Sunrider SunnyDew – Sztévia alapú édesítő cseppek

8211 Ft

A Stevia rebaudiana bertoni (magyar nevén jázminpakóca) egy, a krizantémfélék családjába tartozó növényfaj. Dél-Afrika őslakosai sztévia leveleket használnak évszázadok óta a gyógyszereik és a teáik elkészítéséhez. A sztévia egy olyan figyelemre méltó növény, amely segít fenntartani a normális vércukorszintet az egészséges szervezetben.

A SunnyDew étrend-kiegészítő sztévialevél-kivonat és krizantémvirágkivonat hatékony keveréke. Más vállalatok általában vegyi módszereket használnak a sztévia feldolgozásához, megváltoztatva ezzel a növény természetes struktúráját. A SunnyDew -nál használt egyedülálló tisztítási és koncentrálási folyamat eredményeként a sztévia megőrzi a természetes struktúráját a maga eredeti formájában.

A sztévia, mint természetes növényi édesítő, ma már világszerte ismert: az alakjukra vigyázók, speciális diétán élők és cukorbetegek is bátran fogyaszthatják. A sztéviakoncentrátum ma az egyetlen ismert kifogástalan élettani hatású édesítőszer. Fő hatóanyagai, a szteviozidok, amelyek a glikozidok (cukorszármazékok) közé tartoznak, harmincszor édesebbek a szőlőcukornál, ugyanakkor a szervezet a cukortól eltérő módon dolgozza fel őket. Sőt, a hasnyálmirigy természetes táplálása révén épp a szervezet saját inzulintermelését segítik elő.

Előnyös tulajdonságai:  

– Kellemes édes ízű, számottevő mellékíz nélkül.
– Erősen koncentrált és teljesen természetes készítmény, egyszerre kis mennyiség is elegendő belőle.
– Tapasztalatok szerint jó hatással van a májra és a hasnyálmirigyre, így általánosan jótékonyan hat az emésztőrendszerre; ezáltal elősegítheti a szervezet saját egyensúlyi inzulintermelését.
– Fogyasztói tapasztalatok szerint hasmenés esetén is jótékony hatással bír.
– Gombaölő hatású, ami külső és belső gombánál is érvényesíthető.
– A mindennapi étkezés keretében fogyasztva segít fenntartani a normális vércukorszintet.

Mindennapi italához adjon igény szerint 2-3, vagy akár 20-30 csepp SunnyDew -t. Ételek, sütemények édesítésére is alkalmas, kivéve a kelt tésztát, ugyanis elpusztítja az élesztőgombákat.

víz, sztéviakivonat (47%), krizantémvirág-kivonat (6%)

Cseppentsen italába naponta minimum 5-10 csepp SunnyDew-t. Ha külsőleg használja, kenje a problémás bőr vagy nyálkahártya felületére, és hagyja rászáradni. Később vízzel könnyen lemosható.

mentol, kasszia, menta, eukaliptusz, kámfor, benzil-alkohol, fahéjaldehid, kumarin, eugenol, butilfenil-metilpropilén, d-limonén, linalool

Imádom! Tisztítja az arcüreget, orrüreget, fantasztikus az orrdugálásra és a fejfájásra is. Még a csípőideg fájdalmamra is kiválóan működik. Több, mint 10 éve használom! (Mary K. – herbsfortune.com)

Imádom a balzsamot használni, masszírozáshoz, fejfájáshoz, légzési nehézséghez, vagy épp zúzódásokhoz. Nagyszerűen működik! A testvérem és én is mindig hordunk egyet a zsebünkben. (Nancy L. – herbsfortune.com)

Hosszú évek óta használom a Sunbreeze balzsamot fogfájásra, izomfájdalmakra, fejfájásra. A gyermekeimnél is használom, ha fáj a hasuk. A férjemnek nemrég kezdtem el a lábujját kenni vele, remekül eltávolítja a körömgombát. Imádom ezt a terméket! (Karen – herbsfortune.com)

Min. Magasság: auto
Min. Magasság: auto
Maximális szélesség: auto
Maximális szélesség: auto

“Minden nap fogyasztom a Sunrider italokat, mint a Calli és Fortune Delight, és mindig pár csepp SunnyDew-t használok ízesítőnek. A SunnyDew csak természetes összetevőket tartalmaz, és nagyon ízletessé varázsolja a teát. A SunnyDew egy egyszerű, mégis csúcsminőségű termék, amit mindenki bátran használhat.  (Song Eun Kyoung, Korea)

“A SunnyDew a kedvenc termékem. Ennek az étrend kiegészítő termékeknek a stevia a fő összetevője. A stevia levelek természetes kivonata nem tartalmaz kalóriát és 250-300-szor édesebb, mint a feldolgozott cukor. A stieviát Dél- Amerikában és Ázsiában már évszázadok óta használják mint édesítőszert és diétás táplálék-kiegészítőt. A stevia segít fenntartani az optimális vércukorszintet, az egészséges diétát és életmódot. (Dr. Tei-Fu Chen, USA)

“Az elmúlt 18 év során rendszeres használtam ezt az étrend-kiegészítőt, amit ma SunnyDew-nak hívunk. Rendkívül élvezem az előnyeit, és minden italhoz adok egy kis SunnyDew-t, hogy kiemeljem az ízeket. Sőt, a SunnyDew még a rossz ízű gyógynövényeket ízletessé varázsolja. Az én országomban a SunnyDew-t jóváhagyta az Izraeli Diabéteszesek Szövetsége (IDA), így minden egyes terméken látható az IDA jele.”  (Dror Nakdimon, Izrael) 

Imádom a SunnyDew-t – nem csak azt, hogy rendkívül ízletes, de nagyszerűen érzem maga tőle. Amióta a Sunrider termékeit fogyasztom, beleértve a SunnyDew-t is, jobban fel vagyok töltődve energiával, mint fiatal koromban! Soha nem tartottam magamat túlsúlyosnak, de néhány hónapnyi gondos Sunrider termékfogyasztás után egyel kisebb méretű ruhát kell hordanom! (Kezia Coon)

“Imádom az érzést, amit a SunnyDew fogyasztása nyújt. Mára már az egészséges életmód elengedhetetlen része a számomra. A SunnyDew természetes, ízletes, és mérete miatt mindenhova magammal vihetem. Az embereket mindig lenyűgözi, hogy egy pohár vizet mindössze néhány csepp SunnyDew-val egy remek szomjoltó itallá tudok változtatni. (Xu Junyan, Kína)

„A SunnyDew-t a natúr Fortune Delight-tal fogyasztom leginkább, de a NuPlust is sokkal élvezetesebbé teszi. Vitafruitba is szoktam 3 cseppet tenni. Nagyon kevés kell belőle. A termékek szokatlan ízeit a hazai ízekhez hasonlatosabbá teszi. Érdekes tapasztalatom, hogy segít a herpesz gyorsabb, heg nélküli eltüntetésében. Állandóan viszem magammal. Bárhol és bármikor használhatom, és jövet-menet bárkinek ajánlhatom.” (Wallner Istvánné Cili)

„Sokat sportolok és mozgás után a Calli teába csepegtetve fogyasztom, amitől visszanyerem minden energiámat. A többi édesítővel szemben ez természetes, kellemes az íze, valamint az is sokat jelent, hogy nem színezi el a folyadékot. Az sem titok, hogy édesszájú vagyok, de a SunnyDew-t lelkiismeretfurdalás nélkül csepegtethetem, aztán nem is kívánom az édességet. Sokáig elég.” (Csuhai Gabriella)

0