Villámgyorsan és a legolcsóbban szállítunk — 300 + fogyasztói vélemény — Orvosok tapasztalatai — A legszélesebb Sunrider termékkínálatból választhatsz — A világ legkoncentráltabb élelmiszerei és italai — Kóser és Halal minőség — 5000 éves tapasztalatra/tudásra épülő receptek — A legtöbb információ a Regenerációs Programról — Amerikai gyártási színvonal/minőség — Már 40 éve sikeres a világon a Regenerációs Program

06-30-951-8350 | +36-1-788-0230

Folyamatosan tisztítsd és tápláld a szervezetedet különleges növényi italokkal és ételekkel, hogy holnap is vidám, energikus és fitt lehess!

Fontos! A rendelésed leadásához minimum 8000 Ft értékű vásárlás szükséges. A házhozszállítás 8000 Ft felett 890 Ft.-, 30 000 Ft felett ingyenes.

Sunrider Kandesn Mélyhidratáló krém

15051 Ft

A Kandesn® Mélyhidratáló krém az alapfokú bőrápolási programunk negyedik, egyben utolsó lépése.

A tisztítás és a tonizálás után a Kandesn Mélyhidratáló krém a bőr mély hidratálását biztosítja. Ez a pihekönnyű krém anélkül hidratálja a bőrt, hogy ragacsossá tenné azt. Mivel egy bőrpuhítókban és növényi kivonatokban gazdag formula, a Kandesn® Mélyhidratáló krém megnyugtatja, hidratálja és lággyá varázsolja a kicserzett, száraz bőrt. A sejteken belüli és sejtek közötti vízhiány megzavarja a természetes metabolizmust és a bőrszövet önjavítását. Ez az oka annak, hogy a dehidratált bőr csökkent önjavító és regenerációs képességgel rendelkezik. Mivel a száraz bőr korlátozott öngyógyító képességgel bír, sokkal fogékonyabb a különböző bőrkárosodásokra, beleértve a napsugárzás és a durva bőrtisztító anyagok által okozottakat is. Ráadásul a száraz bőr hajlamosabb a fertőzésre és irritációra, mivel sok apró repedés található rajta, amely utat nyit a baktériumok számára. A zsíros bőr öngyógyító mechanizmusát pedig az gátolja, hogy a kóros faggyúállomány kedvez a baktériumok szaporodásának, így könnyen alakulnak ki fertőzések és gennyes bőrproblémák.

A Kandesn® Mélyhidratáló krém normalizálja a bőrfelszín víz-olaj egyensúlyát, így az öngyógyító képesség helyreáll. Ha bőrét folyamatosan hidratálja, az segít a káros folyamatok lassításában, illetve megszüntetésében. Ha pedig bőre kiváltképp száraz, a jó eredmény elérése érdekében valószínűleg bőkezűen és az átlagosnál gyakrabban kell elvégeznie bőrápoló programunkat, nagy hangsúlyt fektetve a hidratálásra. Előnyös tulajdonságai: Mélyen hidratálja és védi a bőrt, így biztosítva a bőr táplálását és fiatalosságának megtartását. Míg más hidratáló termékek hatása gyakran csak 1-2 óráig tart, így a bőr napi háromszori használat esetén is az idő legnagyobb részében száraz marad, a Kandesn® Mélyhidratáló krém hatása lényegesen hosszabban érvényesül. Este, lefekvés előtt használva alvás közben is táplálja a bőrt, és segít a bőr természetes megújuló ciklusainak gyorsításában.

Kiszerelés:

68 ml

Ujjbegyeivel finoman vigye fel a Kandesn® Mélyhidratáló krémet az egész arcra és nyakra, finoman végigsimítva a száraz területeken. Bőre megfelelő hidratálásának biztosítása érdekében nyugodtan használja bőven!