Villámgyorsan és a legolcsóbban szállítunk — 300 + fogyasztói vélemény — Orvosok tapasztalatai — A legszélesebb Sunrider termékkínálatból választhatsz — A világ legkoncentráltabb élelmiszerei és italai — Kóser és Halal minőség — 5000 éves tapasztalatra/tudásra épülő receptek — A legtöbb információ a Regenerációs Programról — Amerikai gyártási színvonal/minőség — Már 40 éve sikeres a világon a Regenerációs Program

06-30-951-8350 | +36-1-788-0230

Folyamatosan tisztítsd és tápláld a szervezetedet különleges növényi italokkal és ételekkel, hogy holnap is vidám, energikus és fitt lehess!

19 érv a Sunrider mellett

1)

A Sunrider cég alapítója és tulajdonosa dr. Tei Fu Chen gyógyszerész és világhírű gyógynövény-specialista.

2)

A Sunrider termékeit dr. Tei Fu Chen kutató, gyógy­nö­vény­szakértő fejlesztette ki.

3)

A Sunrider-termékek 5 000 éves receptek alapján ké­szül­nek: ötezer éves tapasztalat áll mögöttük! A cég be­te­kin­tést enged a gyártási folyamataiba, az éves Nagy Kon­fe­rencia alkalmával büszkén mutatja meg üzemeit több száz embernek.

4)

A teljes gyártási folyamatot a cég tulajdonosa el­len­őrzi.

5)

A termékekért, a gyártási folyamatért egyszemélyes fe­le­lősséget vállal.

6)

A Sunrider cég bio tisztaságú növényekből készíti a ter­mékeit.

7)

A növények feldolgozását – az általános gyakorlattal szem­ben – tisztítási folyamatok sorozata előzi meg.

8)

A Sunrider táplálékkiegészítők különböznek az általános étrendkiegészítő készítményektől: nem szárított őrleményekből állnak, hanem koncentrált növényi sűrítményeket és kivonatokat tartalmaznak. A növényekből vizes áztatással vonják ki az értékes élő hatóanyagokat, majd a vizet elpárologtatják. Kb. 7 kg alapanyagból készül 1 kg végtermék.

9)

A termékprogramban egyforma jelentőséggel bírnak a szervezet tisztítására és a szervek táplálására szolgáló készítmények. Valamennyi (több mint 400 féle) terméket csúcs-technológiájú üzemekben készítik, amelyek a gyógyszergyártási kritériumoknak felelnek meg. E különleges készítmények adalékanyagokat (tartósító, színezék stb.) nem tartalmaznak.

10)

A termékek dobozán, csomagolásán nem található a jól ismert figyelmeztetés: „Kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét…” Erre nincs szükség, mert ezek a termékek NATÚR élelmiszerek, vagyis teljes értékű tápanyagok.

11)

A Sunrider cég a gyártáskor nem alkalmaz sugársterilezést, mivel a gamma-sugár a növények biológiai értékét csökkenti, illetve megsemmisíti.

12)

A Sunrider termékei megfelelnek a kóser és a mohamedán élelmiszertisztasági követelményeknek.

13)

A termékek előállításához, csomagolásához, forgalmazásához külső céget nem vesznek igénybe.

14)

A Sunrider bőrápolási termékei élelmiszer minőségűek: ami nem jó a gyomornak, azt bőrre se használjuk!

15)

A Sunrider-termékeket 1982-től ismerik és használják már több mint 50 országban a világban – reklám (tévé, rádió, plakát stb.) nélkül.

16)

A Sunrider növényi, élő, bioenergetikai termékeit a kisgyermekektől az aggastyánokig bárki fogyaszthatja.

17)

A Sunrider nem végez állatkísérleteket, az új termékeket a tulajdonos magán, családján és vezető Független Üzlettulajdonosokon teszteli.

18)

A Sunrider cég számos rangos díjat – például a „New York Város Kóser Díja” (USA), a „Legjobb 10 vállalat a termékeik minőségébe vetett fogyasztói bizalom alapján” díja (Kína), a „Fortune Delight a 100 legjobban keresett élelmiszerek egyike” díj (Kína), a „2008-as Izraeli Olimpiai Csapat támogatása” díj (Izrael) stb. – nyert el.

19)

Chen doktor és felesége, dr. Oi Lin Chen (az USA-ban doktorált orvos), pénzkereseti lehetőséghez is juttatja az embereket, hogy ezekből a kitűnő termékekből minél többet fogyaszthassanak, illetve azért, hogy egy jobb minőségű életet érhessenek el. A cég több, mint 27 éve forgalmazza termékeit Magyarországon: több tízezer elégedett, rendszeres fogyasztójuk van.

Válts Te is márkát: cseréld le a vegyszereket tartalmazó ké­szít­ményeid (fogkrém, haj- és bőrápoló szerek, háztartási tisz­tí­tó­szerek, mosószerek) az egészséget megóvó, környezetkímélő ter­mékekre, és fogyaszd a kínai császárok 5 000 éves re­cep­tú­rá­ja alapján készült italokat,  táplálékkiegészítőket! Légy igé­nyes, válaszd a Sunrider egészségkultúrát, hogy mi­nél hosszabb és egészségesebb életet élhess!