06-30-951-8350 / 06-1-788-0230 naplovas@naplovas.hu

Sunrider Calli – Sejttisztító tea

4235 Ft24049 Ft

Kiürítés

A Calli a Sunrider nagyhatású, ősi kínai leírások alapján készülő tisztító itala. Eredeti receptjét a Shao-Lin templom tudós papjai kísérletezték ki másfél évezreddel ezelőtt, hogy italuk segítse a test és a szellem tisztaságát: a koncentrációt, az ellazulást és a meditációt. Időközben számos egyéb jótékony hatása is bebizonyosodott.

A Calli közreműködik testünk – az akupunktúrából is ismert – belső energiacsatornáinak a megnyitásában. Ezt úgy éri el, hogy a sejtek energetikai központjának (mitokondrium) a működését serkenti. Ezáltal a sejtek öntisztító ereje lényegesen javul. Ennek eredményeképpen az öt fő szervrendszer (hormon-, immun-, légző-, emésztő- és keringési rendszer) működése hatékonyabbá és összehangoltabbá válik, ami jobb közérzetet, magasabb energiaszintet, a belső egyensúly helyreállítását eredményezi.

A Calli a hatékonyabb salaktalanítás révén természetesen lúgosít, ezáltal segíti szervezetünket a sav-bázis egyensúly elérésében. Rendszeres fogyasztása javasolt, hiszen az anyagcsere során a salakanyagok is folyamatosan termelődnek a testünkben. Ha elődeink már több évezreddel ezelőtt tudták, hogy tanácsos a testünk tisztulási folyamatait támogatni és segíteni, akkor nyilvánvaló, hogy vegyszerekkel és stresszel rendkívül megterhelt modern világunkban ez nekünk még sokkal inkább szükséges.

A Calli jelentős mennyiségben tartalmaz természetes antioxidánsokat, amelyek közömbösítik a szervezetünket károsító, az öregedést gyorsító és sok súlyos betegség (pl. daganatok) kialakulásáért felelős szabadgyököket. Ezért a Calli tartós fogyasztása jelentősen csökkenti a civilizációs ártalmak – a kemikáliák és a stressz – egészségünkre gyakorolt veszélyes hatásait.

Ellentétben a hétköznapi teákkal, a Calli nemcsak egyféle cserje szárított levele, hanem többféle, különleges kínai gyógynövény kivonatának bonyolult keveréke. A Sunrider egyedülálló technológiával, korszerű nagyüzemi körülmények között a gondosan összeválogatott gyógyfüvek sűrített oldatát permetezi rá a kamélia virág levelére. (Camellia sinensis – a Kínában több évezrede ismert Zöld tea alapanyaga.) Így a Calliban nemcsak egyetlen növény főzetét, hanem számos, egymás hatását kiegészítő és felerősítő gyógyfű jótékony keverékét isszuk.

A Calli-fogyasztók általában az alábbi tapasztalatokról számolnak be

Több energia, jobb közérzet, kisebb alvásigény, az alvászavarok enyhülése.
Észrevehető a nagyobb lelki nyugalom, a feszültség és az agresszivitás csökkenése.
Tisztábbá válik a gondolkodás, jobb koncentrációs képesség.
A cigaretta-, az alkohol-, a zsír-, a cukor- és a kávéfogyasztás mérséklődik. Megfigyelhető az egészségesebb étrendre való fokozatos áthangolódás. Az emésztési- és gyomorpanaszok („savasodás”) enyhülnek, a koleszterinszint fokozatosan rendeződik. A vérnyomás problémák csökkenése, az ízületi panaszok érezhető javulása és a testsúly fokozatos normalizálódása szintén gyakori, pozitív tapasztalat. A meghűléses, fertőzéses megbetegedések ritkábbak és enyhébbek, mint korábban voltak.

Amit a Calli fogyasztásáról feltétlenül tudnia kell

Egy filter Callit dobjon bele egy kancsó forró vízbe (1,5-2,5 liter) öt-tíz percre.
Később, a belső tisztulás legintenzívebb időszakának (ez általában 2-4 hét) lezajlása után a filtert akár benne is hagyhatja a vízben.

