Villámgyorsan és a legolcsóbban szállítunk — 300 + fogyasztói vélemény — Orvosok tapasztalatai — A legszélesebb Sunrider termékkínálatból választhatsz — A világ legkoncentráltabb élelmiszerei és italai — Kóser és Halal minőség — 5000 éves tapasztalatra/tudásra épülő receptek — A legtöbb információ a Regenerációs Programról — Amerikai gyártási színvonal/minőség — Már 40 éve sikeres a világon a Regenerációs Program

06-30-951-8350 | +36-1-788-0230

Folyamatosan tisztítsd és tápláld a szervezetedet különleges növényi italokkal és ételekkel, hogy holnap is vidám, energikus és fitt lehess!

Orvosok véleménye

Dr. Dorogi Éva

Dr. Dorogi Éva

fogorvos

„A TOP kapszula családunk legkedveltebb termékei közé tartozik. A tisztítás és az ún. alaptáplálás mellett rögtön ajánlom. Ma Magyarországon az egészségtelen táplálkozás mellett a stressz, az idegrendszer túlterhelése az első számú betegségforrás. Az idegrendszer testünk működésének legfelső irányítója. Ezért egyensúlyi állapota – vagy annak hiánya – alapvetően befolyásolja egészségünket. Táplálása és erősítése ugyanolyan nyilvánvaló és sürgős, mint az már az immunrendszer esetében köztudott. Kincs van a kezünkben, éljünk vele!”

Dr. Csókási Zsolt

Dr. Csókási Zsolt

ultrahangos orvos

“Minden reggel 4 Topot is beveszek. Ezt helyes mértéknek tartom. Ha valami miatt néhány nap kimarad, akkor már érzem a hiányát. Ahhoz a pörgéshez, amit orvosként elvárok magamtól, szükség van erre a mennyiségre.”

Dr. Salamon Zsuzsa

Dr. Salamon Zsuzsa

gyermekorvos

„Barátainkkal kirándulni mentünk tavasszal. Gyönyörű erdős vidéket jártunk be. Mindenki vett valamilyen készítményt a szúnyogok ellen. Én a „kis üvegcsémet”, a csodaolajat vittem magammal. Homlokomat, tarkómat, halántékomat, kézfejemet vékonyan bekentem, s vidáman sétálgattam, míg a többiek folyamatosan csapkodták magukat. Engem elkerültek a kis vérszívók. Természetesen megszántam a társaimat, s mindenkinek adtam. Elég is volt bőven, hisz’ nagyon kevés kellett belőle.”

Dr. Pfeifenróth Anna

Dr. Pfeifenróth Anna

természetgyógyász

„A mai kultúránkban a víz- és levegőszennyeződés, az élelmiszerekben felgyülemlett mérgező anyagok, a sugárzás növekedése, az emocionális stressz – mind olyan hatás, amely felgyorsítja a sejtek öregedési folyamatát, és ez a test alkalmazkodási nehézségeiben nyilvánul meg.
Orvosi tapasztalataim bizonyítják, hogy szervezetünk saját, zavartalan működését csak úgy tudjuk fenntartani, ha a „hulladék anyagokat” gyorsan kiválasztja és energiát visz be oxigén, víz és egészséges táplálék formájában.
Mindezt hathatósan segítik a Sunrider termékei, amelyek – több mint másfél évtizedes saját tapasztalataim szerint is – a szervezet összerendezett működését segítő finom regulációt teljes értékűen támogatják fizikai, szellemi és lelki síkon egyaránt.”

Dr. Margitai Györgyi

Dr. Margitai Györgyi

szülész-nőgyógyász

„Több mint 10 éve alkalmazom orvosi praxisomban a Sunrider termékeit betegeim életminőségének jelentős javítására. Az orvosi kezelés kiegészítéseként, vagy enyhébb esetekben önállóan is hozzájárulnak a szervezet regenerációjához, öngyógyításhoz. Nagyban megkönnyíti az esetleg szükséges étrendváltozás betartását is. Felvértezi a szervezetet a mindennapok testi-lelki-szellemi megterhelésével szemben azáltal, hogy a megfelelő mennyiségben biztosítja az optimális működéshez szükséges tápanyagokat. Minden korosztály bátran fogyaszthatja az újszülöttektől a legidősebbekig. Várandós anyukáknak különösen ajánlottak ezek a biztonságos, természetes növényi készítmények.”