Villámgyorsan és a legolcsóbban szállítunk — 300 + fogyasztói vélemény — Orvosok tapasztalatai — A legszélesebb Sunrider termékkínálatból választhatsz — A világ legkoncentráltabb élelmiszerei és italai — Kóser és Halal minőség — 5000 éves tapasztalatra/tudásra épülő receptek — A legtöbb információ a Regenerációs Programról — Amerikai gyártási színvonal/minőség — Már 40 éve sikeres a világon a Regenerációs Program

06-30-951-8350 | +36-1-788-0230

Folyamatosan tisztítsd és tápláld a szervezetedet különleges növényi italokkal és ételekkel, hogy holnap is vidám, energikus és fitt lehess!

Mit egyél, ha ideges vagy?

16

AUGUSZTUS, 2021

Táplálkozás

Avagy miként lehet regenerálni és gyógyítani az idegrendszert csupán a megfelelő élelmiszer kiválasztásával?

Az ősi kínaiak, miközben a tökéletes regeneráció elvét kutatták, rájöttek arra, hogy nagyban megnövelhető a növények jótékony hatása, ha meghatározott arányban keverik össze őket. Így bizonyos növényekből – meghatározott célra – növényi keverékeket, formulákat alakítottak ki. E formulák segítségével nemcsak a keverékek jótékony hatását sikerült növelniük, hanem csökkenteni tudták az esetleges mellékhatásokat is. E keverékek a szervezetbe jutva könnyen, gyorsan fölszívódnak az egyes szervrendszerekben, erősítve, táplálva azokat.

A stresszkezelő program

Az ősi kínai üzenet így szól: szervezetünk intelligens, és ha jól bánunk vele, képes a saját egyensúlya helyreállítására.

Az ősi Kínában a komplex gyógynövénykeverékek receptjei családról családra szálltak. Aki alkalmazta a bennük leírt módszereket, hosszú és egészséges életet élt. Így volt ezzel a Chen család is, mígnem az egyik fiuk, aki orvos volt, elhatározta, hogy másokkal is megosztja ezt a csodálatos lehetőséget. Fogta hát az ősi receptes könyveit, és a regeneráció elvének alapjain céget alapított Amerikában, ahol ma már az egész világ számára készülnek a különleges, koncentrált növényi élelmiszerek.

A regenerációs program termékei, szemben a nyugati orvostudomány gyógyszereivel, úgy működnek, hogy segítenek fenntartani, illetve helyreállítani a szervezet természetes egyensúlyát: a szükséges, de hiányzó táplálékot pótolják, a káros anyagok eltávolítását pedig serkentik. Az ősi kínai receptek leírják, hogy egy-egy adott szervrendszernek mi a fő tápláléka, miből tudja újra felépíteni önmagát. Mert a szervezet intelligens és képes a regenerálódásra, ha megkapja a hozzá szükséges alapanyagokat.

Amikor a szervezeten belül egy szervrendszer, például az idegrendszer, elveszti az egyensúlyát, vagyis lemerül, akkor egyszerűen csak az egész szervezetet meg kell tisztítani a méreganyagoktól, majd meg kell táplálni az adott szervrendszert a saját eledelével, és újra meg fog erősödni. Ilyen egyszerű. Csak annyit kell tudni, mi az egyes szervrendszerek megfelelő tápláléka, és már kezdődhet is a gyógyulás.

Az élelmi célú növények

A kínaiak a betegségek megelőzése érdekében alaposan tanulmányozták a növényeket, melyeket 3 kategóriába soroltak: mérgező, gyógyító hatású és élelmi célú növények.

Az élelmi célú növények – melyeket a kínaiak királyi növényeknek neveztek – széles körű általános javulást idéznek elő a páciens állapotában, használatukkor gyakorlatilag kizárhatók a tévedések — ezek a növények szinte bármilyen mennyiségben fogyaszthatók, az ember az egész élete végéig használhatja őket, káros hatásoktól nem kell félni!

Az ősi kínai formulák ma már korszerű, csúcstechnológiájú kivitelben, különlegesen koncentrált formában elérhetők. A Sunrider cég az USA-ban, Dr. Tei-Fu Chen vezetésével gyártja és forgalmazza ezeket a termékeket 33 éve, a világ több mint 50 országában.

Szemléletváltás

Az ősi tanítás szerint – Paracelsus felfogása! – az emberi mikrokozmosz megfelel a Föld makrokozmoszának: ezért mi is úgy érezzük magunkat, ahogy a Földünk. Ebből következik, hogy testünk annyira mérgezett, mint a Föld. Ezt a környezetvédők és ökológusok drámai adatokkal tudják alátámasztani.

Nem célunk, hogy indokolatlan félelmet keltsünk, fontosnak tartjuk viszont, hogy belső és külső környezetünket úgy lássuk, ahogy azok valójában vannak. Az ember akkor tud szabadon dönteni és irányt váltani, ha tisztán fölismeri a veszélyeket. A „nincs is olyan nagy baj” beállítottság kellemes, de elaltat, mert hazugságra épül. Ma nincs egyetlen ember, akinek ne volna szüksége „egy kis lökésre” ahhoz, hogy aktívan foglalkozzon a méregtelenítés és a salaktalanítás kérdésével.

Az életben csak akkor jöhet valami új, ha elengedjük a régit. Egy jó tanácsadónak új szemléletmódra kell ösztönöznie, és bátorítania kell az új dolgok felé vezető első lépések megtételére. Egy új tudatosságra van szükség. A miénkről, a Tiédről, mindenkiéről, ami mindig az egyes embernél kezdődik.