Villámgyorsan és a legolcsóbban szállítunk — 300 + fogyasztói vélemény — Orvosok tapasztalatai — A legszélesebb Sunrider termékkínálatból választhatsz — A világ legkoncentráltabb élelmiszerei és italai — Kóser és Halal minőség — 5000 éves tapasztalatra/tudásra épülő receptek — A legtöbb információ a Regenerációs Programról — Amerikai gyártási színvonal/minőség — Már 40 éve sikeres a világon a Regenerációs Program

06-30-951-8350 | +36-1-788-0230

Folyamatosan tisztítsd és tápláld a szervezetedet különleges növényi italokkal és ételekkel, hogy holnap is vidám, energikus és fitt lehess!

Fontos! A rendelésed leadásához minimum 8000 Ft értékű vásárlás szükséges. A házhozszállítás 8000 Ft felett 890 Ft.-, 30 000 Ft felett ingyenes.

Sunrider Oi-Lin Folyékony szappan

11760 Ft

Kategória:

A közönséges szappanokkal ellentétben az Oi-Lin® Folyékony szappan tökéletes fürdéshez és zuhanyzáshoz egyaránt. Azzal egyidejűleg, hogy tisztítja a kezet és az egész testet, hidratálja is a bőrt.
Ez a bőrkímélő és korszerű formula minden bőrtípusra ideális, de különösen az érzékeny és a száraz bőrűeknek ajánlott. Bőrét selymesen finommá varázsolja!

Előnyös tulajdonságai:

Összhangban van a bőr természetes pH-jával, így segít hidratálni a bőrt, és a tisztítással egyidejűleg táplálja is azt.
Koncentrált növényi kivonatok és más természetes alkotóelemek révén nyugtatja és táplálja a bőrt.
Használata után a bőr sima, rugalmas és makulátlanul tiszta lesz.
Az általánosan használt tusfürdőkkel szemben is tökéletes alternatívát jelent. Méltó kényeztetést nyújt az egész testnek!
A babák bőre különösen érzékeny, ám a piacon kapható babaszappanok többsége egyáltalán nem működik harmóniában a bőrrel. Többé nem kell babaszappant keresnie! Az Oi-Lin® Folyékony szappant a kisbabák is élvezni fogják, bőrük hálás lesz érte.

Miért jobb az Oi-Lin folyékony szappan?

Az üzletekben megvásárolható legtöbb folyékony szappan nagyon lúgos és szárító hatású,
ami különösen az érzékeny bőrnek ártalmas. Ezeknek a szappanoknak a rendszeres
használata száraz, kirepedezett kézbőrt eredményez. Az Oi-Lin® Folyékony szappan ezzel
ellentétben nem tartalmaz mesterséges színezékeket vagy durva tisztítószereket, így
tökéletes az egész család számára! Nem tartalmaz állati zsírt vagy állati fehérjét sem,
amelyek elzárhatják a bőr pórusait, így a bőr korai öregedéséhez vezethetnének.

Kiszerelés:

240 ml

Nyomjon egy kevés folyékony szappant a tenyerébe, majd vízzel habosítsa fel, és masszírozza a bőrébe! Végül alaposan öblítse le vízzel!