Sunrider NuPlus – Ízletes növényi élelmiszer

8810 Ft9958 Ft

Kiürítés

A kiegyensúlyozott étrend az egészség elengedhetetlen része. A Sunrider legalapvetőbb növényi élelmiszere olyan összetevőkből készült, amelyek egy egészséges étrend alapjai lehetnek, és az esetleges tápanyaghiányokat is pótolják.

A NuPlus koncentrált növényi élelmiszer, amely ötvözi a füvészeti tradíciókat és a táplálkozástudomány eredményeit. Kiegyensúlyozott növényi formula, amely az egészségfenntartás kínai hagyományain, a szervezet megfelelő táplálásán alapul. A Sunrider tulajdonosainak szakértelme a Regeneráció filozófiáját profi táplálkozáskutatással integrálja.

A NuPlus kalória-, zsír- és koleszterinszegény koncentrátum, okos választás a napi étkezések között, illetve a nap bármely szakában. Nem tartalmaz mesterséges anyagokat, tartósítószereket és hozzáadott cukrot vagy zsírt. Teljes értékű élelmiszer, így bárki fogyaszthatja (beleértve kisgyerekeket is).

Csökkenti a „hagyományos” ételek iránti éhséget; a testsúlyuk miatt aggódók szokásos étkezéseik előtt fél-egy órával fogyaszthatják. Különösen jótékony hatással van megfáradt vagy lábadozó emberekre, valamint sportolókra, akik teljesítményük, állóképességük javulásáról számolnak be, és arról, hogy versenyek, edzések után szervezetük hamarabb regenerálódik. Nekik célszerű a munkavégzés előtt fél-egy órával, illetve közvetlenül verseny, edzés után fogyasztaniuk akár többet is.

Előnyös tulajdonságai:

– Mint összetett szénhidrátból, a zsírbontáshoz szükséges glikogén származik belőle, így a hatékony sportoláshoz, illetve a fölös zsírszövetek jobb lebontásához nélkülözhetetlen.
– Sokan tapasztalják, hogy a NuPlus jót tesz az emésztőrendszernek, a májnak, a hasnyálmirigynek és a veséknek. Közrejátszhat az emésztőcsatorna (gyomor, belek) nyálkahártyájának pótlásában.
– Enyhítheti a krónikus fáradékonyságot, a vércukorszint ingadozásait, megkönnyítheti a káros szenvedélyekről való leszokással járó állapotot, közrejátszhat a jobb érzelmi stabilitás elérésében, és javíthatja az izomépítést. 
– Az ízesített változatok fagyasztva szárított gyümölcsöket tartalmaznak, amelyek megőrizték eredeti enzimháztartásukat. ,
– A benne lévő öt különböző színű bab a szervezet öt fő rendszerét táplálja

Egy tasak NuPlus -t keverjen el 2-2,5 dl vízben, VitaFruit -ban, Calli -ban vagy Fortune Delight -ban. Igény szerint önmagában, por formájában is fogyasztható.

jób könnye (22%), szójabab (20%), kínai jamsz (13%), euryale mag, lótusz mag, lótusz gyökér, vízililiom hagyma, zöldbab, fehérbab, vörösbab, feketebab, alangfűgyökér

“Bár régebben táncosként sokat mozogtam, nagy kihagyással kezdtem újra tornázni. Most aerobic-edzőnek tanulók tanulok a Testnevelési Főiskolán, az edzések előtt és után szoktam NuPlus-t fogyasztani. S hogy miért vagyok megelégedve a termékkel? Nincsen izomlázam, segít a mozgás utáni regenerálódásban, sőt mi több: az izomfejlődésben is. Igen, az a tapasztalatom, hogy rövid időn belül hatékonyabbnak tűnik a torna, azaz keményebbé válnak az izmok, és eltűnik a – mozgáshiány következtében – felettük lerakódott zsírréteg.” (Tulner Zsuzsanna, Budapest)

