Villámgyorsan és a legolcsóbban szállítunk — 300 + fogyasztói vélemény — Orvosok tapasztalatai — A legszélesebb Sunrider termékkínálatból választhatsz — A világ legkoncentráltabb élelmiszerei és italai — Kóser és Halal minőség — 5000 éves tapasztalatra/tudásra épülő receptek — A legtöbb információ a Regenerációs Programról — Amerikai gyártási színvonal/minőség — Már 40 éve sikeres a világon a Regenerációs Program

06-30-951-8350 | +36-1-788-0230

Folyamatosan tisztítsd és tápláld a szervezetedet különleges növényi italokkal és ételekkel, hogy holnap is vidám, energikus és fitt lehess!

Méregre mérget? Soha! Nem bevinni, kihozni kell!

14

ÁPRILIS, 2021

Táplálkozás

Az ötezer éves, keleti elveken nyugvó Regenerációs Program a világ legrégibb, legjobban kipróbált szisztémája. Bevált. Kíméletes. Fájdalom- és kockázatmentes. Természetes. Egyszerű. Milliók élvezik a világon!

A méreganyagok fő okozói

Napjainkban szinte nincs olyan ember, aki teljesen egészségesen táplálkozna, kellő időt szánna a rendszeres testmozgásra és nem stresszelne. Pedig ez a 3 tényező a fő okozója a szervezet mérgeződésének, salakosodásának.

Szinte már mindenki tudja: friss, vegyszermentes zöldséget-gyümölcsöt kellene ennie, tiszta vizet innia, sok halat, magvakat kellene fogyasztania. Kellene. Ezzel szemben mi történik?

Többnyire a hipermarketekben szerzik be azokat az élelmiszereket az emberek, amit még a legjobbnak tartanak. Természetesen lesz benne tartósítószer, mesterséges színezékek, állományjavítók, cukor, adalékanyagok és még sok egyéb káros anyag.

Nem csoda hát, hogy olyan sokan allergiások lesznek, vagy éppen szív- és érrendszeri panaszokkal küszködnek!

Ha sok folyadékot fogyaszt, segítheti a tisztítást.

Ám a legtöbb ember nem iszik eleget, „szárazon él”. Ráadásul az elfogyasztott italok jelentős része inkább árt, mint használ. A szénsavas, cukrozott üdítők komoly veszélyt jelentenek a szervezetre. Mégis az emberek – az ízek, a fogyasztási élvezet csapdájában vergődve! – nem tudnak ellenállni a kísértésnek.

Mi jelent hatékony segítséget?

Az átlagember keveset iszik, ezért szervezetük dehidratált. Pedig kell a tiszta víz. De csak a víz nem elég, mert molekulaszerkezete miatt nem mindenhova tud beférkőzni, hogy segítse a felgyülemlett szemét távozását.

Kell valami más, ami ebben hatékonyan segíthet. Valami különleges összetétel, valami, amit évezredek óta csiszoltak, alakítottak. Amibe belerakták a legalaposabb növényi ismereteket, a harmónia utáni vágyat, a tisztítás parancsát. Olyan ital megalkotása volt a cél, amely fogyasztása élvezettel jár, és akár önmagában esemény lehet. Egy családban. Egy munkahelyen. Vagy bárhol, ahol az ember mer magára gondolni.

Szeretné Ön is újra könnyednek, fölszabadultnak érezni magát?

Mit szólna, ha egyszer csak nem fájna a feje, este nem érezne ólomsúlyokat a lábán, lefogyna pár kilót, elmúlna az allergiája, rendbe jönne az emésztése, megállna a hajhullása, kisimulna a bőre, javulna a látása, hallása, nyugodttá válna, pihentetőbbek lennének az éjszakái?

Vagyis eltűnne minden olyan tünete, amit a mérgeződés, salakosodás okoz.

Mit szólna ehhez?

Képzelje csak el, mit jelentene Önnek, ha nap, mint nap olyan könnyed és kipihent lenne, mint egy sikeres nyaralás után. Vidám lenne, felszabadult, mert az idegrendszeréről lekerült a terhelés. Jól érezné magát a bőrében, mert sejtjei újra fellélegeznének, és könnyedén ellátnák feladatukat. Egy hatékony méregtelenítés után ez nem álom, hanem maga a valóság.

Ön egy időzített, méreganyagokkal teli bombával él a testében, és senki sem tudja pontosan megmondani, hogy mikor fog működésbe lépni …

Az egészsége és az élete múlhat rajta, ha időben elkezd méregteleníteni!

Az emberi szervezet fuldoklik és heroikus harcot folytat a toxikus anyagok áradatával szemben. A legtöbben vesztésre állnak a méreganyagok elleni küzdelemben …

Ám Ön kivétel lehet, hisz’ keresi, kutatja a választ, és talán már sejti: van megoldás!

Mégpedig egy különleges, több évezredes, keleti tudáson alapuló, amerikai csúcstechnológiával gyártott tisztítóital formájában.