Sunrider SunSmile – Növényi fogkrém

6463 Ft

Olvasta már a márkás, sokat reklámozott fogkrémek címkéin található figyelmeztetéseket? Ha eddig nem, most szánja rá az időt, és saját maga is meg fog lepődni: „6 éven aluli gyermek csak szülői felügyelettel használja. Ha a fogmosáshoz szükségesnél nagyobb mennyiséget lenyel belőle, sürgősen forduljon orvoshoz vagy a helyi toxikológiai állomáshoz!”

Léteznek olyan fogkrémek, amelyeknek a csomagolása belső oldalán található a figyelmeztetés! A veszélyek nem újkeletűek, de törvényeink csak pár éve írják elő ennek feltüntetését a címkén. A fluoridról, amit korábban kifejezett előnyként, reklámcéllal emlegettek, bebizonyosodott, hogy lenyelve egészségkárosító hatású.

Továbbá a fogkrémek általában olyan dörzsanyagokat tartalmaznak, amelyek hosszú távon tönkreteszik a fogzománcot. Nem is beszélve a cukorról vagy mesterséges édesítőszerekről, illetve egyéb ízesítő anyagokról. 

A megoldást a SunSmile Növényi fogkrém jelenti, amely Dr. Chen sok éves kutatásainak eredményeképpen jött létre. Nem tartalmaz fluoridot, mint ahogyan cukrot, szaccharint és egyéb mesterséges összetevőket sem. Természetes úton nyert szódabikarbóna és növényi enzimek segítségével hatékonyan tisztítja a fogakat, és táplálja a fogínyt is. Tiszta és friss ízű, a gyerekek is szeretik; és nem hagy szemcsés réteget a fogakon.

Előnyös tulajdonságai:

– Erősen koncentrált termék: egy borsószemnyi elegendő belőle a tökéletes fogmosáshoz. Ennélfogva rendkívül gazdaságos is.
– A szódabikarbóna kíméletesen polírozza és tisztítja a fogat, és nem tartalmaz hozzáadott ízfokozót.
– Teljesen természetes készítmény, amely lenyelve sem ártalmas, még a kisgyermekeknek sem.
– Nincs szükség külön gyermekfogkrémre: egy család, egy fogkrém!
– Nem karcolja a fogzománcot, és nem károsítja az ínyt.
– A száj természetes pH-egyensúlyával harmóniában működik
– A szájüregben az enzimek hatása folyamatosan érvényesül, függetlenül attól, hogy a fogkefe eléri-e a fogak nehezen hozzáférhető területeit.

szorbitol, víz, xilitol, hidratált szilikon, glicerin, nátrium-metil-kokoil-taurát, nátrium-kokoil-szarkoszinát, PEG-32, pantenol, biszabolol, tokoferil-acetát, fokhagymaolaj, eukaliptuszolaj, mentaolaj, édesgyökér-kivonat, olvasószemfa-kivonat, fahéjmag-kivonat, magnóliavirág-kivonat, kamillavirág-kivonat, pektin, szódabikarbóna, cellulóz, karbomer, klorofill, kalcium-karbonát, titánium-dioxid, bromelain (gyümölcsenzim), papain (gyümölcsenzim), allantoin, nátrium-benzoát, kálium-szorbát, klórhexidin-diglükonát, trieatnol-amin, természetes ízesítők

Hagyományos fogkrémet használtam, de kipróbáltam a SunSmile fogkrémet, és kidobtam a boltit. Az egész számat frissé, tisztává varázsolja. (Kahala B. – herbsfortune.com)

Több, mint 25 éve használom ezt a fogkrémet, és imádom. Nem használnék mást. Imádom az ízét, és a tényt, hogy nem tartalmaz káros méreganyagokat. (Irene E. – herbsfortune.com)

„A SunSmile fogkrémnek nagyszerű íze van. Nem tartalmaz fluort sem, ami maró hatású lehet, ugyanakkor hosszabb ideig biztosítja azt az érzést, hogy a fog felülete tiszta. Véleményem szerint a fogkövet is eltávolítja.” (Fritz Biedermann, Manager, Németország)

„A SunSmile nem hasonlítható a többi fogkrémhez. A többi fogkrémhez képest kevesebbet kell belőle használni, ami miatt jobban megéri az árát. Több, mint egy hónappal ezelőtt nyitottam fel egy tubust, és még mindig sok fogkrém van benne.” (Francine Convers, Manager, Franciaország)

0