„Vásárlóim és én is nagyon elégedetten tudunk a NuPlus-ról nyilatkozni, melyet Calli teával együtt fogyasztunk, főként reggelire. Segítségével sokkal jobban bírjuk a fizikai és szellemi megterheléseket, jobb kedélyállapotot érünk el, nem panaszkodunk idegességre. Hosszú autós utazások alkalmával, amikor kevesebb a pihenési lehetőség, a termék fogyasztása növeli a koncentrálóképességet – ezt a visszajelzést például egy kamionos ismerőstől kaptam. A nap 24 órájából 20-at végigdolgózó üzletember ismerősöm szerint is rendkívüli táplálék a NuPlus, jótékony hatása nagymértékben segít a munkában és a regenerálódásban egyaránt.” (Bóna Lajos, Nagybajcs)

„Gyorsan felszívódó táplálék, mely nem terheli meg az emésztőrendszert, ugyanakkor növeli az energiaszintet és a teljesítményt 8-10 órán keresztül! Javul a közérzet, nagyobb a munkabírás, jobb a kondíció… mondhatjuk: doppingszer nélküli „doppinghatás”, ami még magabiztosságot is ad!” (Szalai László, testnevelőtanár, Miskolc)

„Vevőim tapasztalatait mondom el. Az egyik: A NuPlus-nak köszönhetően egy fizikailag-lelkileg igen legyengült ismerősöm mindössze egy hónap alatt pozitív állapotba került, noha azelőtt semmilyen érdeklődést nem mutatott a gyógynövény-alapú táplálkozás iránt. A másik kedvező vélemény igazából a testvéremé, aki minimális edzettségi szinttel, kihagyás után újra elkezdett futni és kerékpározni. Most rendszeresen fogyasztja a NuPlus-t és arról számol be, hogy kevés idő elteltével újra optimális edzettségi szintet sikerült elérnie, továbbá a mozgáskoordinációja is javult.” (Jacsó Gizella, Miskolc)

„Az egészséges táplálkozás hívei vagyunk, gyerekeink is fogyasztják a NuPlus-t. Az ő kedvenc, laktató reggelijük: tejben oldott natúr NuPlus, müzlivel társítva, megszórva egy kis kakaóporral. Én pedig rendszeresen járok futni, ezt megelőzően „veszek magamhoz” NuPlust, és tapasztalatom szerint számottevően javul a teljesítményem.” (Czibolya Gusztáv, Pécs)

„Kedvencem az áfonyás. Nagyon jó fogyókúrás terméknek tartom. Összetétele révén helyettesítheti a reggeli vagy esti étkezést. Praktikus hosszabb utazáskor, hiszen nem kell éttermekben várakozni, hanem egy joghurtba téve kiváló étel. Számomra erős fizikai megterhelés, sportolás előtt és után is kiváló energiaforrás.”  (Agócs Lajos, Zacsi Bt.)

 „Megoldotta a reggelizés problémáját. Fantasztikus gyümölcsjoghurttal. A férjem vezetés közben gyümölcslével issza. Az almás-fahéjas és az áfonyás a kedvencem. A koncentráltat akkor fogyasztom, ha nagyon fáradt vagyok vagy hosszabb útra készülök, vagy érzem a bennem lappangó vírust. Üzleti tárgyalásokra soha nem viszek magammal szendvicset, a NuPlus nem romlik meg, nem terheli a gyomrom, mindig frissen tart. A család minden tagja fogyasztja és sokat el is adok belőle sportolóknak. Mindenkivel meg szeretném ismertetni, hiszen nincs ennél csodálatosabb termék!” (Gombos Gusztávné)

 „Kis zacskóban nagy energia és robbanás gepárd módra! Sunrideres életünk kezdetén, amikor 14-16 órát dolgoztunk, a NuPlus a napi energiaforrásunkká vált. Ezért is ajánlottuk szívesen mindenkinek.” (Kudász Tünde, Kancsár Mihály)

 „A NuPlus gyerekeim nélkülözhetetlen reggelije. Másfél deciliter Calli teában elkeverek 1 tasak Almás-fahéjast, és hozzáadok 5-6 csepp SunnyDew-t, esetleg gyümölcsöt. Különösen a fáradékony embereknek ajánlom, hihetetlen energiát ad és gyermekeknek már pár hónapos kortól is adható.”  (Farkas Lajos, Group Director)

 „Olyan alapvető táplálék, amely fiatalítja a szervezetet, a sejteket táplálja, az emésztést segíti. Minden reggel ezzel kell indítani a napot. Gyümölcslével elkeverve a legjobb – rostos lé lesz belőle.” (Áprily Péter, Group Director)

