Villámgyorsan és a legolcsóbban szállítunk — 300 + fogyasztói vélemény — Orvosok tapasztalatai — A legszélesebb Sunrider termékkínálatból választhatsz — A világ legkoncentráltabb élelmiszerei és italai — Kóser és Halal minőség — 5000 éves tapasztalatra/tudásra épülő receptek — A legtöbb információ a Regenerációs Programról — Amerikai gyártási színvonal/minőség — Már 40 éve sikeres a világon a Regenerációs Program

06-30-951-8350 | +36-1-788-0230

Folyamatosan tisztítsd és tápláld a szervezetedet különleges növényi italokkal és ételekkel, hogy holnap is vidám, energikus és fitt lehess!

Fontos! A rendelésed leadásához minimum 8000 Ft értékű vásárlás szükséges. A házhozszállítás 8000 Ft felett 890 Ft.-, 30 000 Ft felett ingyenes.

Sunrider SunBreeze balzsam

5570 Ft

Sehol nem talál ehhez foghatót! A SunBreeze balzsam és olaj a Sunrider leggyorsabb és legfeltűnőbb hatású termékei. Egyetlen tégelye vagy üvegcséje önmagában felér egy hordozható elsősegélydobozzal!

Eredete az ősi Kínába vezethető vissza, ahol ezt a külsőleg alkalmazott kenőcsöt megfáradt, sérült harci játékosok sajgó tagjainak enyhítésére használták. A név (sun=nap, azaz forróság, illetve breeze=szellő, azaz hűsítés) találóan tömöríti magába a jin-jang filozófiát: megégetett bőrre kenve hidegérzetet kelt, míg fázós, hideg tapintású, keringési problémával küszködő testfelületen alkalmazva forrónak érezzük.

A SunBreeze balzsamot és olajat leginkább fájó izületeinkre, izmainkra kenve alkalmazhatjuk, hogy ott enyhülést hozzon. Általában kis mennyiség elégséges, így sokáig eltart.

Előnyös tulajdonságai:  

– halántékunkra, nyakunk hátsó részére dörzsölve enyhítheti a fejfájást, szédülést;
– torna, testedzés után hűsíti az izületeket, izmokat és inakat
– segít a szervezetnek égések, csípések, karcolások leküzdésében
– hosszú séta után megnyugtatja a lábat
– miután nyugodtan szájba vehető, frissíti a leheletet
– segít torokfájás, köhögés, fogfájás elmulasztásában
– tenyérre kenve és mélyen beszívva kitisztítja a légutakat, megkönnyíti a légzést
– tengeri betegség (autóban való utazás esetén rosszullét) esetén enyhülést hozhat
– sokak szerint éberebbé, frissebbé tesz
– ha lenyeljük, megállíthatja a hányást, megnyugtatja a gyomrot
– fogmosáskor fogkrémhez adva felpezsdítí az ínyt
– hasznos lehet álmatlanság ellen
– távoltartja a szúnyogokat, legyeket
– fürdővízbe keverve stimulálja, serkenti a bőrt
– illatos füstölőbe vagy mécsesbe cseppentve kellemes illattal tölti meg a szobát
– kitűnő masszázshoz
– a fejbőrbe dörzsölve serkenti a vérkeringését és a hajhagymák működését.

Finoman masszírozza halántékába vagy fáradt izmaiba, illetve számos egyéb módon használhatja. Kerülje a szem környékét!

mentol, kasszia, menta, eukaliptusz, kámfor, benzil-alkohol, fahéjaldehid, kumarin, eugenol, butilfenil-metilpropilén, d-limonén, linalool

Imádom! Tisztítja az arcüreget, orrüreget, fantasztikus az orrdugálásra és a fejfájásra is. Még a csípőideg fájdalmamra is kiválóan működik. Több, mint 10 éve használom! (Mary K. – herbsfortune.com)

Imádom a balzsamot használni, masszírozáshoz, fejfájáshoz, légzési nehézséghez, vagy épp zúzódásokhoz. Nagyszerűen működik! A testvérem és én is mindig hordunk egyet a zsebünkben. (Nancy L. – herbsfortune.com)

Hosszú évek óta használom a Sunbreeze balzsamot fogfájásra, izomfájdalmakra, fejfájásra. A gyermekeimnél is használom, ha fáj a hasuk. A férjemnek nemrég kezdtem el a lábujját kenni vele, remekül eltávolítja a körömgombát. Imádom ezt a terméket! (Karen – herbsfortune.com)

„Nemrégiben életem legszörnyűbb migrénjét éltem át. Egyszerűen nem bírtam elviselni a mesterséges fényt sem otthon, sem az irodámban. Egy kollégám a kezembe nyomta a Sunbreeze balzsamát. Bekentem vele a halántékomat és a nyakam hátsó részét. Szinte azonnal használt. Azóta folyton nálam van egy tégellyel, és ezt használom, bármilyen fájdalmat érzek. (S. Lawrence, Caldwell – besthealthfoodstore.net)

„A Sunbreeze nagyon sokat segített nekem a munkában. Mint masszázs terapeuta, rendszeresen használtam a készítményt ügyfeleimen. Egyik este fájdalmat éreztem, és így magamon is tesztelni tudtam. Az eredmény fantasztikus volt, reggelre sokkal jobban éreztem magam.” (Boynton Beach, Florida – besthealthfoodstore.net)