06-30-951-8350 / 06-1-788-0230 naplovas@naplovas.hu

Sunrider TOP kapszula – Az agyfényesítő

24768 Ft

A kínaiak szerint a változásokhoz, a feszültséghez és a kényelmetlenséghez való alkalmazkodás, összeszedettség és koncentráció kérdése. Az összeszedettség, a koncentráló képesség és a nyugalom az agy jó működésének biztos jele. Ilyenkor a tevékeny időszakban fókuszáltak és aktívak vagyunk, de pihenéskor alvásunk mély és nyugodt. Ehhez az optimális állapothoz, az idegrendszer megfelelő tápanyag-ellátottsága szükséges.

Ahogy köztudott, hogy sportoláskor az energiát adó és az izmokat tápláló élelmiszerek fokozzák a fizikai teljesítményt, ugyanúgy az idegrendszer intenzív működéséhez ennek a szervnek a célzott táplálása szükséges.

Ahogy köztudott, hogy sportoláskor az energiát adó és az izmokat tápláló élelmiszerek fokozzák a fizikai teljesítményt, ugyanúgy az idegrendszer intenzív működéséhez ennek a szervnek a célzott táplálása szükséges. A nyugati kultúrában ez mindössze a B- és D-vitaminok, Omega-3 zsírsav és néhány ásvány fokozott bevitelét jelenti. Emellett ismertek nyugtató, altató hatású gyógynövények. Az agyműködést serkentő gyógyszerek és veszélyes drogok használata is gyakori.

A kínai regeneráció másképp közelíti meg ezt a kérdést: évszázados tapasztalatokon alapuló, komplett megoldást kínál.

A TOP gyógynövényei célzottan táplálják az agy-, illetve a perifériás idegrendszer sejtjeit, ezáltal kedvezően befolyásolják az idegműködések élettani folyamatait. Logikus, hogy ily módon csökkennek a tápanyag-hiányokból eredő egyensúlyi panaszok: javulhat a gondolkodás minősége, jobb lesz a koncentrációképesség és a memória.

A kínaiak úgy vélik, hogy a TOP gyógynövényei megnövelik azt a képességünket, amely a gondolataink pozitív fókuszálásáért felelős. A negatív gondolatok a kínaiak számára egyszerűen energiapazarlásnak tűntek! Ha az agy biokémiája hiányt szenved a szükséges tápanyagokban, akkor nem tudjuk a meglévő képességeinket teljes egészében kibontakoztatni.

Mivel a TOP az agyat és a szellemi folyamatokat táplálja, így javítja a stresszhez való alkalmazkodást, enyhítheti a megfeszített szellemi munka okozta kimerültséget. A TOP kapszula rendszeres használata hasznos eszköz az alvászavarok leküzdésében is.

Az idegrendszer egyensúlyhiányának jelei

  • az alacsony fájdalomtűrő képesség
  • migrén és egyéb fejfájások
  • gyenge koncentráció, szétszórtság
  • tanulási nehézség
  • vizsgák előtti túlfokozott, bénító stressz
  • önbizalomhiány
  • negatív gondolatok
  • alvászavarok
  • szorongás, aggodalom, félelem vagy agresszió

Az idegrendszer testünk működésének legfelső irányítója. Egyensúlyi állapotának felborulása gyengíti az immunrendszert, ezáltal súlyosan veszélyeztetheti az egészségünket. A mentális funkciók zavarai teljesítményünket, kapcsolatainkat, vagyis életünk minőségét alapvetően befolyásolják.

Ezért a TOP kapszula gyermeknek és felnőttnek egyaránt fontos segítség, hogy idegrendszerünk alkalmazkodni tudjon a felgyorsult, civilizált életmód kihívásaihoz.

