Villámgyorsan és a legolcsóbban szállítunk — 300 + fogyasztói vélemény — Orvosok tapasztalatai — A legszélesebb Sunrider termékkínálatból választhatsz — A világ legkoncentráltabb élelmiszerei és italai — Kóser és Halal minőség — 5000 éves tapasztalatra/tudásra épülő receptek — A legtöbb információ a Regenerációs Programról — Amerikai gyártási színvonal/minőség — Már 40 éve sikeres a világon a Regenerációs Program

06-30-951-8350 | +36-1-788-0230

Folyamatosan tisztítsd és tápláld a szervezetedet különleges növényi italokkal és ételekkel, hogy holnap is vidám, energikus és fitt lehess!

GYÁRTÁS

A gyárak

A Sunrider indulása óta a saját tulajdonú gyártás alapvető eleme a Sunrider sikerének, és ez egyben lehetővé teszi különféle üzleti vállalkozások támogatását. A Sunridernek világszerte jelenleg nyolc gyáregysége van mintegy 200 000 m2 alapterületen.

2008-ban a legfontosabb kutató-, fejlesztő-, és gyártóegységeinket a Los Angeles-i, csúcstechnológiával rendelkező üzemünkbe költöztettük. Ez a közel 100 000 m2 alapterületű létesítmény nagyobb, mint a Los Angeles-i Amfiteátrum és elegendő hellyel rendelkezik ahhoz, hogy megfeleljen a Sunrider terjesztőhálózat növekvő igényeinek.

2009-ben Ohioban, Greenville-ben nyitottuk meg új gyáregységünket.

Ugyancsak 2009-ben avattuk fel legújabb gyáregységünket, mely 2010-ben kezdte meg működését a kínai Kunshanban 93 000 m2 alapterületen.

Mindezek mellett további gyáraink találhatóak Huangpuban (Kína), Tiencsinben (Kína), Sembawangban (Szingapúr) és Taichungban (Tajvan).

Minőségellenőrzés

Saját kémiai és mikrobiológiai laboratóriumunk, valamint saját gyáregységeink lehetővé teszik számunkra, hogy a gyártási fázisokat minden szempontból teljes ellenőrzésünk alatt tartsuk, és biztosíthassuk a Sunrider termékek megkérdőjelezhetetlen és kiváló minőségét. Ezt demonstrálja a Los Angeles-i gyáregységünk, amely folyamatosan túlteljesíti az Amerikai Élelmiszer Felügyelet (FDA) által meghatározott higiéniai normatívákat.

 

MIKROBIOLÓGIAI LABORATÓRIUM

A nyersanyagokat aprólékos tesztnek vetjük alá a mikrobiológiai laboratóriumunkban, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy nem tartalmaznak olyan szennyező anyagokat, mint pl. káros baktériumok vagy mikrobális kórokozók. A teljes termékskála összes terméke a feldolgozás minden szintjén elemzésre kerül, ezzel is biztosítva, hogy a termékek megfeleljenek a minőség, tisztaság és stabilitás terén előírt szigorú követelményeinknek.

 

KÉMIAI LABORATÓRIUM

A legújabb analizáló berendezéseket és technikákat használjuk a természetes anyagok alkotóelemeinek kutatásához, valamint a jótékony hatású összetevők tisztításához és kivonatolásához használt módszerek kialakításához. Az Optima 4200DV berendezésünk (optikai emissziós spektrométer) az élelmiszerek összetevőit, többek között nehézfém tartalmukat és más káros anyagok, mint a higany és ólom mennyiségét elemzi.

Kutatás és fejlesztés

A kísérleti labor – a gyár miniatűr változata – a gyógynövényeket feldolgozó gyárüzemben található ipari méretű gépek kicsinyített változatait tartalmazza. Ez a labor alkalmas arra, hogy a kutatás és fejlesztés érdekében szinte minden folyamatot el tudjanak végezni, melyeket a gyárban is alkalmaznak.

A kutatás és fejlesztés során mintákat állítanak elő a teszteléshez, elemzéshez és a további innovációkhoz, mielőtt a teljes folyamatot bevezetnék. A kísérleti labor időt és forrásokat takarít meg a Sunridernek, amely a kutatás elmélyítését és az innovációk gyorsabb megvalósítását teszi lehetővé.

Gyártási folyamatok

A Sunrider titkos gyártási és előállítási folyamatokat alkalmaz a gyógynövények hasznos tápanyagainak koncentrálásában és kivonatolásában. A koncentrálás folyamata nélkül nagy mennyiségben kellene fogyasztani bizonyos élelmiszereket ahhoz, hogy hozzájussunk jótékony tulajdonságaikhoz. Több kilogramm gyógynövényből a tisztítás, őrlés, formulázás, kivonatolás, koncentrálás, porlasztva szárítás és a porítás gyártási folyamatok alkalmazásával érik el, hogy a gyógynövényekből egy kis mennyiségű kész, koncentrált terméket állítsanak elő.

Az egyszerű őrlés és kapszulázás általános folyamatok a növényiparban, azonban a Sunrider bonyolult és rendkívül precíz gyártási folymatai által termékeink egyedülállóak a piacon.

 

A FOLYAMAT LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

A Sunrider rendkívül precíz gyártási folyamatai biztosítják a termékek versenyképességét.

