Villámgyorsan és a legolcsóbban szállítunk — 300 + fogyasztói vélemény — Orvosok tapasztalatai — A legszélesebb Sunrider termékkínálatból választhatsz — A világ legkoncentráltabb élelmiszerei és italai — Kóser és Halal minőség — 5000 éves tapasztalatra/tudásra épülő receptek — A legtöbb információ a Regenerációs Programról — Amerikai gyártási színvonal/minőség — Már 40 éve sikeres a világon a Regenerációs Program

06-30-951-8350 | +36-1-788-0230

Folyamatosan tisztítsd és tápláld a szervezetedet különleges növényi italokkal és ételekkel, hogy holnap is vidám, energikus és fitt lehess!

Fontos! A rendelésed leadásához minimum 8000 Ft értékű vásárlás szükséges. A házhozszállítás 8000 Ft felett 890 Ft.-, 30 000 Ft felett ingyenes.

Sunrider Quinary kapszula – Az öt szervrendszer védelmezője

20226 Ft

Elfogyott

A kínai tradíció és a Regeneráció filozófiája szerint a szer­vezet megfelelő tápanyagokkal történő min­den­na­pi ellátása kulcsfontosságú a szervezetet érő eset­le­ges „üzemzavarok” megelőzésére. Dr. Chen en­nek érdekében hozta létre ezt a speciális for­mu­lát, amely kényelmes módját nyújtja a szervezet öt szerv­rend­sze­re közötti harmónia fenntartásának.

A Sunrider Quinary kapszula, valamint annak folyékony változata, a Sunrider LiquiFive, tizenhét kínai fű és gyógynövény nagy hatású, exkluzív keveréke, amely mind az öt fő szerv­rendszer működését segíti. Sokkal inkább az egészség fenntartásában se­gít, mintsem megvárná a betegség jelentkezé­sét. A formula az öt szerv­rend­szerre együttesen és egyenként is kifejti a ha­tá­sát, segít a szerv­rend­sze­rek közti kommunikáció és energiaáramlás koordi­ná­lá­sá­ban. Táplálék az em­be­ri test szekerét húzó mind az öt ló számára, hogy egyik se húzzon erőseb­ben vagy gyengébben, mint a többi, hanem har­mó­ni­á­ban, egységesen dol­goz­za­nak. Habár az ilyen hatékony formuláknál ez rend­kí­vül nehéz, ez a nö­vé­nyi keverék tartósítószerek és szintetikus vegyianya­gok felhasználása nél­kül ké­szült.

Nem gyógyszer, hanem élelmiszer, így a szervezet egyen­sú­lyá­nak fenntartásában, nem pedig az egyensúlyát vesztett, beteg szer­ve­zet gyógyításában van szerepe. A Calli és Fortune Delight, mint tisz­tí­tó­ita­lok, illetve a NuPlus, mint tápláló élelmiszer mellett fogyasztva a Sunrider Quinary kapszula és a Sunrider LiquiFive elsődleges célja a szervezet egyensúlyának megte­rem­té­se. Rendszeres fogyasztása általában magával hozza a nagyobb élet­erőt, több energiát, jobb egészséget.

Élelmi értékű növények keveréke, tehát, akárcsak bármilyen táplálékot, rend­sze­re­sen fogyaszthatjuk. Javasoljuk minden egészséges embernek, va­la­mint azok­nak is, akiknek szervezete általánosan legyengült. Ha egyik-má­sik szerv­rend­szere specifikus táplálásra szorul, fogyassza mellé az adott szerv­rend­sze­reket tápláló növényi koncentrátumokat is.

Étkezési időben fogyasszon el 1-2 kapszula Quinary-t.

