Sunrider SunBar – Az egészséges nasiszelet

8834 Ft

A Vitalite SunBar egy lágy, omlós és ízletes szelet két fantasztikus ízben: gyümölcsös és csokoládés változatban. 10-es kiszerelésben kaphatók, és egy szelet feleakkora, mint egy teljes étkezés kiváltásához szükséges mennyiség.

Formulánkat úgy terveztük, hogy energiát adjon, ne pedig elvegyen: teljesen feldobja, miközben nem üli meg gyomrát. A Vitalite SunBar teljes értékű növényi tápanyagokat tartalmaz, úgymint szárított gyümölcsöket, dióféléket, aszparáguszgyökeret és psziliumot. Magas rosttartalmánál fogva elősegíti a hatékony emésztést, jót tesz a szívnek, és a benne lévő szójafehérje rendkívüli energiaforrás. Segíti a szervezet természetes kiválasztó működését.

Az egyedi növényi formula a tulajdonosok szakértelmén alapul, aminek köszönhetően a Vitalite SunBar egy kiváló választás a piacon található más hasonló termékekkel szemben. Más cégek gyakran csupán cukor, vitaminok és vegyi úton előállított vagy állati eredetű fehérjepor egyszerű keverékét tartalmazó „energiaszeleteket” árulnak.

Ezzel szemben a mi speciális gyártási eljárásunk során a vitaminok és ásványi anyagok egy teljes értékű növényi alapba préselődnek, s az emésztés során a tápanyagok beépülnek a szervezetbe. Ha nincs ideje megfelelően enni, vagy szeretne megválni a felesleges kilóktól, a Vitalite SunBar egy tökéletes választás. Egészséges rágcsálnivaló; ha testi vagy szellemi energiára van szüksége, fogyassza előtte és utána is. Olyan ízletes, hogy desszertként is fogyaszthatja.

 

Desszertként vagy rágcsálnivaló gyanánt fogyasszon el egy szeletet, egy főétkezés kiváltásához két szeletet. A legjobb eredmény elérése érdekében fogyasszon mellé bőven Sunrider italokat, mint pl. a Fortune Delight vagy a Calli. Esetleg sok vizet.

méz, szójadió, psziliumhéj, puffasztott rizs, eperpor, banán, ananász, licsigyümölcs, alma, mangó, szójaolaj, kókusz, mandula, karamell, E-vitamin, búzacsíraolaj

Mindig tartok egyet a zsebemben. Egészséges, és rendkívül finom, segít akkor is tartanom az egészséges életmódomat, amikor úton vagyok. (Jeanne D. – herbsfortune.com)

Nagyon szeretem az ízét. Igazán laktató és nem túl édes. Érzed rajta, hogy tele van tápanyagokkal. (Rhoda P. – herbsfortune.com)

A müzli-szerű protein szeletekkel ellentétben, a SunBar tele van különböző, valódi magvakkal. Rendkívül finom. (Joy H. – herbsfortune.com)

„Három dolog miatt kedvelem a Sunbart: könnyen magammal vihetem, ragyogó snack / sokkal egészségesebb, mint egy csokoládészelet / és nem terheli meg a gyomrot.” (Petra Klaiber, Manager, Németország)

„Szeretem a Sunbart az emberek figyelmébe ajánlani, hiszen – ellentétben más snackekkel – nem tartalmaz olajos magvakat vagy cukrot. Úgy tapasztaltam, hogy más snack szeletek nehezen emészthetők. Szeretem a Sunbart – energiát ad és felélénkít.” (Margie Finchell, Supervisor, Egyesült Királyság)

„Bár még nem foglalkozom túl régen a Sunriderrel, megszerettem a Sunbart, mert nagyon jónak bizonyult arra, hogy az embereket megismertessem a Sunrider termékekkel. A gyerekeim számára is nagyszerű snack. Így tudom, hogy olyan snacket esznek, ami nemcsak gyors és egyszerű, hanem egészséges is.” (Blénessy Tamásné, Supervisor, Magyarország)

„A Sunbar ideális utazáshoz és azoknak, akiknek szinte megállásnyi idejük sincs. Amikor Sunbart eszem, jobban tudok koncentrálni és az aktivitásom is megnő.” (Sonja Wittholm, Associate Director, Ausztria)

„Szabadidőmben sokat teniszezem. Egy Sunbar elfogyasztása meccs előtt ideális, mert nem érzem nehéznek a gyomrom tőle. Épp ellenkezőleg, a Sunbar megadja nekem azt az igazán szükséges energiát, aminek például extra szettek lejátszásánál veszem hasznát.” (Dr. Barbara Brandner, Associate Director, Ausztria)

0