Kezdje 0,5-1 literrel és igya-iszogassa egész nap, inkább sokszor kisebb, mint egyszerre nagy mennyiségben.

Különösen fontos, hogy ha először iszik valaki Callit, ne készítse túl sűrűre! Azaz soha ne használjon egy filtert egy csészébe, mint más, szokványos teáknál! Később, amikor szervezete már megszabadult a legmegterhelőbb szennyeződéseitől, és megszokta az öntisztulásnak ezt a hatékonyságát, azután már tetszése szerint sűrítheti a Callit.

Tisztulási tünetek

Előfordulhat, hogy egy erősen szennyezett szervezet a Callira hevesen reagál, és a túl koncentrált ital eleinte tisztulási tüneteket okozhat. Ha bármi átmeneti kellemetlenséget tapasztal, ez csupán annak az örvendetes jele, hogy testében beindult a regeneráció első, legfontosabb lépése: a lerakódott, káros anyagok kiürülése. A sejtekből kikerülő mérgező salakanyagok először a keringésbe jutnak, majd a kiválasztó szervek segítségével eltávoznak a testünkből. Ez általában a korábbinál több vizelet, széklet, esetleg veríték ürítésével járhat.

A tisztulási tünet valójában értékes jelzés Önnek, hogy szervezete melyik része szorul leginkább regenerálásra, azaz melyik szervrendszer-tápláló Sunrider kapszulát tanácsos mindenképpen fogyasztania egészsége helyreállítása érdekében.

Ha tisztulási tünetei zavaróak, készítse a Callit hígra, és kezdje a fogyasztást naponta 2-3 dl-rel. Fokozatosan, pl. hetente emelje 1-2 dl-rel a napi mennyiséget.
(A Calli hűvös helyen tárolva másnap is iható, így a megfőzött mennyiség nem vész kárba.) Kezdheti a Calli fogyasztását szakaszosan is: pár nap tea ivás után tartson 1-2 nap szünetet, így szoktatva hozzá a szervezetét.

Ez a fokozatosság különösen ajánlott, ha Önnek bármilyen krónikus, gyógyszerekkel kezelt betegsége van, mivel a beteg szervezet salakanyagokkal általában erősen szennyezett. Ezektől a káros lerakódásoktól való megszabadulás az egészség helyreállításához nélkülözhetetlen!

De döntése szerint elkezdheti a regenerációt a Sunrider tápláló termékeivel is:
Fortune Delight, NuPlus, Quinary kapszulák, stb.

Fontos, hogy a Callit soha NE cukorral, hanem a Sunrider finom növényi cseppjével, a steviából készült SunnyDew-val ízesítse. Kiegészítheti a teáját Fortune Delight-tal is.
A Calli – Fortune Delight – SunnyDew keverék egy rendkívül hatékony regeneráló ital, ami biztosítja szervezete öntisztító folyamatainak és energia szintjének optimalizálását.

Soha ne főzze ki kétszer ugyanazt a Calli filtert, hacsak a második főzetet nem arcmosásra vagy fürdővíz készítésére szánja. Ha az elhasznált filteres zacskó tartalmát megszárítva a szobanövényeire szórja, a virágok láthatóan örülni fognak.

Soha ne főzze túl a Callit, elég, ha forró vízbe beledobja, leforrázza. Lehetőleg ne használjon a Calli főzéséhez és főleg tárolásához alumínium vagy más fém kancsót. Legjobb az üveg, porcelán vagy cserépedény, de a zománcos fém is jobb, mint a zománctalan. Soha ne melegítse a már elkészült Callit mikrohullámú sütőben! Ha melegen szeretné inni, akkor forraljon vizet, és öntse a már korábban elkészített, hideg teához.

