06-30-951-8350 / 06-1-788-0230 naplovas@naplovas.hu

Sunrider SunSmile – Növényi fogkrém

6097 Ft

Ez a különleges fogkrém tökéletesen tisztít, de úgy, hogy kémiailag nem zavarja meg a szájnyálkahártya és az íny biológiai egyensúlyát. A kereskedelemben kapható többi fogkrémmel szemben, kizárólag élelmiszer tisztaságú anyagokat tartalmaz. A benne lévő finom gyógynövényösszetevők regenerálják a szájflórát.

Egy tubus a SunSmile gyógynövény fogkrémből más márkákból négy tubus tisztító erejének felel meg. Ez a gyártó különleges koncentrálási technikájának az eredménye, amivel a hatékonyságot a hagyományos fogkrémek négyszeresére emelte. Így nem szükséges egyszerre túl sokat használni belőle.

A fogkefénk negyedét elfedő mennyiség bőven elég arra, hogy ragyogó formába hozza a fogainkat. Intenzív tisztító hatású, kellemes frissítő ízű, minden utóíz nélkül.

Ez a gyógynövény alapú fogkrém a regenerációs filozófia megtestesítője a szájhigiéniában. Nemcsak a fogakat tisztítja, hanem egy regeneráló fürdő az egész szájnak.

Ebben a fogkrémben nincs cukor, nincs szaharin és fluorid. Mentes az általánosan használt habosító faktortól, a nátriumszulfáttól is. A nátriumszulfát inkább irritáló, mint jótékony hatású anyag a szájápolásban.

Hatékony, természetes összetevők

A SunSmile tisztító, fehérítő és fényező hatású összetevője a szódabikarbóna, amit természetes forrásból nyernek. Ez finoman tisztít, nem karcol, nem sérti meg a fogzománc természetes védő rétegét.

A SunSmile mikroszemcséi olyan hatékony növényi enzimek, amelyek sikeresen veszik fel a harcot a fogon lévő lerakódásokkal (plakkokkal) és a fogszuvasodással. Ezek az enzimek lebontják a zsírokat, a szénhidrátokat és a proteineket.

Amikor este lefekvés előtt ezzel a fogkrémmel mosunk fogat, a cukroknak nem marad esélyük arra, hogy éjszaka kifejtsék romboló tevékenységüket a fogainkon.

A szájban felgyülemlő baktériumok hatására lepedék képződik a fogak ínyhez közeli, 1-2 mm-es részén (fognyak). Ez a szuvasodás, az ínygyulladás és a fogkő képződés alapja.

A SunSmile fogkrém egyik aktív enzimje a bromelain, amit az ananász szárából vonnak ki. Ez az enzim képes magánál sokkal nagyobb proteineket (fehérjék) is lebontani. Eltávolítja azokat a protein maradékokat is, amiket a szájnyálkahártya sejtjei választanak ki természetes regeneráló tevékenységük során. Ez az erőteljes enzimhatás megelőzi, illetve csökkenti a fogkő képződését és az ínygyulladást.

Mivel teljesen eltávolítja az ételmaradványokat a fogak közül és az ínyről, így ez a különleges fogkrém megakadályozza, hogy a baktériumok elkezdjék ártó tevékenységüket. Az olvasószemfa kérge (neem-fa) egy évezredes fogtisztító gyógynövény. Eredetileg Indiából származik, de egész Ázsiában megtalálható.

A Sunrider azért használja, mert a tapasztalatok azt bizonyítják, hogy hatékony védelmet nyújt a baktériumokkal szemben. (Erőteljesebb hatású ebből a szempontból, mint a teafaolaj.)

Baktériumölő összetevői között szerepel még a kamélia, az eukaliptuszolaj és a fokhagyma olaj.

Az íny táplálása érdekében tartalmaz még többek között édesgyökér-kivonatot, allantoint és különböző magvak kivonatait.

A SunSmile fogkrém élelmiszer finomságú, tehát lenyelhető, így a gyermekek is bátran használhatják.

Alkotórészei a fogak karcmentes tisztításán túl elősegítik az íny biológiai egyensúlyának helyreállítását. Ezáltal nemcsak a fogak elszíneződését előzi meg hatékonyan, hanem csökkenti az íny gyulladásos vérzéseit, és segít a szájnyálkahártya elváltozások regenerálásában is.

A SunSmile rendszeres használatával csökken a száj káros baktérium állománya, a szuvasodás, és a fogászati problémák száma. Kifejezetten csökkenti a fogászati költségeket.

 

szorbitol, víz, xilitol, hidratált szilikon, glicerin, nátrium-metil-kokoil-taurát, nátrium-kokoil-szarkoszinát, PEG-32, pantenol, biszabolol, tokoferil-acetát, fokhagymaolaj, eukaliptuszolaj, mentaolaj, édesgyökér-kivonat, olvasószemfa-kivonat, fahéjmag-kivonat, magnóliavirág-kivonat, kamillavirág-kivonat, pektin, szódabikarbóna, cellulóz, karbomer, klorofill, kalcium-karbonát, titánium-dioxid, bromelain (gyümölcsenzim), papain (gyümölcsenzim), allantoin, nátrium-benzoát, kálium-szorbát, klórhexidin-diglükonát, trieatnol-amin, természetes ízesítők

Hagyományos fogkrémet használtam, de kipróbáltam a SunSmile fogkrémet, és kidobtam a boltit. Az egész számat frissé, tisztává varázsolja. (Kahala B. – herbsfortune.com)

Több, mint 25 éve használom ezt a fogkrémet, és imádom. Nem használnék mást. Imádom az ízét, és a tényt, hogy nem tartalmaz káros méreganyagokat. (Irene E. – herbsfortune.com)

„A SunSmile fogkrémnek nagyszerű íze van. Nem tartalmaz fluort sem, ami maró hatású lehet, ugyanakkor hosszabb ideig biztosítja azt az érzést, hogy a fog felülete tiszta. Véleményem szerint a fogkövet is eltávolítja.” (Fritz Biedermann, Manager, Németország)

„A SunSmile nem hasonlítható a többi fogkrémhez. A többi fogkrémhez képest kevesebbet kell belőle használni, ami miatt jobban megéri az árát. Több, mint egy hónappal ezelőtt nyitottam fel egy tubust, és még mindig sok fogkrém van benne.” (Francine Convers, Manager, Franciaország)