5 érv a Naplovas mellett

1)

A legtöbb háttérinformációt, saját írást, videót mi adjuk weboldalainkon a Regenerációs Programról az érdeklődőknek.

2)

A legrégebb óta (1994) állunk a fogyasztók rendelkezésére, és emiatt a legszélesebb körű tapasztalatokkal rendelkezünk. Több mint 300 fogyasztó személyes véleményét ismerheted meg nálunk.A Sunrider cég alapítója és tulajdonosa dr. Tei Fu Chen gyógyszerész és világhírű gyógynövény-specialista.

3)

Szállítási feltételeink a legkedvezőbbek közé tartozik.
1290 Ft.- a házhozszállítás utánvéttel, vagy előre utalással.

4)

100%-os megelégedettségi garanciát adunk minden termékünkre 1 hónapig.

5)

Biztosítjuk a Sunrider nagyobb kiszerelésű termékeiből a kisebb csomagú vásárlást. Pl. Sunbreeze olaj, Sunbreeze balzsam, Sunny Days, Smart Gummy

2016-os Sunrider életműdíjam

Két Dr.Tei-Fu Chen díjam

Az 5000 ÉV Egészségklub rendezvényén

Kerti partin amerikai vezetőimmel

A Regenerációs Program Atyjával Budapesten

15 év – Tortaszelés Tei Fu Chennel

Előadás a Marriott Szállóban

Gyáravatáson Los Angeles-ben

A Chen Rezidencián, Los Angeles-ben

 

Világközpontban, a Chen-galéria bejáratánál

RÓLUNK

A Naplovas küldetése, hogy egy helyen összegyűjtve megtaláld a Regenerációs Program alapján készült termékekről szóló lehető legteljesebb információt, és segítséget nyújtson, hogy egyszerűen és könnyen beszerezhesd azokat. Az oldal tulajdonosa a Profi-Press Bt., mely cég már számtalan eredményt ért el az egészségmegőrzés témájában.

A cég 28 éve lendületesen fejlődik az egészségmegőrzési piac területén; a kezdeti, hagyományos egészségnevelési fórumok mellett (konferenciák, szemináriumok) mára már az Interneten is jelentős mennyiségű egészségnevelési anyagot tudhat magáénak; 28 éves fennállása alatt több ezer termékfogyasztói visszajelzés bizonyítja egészségmegőrzési tanácsainak sikerességét.

Több száz vállalkozó kötelezte el magát a cég által hirdetett egészségmegőrzési módszer, a Regeneráció filozófiájának elsajátítása és továbbajánlása mellett, a vállalkozók ily módon komoly egzisztenciát is teremtettek.

Cseh János

a Naplovas alkotója, megalapítója

Papp Péter

szerkesztő, informatikai munkatárs

Dósa Csaba

szerkesztő, informatikai munkatárs

0