Ha módja van rá, használjon a Calli főzéshez tiszta, élő vizet, ne pedig klórozott-szennyezett városi csapvizet. Forrásvíz a legjobb, de szénsavmentes ásványvíz vagy tisztított víz is megfelelő. A tiszta vízből készült Callinak nem csak az íze, hanem a hatása is jobb lesz. De ha másra nincs lehetősége, akkor a csapvíz is megteszi! Bár ilyenkor a tea sokkal sötétebb lesz, és a felszínén hártyás kicsapódás jelenhet meg, a csapvízben lévő szennyeződések miatt. /Ehhez hasonló módon készteti a sejtjeinket is a szennyező anyagok intenzív kiválasztására./
A Calli forrón is, szobahőmérsékleten is, jéghidegen is kitűnő ital! 

Egyéni ízlés szerint változhat, de egy átlagos termetű embernél minimum napi 1-1,5 liter az érezhetően hatékony mennyiség. Törekedjen arra, hogy a napi folyadékmennyiségének minél nagyobb részét alkossák az egyedülállóan regeneráló Sunrider italok.

Egészségére!

kamélia levél, perilla levél, fehér eper kivonat, vízi hídőr gyökér kivonat, alangfűgyökér

„Úgy örülök, hogy megvettem a tisztító italt, a Callit. Hál’ Istennek már nagyon jól érzem magam, semmi bajom sincs, több évtizedes problémám oldódott meg. Már több mint 20 éve szenvedtem: minden reggel fejfájással és szörnyű keserű szájízzel ébredtem fel. Hiába volt minden kezelés, mindenfélével próbálkoztam, de eredménytelenül. Reggelente faltam a mézet, a csokoládét, a mentolos ízű cukorkákat, de mindez hiába volt… A teától már a második héten éreztem azt az érzést, amire évtizedek óta vágytam: úgy ébredtem, hogy nem fájt a fejem és nem volt keserű a szám íze, így már tudok örülni mindennek”. (Nagymányoki Lídia)

Számomra elsősorban a vese problémámnál tapasztalhattam a Calli jótékony hatását, amikor pedig erősödött a tapasztalat, már kérte a szervezetem a hozzá szokó egészségesebb tea fogyasztását. Átrendezést végzett a szervezetemben, ami nem kis könnyedséget jelent azóta is minden nap! (Horváth László (43) – vállalkozó)

Kevesebb alvásigény, kipihentebb vagyok. Jobban bírom a terhelést, reggel frissebben és könnyebben ébredek. Az allergiám is ‘nagy bánatomra’ elhagyott. Tisztább gondolkodás, lelki nyugalom. (Kámán Józsefné Judit (60) – üzletvezető)

Immár 15 éve nem kell váltogatnom az élelmiszereket (mi az, amit megehetek, mi az, amit nem) és nincs epe gondom… Jól alszok, nyugodt és kiegyensúlyozott lettem, nem tudnék lemondani róla! (Lakatos Istvánné Manyi (58) – vezető)

Imádom a teát, az epegondjaim megoldódtak tőle, és nyugodtabb lettem, amióta ezt iszom!
(Miszoriné Németh Judit (44) – asszisztens)

Hát igen A CALLI: jól érzem magam, vigyáz rám mit egyek – igyak, egyből jelez általa a szervezetem, amikor én nem figyelek oda. Megszámlálhatatlan módon tudom hasznosítani – nem csak szomjam oltására. Megtanított még több folyadék ivására is. Szomjassá tesz. Örülök neki, mert napi 2-3 dl folyadéknál többet sosem ittam előtte. (Sólyomi Ágnes (62) – nyugdíjas)

Ha nem fogyasztom, hiányzik. Imádom. Vele indul a napom. Egyensúlyba hoz, megnyugtat, jobban tudok koncentrálni a hétköznapi feladataimra. Mióta iszom, sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok, nem idegeskedem. (Jáger Maya (31) – logisztikus)