 „Elsősorban sportolóknak és fogyni vágyóknak ajánlom. A NuPlus már igazolta magát egy világbajnoki cím elérésekor is. Fogyáshoz komplex délelőtti táplálék. Azonnal felszívódik és rengeteg energiát ad.” (Kunfalvi András és Andrásné, Lead Directorok)

 „Egy korosodó hölgy vagyok, de a NuPlusnak köszönhetően feltűnően jobban érzem magam és nem vagyok fáradékony. Délutánonként szárazon vagy vízben higítva fogyasztok egy tasakkal, általában az áfonyásból.”  (Balatoni Aladárné, Manager)

 „Nálunk az egész család fogyasztja a NuPlust. András a legrégebben, akinek az egésznapos <<nem evési problémáját>> oldotta meg. Reszelt almával keverve becsomagolom neki egy dobozba, így bármikor elfogyaszthatja napközben. Én narancslében elkeverve szeretem a délelőtti órákban. Az általában megszokott túltelítettségi érzés nélkül biztosít frissességet és energiát több órára!” (Lorschy Csilla és András, Directorok)

 „A feleségem NuPlussal táplálta lányunkat, amíg a méhében hordta őt. Így Rose magától értetődően egy nagyon egészséges baba.” (Lilja Jukka Pekka , Director, Helsinki)

 „Egész egyszerűen imádom a NuPlust, bár időbe telt, míg eljutottam idáig, mivel korábban sohasem vettem magamnak a fáradságot arra, hogy elkészítsem. Gyümölcslébe keverve fogyasztom, amitől édesebb íze van, vagy Fortune Delightot adok hozzá, amitől lágyabb és krémesebb. Napjában többször fogyasztom – néha akár háromszor is -, a natúr változatot leveshez hozzáadva eszem.”  (Marianne van Bussel, Assistant Director, Hollandia)

 „A NuPlust általában reggelire eszem a versenyekre (jet ski világbajnokság) való felkészülés ideje alatt. A Sunrider termékek segítenek abban, hogy kiegyensúlyozott diétát tartsak és jó kondícióban legyek a versenyek idején.” (Gimmi Bosio, Supervisor, Olaszország)

Imádom a NuPlust, és nagyon örülök, hogy újra fogyasztom. Már most látom a különbséget a bőrömön és a testemen, amitől nagyon boldog vagyok. Avokádóval, fagyasztott áfonyával, sztéviával, Quinary-vel, és kókusztejjel szoktam összeturmixolni. Így olyan lesz, mint egy lágy jégkrém, és fantasztikus íze van. Minden nap várom, hogy megehessem. Rengeteg alternatíva van arra, hogy az ember egészségesen éljen, de számomra a Sunrider élelmiszerei a legjobbak! (Mary F. – herbsfortune.com)

Imádom a terméket! Fél tasakkal mindig öntök belőle a reggeli müzlimbe, és észrevettem, hogy a bőröm tisztább, a hajam pedig nem töredezik, nem hullik. Legutóbb, mikor fodrásznál jártam, még a fodrász is észrevette a különbséget, és maga jegyezte meg. Őszültem és néha töredezett a hajam, mielőtt fogyasztani kezdtem a NuPlust, de ennek már vége. 66 éves vagyok, és a NuPlus fiatalon tart! (Irene N. – herbsfortune.com)

“Mielőtt elkezdtem fogyasztani a NuPlust, semmi erőm nem volt. Nem tudtam a sarokig sem elmenni (5 házzal odébb) segítség nélkül. Miután elkezdtem fogyasztani a NuPlust, az erőm kezdett visszatérni. Néhány hónap után már egyedül is körbe tudtam menni a háztömbök körül. Ma már ott tartok, hogy le is tudnám futni a táv egy részét. Próbáld ki Te is!” (Patricia S. – herbsfortune.com)

“Már fogyasztottam korábban a NuPlust, és nagyon szerettem, így most újra rendeltem. Mielőtt rendszeresen fogyasztottam volna a NuPlust, hullott a hajam. Ez egy hónap alatt befejeződött, sőt nőtt is a hajam. A körmeim erősebbek lettek, és rendesen nőnek. Több az energiám, és egészségesebbnek érzem magam.” (Stacey E. – herbsfortune.com)

0