Sunrider Conco kapszula – A légzőrendszer erősítője

17179 Ft

Az ősi kínai filozófia szerint a világegyetem öt elemből épül fel: fa, tűz, föld, fém és víz. A kínai gyógyászatban ezek a szervezet öt fő rendszerének felelnek meg. Ha az öt elem egyensúlyban van, akkor az egész szervezet jól működik. A kínaiak évezredekkel ezelőtt felismerték, hogy léteznek úgynevezett szervrendszer-specifikus élelmiszernövények, amelyek célirányosan kifejezetten egy-egy szervrendszert táplálnak.

A Conco növényi koncentrátum a „fém” elem növényeivel a szervezet légzőrendszerének működését segíti: a melegítő (tisztítás, jangenergia) és a hűsítő (táplálás, jin-energia) növények kombinációjával segíti a szervezetet az egyensúly megteremtésében. Ez a szervrendszerünk annál is inkább fontos, miután a kínai filozófia szerint az életerőt, a csít a külvilágból részben lélegzésünkkel juttatjuk el tüdőnkön keresztül a szervezetünkbe. Bármi is gátolja a megfelelő légzést, az egyben gátolja az életerő áramlását is, ami az európai gyógyászatban az oxigénellátást jelenti.

A Conco a légzőrendszer táplálásán túlmenően jól együttműködik az immunrendszer és a hormonrendszer erősítésére szolgáló gyógynövényekkel (Alpha 20C és Prime Again ), és segíthet a szervezetnek a légúti betegségek, megfázás, influenza leküzdésében, csökkentheti a fejfájást, beleértve a migrént, védelmet nyújthat fertőzések ellen, megnyugtathatja a gyomrot és csökkentheti a hányingert, valamint enyhítheti az allergiás tüneteket.

A Conco élelmi értékű növények keveréke, tehát, mint bármilyen táplálékot, rendszeresen fogyaszthatjuk.

Napi 2 db kapszula étkezéskor. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészéges életmódot.

mentalevél (33,3%), amerikai lestyán gyökér (12,3%), sásliliom gyökér (12,3%), édesgyökér (12,3%), olasz nádgyökér (12,3%), kapszulahéj (hidroxipropil-metil-cellulóz)

0