfenil-metilpropilén, d-limonenén, linalool.

Mindig velem van. Szinte bármire jó: torokfájdalomra, zúzódásra, húzódásra, Calli teába csepegtetve menstruációs görcsre, álmosság ellen, szellem frissítő, fogínyvérzésre, nyálkahártya regeneráló, fájdalom csillapító, aftára, vízbe csepegtetve jó szájöblögető, stb…(Szommerné Jáger Cecília (37) – dentálhigiénikus)

Tengeren jártunk és darázscsípésnél használtuk. Aki találkozott már vele, az tudja milyen fájdalmas, kemény duzzanat marad utána. SunBreeze balzsammal kezelve gyakorlatilag egy nap alatt elmúlt a tünet! Azóta a fiúk csak ezt kenik magukra. (Barta Éva)

Kis üvegbe töltött nagy segítség, lábon járó patika. Ha szúr, fáj, ég, sebes lett… vagy nátha gyötri az embert, néhány csepp naponta akár többször is, és kész a megoldás. Ami ég azt hűti, ami fázik azt fűti, mert serkenti a keringést. Mindig nálam van, tudok magamon segíteni. (Róthné Bogdola Erzsébet (61) – tanítónő)

Hosszan sorolhatnám, mi mindenre használom, de inkább csak egyet emelek ki: hosszabb edzések után bekenem vele a fáradt izmaimat. Felér egy masszázzsal, másnapra friss vagyok, izomláznak nyoma sincs! (Lakatos Roland (38) – vállalkozó)

A kis ‘csodapatikám’ mindig velem van. Azonnali segítség a náthára, sérülésekre, frissítésre, fájdalomra, stb… Férjemnek is kedvence síelés és biciklizés közben. (Jágerné Simon Marica (60) – életmódtanácsadó)

Szúnyogveszélyes időszakban picit megkenem vele a boka és a csuklóm környékét, és a vérszívók messze elkerülnek… (Kékes Emese)

Bokaficamnál hűsítésként, gyógyításként alkalmaztuk. Gyengéden bemasszíroztuk az érintett részt. A dagadást, a lila-kék foltokat rendkívül gyorsan enyhítette. A fájdalom is hamar elmúlt! Egy hét múlva derült ki, hogy nem ficam volt, hanem törés…(Balogh Marcsi)

Kifordult a kezem egy esésnél. Három ujjam bánta… Este elkezdtem SunBreeze balzsammal kenegetni, és minden duzzanat és fájdalom elmúlt! Csak a gyógytornásznő gyakorlatainál fáj még egy kicsit… (Plekár Balázs)

Fájt a fogam, baromira kínlódtam… Nem hittem el, hogy szájban is lehet alkalmazni, de annyira fájt, hogy kipróbáltam. A mentolos, kesernyés ízt hamar megszoktam és a fogam, ínyem fájdalma gyorsan elmúlt. Nagyon örültem neki! Nem utolsó sorban jó leheletet is biztosított. Köszönöm! (Szegedi Tina)

Gyakran fáj a térdem, nyikorog és hasogat. Elkezdtem kenni a SunBreeze balzsammal, és egyre jobb és jobb lett. Szeretem, ahogy átmelegíti az ízületeket, és mintha élet járná át a csontokat is. Nagyon jó érzés! Örülök, hogy rátaláltam erre a csodakenőcsre! (Szegő Zsófia)

Óvatlanul megfogtam az izzó vaslemezt két újjal a konyhában… Nem volt egy gyönyörű élmény, gondolhatják! Szentségeltem, aztán előkaptam a SunBreeze balzsamot, és leápoltam magam vele. Hát mit mondjak, nem hólyagosodott föl, nyomtalanul elmúlt a helye, de jó, hogy van nálam mindig! (Ürmös Ági)

„Hosszú ideig versenyszerűen sportoltam, s bizony sokszor okozott gondot az izomláz, a folyamatosan jelentkező izomgörcs. Megismertem a csodaolajat, s használni kezdtem. Edzés, verseny előtt gondosan bemasszíroztam vele lábaimat. Élénkítő hatása azonnal jelentkezett, de később meglepve tapasztaltam, hogy elmúltak a görcsök, elmúlt az izomláz. Nem kellett tartanom doppingvétségtől sem, mivel növényi koncentrátumról van szó, ráadásul minden ellenőrzésen átesett készítmény. Ma már csak kedvtelésből sportolok, de az olaj használatát nem hagytam abba, nagyon jót tesz a vérkeringésemnek.” (Kovács István, Budapest)