Ez az az ital, amit ha nem iszok egy nap, akkor hiányzik. Nem tudom mi az a valami, amitől ennyire jó, de csakis ajánlani tudom. Azt érzem, hogy nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb vagyok tőle, éjszaka tudok aludni, ellazít! Egészségügyi problémám nem volt, ezért nem tudok olyanokról beszámolni, viszont a családomban elég szép eredmények születtek. Édesanyámnak refluxa (túlzott gyomorsav termelése) volt, és amióta issza a teát, elmúlt. Azóta gyógyszert sem kell szednie. A klimax (banyaláz) elmúlását is a teának köszönheti! (Gyenes Melinda (36) – dentálhigiénikus)

Érzem a tetterőt magamon, jókedvű vagyok. Ezen kívül jó tőle a közérzetem is! (Balázs Veronika (70) – nyugdíjas)

Az én férjem antialkoholista, de egy évben kétszer, valaki (egy Lenke, egy eszetlenke) teleissza a gyomrát és ha másnapos, akkor mindig Forcsit kér. Esküszik rá, hogy akkor nem is másnapos, nem érzi azokat a kellemetlen tüneteket. (Szommerné Jáger Cecília (37) – dentálhigiénikus)

Az első kúraszerű Calli tea fogyasztás után úgy éreztem tíz évet fiatalodtam. Kiegyensúlyozottá, koncentráltabbá váltam szellemileg és fizikailag is. A Calli fogyasztásánál tapasztaltam azt, hogy megnőtt az étvágyam is, mégis ezzel párhuzamosan a felesleges kilóim is eltűnnek. Egyél, hogy fogyj! (Boa Krisztina (46) – kiadványtervező)

Amikor annak idején megismertem a Sunrider-t, a Calli volt az első termék, amit kipróbáltam, és rögtön elsőre megkedveltem! Ennek már 15 éve, és a világ kincséért le nem mondanék róla, annyira jól esik a fogyasztása! Ezek a kínaiak tudhattak valamit 5000 évvel ezelőtt, nem véletlen, hogy sokkal tovább és kiegyensúlyozottabban élnek, mint mi nyugaton. Nagyon hálás vagyok, hogy megismerhettem a Calli-t! (Lakatos Roland (38) – vállalkozó)

A termékfogyasztással kapcsolatosan (hangsúlyozom, hogy ez az én kísérletezésem eredménye): reggeltől Forcsizok mert pörögni akarok, 18 órától csak Callizok, így intenzívebb a pihenésem. (Simon Ferenc (59) – nyomozó)

A Calli teát azért szeretem, mert reggel, amikor éhgyomorra iszom, olyan, mintha simogatná a hasamat. (Szommerné Jáger Cecília (37) – dentálhigiénikus)

A Calli egy nagyon könnyű, melegen és hidegen is fogyasztható ital. Amikor én elkezdtem inni, ugyanolyan voltam, mint a sok felnőtt nagy része, nagyon kevés folyadékot vittem be a szervezetembe – ezt ma már tudom. Ahogy elkezdtem inni, a szervezetem jelezte, hogy még.. még… Szó szerint rá voltam cuppanva. Mit vettem észre egy idő után? Számomra a legklasszabb az volt, hogy elfelejtettem, hogy van epém. Nem puffadtam és a ‘hagymát is hagymával ehettem’, nem kellett kerülnöm azokat a bizonyos k /karfiol, káposzta…/-val kezdődő ételeket. Egy idő után sokkal nyugodtabban aludtam, nyugodtabb lettem. Nem húztam fel magam mások hülyeségén, és ez a mai napig is így van. Itt szeretném még azt is elmondani, hogy van egy kedves ismerősöm, aki rendszeresen dialízis kezelésre jár, beültettek egy 3. vesét a szervezetébe már több évvel ezelőtt. Neki is ajánlottam a Callit, ő pedig megkérdezte Pécsett a kezelőorvosát, aki azt mondta neki, hogy nyugodtan igya, ismeri ezt a terméket, nem tudna jobbat ajánlani ennél ő sem. (Róthné Bogdola Erzsébet (61) – tanítónő)

