06-30-951-8350 / 06-1-788-0230 naplovas@naplovas.hu

Sunrider LifeStream kapszula – A keringési rendszer erősítője

15076 Ft

A kínai regeneráció filozófiája alapján készült termék, a Lifestream, amely a Quinary által együttesen táplált öt elemből a VÍZ elemet erősíti.

A Lifestream a testünk folyadékháztartásával összefüggő folyamatokat, köztük elsősorban a vérkeringést és a vesét támogatja. Ez a formula kínai gyógynövények olyan speciális keveréke, amely a keringési rendszer megfelelő működését segíti.

Rendszeres fogyasztása az ér- és nyirokrendszert, valamint a szívet és a veseereket is táplálja. Közreműködik a vérben oldott tápanyagok, az oxigén, illetve a salakanyagok megfelelő szállításában.

A kínai leírások szerint ez a keringési rendszert tápláló növényi keverék szabályozza a vérnyomást, erősíti a kapillárisokat, javítja a szívműködést, és segíthet a ritmuszavarok megelőzésében. A formula tisztítja a vért, segít a szervezetnek a vérzsírok és a koleszterin szintjének csökkentésében, s gátolja a vérrögképződést.

Tapasztalatok azt is mutatják, hogy a formula javíthatja a látást, és csökkenheti a szemfehérje vörösödését, mivel a keringési rendszer állapota közvetlen hatással van a szemre és a látás élességére.

 

A Lifestream élelmi értékű növények keveréke, tehát mint bármilyen táplálékot, rendszeresen fogyaszthatjuk. Egy átlagnövésű ember szervezetének napi 2-6 kapszula segíthet enyhe zavarok megelőzésében. Súlyosabb betegségek leküzdésére a szervezetünknek nagyobb az esélye, ha ilyen esetekben növeljük a napi fogyasztást.

narancshéj (28,1%), törpe lilyturf-gyökér (28,1%), gyömbérgyökér (28,1%), kapszulahéj (hidroxipropil-metil-cellulóz)

Napi szinten fogyasztom a Lifestream kapszulát, szükségem van rá, mert ma már nem dagad, feszül a lábam, vérnyomásom normális, nincsenek vizelési panaszaim, frissnek érzem magamat, elmúltak a fejfájások, az erős szívdobogások. (Jágerné Simon Marica, életmód tanácsadó, 59 éves)

Alacsony és ingadozó vérnyomásom volt, ami miatt nagyon sokat fájt a fejem. Jobb lábam a két visszérműtét ellenére sem volt az igazi; folyamatosan be volt dagadva, és meleg időben nagyon fájt. A Calli tea és a Lifestream kapszula rendszeres szedése megszüntette ezeket a panaszaimat. A vérnyomásom helyreállt, a jobb lábam azóta nincs bedagadva és nem fáj. A fejfájásom is megszűnt, az energiaszintem emelkedett; már nem vagyok olyan fáradékony. (Kovács Tünde Ágnes)

Örömmel tudok beszámolni arról, hogy mióta a Lifestream nevű sunrideres kapszulát fogyasztom, sokkal kevesebbet fájnak a visszeres lábaim. Főleg a hajszálereim feszültek nagyon, elsősorban melegebb időjárás esetén, de azóta nemcsak jobban érzem magam, hanem ezek a vöröses-lilás erek kevésbé láthatóak… Már fél éve használom a Lifestreamet. (Pojják Lászlóné)

“Hosszú éveken keresztül gyógyszerek segítségével be nem állítható magas vérnyomásomat 1.5 hét alatt beállította – a Calli-t is fogyasztva mellé. Ez a termék egyszerűen hihetetlen csoda, annak ,aki világ életébe vérnyomásproblémákkal küszködött”. (Németh Attila)

“1992-ben disztribútor voltam a Sunriderben, és direktor voltam. Krónikus fáradtság szindrómám volt, a Sunrider pedig meggyógyított. Együtt voltam a színpadon a Sunrider atyjával, Dr. Chennel, aki elmesélte a közönségnek a történetemet Texasban. Nagyon boldog voltam, hogy jól vagyok. 4 éve szenvedtem ezzel a problémával. Én tudom, hogy működik. Az életemet köszönhetem a Sunridernek.” (Robert A. – herbsfortune.com)