Sunrider LifeStream kapszula – A keringési rendszer erősítője

15980 Ft

Az ősi kínai filozófia szerint a világegyetem öt elemből épül fel: fa, tűz, föld, fém és víz. A kínai gyógyászatban ezek a szervezet öt fő rendszerének felelnek meg. Ha az öt elem egyensúlyban van, akkor az egész szervezet jól működik. A kínaiak évezredekkel ezelőtt felismerték, hogy léteznek úgynevezett szervrendszer-specifikus élelmiszernövények, amelyek célirányosan kifejezetten egy-egy szervrendszert táplálnak.

A Lifestream növényi koncentrátum a „víz” elem növényeivel a szervezet keringési rendszerének működését segíti. Ez a formula egyensúlyban tarhatja a vérkeringést, ami a jó egészség alapvető feltétele. A kínai leírások szerint a Lifestream -et alkotó növények szabályozzák a vérnyomást, erősítik a kapillárisokat, javítják a szívműködést, és segíthetnek a szívritmuszavarok megelőzésében.

A Lifestream tisztítja a vért, segít a szervezetnek a vérzsírok és a koleszterin szintjének csökkentésében, és gátolja a vérrögképződést. Tapasztalatok azt mutatják, hogy a Lifestream javíthatja a látást, csökkentheti a szemfehérje vörösödését (ugyanis a keringési rendszer állapota közvetlen hatással van a szemre).

A Lifestream , mint a Sunrider valamennyi terméke, az egyensúlyi állapot elérését célozza. Nem avatkozik be a szervezet természetes működésébe: mi sem szemlélteti ezt jobban, mint az a tapasztalat, mely szerint e formula mind magas, mind alacsony vérnyomás esetén elősegítheti az egyensúlyi vérnyomás beállását. Nem céja az orvosi kezelés és a gyógyszerek helyettesítése, hanem hozzájárul a szervezet egyensúlyi működéséhez!

A Lifestream élelmi értékű növények keveréke, tehát, mint bármilyen táplálékot, rendszeresen fogyaszthatjuk.

Napi 2 db kapszula étkezéskor. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészéges életmódot.

narancshéj (28,1%), törpe lilyturf-gyökér (28,1%), gyömbérgyökér (28,1%), kapszulahéj (hidroxipropil-metil-cellulóz)

Napi szinten fogyasztom a Lifestream kapszulát, szükségem van rá, mert ma már nem dagad, feszül a lábam, vérnyomásom normális, nincsenek vizelési panaszaim, frissnek érzem magamat, elmúltak a fejfájások, az erős szívdobogások. (Jágerné Simon Marica, életmód tanácsadó, 59 éves)

Alacsony és ingadozó vérnyomásom volt, ami miatt nagyon sokat fájt a fejem. Jobb lábam a két visszérműtét ellenére sem volt az igazi; folyamatosan be volt dagadva, és meleg időben nagyon fájt. A Calli tea és a Lifestream kapszula rendszeres szedése megszüntette ezeket a panaszaimat. A vérnyomásom helyreállt, a jobb lábam azóta nincs bedagadva és nem fáj. A fejfájásom is megszűnt, az energiaszintem emelkedett; már nem vagyok olyan fáradékony. (Kovács Tünde Ágnes)

Örömmel tudok beszámolni arról, hogy mióta a Lifestream nevű sunrideres kapszulát fogyasztom, sokkal kevesebbet fájnak a visszeres lábaim. Főleg a hajszálereim feszültek nagyon, elsősorban melegebb időjárás esetén, de azóta nemcsak jobban érzem magam, hanem ezek a vöröses-lilás erek kevésbé láthatóak… Már fél éve használom a Lifestreamet. (Pojják Lászlóné)

“Hosszú éveken keresztül gyógyszerek segítségével be nem állítható magas vérnyomásomat 1.5 hét alatt beállította – a Calli-t is fogyasztva mellé. Ez a termék egyszerűen hihetetlen csoda, annak ,aki világ életébe vérnyomásproblémákkal küszködött”. (Németh Attila)

“1992-ben disztribútor voltam a Sunriderben, és direktor voltam. Krónikus fáradtság szindrómám volt, a Sunrider pedig meggyógyított. Együtt voltam a színpadon a Sunrider atyjával, Dr. Chennel, aki elmesélte a közönségnek a történetemet Texasban. Nagyon boldog voltam, hogy jól vagyok. 4 éve szenvedtem ezzel a problémával. Én tudom, hogy működik. Az életemet köszönhetem a Sunridernek.” (Robert A. – herbsfortune.com)

0