Vagy hét éve ittam először Callit. Akkor még a natúr volt a kedvenc. Tisztító teákkal kísérleteztem, ami patikában, gyógynövény szaküzletben és drogériákban fellelhető volt, mindegyiket kipróbáltam. Így jutottam el a Callihoz és adtam neki is egy esélyt. Jól tettem! Mára társsá vált, nyáron mentás, fázósan fahéjas. Olykor turmixokba is kerül. Mára a praxisom szerves részévé vált. Nagy segítség a testi-lelki egyensúly támogatásában. (Pesti Tímea (38) – pszichológus)

Sokféle teát kipróbáltam már. Így jutottam el a Callihoz hét éve, neki is adtam egy esélyt. Jól tettem! Mára társsá vált. Nyáron a mentás, fázósan a fahéjas a kedvencem. Olykor a turmixba is teszek belőle. Mára a praxisom szerves részévé vált. Nagy segítség a testi-lelki egyensúly támogatásában. (Pesti Tímea, pszichológus, 37 éves)

„A kolumbiai junior vb előtt, 2008-ban ismerkedtem meg a Sunrider termékeivel. Nekem azonnal bejött… A Calli tea menta ízű, valamint a Fortune Delight málnás, salaktalanító változata a kedvencem. Szinte azonnal éreztem a jótékony hatását: elmúlt az izomlázam, könnyebben mentek az edzések, s a laboreredményeim is –amelyekkel pedig gondjaim voltak – rövid időn belül lényegesen jobbak lettek.” (Kovács Zsófia)

Kevesebb alvásigény, kipihentebb vagyok. Jobban bírom a terhelést, reggel frissebben és könnyebben ébredek mióta Calli teát iszom. Az allergiám is – nagy örömömre! – “elhagyott”. Tisztább a gondolkodásom, nagyobb a lelki nyugalmam. (Kálmán Józsefné, üzleti vezető, 59 éves)

Hát igen, a Calli tea: jól érzem magam, vigyázz rám, hogy mit egyek-igyak, egyből jelez általa a szervezetem, amikor én nem figyelek oda… Rengeteg módon tudom hasznosítani – nem csak szomjam oltására. Megtanított még  a több folyadék fogyasztására is. Örülök neki, mert napi 2-3 dl folyadéknál többet sosem ittam előtte. (Sólyomi Ágnes, nyugdíjas, 61 éves)

Érzem a tetterőt magamon, jó kedvű vagyok. Ezen kívül jó tőle a közérzetem is. (Balázs Veronika, nyugdíjas, 69 éves)

Amikor először kóstoltam meg a Calli teát: finom, érdekes, máshoz nem hasonlító íze volt, itatta magát. Olyan érzésem volt, mintha egész életemben erre vártam volna… Ajándék volt számomra, megkönnyebbültnek éreztem magamat. Azt tanácsolom a kezdő fogyasztónak, hogy nagyon hígan és 1-2 pohárral kezdje. Jobb a lassú megszabadulás a méreganyagoktól… (Jágerné Simon Marica, életmód tanácsadó, 59 éves)

A Calli teát azért szeretem, mert reggel, amikor éhgyomorra iszom, olyan, mintha simogatná a hasamat. (Szommerné Jáger Cecilia, dentálhigiénikus, 36 éves)

Van egy kedves ismerősöm, aki rendszeresen dialízisre jár, beültettek egy 3. vesét a szervezetébe már több évvel ezelőtt. Neki is ajánlottam a Callit, ő pedig megkérdezte Pécsett a kezelő orvosát, aki azt mondta, hogy nyugodtan igya, ismeri a terméket, és nem tudna ennél jobbat ajánlani ő sem. (Róthné Bogdola Erzsébet, tanítónő, 60 éves)

“Fejfájás miatt kezdtem el fogyasztani a Sunrider termékeket, de figyelek a megelőzésre is. A citromos Fortune Delight és a mentás Calli a kedvencem. Rendszeresen fogyasztom a TOP, a Lifestream, az Alpha 20C és a Sunny Dew termékeket is.” (Gergely Róbert)

