06-30-951-8350 / 06-1-788-0230 naplovas@naplovas.hu

Sunrider SunBreeze balzsam

3697 Ft

Ez az ősi Kínából származó, csodálatos termék tökéletesen hordozza az egyensúly filozófiáját: Sun -nap, azaz forróság, Breeze – szellő, azaz hűsítés.

Ez jellemző a hatására is: ahol forróság van, azaz gyulladás, égés, duzzadás, sérülés, ott hűsítve gyógyít. Ahol a test hideg – alacsony vérnyomásos, meszes, vizes, görcsös fájdalom gyötri – ott javítja a keringést, tehát forrósít. Nem elfedi a tüneteket, hanem az okot célozza meg. A gyógyító olaj és balzsam egy valóságos hordozható elsősegélydoboz, ami bármilyen külső vagy belső probléma esetén azonnal segít.

Sokféle módon használhatjuk

 • leginkább fájó ízületekre, izmainkra kenve alkalmazzuk, hogy azonnali enyhülést hozzon
 • derékfájdalom esetén gyorsan segít, a gerincre rendszeresen kenve javítja az adott gerinc-szakaszhoz tartozó szervek működését is
 • égett bőrfelületre kenve hűsít, megszünteti a fájdalmat
 • fázós, lehűlt, keringési problémákkal küszködő testfelületre kenve melegít
 • halántékunkra, nyakunk hátsó részére dörzsölve enyhíti a fejfájást, szédülést
 • csípéseket, karcolásokat hűsíti
 • frissíti a leheletet, enyhíti a torokgyulladásos panaszokat – élelmiszer tisztaságú, ezért nyugodtan szájba vehető, lenyelhető
 • érzékeny fogakra kenve csökkenti a fájdalmat
 • bedörzsölve felpezsdíti az íny vérkeringését, ezáltal csökkenti a gyulladásokat
 • rosszullét, tengeri betegség esetén enyhülést hoz
 • lenyelve megnyugtatja a gyomrot
 • illata távol tartja a szúnyogokat

A Sunbreeze olaj és balzsam a nyálkahártyán vagy a bőrön keresztül egyaránt rendkívül gyorsan és tökéletesen felszívódik, így a szervezet mélyebb szöveteiben is kifejti a vérkeringést javító, harmonizáló hatását. Jól érezhetően hűsít vagy melegít, a kezelt terület állapotától függően.

Éppen ezért fontos, hogy mindig tiszta bőrre kenje, és soha ne kombinálja semmilyen más, nem Sunrider márkájú kozmetikummal vagy gyógyszeres krémmel! Mivel a SunBreeze a nem élelmiszer tisztaságú krémek kemikáliáit is magával viszi a mélyebb szövetekbe, így azok bőrpírt vagy egyéb problémákat okozhatnak.

Ha a Sunbreeze olajat vagy balzsamot hosszabb ideig naponta vagy naponta többször keni a bőrére, akkor feltétlenül használja vele együtt a Sunrider Mélyhidratáló krémjét vagy Testápolóját. Ezáltal még erőteljesebb lesz a fájdalomcsillapító hatás, és a hidratálás megakadályozza, hogy a bőr a hirtelen sok méreganyag kitisztulása miatt esetleg kiszáradjon vagy kivörösödjön.

A SunBreeze igen nagy mértékben koncentrált termék. Káros anyagokat, ásványi olajakat nem tartalmaz. Használata tökéletesen biztonságos.

Mi a különbség a Sunbreeze olaj és a Sunbreeze balzsam között?

Ugyanarról a termékről van szó, két különböző halmazállapotban: a balzsam hűtéssel krémmé dermesztett olaj. A felhasználó dönti el, számára melyik a megfelelőbb forma.

 

Simítsa a balzsam felszínét körbe-körbe néhányszor mutatóujjával, majd az így felolvadt, és az ujjára rakódott csekély mennyiségű balzsamot határozott mozdulatokkal dörzsölje bőrének arra a részére, ahol a probléma van. Általában kis mennyiség is elég, így a balzsam sokáig eltart.

Belső használatra az olaj praktikusabb, amelyből általában 2-3 csepp elegendő.

Ha a SunBreeze szembe kerül vagy bepárolog, akkor erősen csíp, de kárt nem okoz.

Sérülések esetén kifejezetten segít a szem környéki duzzadások, vérzések csökkentésében.

mentol, kasszia, menta, eukaliptusz, kámfor, benzil-alkohol, fahéjaldehid, kumarin, eugenol, butilfenil-metilpropilén, d-limonén, linalool

Imádom! Tisztítja az arcüreget, orrüreget, fantasztikus az orrdugálásra és a fejfájásra is. Még a csípőideg fájdalmamra is kiválóan működik. Több, mint 10 éve használom! (Mary K. – herbsfortune.com)

Imádom a balzsamot használni, masszírozáshoz, fejfájáshoz, légzési nehézséghez, vagy épp zúzódásokhoz. Nagyszerűen működik! A testvérem és én is mindig hordunk egyet a zsebünkben. (Nancy L. – herbsfortune.com)

Hosszú évek óta használom a Sunbreeze balzsamot fogfájásra, izomfájdalmakra, fejfájásra. A gyermekeimnél is használom, ha fáj a hasuk. A férjemnek nemrég kezdtem el a lábujját kenni vele, remekül eltávolítja a körömgombát. Imádom ezt a terméket! (Karen – herbsfortune.com)