06-30-951-8350 / 06-1-788-0230 naplovas@naplovas.hu

Orvosok véleménye

Dr. Dorogi Éva

Dr. Dorogi Éva

fogorvos

„A TOP kapszula családunk legkedveltebb termékei közé tartozik. A tisztítás és az ún. alaptáplálás mellett rögtön ajánlom. Ma Magyarországon az egészségtelen táplálkozás mellett a stressz, az idegrendszer túlterhelése az első számú betegségforrás. Az idegrendszer testünk működésének legfelső irányítója. Ezért egyensúlyi állapota – vagy annak hiánya – alapvetően befolyásolja egészségünket. Táplálása és erősítése ugyanolyan nyilvánvaló és sürgős, mint az már az immunrendszer esetében köztudott. Kincs van a kezünkben, éljünk vele!”

Dr. Csókási Zsolt

Dr. Csókási Zsolt

ultrahangos orvos

“Minden reggel 4 Topot is beveszek. Ezt helyes mértéknek tartom. Ha valami miatt néhány nap kimarad, akkor már érzem a hiányát. Ahhoz a pörgéshez, amit orvosként elvárok magamtól, szükség van erre a mennyiségre.”

Dr. Budavári Attila

Dr. Budavári Attila

belgyógyász szakorvos, házi-és üzemorvos

“Amikor 20 évvel ezelőtt meghallgattam Dr. Dorogi Éva „Edd magad egészségesre” című előadását, a Sunrider módszer jelentősége azonnal nyilvánvaló volt számomra. Nos, azóta a táplálékaink minősége még tovább romlott, amit számos tudományos mérés is igazol. Csak egy példa: az átlagos minőségű brokkoli kalcium tartalma az elmúlt évtizedekben egy hatodára csökkent. Egyértelműen belátható, hogy étrendünk igencsak kiegészítésre szorul. Hogyan? A megfelelő Sunrider növényi formulákkal.”

Dr. Lepsényi Veronika

Dr. Lepsényi Veronika

háziorvos

“Jómagam több, mint két évtizede szeretem és használom a Sunrider termékek széles skáláját.
A Sunrider készítményei testünk minőségi táplálását szolgálja. Mindezt dr. Tei-Fu Chen gyógynövény-szakértő, a Sunrider cég megálmodója hozta létre mindannyiunk számára.”

Dr. Salamon Zsuzsa

Dr. Salamon Zsuzsa

gyermekorvos

„Barátainkkal kirándulni mentünk tavasszal. Gyönyörű erdős vidéket jártunk be. Mindenki vett valamilyen készítményt a szúnyogok ellen. Én a „kis üvegcsémet”, a csodaolajat vittem magammal. Homlokomat, tarkómat, halántékomat, kézfejemet vékonyan bekentem, s vidáman sétálgattam, míg a többiek folyamatosan csapkodták magukat. Engem elkerültek a kis vérszívók. Természetesen megszántam a társaimat, s mindenkinek adtam. Elég is volt bőven, hisz’ nagyon kevés kellett belőle.”

Dr. Pfeifenróth Anna

Dr. Pfeifenróth Anna

természetgyógyász

„A mai kultúránkban a víz- és levegőszennyeződés, az élelmiszerekben felgyülemlett mérgező anyagok, a sugárzás növekedése, az emocionális stressz – mind olyan hatás, amely felgyorsítja a sejtek öregedési folyamatát, és ez a test alkalmazkodási nehézségeiben nyilvánul meg.
Orvosi tapasztalataim bizonyítják, hogy szervezetünk saját, zavartalan működését csak úgy tudjuk fenntartani, ha a „hulladék anyagokat” gyorsan kiválasztja és energiát visz be oxigén, víz és egészséges táplálék formájában.
Mindezt hathatósan segítik a Sunrider termékei, amelyek – több mint másfél évtizedes saját tapasztalataim szerint is – a szervezet összerendezett működését segítő finom regulációt teljes értékűen támogatják fizikai, szellemi és lelki síkon egyaránt.”

Dr. Margitai Györgyi

Dr. Margitai Györgyi

szülész-nőgyógyász

„Több mint 10 éve alkalmazom orvosi praxisomban a Sunrider termékeit betegeim életminőségének jelentős javítására. Az orvosi kezelés kiegészítéseként, vagy enyhébb esetekben önállóan is hozzájárulnak a szervezet regenerációjához, öngyógyításhoz. Nagyban megkönnyíti az esetleg szükséges étrendváltozás betartását is. Felvértezi a szervezetet a mindennapok testi-lelki-szellemi megterhelésével szemben azáltal, hogy a megfelelő mennyiségben biztosítja az optimális működéshez szükséges tápanyagokat. Minden korosztály bátran fogyaszthatja az újszülöttektől a legidősebbekig. Várandós anyukáknak különösen ajánlottak ezek a biztonságos, természetes növényi készítmények.”