 

Az idegrendszert tápláló formula élelmi értékű növények keveréke, tehát, mint bármilyen táplálékot, rendszeresen fogyaszthatjuk. Egy átlagnövésű ember szervezetének napi 2-4 kapszula segíthet enyhe zavarok megelőzésében. Súlyosabb problémák leküzdésére a szervezetünknek nagyobb az esélye, ha ilyen esetekben növeljük a napi fogyasztást.

gyümölcsök (42%) (japán som-, kínai kúszómagnólia -, licsi gyümölcs), papíreperfa levél (21%), morinda gyökér (13%), fűszernövény (8%) (ánizskapormag), kapszulahéj (hidroxipropil-metil-cellulóz)

Minden reggel 4 Topot is beveszek. Ezt helyes mértéknek tartom. Ha valami miatt néhány nap kimarad, akkor már érzem a hiányát. Ahhoz a pörgéshez, amit orvosként elvárok magamtól, szükség van erre a mennyiségre. (Dr. Csókási Zsolt)

Ideggyógyász javaslatára antidepresszánsokat szedtem, aztán javasolták a Topot. Amikor elkezdtem szedni, folyamatosan elhagytam az eddigi gyógyszereket, és idővel megszűntek a tünetek is. (Kovács Gáborné)

A mindennapjaim bearanyozója! Három pici gyermekem, a háztartásom, a kertünk rengeteg feladatot ad nekem. Amikor megismertem a Topot, az Agyfényesítő kapszulát, megváltozott a hétköznapi életem rendje. Jobban átláttam, mi a fontos, mi az, ami ráér. Nem dőltem ki este 6 órakor, nem voltam feszült a rám háruló feladatoktól, felelősségtől. A napi egy fenntartó adagot sosem  hagynám el. (Szatmári Mariann)

 „Nekem az életemet mentette meg a TOP. A segítségével sikerült elérnem, hogy ne azt kérdezzék tőlem, hogy »mi a bajod?«, hanem azt, hogy »mitől ragyogsz?«. Ma is mindennap eszem, pénzben nem is mérhető az a segítség, amit a TOP nyújtani tud.” (Nagy Noémi)

 „A TOP kapszula családunk legkedveltebb termékei közé tartozik. A tisztítás és az ún. alaptáplálás mellett rögtön ajánlom. Ma Magyarországon az egészségtelen táplálkozás mellett a stressz, az idegrendszer túlterhelése az első számú betegségforrás. Az idegrendszer testünk működésének legfelső irányítója. Ezért egyensúlyi állapota – vagy annak hiánya – alapvetően befolyásolja egészségünket. Táplálása és erősítése ugyanolyan nyilvánvaló és sürgős, mint az már az immunrendszer esetében köztudott. Kincs van a kezünkben, éljünk vele!” (Dr. Dorogi Éva)

 29 éves lányom 17 éve ágyhoz kötött egy súlyos betegség következtében. A klinikai halál állapotából hozták vissza… Tavaly novembertől kapja a Calli teát, egy hónap alatt már érezhető volt a változás. Februártól Topot is fogyaszt. A fejlődés óriási! Orsolya mentálisan teljesen bezárult ember volt. Ma ott tartunk, hogy kontaktust teremt, kér, ha akar,  felül, mosolyog. Kettő Top kapszulával kezdtük, majd emeltük az adagot. Három hét után beszélgetést kezdeményezett, ezt korábban sose tette! Nem várok csodát, csak azt szeretném megérni, hogy megfogja a kezem, és azt mondja: Anya, gyere, menjünk együtt valahová! (Virág Ibolya)

 Tavaly volt egy súlyos idegösszeomlásom, emiatt – mivel testnevelő tanár és személyi edző vagyok – elkezdtem jógázni. Majd egy ismerős orvostól kaptam néhány nagyszerű tanácsot. Tőle megtanultam, hogy a Regenerációs Program jelenti számomra a legnagyobb segítséget, nagyon kell figyelnünk táplálkozásunkra, az életvitelünkre. A Top nekem is segített. (P. Tímea)

 „Ideggyógyászként gyakran találkoztam fejfájós, szellemileg fáradt, stresszes emberekkel. A TOP mindenkinek és gyorsan segített, és természetes összetevői révén a terápiás ajánlásomban sokszor elsőként szerepel. A piacon többnyire az egy hatóanyagos termékek érhetők el, ezzel szemben a TOP összetett, ugyanakkor mellékhatás nélküli segítség, hogy agyilag is a csúcson legyünk.” „Ideggyógyászként gyakran találkoztam fejfájós, szellemileg fáradt, stresszes emberekkel. A TOP mindenkinek és gyorsan segített, és természetes összetevői révén a terápiás ajánlásomban sokszor elsőként szerepel. A piacon többnyire az egy hatóanyagos termékek érhetők el, ezzel szemben a TOP összetett, ugyanakkor mellékhatás nélküli segítség, hogy agyilag is a csúcson legyünk.” (Dr. Kuczka Mária)