Villámgyorsan és a legolcsóbban szállítunk — 300 + fogyasztói vélemény — Orvosok tapasztalatai — A legszélesebb Sunrider termékkínálatból választhatsz — A világ legkoncentráltabb élelmiszerei és italai — Kóser és Halal minőség — 5000 éves tapasztalatra/tudásra épülő receptek — A legtöbb információ a Regenerációs Programról — Amerikai gyártási színvonal/minőség — Már 40 éve sikeres a világon a Regenerációs Program

06-30-951-8350 | +36-1-788-0230

Folyamatosan tisztítsd és tápláld a szervezetedet különleges növényi italokkal és ételekkel, hogy holnap is vidám, energikus és fitt lehess!

Fontos! A rendelésed leadásához minimum 8000 Ft értékű vásárlás szükséges. A házhozszállítás 8000 Ft felett 890 Ft.-, 30 000 Ft felett ingyenes.

Sunrider Prime Again kapszula – A hormonrendszer erősítője

20697 Ft

Az ősi kínai filozófia szerint a világegyetem öt elemből épül fel: fa, tűz, föld, fém és víz. A kínai gyógyászatban ezek a szervezet öt fő rendszerének felelnek meg. Ha az öt elem egyensúlyban van, akkor az egész szervezet jól működik. A kínaiak évezredekkel ezelőtt felismerték, hogy léteznek úgynevezett szervrendszer-specifikus élelmiszernövények, amelyek célirányosan kifejezetten egy-egy szervrendszert táplálnak.

A Prime Again növényi koncentrátum a „tűz” elem növényeivel a szervezet hormon- és idegrendszerének működését segíti. Nem hormonkészítmény! A felhasznált növények a hormontermelést végző belsőelválasztású mirigyek működésének harmonizálására irányulnak.

Hormonrendszerünk kiemelten fontos szervrendszer, ugyanis a legfontosabb életfolyamatokat irányítja. Kapcsolatban áll szaporodásunkkal, egyedfejlődésünkkel és felnőtté válásunkkal; hormonháztartásunk kihat szinte valamennyi szervünk működésére, mivel hormonok szabályozzák a legfontosabb életfolyamatokat. A hormonrendszer valójában minden szerv működését befolyásolja. Kínai császárok többek között ennek a keveréknek a segítségével igyekeztek megőrizni fiatalságukat és tetterejüket, hiszen a csillagászok tanácsai alapján a megfelelő pillanatokban különböző feleségeikkel kellett utódokról gondoskodniuk.

A Prime Again erősítheti a szexuális működést, és különösen az immunrendszert erősítő Alpha 20C -vel együtt fogyasztva nemcsak mérsékli az allergia, leginkább a szénanátha tüneteit, hanem hozzájárulhat a probléma hosszú távú megoldásához. Szerepe van az izomépítésben, az idegrendszer jobb működésében, és segíti a szervezetet a stressz elleni harcában. Rendszeres fogyasztása csökkentheti a ráncosodást, hölgyeknél pedig enyhítheti a menstruációt megelőző feszültséget és idegességet. Közrejátszik a nagyobb energia és vitalitás, illetve az érzelmi stabilitás elérésében.

Tapasztalatok szerint a meddő párok egy részénél amikor nem szervi rendellenesség okozza a problémát néhány hónapig tartó rendszeres fogyasztása gyakran hozzásegít a gyermekáldáshoz.

A Prime Again élelmi értékű növények keveréke, tehát, mint bármilyen táplálékot, rendszeresen fogyaszthatjuk.

Napi 2 db kapszula étkezéskor. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészéges életmódot.

gyümölcsök (42%) (japán som-, kínai kúszómagnólia -, licsi gyümölcs), papíreperfa levél (21%), morinda gyökér (13%), fűszernövény (8%) (ánizskapormag), kapszulahéj (hidroxipropil-metil-cellulóz)

A menopauza kezdeti stádiumaiban vagyok és úgy hallottam ez a termék segít olyan problémák orvosolásában, mint a hőhullámok vagy az éjszakai izzadások. Bár még túl korai véleményt mondani a Prime Againről, eddig nagyon jól bevált. (Angela F. – herbsfortune.com)

Mindent megpróbáltam, hogy legyőzzem az aknét. Nagyon boldog vagyok, hogy rátaláltam a Prime Againre, mert természetes módon segít a hormonrendszer szabályozásában, és segít csökkenteni a kitöréseim számát. 2 nap után már éreztem változásokat – nagyon boldog vagyok. (May – herbsfortune.com)