“Tisztításhoz a Calli és Fortune Delight italokat használom. Nem egyszerű teák; a növények összessége segíti a szervezetünk természetes öntisztító és méregtelenítő folyamatait. Amikor láttam, hogy a főnököm napról-napra jobban van az általam főzött teáktól, én is rendszeresen elkezdtem egyre több Sunrider terméket fogyasztani. Az influenzajárványt  is könnyedén átvészeltem az Alpha 20C kapszula segítségével.” (Erdélyi Gyuláné)

Immár 15 éve nem kell válogatnom az élelmiszereket, hogy mi az, amit megehetek, mi az, amit nem, és már nincs epe gondom… Jól alszom, nyugodt és kiegyensúlyozott lettem, nem tudnék lemondani a Calli tea fogyasztásáról! (Lakatos Istvánné, vezető, 57 éves)

Ha nem fogyasztom, hiányzik. Imádom! Vele indul a napom. Egyensúlyba hoz, megnyugtat, jobban tudok koncentrálni a hétköznapi feladataimra. Mióta iszom a Calli teát, sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok, nem idegeskedem. (Jáger Maya, logisztikus, 30 éves)

Mióta fogyasztom a Callit nem vagyok fáradékony, feszült, lenyugodtam, nem megyek fejjel a falnak… De talán a legfontosabb: sikerült kivédenem a stresszt. Sokat köszönhetek ennek a teának. Életem végéig hű fogyasztója leszek! (Horváth Ibolya, gondozónő, 50 éves)

A Calli tea volt az első termék, amit kipróbáltam a Sunrider kínálatából, és rögtön elsőre megkedveltem! Ennek már 15 éve, és a világ kincséért sem mondanék le róla, annyira jól esik a fogyasztása. Ezek a kínaiak tudhattak valamit 5000 évvel ezelőtt, nem véletlen, hogy sokkal tovább és kiegyensúlyozottabban élnek, mint mi nyugaton… Nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy megismerhettem a Calli teát. (Lakatos Roland, vállalkozó, 37 éves)

“Közel 20 éve fogyasztom a Calli teát! Nem csak tisztítja a szervezetemet a méreganyagoktól, de táplálja is azt. Nem tudnám elkezdeni a napomat nélküle!” (Susan K. – herbsfortune.com)

“Több, mint 30 éve fogyasztjuk a Calli teát, főleg azért mert jobb közérzetet ad, és segít a fókuszáltságban. Korábban a natúr változatot ittuk, de most a fahéjasat részesítjük előnyben, ami nem csak jó illatú, de nagyon finom is!” (Laura B. – herbsfortune.com)

“Egyik nyáron azon gondolkoztam, hogy milyen jegesteát ihatnák a nagy melegben úgy döntöttem, hogy utánanézek a Calli teának. Nem vagyok különösebben nagy teás, de a Callit nagyon szeretem – sztéviával szoktam fogyasztani. Imádom, ahogy méregtelenít.” (Donna H. – herbsfortune.com)

“Soha nem élveztem még ennyire tea fogyasztását (kivéve a hideg, édes narancsteáét), mint a Callit. A fogyásban is sokat segít!” (Victoria – herbsfortune.com)

“A legjobb barátom endometriosisban szenvedett, és nagyon fájdalmas görcsei voltak minden hónapban. Elkezdte fogyasztani a Calli teát annak ellenére, hogy egyáltalán nem írták, hogy segíteni fog ezen a problémáján. Óriási segítség volt számára. Amikor én is elkezdtem fogyasztani, észrevettem, hogy mennyivel jobban érzem magam. Évekig ittam, de utána elhagytam a fogyasztását. Amikor elkezdődött a menopauzám eszembe jutott a Calli, mert görcseim voltak, és érzelmi kilengéseim. A tea önmagában, egyedül segített leküzdeni ezeket a gondokat, gyógyszer nélkül. Volt egy tanár ismerősöm is, akinek ajánlottam, mert minden hónapban elájult. Mindig azt mondta harmadikos diákjainak: „Ha összeesnék, ne aggódjatok, egy perc és felkelek.” Amióta a Calli teát fogyasztja, még soha nem ájult el.” (Thirla J. – herbsfortune.com)

