Villámgyorsan és a legolcsóbban szállítunk — 300 + fogyasztói vélemény — Orvosok tapasztalatai — A legszélesebb Sunrider termékkínálatból választhatsz — A világ legkoncentráltabb élelmiszerei és italai — Kóser és Halal minőség — 5000 éves tapasztalatra/tudásra épülő receptek — A legtöbb információ a Regenerációs Programról — Amerikai gyártási színvonal/minőség — Már 40 éve sikeres a világon a Regenerációs Program

06-30-951-8350 | +36-1-788-0230

Folyamatosan tisztítsd és tápláld a szervezetedet különleges növényi italokkal és ételekkel, hogy holnap is vidám, energikus és fitt lehess!

Fontos! A rendelésed leadásához minimum 8000 Ft értékű vásárlás szükséges. A házhozszállítás 8000 Ft felett 890 Ft.-, 30 000 Ft felett ingyenes.

Sunrider Kandesn Szépséggyöngy

22544 Ft

Ezt a nevet a termék célja és formája ihlette. Ez az egyedi formula belülről táplálja a bőrt, hogy Ön megőrizhesse fiatalságát, fiatalos külsejét és fiatalos közérzetét. A koncentrált növényi kivonatokat gyöngyszemnyi pirulák tartalmazzák a könnyebb emésztés érdekében.

A speciális Beauty Pearl™ formula a Regeneráció filozófiáján alapul, miszerint a szervezet természetes módon képes önmaga regenerálására. Az egészséges bőr természetes megújulási cikluson megy keresztül, és a Beauty Pearl™ a szervezet belső táplálásával segít fenntartani bőre szépségét. A Beauty Pearl™ tökéletes ®k iegészítése a felülmúlhatatlan, külsőleg alkalmazandó Kandesn bőrápolási termékcsaládnak. Ezt az ősi formulát eredetileg a kínai császárnék kedvéért dolgozták ki, akik tisztában voltak vele, hogy az igazi szépséget belső táplálással lehet elérni. Amellett, hogy belülről táplálja és fiatalítja a bőrt, segít egyensúlyba hozni a hormonrendszert anélkül, hogy hormonokat tartalmazna; valamint hatékonyan felszívódó kalciumot és a felszívódást elősegítő összetevőket is tartalmaz, ami segít a csontritkulás megelőzésében.

Előnyös tulajdonságai:

– Rendszeres fogyasztása a tapasztalatok szerint javítja a bőr, a haj és a körmök állapotát.
– A csontritkulás megelőzésében és a kialakult állapot jobbra fordításában a Szépséggyöngy rendszeres fogyasztói több esetben figyelemre méltó eredményeket tapasztaltak.
– A hormonrendszerre gyakorolt jótékony hatása révén tapasztalatok szerint mind nők, mind férfiak esetében javítja a stressztűrő képességet és az érzelmi stabilitás fenntartását.
– Tapasztalatok szerint a nőknek segít a menstruációs problémák, valamint a klimaxszal kapcsolatos tünetek enyhítésében. , A maga nemében egyedülálló termék a piacon! A k

Naponta fogyasszon el egy Szépséggyöngyöt étkezési időben. Szétrághatja, elszopogathatja, vagy akár egészben is lenyelheti.

méz (50%), kamilla (30%), méhpempőkivonat (20%)

70 éves jógaoktató vagyok, és 25 éve szedem a Szépséggyöngyöt, minden nap. Energikus vagyok, tiszta a fejem, a lelki állapotom, kedvem stabil, jól és fiatalnak érzem magam. Imádom! (Esperanca – herbsfortune.com)

Széppé varázsolj a a bőröm, és csökkenti a menopauza tüneteit. 2014 óta szedem a terméket, és működik! (Miae Y. – herbsfortune.com)

Már egy szem gyöngy is azonnal használt, és fiatalabbá varázsolta a bőrömet. Csodálatos termék. Olyan elképesztő hatása van, mint a kollagén italoknak, csak éppenséggel fele annyiba kerül. (Grace C. – herbsfortune.com)