Első lépés – Tisztítás
Második lépés – Őrlés
Harmadik lépés – Formulázás
Negyedik lépés – Kivonatolás
Ötödik lépés – Koncentrálás
Hatodik lépés – Porítás
Hetedik lépés – Porlasztva szárítás
Nyolcadik lépés – Csomagolás

GYÓGYNÖVÉNY TISZTÍTÁS

Mielőtt alkalmazzuk a gyógynövényeket exkluzív formuláinkban, először megtisztítjuk őket – ez az egyik olyan folyamat, amely megkülönböztet minket a piacon. A leggyakrabban használatos módszer az egészségügyi élelmiszeriparban az a folyamat, amelynél először darálják a gyógynövényeket, majd ellenőrzik a baktériumok mennyiségét, és gőzölést alkalmaznak, ha szükséges. A Sunridernél nem alkalmazunk a gyógynövényeknél gőzölést. Alaposan megtisztítjuk a gyógynövényeket, majd kivonatoljuk belőlük a jótékony esszenciáikat az egyedülálló koncentrációs folyamat során.

ŐRLÉS

A nyers növények tisztítása után a kalapácsos őrlő óránként 2 000 kg őrleményt készít. Két gyártás között egy 12 órás tisztítási fázis biztosítja a teljes higiéniát.

FORMULÁZÁS

A „Sunrider Tote 500 000 dollár értékű keverőberendezése biztosítja, hogy a növények keverése, feldolgozása, tárolása és csomagolása egyetlen zárt tartályban történjen. A termékeket emberi kéz egészen a legvégső csomagolásig nem érinti.

Kivonatolás

A „Sunrider Tote 500 000 dollár értékű keverőberendezése biztosítja, hogy a növények keverése, feldolgozása, tárolása és csomagolása egyetlen zárt tartályban történjen. A termékeket emberi kéz egészen a legvégső csomagolásig nem érinti.

Koncentrálás

A növényi kivonatok sűrítése tartályokban történik, ahol víztartalmuk 75-95%-a párologtatás útján távozik. A gazdag és tömény sűrítményt üvegekbe töltjük vagy porrá alakítjuk.

Porítás

A por alakú, kapszulás vagy tasakos gyógynövények az ún. porító („flo-coater”) berendezéseken kerülnek feldolgozásra. 4-7 kg nyers gyógynövény szükséges 1 kg koncentrált por előállításához. Hat emeletnyi magasságukkal a szingapúri és a tajvani porlasztva szárító tornyok a legnagyobb ilyen építmények Ázsiában. A Glatt gép nagyobb mennyiség rövid idő alatt történő feldolgozására képes, lehetővé téve, hogy kielégítse a Sunrider termékek iránti növekvő keresletet.

Csomagolás

A kiváló Jones gép a por alapú gyógynövénykeverékeket tasakokba tölti, lezárja és dobozolja, melyeket ezután felcímkéznek. Ez a folyamat rendkívül hatékony.

Kapszulázás

A „Slat Filler” egy olyan gépezet, amely meghatározott számú kapszulát dobozokba tölt. A gép ezután lezárja a tartályokat és felcímkézi azokat. A teljesen automatizált kapszulázó gép megtölti a kapszulákat a meghatározott mennyiségű koncentrált gyógynövényporral. Minden kapszula válogatott, elkülönített és azonnal a csomagológéphez kerül, így biztosítjuk a tisztaságot. Minden órában mintegy 90 000 kapszula feldolgozása történik meg, és egyenként minőségellenőrzésen esik át. A Tabulátor gép egységes méretű és súlyú tablettává préseli, tömöríti a por formájú anyagokat. A Sunrider több millió dollárt fektet saját, korszerű lágy gél kapszulázó berendezéseibe. Valóban ritka az étrend-kiegészítőkkel foglalkozó vállalatok körében, hogy saját maguk állítsák elő a lágyzselé kapszuláikat, valamint még ennél is kivételesebbnek számít, hogy gyógyszerészeti minőségnek megfelelő berendezéseket használnak a gyártáshoz.

SunBar gyártósor

A SunBar gyártási részlegét csak úgy emlegetik: „a legmagasabb tisztasággal bíró részleg.” A levegő szűrt, és szinte néhány percen belül kicserélődik. A gépsor több, mint 30 méter hosszú, illetve a kettő darab nagy sebességű Doboy csomagológép 500 szeletet képes előállítani percenként.

Az ultrahangos vágógép hanghullámok segítségével vágja a szeleteket az előírásoknak megfelelően pontos méretre. A penge gyakorlatilag nem is érinti a szeletet, így törés nélkül, szennyeződésmentesen, és deformálódás nélkül vágja méretre őket.

Sunny days gyártósor

Ez a gépsor nem csak a mentás Sunny Days leheletfrissítő cukorka előállítását teszi lehetővé, hanem a jövőben más gumiszerű termékeket is.

Folyékony töltősor

Az olyan folyékony termékeinket, mint a SunnyDew olyan tároló tartályokba, flakonokba töltjük, melyeket azután magas hőmérsékleten sterilizálunk. A levegő ebben a helyiségben is néhány percenként teljesen kicserélődik.

Sunbreeze

A SunBreeze balzsamot és olajat sterilizált üvegekbe, illetve dobozokba töltjük, majd kupakkal látjuk el és címkézzük őket. A teljesen automatizált és nagy sebességű folyamat lehetővé teszi a Sunrider fogyasztói igények kielégítését mind minőségi, mind mennyiségi szempontok szerint.

Calli gyártási részleg

A négy nagy sebességű, teljesen automatizált gép több, mint 6000 db 10-es kiszerelésű Calli terméket képes elkészíteni naponta. Mindegyik egy teljes sor, előkészíti a filtert, megtölti teával, zsineggel, címkével látja el, valamint a kész teafiltert lezárt tasakba helyezi a hosszú eltarthatóság érdekében.

Kozmetikumok töltése és csomagolása

Gépünk műszakonként 16 000 tubust tölt meg és zár le. A nap végén a gyártás befejeztével a gépet szétszedik, hogy alaposan megtisztítsák. A teljes tisztítási folyamat nagyjából nyolc órát vesz igénybe. Nyolc óra csak a tisztítás!