„Barátainkkal kirándulni mentünk tavasszal. Gyönyörű erdős vidéket jártunk be. Mindenki vett valamilyen készítményt a szúnyogok ellen. Én a „kis üvegcsémet”, a csodaolajat vittem magammal. Homlokomat, tarkómat, halántékomat, kézfejemet vékonyan bekentem, s vidáman sétálgattam, míg a többiek folyamatosan csapkodták magukat. Engem elkerültek a kis vérszívók. Természetesen megszántam a társaimat, s mindenkinek adtam. Elég is volt bőven, hisz’ nagyon kevés kellett belőle.” (Dr. Salamon Zsuzsa, Budapest)

Egy nyári kirándulás alkalmával túratársam olyan szerencsétlenül esett arccal a köves hegyoldalra, hogy az alsó ajka mélyen berepedt, erősen vérzett, és a seb földdel szennyezett volt… Sürgősen tenni kellett valamit! Előkaptam a SunBreeze olajat, a “Nap szellőjét”, és a sebet óvatosan bekenegette, majd papír zsebkendővel igyekezett összeszorítani a mély vágást. Míg a hegy tetejéről leértünk, többször megismételtük a kenegetést. Közben csillapult a fájdalom, megszűnt a vérzés, a seb összehúzódott. Négy óra múlva került orvoshoz, aki összevarrta az ajkát… Varratszedésre nem kellett mennie, mert a gyógyult seb 5 nap után kilökte a fonalakat… A túratársam azonnal kért tőlem egy olajat. (Haypál Ildikó)

Ki ne ismerné azt az érzést, amikor az ember orra bedugul: se kifújni nem lehet, se belélegezni… Ilyenkor a szuper orrcsepp sem segít. Ilyen pillanatba vettünk egy kis üveg SunBreeze olajat, és addig-addig próbálgattuk vele a bedugult orron át a légzést, míg sikerült! Ez az én gyermekeimnél már sok álmatlan éjszakától kímélt meg bennünket. (Balassa Szilvia)

Kezdetben megfázáskor használtam az olajat. Jó az eldugult orr nyálkahártyájára, szabad levegőt biztosít. Az orr sebeit (a papír zsebkendő kidörzsöli ilyenkor) gyorsan begyógyítja. Fejfájáskor a homlokra kenve hűsít és csillapítja a fájdalmat. Torokfájáskor azt elmulasztja. Később a tarkómra kentem, frissít, élénkít. Aztán elkezdtem a keresztcsontom fájdalmára alkalmazni. Ragyogóan segített minden alkalommal. Ma már az izom fájdalmakra, izomlázra is használom. (Babirák Marcsi)

A nyári hőségben a tarkómat szoktam bekenni az olajjal finoman, és élvezem a hűsítő hatását. Jó illatom van tőle, és nem érzem a járműveken mások izzadság szagát sem… (Kiss Kati)

Nem a számon, hanem az orrom alatt szokott újabban herpeszféleség kialakulni. Aki ismeri, tudja, milyen fájdalmas és nehezen múló. Mióta a SunBreeze olajat használom, nem gyullad be és nagyon hamar visszahúzódik. Nem alakulnak ki a fájdalmas hólyagok. Na, ilyenkor még valami immunerősítőt benyomok , és azzal együtt meg is gyógyul, láthatatlanul. (Nagyváradi Éva)

„Súlyos betegség és műtétek következtében nagy mennyiségű és gyors hajhullást tapasztaltam. Már nézegettem a parókákat, amikor barátnőm megajándékozott egy kis üvegcse csodaolajjal, mondván ezt tegyek hajmosásnál az öblítővízbe és dörzsöljem be a fejbőrömet vele. Arra gondoltam, hogy ez a pici üveg egyszer se lesz elég. Tévedtem. Kellemes bizsergés öntötte el nemcsak a fejem bőrét, de egész lényemet, hajhullásom megállt, s újra beindult a növekedés, az olaj meg nagyon sokáig elég volt, hisz – én nem tudtam – koncentrált készítmény. Azóta folyamatosan használom, s mindig van nálam, bárhová megyek.” (Kulics Ferencné, Debrecen)

