Villámgyorsan és a legolcsóbban szállítunk — 300 + fogyasztói vélemény — Orvosok tapasztalatai — A legszélesebb Sunrider termékkínálatból választhatsz — A világ legkoncentráltabb élelmiszerei és italai — Kóser és Halal minőség — 5000 éves tapasztalatra/tudásra épülő receptek — A legtöbb információ a Regenerációs Programról — Amerikai gyártási színvonal/minőség — Már 40 éve sikeres a világon a Regenerációs Program

06-30-951-8350 | +36-1-788-0230

Folyamatosan tisztítsd és tápláld a szervezetedet különleges növényi italokkal és ételekkel, hogy holnap is vidám, energikus és fitt lehess!

Fontos! A rendelésed leadásához minimum 8000 Ft értékű vásárlás szükséges. A házhozszállítás 8000 Ft felett 890 Ft.-, 30 000 Ft felett ingyenes.

Sunrider Oi-Lin Arctonik

16612 Ft

Elfogyott

Kategória:

Az Oi-Lin Arctonik az arc­tisztítás után egyensúlyba hozza és felfrissíti a bőrszövetet, mi­közben önmagában ötvözi a népszerű Kandesn Tonizáló fo­lya­dék és a Kandesn Pórusösszehúzó folyadék összetevőit. Nem tartalmaz alkoholt vagy bármilyen, más to­ni­zá­lók­ban általánosan alkalmazott agresszív hatású összetevőt, ame­lyek irritálhatják a bőrt. Természetes uborka-, citrom- és almakivonatot is tartalmaz, így il­la­ta kellemes, nem pedig vissza­taszító, mint más arctonikoké.