Villámgyorsan és a legolcsóbban szállítunk — 300 + fogyasztói vélemény — Orvosok tapasztalatai — A legszélesebb Sunrider termékkínálatból választhatsz — A világ legkoncentráltabb élelmiszerei és italai — Kóser és Halal minőség — 5000 éves tapasztalatra/tudásra épülő receptek — A legtöbb információ a Regenerációs Programról — Amerikai gyártási színvonal/minőség — Már 40 éve sikeres a világon a Regenerációs Program

06-30-951-8350 | +36-1-788-0230

Folyamatosan tisztítsd és tápláld a szervezetedet különleges növényi italokkal és ételekkel, hogy holnap is vidám, energikus és fitt lehess!

Fontos! A rendelésed leadásához minimum 8000 Ft értékű vásárlás szükséges. A házhozszállítás 8000 Ft felett 890 Ft.-, 30 000 Ft felett ingyenes.

Sunrider Kandesn Szépségszappan

7764 Ft

Kényeztesse magát a Kandesn Szépségszappan luxusával!

Ez egy „szappanmentes”, páratlanul hidratáló szappan, amit bárhová magával vihet. Enyhén savas, a bőr pH-egyensúlyával összhangban lévő készítmény, amely tisztítja, de nem szárítja bőrét. A pH-teszt alkalmazásával győződjön meg arról, hogy a bol-tok polcain található más szappanok akár a drága márkájúak is lúgos kémhatásúak, ami azt jelenti, hogy kiszárítják a bőrt, és megfosztják természetes védő savköpenyétől.

A Kandesn® Szépségszappan ezzel szemben bőrsemleges; páratlan bőrtisztító és selymesítő hatása még a férfiakat is meghódította! Elég egyszer megéreznie friss illatát és simogató krémességét, többé nem akarja majd a korábban megszokott szappanokat haszálni. Előnyös tulajdonságai: Egyszerre tisztít és hidratál. Enyhén savas kémhatásának köszönhetően maximálisan bőrbarát. Nemcsak kezet moshat vele: az egész testnek méltó kényeztetést nyújt! Nem tartalmaz szintetikus és állati eredetű összetevőket, ami más márkáknál általános gyakorlat.

Nincs szükség babaszappanra: egy szappan az egész család számára! Miért jobb a Kandesn Szépségszappan? A szappanokat évszázadok, sőt, évezredek óta úgy állítják elő, hogy sertészsírt tömény lúggal kifőznek, majd az így létrejött, lúgos kémhatású nyers szappant, amely egyébként rendkívül kellemetlen szagú és visszataszító állagú, színezik, illatosítják, formázzák és szárítják.

Az idők folyamán többnyire csak a gyártástechnológia és a felhasznált adalékanyagok minősége változott. Korábban természetes anyagokkal, például növényi festékekkel és illóolajokkal oldották meg a színesítést és illatosítást, ma többnyire szintetikus adalékanyagokkal kísérletezik ki és állítják elő a legkülöbözőbb színű vagy illatú szappanokat, amelyek ennélfogva irritáló és allergizáló hatásúak is lehetnek. A lúgos szappan kifejezetten szárítja a bőrt; a bőrbarát (5,5-ös pH-jú) szappanként hirdetett termékek általában hasonló összetevőket tartalmaznak, ám vegyi pufferoldatokkal módosítják a pH-értéküket. A mi szappanunk teljesen más.

Egyáltalán nem tartalmaz kémiai értelemben vett szappanvegyületeket, azaz zsírsavak nátrium- és káliumsóit. Dr. Chen kutatásai révén a növényvilágban is talált kifogástalan tiszító hatású, ám a bőrrel összhangban működő összetevőket, amelyekből egy igazán kényeztető, finom szappant fejlesztett ki. A különbség már első kipróbálás alkalmával nyilvánvaló!

Kiszerelés:

100 g

Vizezze be a kezét és a testét. Habosítsa fel a Kandesn® Szépségszappant, és masszírozza át vele a bőrét, majd alaposan öblítse le vízzel.

„A Beauty Bar csodálatos, mivel ugyanaz a pH-értéke, mint a bőrnek. Nagyszerű megoldás a bőrproblémával küszködő emberek számára. Ugyanannyiba kerül, mint a többi úgynevezett konkurens termék, azzal a különbséggel, hogy a Beauty Bar koncentrált.” – Marie Jeanine Celingant, Assistant Director, Franciaország

„A Beauty Bart tápláléknak tekintem, a bőr táplálékának. Úgy gondolom elég jó ahhoz, hogy megegyük! Nagyon gazdaságos és természetes illata van.” – Frantz Dupont, Director, Franciaország

„Szeretem a Beauty Bart, mert hosszú időre elég. Átható és tartós illata van. Az egész család használhatja.” – Simone Mertens, Director, Belgium