„A csodaolajat naponta használom, nagyon sok jó tapasztalatom van. Segít a nagy melegben a zsúfolt járműveken: frissít, és jó közérzetet biztosít. Fej és nyakfájásra, égésre is kiváló volt. Fogíny ápolására is alkalmaztam, a fájdalmat, a fogíny vérzését megszüntette. Legutóbbi tapasztalatom: egy méhecske megcsípte a lábujjamat. Bekentem olajjal. A csípés nyomtalanul eltűnt, a fájdalom megszűnt, nem dagadt fel, nem pirosodott be a csípés helye. Majdnem ugyanez történt az édesanyám karjával. Amíg nem kente be olajjal a csípést, addig viszketett, piros volt. Az olaj azonban gyorsan rendbe tette.” (Hajdú Istvánné, Budapest)

„Számos alkalommal segített már nekem a csodaolaj. Ez történt legutóbb is. Mentem az iskolába, és a buszon olyan tömeg volt, hogy majdnem elájultam, pedig nekem ez nem szokásom. Az is igaz, hogy ez az út, amit máskor 10-15 perc alatt tettünk meg, most kb. 25 percbe telt. Bekentem az olajjal a tarkómat és ittam is belőle, és pillanatok alatt kitisztult a levegő számomra. Nagyon örültem, hogy nálam volt ez a kis csodaszer, mert ilyen rosszul még nem voltam életemben.” (Horváth Katalin, Vál)

„Influenzajárványos időszak volt. Nyugodtan jártam-keltem, erősnek és védettnek éreztem magam. Egyik nap mégis jelentkeztek a tünetek: szédülés, hányinger, rossz közérzet. 10 csepp csodaolajat csöpögtettem egy fél deci vízbe, és egyszerre megittam. Rövid időn belül megszűnt a rossz közérzetem. Az olaj mindig nálam van, már sokszor segítettem vele másoknak is. Hatása gyors és rendkívül hatékony”. (Cseh Gábor, Szigethalom)

„A kertben dolgoztam, amikor egy rovar megcsípett. Mire beértem a házba, már hatalmas piros folt keletkezett a csípés körül. Háromszor is be kellett kennem csodaolajjal, mire megszűnt a fájdalom és elmúlt a piros folt.” (Hájasné Krán Katalin, Vál)

„Kislányom minden ősszel összeszedi az első hörghurutot, ahogy kezdődik a »szezon«. Nem szeretem a gyógyszereket, ezért ki kellett találnom valamit. A kis olajat már régen ismertem és használtam, de valahogy nem mertem alkalmazni a lányomnál, főleg nem köhögésre. Barátnőm adta a kiváló tanácsot: belecsepegtettem a teájába. Igen, ez kiválóan bevált! Megmondom őszintén, hogy ma már nemcsak köhögéskor isszuk így a teát, hanem minden reggel használjuk. Azóta nincs semmi panasz, sőt, még a hangja is szebb lett!” (Varga Kálmánné, Sárvár)

„Görögországi kirándulást kaptunk ballagási ajándékként többen az osztályból. Indulás előtt anyukám a kezembe nyomott egy kis üveget, és még mondott valamit, de nem figyeltem. Bedobtam a hátizsákomba és indultunk is. Szerencsétlenségemre a második napon kifordult a bokám. Csak félve telefonáltam meg, hogy mi történt. Ekkor anyu megint a kis üvegről kezdett beszélni. Gyorsan megkerestem, és jó alaposan bekentem vele. Csak néztem! Másnapra már gond nélkül tudtam járni, a harmadik nap pedig megnyertük a strandfocit. Anyu – a csodaolajjal! – megmentette a nyaralásomat!” (Németh Zoltán, Pápa)