édesgyökér (12,5%), fahéj (7,5%), parisnövény teljes növény (7,5%), mentalevél (5,8%), narancshéj (5,8%), édesköménymag (5,8%), gyömbérgyökér (5,8%), kínai kúszómagnólia gyökér (5,8%), fang feng gyökér (5,8%), kamilla virág (5,8%), alpesi gyömbérgyökér (5%), lilyturf gyökér (1,7%), papíreper levél (1,7%), japán som gyümölcs (1,7%), olasznád gyökér (1,7%), licsi gyümölcs (1,7%), mórinda gyökér (1,7%) és kapszulahéj: hidroxipropil-metil-cellulóz

“Napi 20mg-nyi Lovastatinon éltem közel 10 évig, a magas koleszterinszintem miatt. A gyógyszer nem csökkentette a számokat, csupán ezen a magas szinten tartotta azt, nem engedte feljebb. A triglicerid szintem szintén magas volt, az A1C szintem is közelített a diabétesz előtti szinthez, és lassan növekedett. Egy barátom mesélt a Sunrider termékekről, és elkezdtem használni a Quinary-t, ill. a Calli teát napi rendszerességgel. 5 hét után elmentem a klinikára vértesztet csináltatni. Az eredmények: koleszterinszint – normális (!), triglicerid – normális (!), A1C – normális (!), elektrolitok – normális (!), kreatinin – normális (!) – stb. stb. stb. Kell még bármit mondanom?”- (Gregory S. – herbsfortune.com)

“Hosszú éveken át használtam a Quinary-t. Folyton orvoshoz jártam krónikus fáradtság és extrém érzelmi kilengések miatt. Megállapította, hogy az adrenalin termelésem nem működik rendesen. A gyógyszer, amit felírt nagyon hasznos volt, de nem tudtam újra kiváltani, mert ő másik államban rendelt. Próbáltam olyan megoldást keresni, amely recept nélkül is működik. Egy barátom Sunrider termékeket értékesített, és kipróbáltam a Quinary-t. Azóta használom, egyensúlyban tartja az érzelmeimet, nem vagyok olyan fáradékony és stresszes. A barátaimnak és családomnak is ajánlottam, nagyon hálás vagyok érte, hogy létezik ez a termék.” (Earlene E. – herbsfortune.com)

Úgy találom, hogy amikor minden más kudarcot vall, segít a filozófia. Mint apa, látom mit tesznek a Sunrider termékek a családommal. Mint orvos, látom mit tesznek a termékek a betegeimmel. Nekem a Regeneráció Filozófiája a “remény filozófiája”.

Ez segít az ideálishoz közelíteni, csak arra kérlek, ne add fel! 100 évvel ezelőtt a várható élettartam 48 év volt. Mára 78 év lett. A különbség 30 év, a még nagyobb különbség a “hogyan?”

Mi a Te ideális elképzelésed? Két dolog elengedhetetlen: az egyik, hogy megtanuld, a Quinary-hez fogható nincs a világon, a másik, hogy megfelő mennyiségű kalciumot (Herb Cal Tab) egyél. Ha belenézel a tükörbe az a reális kép. A fejedben persze van egy ideális is. A Quinary segít a reálistól az ideális kép felé közelíteni, a kalcium pedig, mindamellett, hogy a szervezet legjobb lúgosítója, tényleg a csontokba juttatja a kalciumot. (Steven Smith orvos, USA)

„Naponta kétszer, olykor pedig többször is fogyasztok Quinary-t. Esetenként Callival és Alpha 20C-vel egészítem ki. Sokkal szívesebben fogyasztok természetes alapanyagokból készült termékeket, amelyek nélkülözik a vegyi adalékokat és a tartósítószereket. Tudom, hogy a Sunridernek minden terméke ilyen.”- (Aing Phalie, Director, Franciaország)

„Azért kezdtem el Sunrider termékeket fogyasztani, mert szerettem volna néhány kilót leadni. Az egészséges életmód mellett elkezdtem Vitashake-et, Quinary-t, Callit és Fortune Delightot használni. Étkezés előtt 20 perccel elfogyasztottam egy Vitashake-et, így kevesebbet ettem a „hagyományos” étkezéskor.  Megittam 2 liter Fortune Delightot minden nap. Kevesebb, mint 6 hónap alatt 20 kg-ot fogytam, és elveszett a vágyam a kedvenc gyorséttermi ételeim, chipseim és fagyijaim iránt.” (Evelyn K., Arizona – sunhealthaz.com)