“Édesapám mutatta be nekem a terméket múlt héten, aki baseball játékos volt Kaliforniában, és egész életében játszott. Amikor még egyetemista elsőéves játékos volt, az ízületei és dereka recsegett, kattogott (sportolóknál általános dolog) és a anagymamám azt mondta neki, kezdje el fogyasztani a Calli teát. Édesapám naponta itta, és  azt mondta, hogy ez az egyik legegészségesebb módja annak, hogy az ízületi fájdalmakat és problémákat megszüntesse. Most, hogy én is egyetemista vagyok, és atléta 4 éve a West Virginia Tech egyetemen, és softballozok is, sajnos ugyanezzel a problémával küzdök. Rendeltem néhány dobozzal a csodálatos Calli teából, és kiváncsian várom az eredményeket!” (Emily G. – herbsfortune.com)

“20 éve fogyasztom a Calli teát. Minden reggelem vele indul, és működik kívül-belül. A bőrőm selymes, mivel belül kiűzi a méreganyagokat és más szennyeződéseket, amik a szervezetemnek ártalmasak. Nagyon kellemes íze van, nem tudnám egy napomat se elképzelni nélküle!” (Corinne H. – herbsfortune.com)

„Két csésze után beleszerettem a fahéjas Calliba. Annyira finom, hogy bárhová megyek, mindig viszek magammal egy üvegben.” (Diana Puah, Assistant Director, Egyesült Királyság)

„A mentolos Callit nappal nagyon kellemesnek és üdítőnek érzem, az Éjszakai Calli pedig segít az elalvásnál. Nagyon nyugodtan alszom tőle.” (Dominique Royer, Director, Franciaország)

„Attól a naptól fogva, hogy megismerkedtem a Sunrider világával, a Calli számomra különlegesen fontos ital. Attól a pillanattól kezdve, hogy akkor először megéreztem a mentolos Calli pompás, életerővel teli illatát.” (Fabio Patrito, Assistant Director, Olaszország)

„Az Éjszakai Calli termékforgalmazóim körében is igen népszerű, hiszen csodálatosan kipihentté tesz. Én lefekvés előtt fogyasztom, hogy éjjel jobban aludjak, de ajánlhatom az Éjszakai Callit nyugtatóitalként is stresszes helyzetekben.” (Ivata Marx, Lead Director, Németország)

„A Calli egyszerűen nagyszerűen jó! Azért iszom mert méregtelenít. Az úszás és a masszírozás után a kellemes dolgokról beszélve, a hobbimként említem a Sunridert. A menta élénkít, a fahéjasat pedig azért szeretem, mert nagyon kellemes az íze. Miután elkezdtem fogyasztani, a vérnyomásom 9 nap múlva beállt. Vásárolom az egész családom és barátaim részére. Nagyon örülök, hogy megismertettek vele és, hogy másoknak is megmutathatom.” (Kollerffyné Balázs Margit, Trainer)

„Nagyon pozitív hatású, mindkettőnk közérzete sokkal jobb. Különösen a fahéjas tetszik. Mindenkivel megkóstoltatjuk, a vendégeknek is ezt kínáljuk. Reggel 2 litert főzünk és melegen, majd napközben hidegen – mindenki tetszés szerint fogyasztja.” (Vászin Márk és felesége, Trainerek)

„A mentás Calli a mindenem – érdekes és finom íze van. Mióta fogyasztom, nagyon jól érzem magam és tele vagyok energiával – keringési problémáim látványosan csökkentek és emésztőrendszerem is sokkal jobban működik. Bemutató során megkóstoltatom, mindenkitől megkérdezem, hogy milyen ízben szeretnék, majd elmondom, hogy az én kedvencem a mentás és érdekes, hogy a legtöbben a mentáshoz orientálódnak.” – (Pénzes Istvánné és István, Associate Directorok)