“Tudjuk, hogy a herpesztől nagyon nehéz megszabadulni, hisz’ időről időre kiújul, hordozzuk magunkban. Nagyon kellemetlen tud lenni, főleg, ha az embernek fontos megbeszélés előtt kezd feszülni a bőre. Én is így jártam, ráadásul egy hatalmas tályog kíséretében érkezett. Az első kétségbeesés után azonnal a csodaolajhoz fordultam segítségért, és nem kellett csalódnom. Gondosan bekentem mindkét helyen, ínyemen és ajkamon. A harmadik kezelés után már éreztem, hogy nem lesz baj, nyoma sem lesz a találkozón. Így is történt, másnapra nyomtalanul elmúlt mindkét problémám, és már hosszú ideje nem is jött elő.” (Páva Mária, Budapest)

„Horgászás közben megcsípett egy erdei vaddarázs. A kezdeti fájdalom egyre erősödött, majd szinte elviselhetetlenné vált. A csuklóm óriásira dagadt, gyakorlatilag megbénult. Szerencsére volt nálam csodaolaj, amit eredetileg a szúnyogcsípések kivédésére vittem magammal. Ott is kiválóan teljesített, de megpróbáltam enyhíteni a fájdalmamon is. Nem is számítottam rá, hogy a bénultságom is elmúlik, pedig így történt. Másnapra csak egy rossz emlék maradt a horgászkalandból, még a helyét sem találtuk a csípésnek.” (Burányi Gyula, Budapest)

“Édesanyám lábán nagyon csúnyán előjöttek a visszerek. Természetesen mindent megpróbáltunk, mivel egyre fájdalmasabb lett a probléma. Végül a csodaolajos kezelés segített: teljesen megszűntek panaszai, megállítottuk a folyamatot.” (Hercegné Pataky Beatrix, Dunakeszi)

“Édesanyám lábán nagyon csúnyán előjöttek a visszerek. Természetesen mindent megpróbáltunk, mivel egyre fájdalmasabb lett a probléma. Végül a csodaolajos kezelés segített: teljesen megszűntek panaszai, megállítottuk a folyamatot.” (Hercegné Pataky Beatrix, Dunakeszi)

„Horgászás közben megcsípett egy erdei vaddarázs. A kezdeti fájdalom egyre erősödött, majd szinte elviselhetetlenné vált. A csuklóm óriásira dagadt, gyakorlatilag megbénult. Szerencsére volt nálam csodaolaj, amit eredetileg a szúnyogcsípések kivédésére vittem magammal. Ott is kiválóan teljesített, de megpróbáltam enyhíteni a fájdalmamon is. Nem is számítottam rá, hogy a bénultságom is elmúlik, pedig így történt. Másnapra csak egy rossz emlék maradt a horgászkalandból, még a helyét sem találtuk a csípésnek.” (Burányi Gyula, Budapest)

“A múlt héten történt, hogy egy létrát összecsuktam úgy, hogy a jobb kezem középső ujja a létra két szára között maradt. Mondanom sem kell; csillagokat láttam a fájdalomtól. Hirtelen nem tudtam, hogyan fojtsam el a fájdalmat, amikor eszembe jutott, hogy a táskámban van SunBreeze olaj. Szó szerint megöntöztem vele a fájós ujjamat; a fájdalom két percen belül megszűnt, a körmöm még azóta sem lilult be!” (Glovotz Ferenc, Szigetszentmiklós)

“Egy visszavonult masszázs-terápiás szakember vagyok Texasból, és hosszú évek óta használom a Sunbreeze olajat mind a klienseim, mind saját magam számára. Több testrészem is ízületi gyulladásos, az egyetlen dolog, ami segít csökkenteni a fájdalmat az a Sunbreeze olaj. Csodálatos termék.” (Rose C. – herbsfortune.com)

“Nagyon hasznos több területen is! Én migrénekre, orrdugulásra, izomfájdalmakra és nyugtatásra is használom a Sunbreeze olajat. A kis üvegcse kényelmesen elfér a zsebedben. Egyszerűen imádom!” (Esther – herbsfortune.com)

Ezt a terméket egy nővér mutatta meg nekem. Először szkeptikus voltam, de úgy voltam vele, egy kis újdonság nem árthat. A térdem rettenetesen fájt. Bottal kellett járnom, és térdmerevítőt is viselnem kellett. Amikor a nővér alkalmazta a Sunbreeze olajat, bot és térdmerevítő nélkül tudtam járni 3, vagy több napon át. Rendkívül erős termék, de nem érzed rajta, hogy túl erős lenne – kellemes érzést ad. Egy barátomnak is ajánlottam, akinek csontkinövései voltak, de ma már fájdalom nélkül tud járni.” (Ann L. – herbsfortune.com)

