Villámgyorsan és a legolcsóbban szállítunk — 300 + fogyasztói vélemény — Orvosok tapasztalatai — A legszélesebb Sunrider termékkínálatból választhatsz — A világ legkoncentráltabb élelmiszerei — Kóser és Halal minőség — 5000 éves tapasztalatra/tudásra épülő receptek — A legtöbb információ a Regenerációs Programról — Amerikai gyártási színvonal/minőség — Már 40 éve sikeres a világon a Regenerációs Program

06-30-951-8350 | +36-1-788-0230

Folyamatosan tisztítsd és tápláld a szervezetedet különleges növényi italokkal és ételekkel, hogy holnap is vidám, energikus és fitt lehess!

A 110 éves Sárga Császár

19

MÁJUS, 2021

Táplálkozás

Ha valaki a kínai Regeneráció kezdeteire kíváncsi, előbb vagy utóbb Shen Nung nevébe botlik. Ő az első nagy név: a Gyógyfüvek isteneként vonult be a történelemkönyvekbe. A nagyjából 4 700 évvel ezelőtt élt kutató egész életét a gyógynövények megismerésének szentelte: 365 különböző növényt tesztelt magán.

Shen Nung kutatásai

Ő fedezte fel például a gyömbért és a fahéjat is. A legenda szerint utazásai során megállt pihenni, és a szél leveleket sodort a főzéshez előkészített forró vízbe, amitől annak íze kellemesebb lett … Ez a felfedezés indította el aztán kutatásait, melyek során tealevelek rágcsálásával hatástalanította a szervezetébe jutó mérgeket!

Shen Nung rájött, hogy bár az elrágcsált levelek önmagukban nem pusztítják el a mérgeket, fogyasztásukkal mégis olyan hatóanyagokat juttatunk a szervezetünkbe, amelyek beindítják annak méregtelenítő funkcióit! Az ő feljegyzéseit tekinthetjük az első írásos emlékünknek a Regenerációról és a test öngyógyító erejéről, s ezek a tanulmányok adják a Regenerációs Program alapjait.

Csi Po

Shen Nung munkásságát egy Csi Po nevű orvos vitte tovább, akit a híres Huang Ti, a Sárga Császár bízott meg mindezzel. Kettőjük beszélgetése képezte az első kínai gyógyászati könyv alapját, melynek fő témája az akupunktúra volt. A Sárga Császár 10 évesen került trónra, majd ezt követően 100 évig uralkodott. Igen, 110 évesen halt meg!

Ő tehát élvezte a Regeneráció áldásos hatását. Orvosai – Csi Po vezetésével – egész életében kutatták a gyógynövények hatásait, és minden pozitív eredményüket felhasználták, hogy életben tartsák urukat. Abban az időben hagyományként élt az a szabály, ha meghal az uralkodó, mellé temetik a háziorvosát is …

A folyamatos kísérletezések, és a rendszeres gyógynövényfogyasztás révén a tesztalanyok feltűnően immunissá váltak a betegségekre. Ráébredtek arra is, hogy ezek a növények nem csak a már kialakult bajokon tudnak segíteni, de étrendbe illesztésükkel oly mértékben javítják a test védekezését, hogy megelőzésre is tökéletesen alkalmasak.

0