Villámgyorsan és a legolcsóbban szállítunk — 300 + fogyasztói vélemény — Orvosok tapasztalatai — A legszélesebb Sunrider termékkínálatból választhatsz — A világ legkoncentráltabb élelmiszerei és italai — Kóser és Halal minőség — 5000 éves tapasztalatra/tudásra épülő receptek — A legtöbb információ a Regenerációs Programról — Amerikai gyártási színvonal/minőség — Már 40 éve sikeres a világon a Regenerációs Program

06-30-951-8350 | +36-1-788-0230

Folyamatosan tisztítsd és tápláld a szervezetedet különleges növényi italokkal és ételekkel, hogy holnap is vidám, energikus és fitt lehess!

Gyengéd és élvezetes méregtelenítés

31

AUGUSZTUS, 2021

Táplálkozás

Az ember évekig, sőt évtizedekig nem vesz észre semmit az önmérgezésből, ám egy reggel arra lesz figyelmes: hol itt fáj, hol ott fáj, majd pedig már mindenütt … Az idővel fölhalmozódó méreganyagok lassan, alattomosan megbénítják az idegrendszer érzékelő képességét.

A romlás nem drámai, nem egy csapásra történik, hanem a test fokról fokra veszíti el korábbi képességeit …

A legtöbb ember nincs tisztában azzal, hogy panaszai 90%-a megszűnne, ha szervezetében végrehajtana egy alapos méregtelenítést, majd megőrizné ezt az állapotát.

Mindig a gyógyszer az első, igaz?

Te mit teszel, ha először kisebb-nagyobb egészségügyi problémád adódik? A felmérések szerint az emberek többsége azonnal  gyógyszerhez nyúl, ha

 

  • fáj a feje
  • erőtlennek érzi magát
  • allergiás
  • magas a vérnyomása
  • súlyfölösleggel küszködik
  • ízületi problémái vannak
  • rossz az emésztése
  • nagyon ideges
  • nem tud aludni

Méregre mérget? Soha! Nem bevinni, kihozni kell!

Lépésről lépésre megmutatjuk, hogy mit kell tenned egy harmonikusabb egészségi állapot eléréséhez.

Az ötezer éves, keleti elveken nyugvó Regenerációs Program a világ legrégibb, legjobban kipróbált szisztémája. Bevált. Kíméletes. Fájdalom- és kockázatmentes. Természetes. Egyszerű. Milliók élvezik a világon!

Napjainkban szinte nincs olyan ember, aki teljesen egészségesen táplálkozna, kellő időt szánna a rendszeres testmozgásra és nem stresszelne. Pedig ez a 3 tényező a fő okozója a szervezet mérgeződésének, salakosodásának.

Szinte már mindenki tudja: friss, vegyszermentes zöldséget-gyümölcsöt kellene ennie, tiszta vizet innia, sok halat, magvakat kellene fogyasztania. Kellene. Ezzel szemben mi történik?

Többnyire a hipermarketekben szerzik be azokat az élelmiszereket az emberek, amit még a legjobbnak tartanak. Természetesen lesz benne tartósítószer, mesterséges színezékek, állományjavítók, cukor, adalékanyagok és még sok egyéb káros anyag.

Nem csoda hát, hogy olyan sokan allergiások lesznek, vagy éppen szív- és érrendszeri panaszokkal küszködnek!

Folyadékfogyasztás

Ha sok folyadékot fogyasztasz, segítheted a tisztítást.

Ám a legtöbb ember nem iszik eleget, „szárazon él”. Ráadásul az elfogyasztott italok jelentős része inkább árt, mint használ. A szénsavas, cukrozott üdítők komoly veszélyt jelentenek a szervezetre. Mégis az emberek – az ízek, a fogyasztási élvezet csapdájában vergődve! – nem tudnak ellenállni a kísértésnek.

Az átlagember keveset iszik, ezért szervezetük dehidratált. Pedig kell a tiszta víz. De csak a víz nem elég, mert molekulaszerkezete miatt nem mindenhova tud beférkőzni, hogy segítse a felgyülemlett szemét távozását.

Kell valami más, ami ebben hatékonyan segíthet. Valami különleges összetétel, valami, amit évezredek óta csiszoltak, alakítottak. Amibe belerakták a legalaposabb növényi ismereteket, a harmónia utáni vágyat, a tisztítás parancsát. Olyan ital megalkotása volt a cél, amely fogyasztása élvezettel jár, és akár önmagában esemény lehet. Egy családban. Egy munkahelyen. Vagy bárhol, ahol az ember mer magára gondolni.

Szeretnéd újra könnyednek, felszabadultnak érezni magad?

Mit szólnál, ha egyszer csak nem fájna a fejed, este nem éreznél ólomsúlyokat a lábadon, lefogynál pár kilót, elmúlna az allergiád, rendbe jönne az emésztésed, megállna a hajhullásod, kisimulna a bőröd, javulna a látásod, hallásod, nyugodttá válnál, pihentetőbbek lennének az éjszakáid?

Vagyis eltűnne minden olyan tüneted, amit a mérgeződés, salakosodás okoz.

Mit szólnál ehhez?

Képzeld csak el, mit jelentene, ha nap, mint nap olyan könnyed és kipihent lennél, mint egy sikeres nyaralás után. Vidám lennél, felszabadult, mert az idegrendszeredről lekerült a terhelés. Jól éreznéd magad a bőrödben, mert sejtjeid újra fellélegeznének, és könnyedén ellátnák feladatukat. Egy hatékony méregtelenítés után ez nem álom, hanem maga a valóság.

Te egy időzített, méreganyagokkal teli bombával élsz a testedben, és senki sem tudja pontosan megmondani, hogy mikor fog működésbe lépni …

Az egészséged és az életed múlhat rajta, ha időben elkezdesz méregteleníteni!

Az emberi szervezet fuldoklik és heroikus harcot folytat a toxikus anyagok áradatával szemben. A legtöbben vesztésre állnak a méreganyagok elleni küzdelemben …

Ám Te kivétel lehetsz, hisz’ keresed, kutatod a választ, és talán már sejted: van megoldás!

Mégpedig egy különleges, több évezredes, keleti tudáson alapuló, amerikai csúcstechnológiával gyártott tisztítóital-család formájában.