“Mindig is jó fertőtlenítő és fájdalomcsillapító terméknek tartottam a Sunbreeze olajat. Gyorsan gyógyítja a sebeket, és alkalmanként meleg vízbe csepegtetve segít a gyomorproblémák orvosolásában. Adtam egy barátomnak belőle, aki zongorista, és segített neki orvosolni a reumás ízületi gyulladásait az ujjaiban.” (Swan C. – herbsfortune.com)

“Évek óta használom ezt az olajat. A kutyámnak is szoktam alkalmazni, viszketésre vagy fájdalmakra. Mindig is csodáltam, hogy milyen jól működik, és mennyivel biztonságosabb, mint a szörnyű kemikáliák, amelyeket a különböző receptre felírt spray-k tartalmaznak. Egy nap a kutyám szörnyen vakarózott, felkaptam és bekenegettem a Sunbreeze olajjal. Következő reggel kértem egy receptet az állatorvostól, de már nem volt rá szükség – a Sunbreeze megoldotta a problémát.” (Sandy – herbsfortune.com)

“Ez az olaj a legjobb arra, hogy kitisztítsd a fejed, és soha semmi ilyen jó terméket nem találtam, ami ennyire nyugtató hatású lett volna. 10 évvel ezelőtt ismertem meg, és azóta használom, és imádom. Néhány évente mindig veszek belőle 6 darabot.” (Connie C. – herbsfortune.com)

“A Sunbreeze olajat édesanyámnak vettem ajándékba, aki hallotta, hogy jó hatással van a vérkeringési és légzési problémákra. A múltban rengeteget járt orvosokhoz, hogy rosszul érzi magát, és többféle gyógyszert felírtak neki, amik semmit nem használtak. Miután kipróbálta a terméket fel is hívott, hogy milyen jól használ, és tovább fogja ajánlani a barátainak is. Örülök, hogy ezt használja, már csak azért is, mert teljesen természetes alapanyagokból készült. Az ára is rendkívül baráti.” (Naomi Y. – herbsfortune.com)

„A Sunbreeze olaj az abszolút kedvencem. „Mindenható olajnak” hívom. Mindenhol van a házban, hogy mindig kéznél legyen. Sehova nem mennék nélküle. A férjem és a két fiam is rengeteget használja.” (Michi Tremonte, Westchester – besthealthfoodstore.net)

„Elmúlt 2 hetem megmentője”

Ezt a címet adnám kis történetemnek, ugyanis, ha nem létezne ez a kis üvegcsés, számomra „életmentő” olajka, akkor… bele sem gondolok inkább.

Sajnos minden januárban utolér egy felső légúti betegség, ami nálam brutál köhögési formában nyilvánul meg ami idén sem volt másként, de már tapasztalt öreg rókaként ahogy éreztem, hogy jön a ’cunami’ még a lakás másik végébe sem mentem el a SunBreeze olajom nélkül.

No, az éjszakák pedig teljesen elképzelhetetlenek nélküle, ebben a 2 hétben még Brad Pittre sem gondoltam olyan szeretettel, mint a kis olajomra.

Én kenem, iszom, nyelem, inhalálok vele, mindenhogy használom, óriási segítség. Éjjel forró vizet teszek egy kis tálba és bele cseppentek vagy 20 cseppet, majd magamra zárom az ajtót (kisfiamnál is nagyon gyakran alkalmazom). Most kapóra is jött a maszk, ugyanis belülről pár csepp olaj, majd fel a maszk és így próbáltam aludni éjjel.

Ha ezt nem tettem volna, sajnos az esti-éjjeli köhögés teljesen eluralt volna, és pont a gyógyuláshoz szükséges pihenést vette volna el tőlem. Kentem a mellkasomra, inhaláltam vele és én bizony a nyelvemre is cseppentek, és azt le is nyelem, nagyon sokat segít!

Szívből ajánlom mindenkinek ezt a kis csodaszert.

(Palotai Petra)