Táplálás, egyensúly, tisztítás a Sunriderrel

15

JANUÁR, 2019

Táplálkozás

Amikor a Regeneráció Filozófiáját követni kezded, az egész szervezetedet táplálnod kell, nem csak azokat az elemeit, melyekről úgy gondolod hiányt szenvednek vagy nincsenek egyensúlyban, hiszen minden egyes szervrendszer függ egymástól. Az egyensúlyt a megfelelő tápláláson, ill. a méreganyagok kivonásán keresztül teremtjük meg. Arra biztatunk, hogy fogyaszd a Sunrider teljes értékű élelmiszereit naponta 2-3 alkalommal, és kötelezd el magad legalább 100 napra.

Átmeneti folyamatok

A gyógyulási folyamat során gyakran megjelennek régebben tapasztalt tünetek. Miért kell újra átélni ezeket a problémákat, hogy újra jobban legyünk? Jó kérdés!

Erre a választ Dr. Dean Black, PhD orvos kiválóan megadja, aki a következőket mondta:
„Szeretem úgy elképzelni a gyógyulási folyamatot, mint a lépcsőn vagy mozgólépcsőn való közlekedést. A lépcső tetején az energia egyensúlyban van, minden tápanyaggal rendelkezünk a megfelelő arányban, a test pedig megfelelően funkcionál.”

„Amikor valakinek az egészsége romlásnak indul, lefelé indul el a lépcsőn, és minden egyes lépcsőfoknál újabb és újabb tünettel találkozik. Ez lehet az első lépcsőfoknál kevesebb energia, a következőnél fejfájások, majd daganatok, stb. Ahogy a szervezet elkezdi gyógyítani önmagát, az egyén újra elkezd felfelé menni a lépcsőn, és újra megtapasztalja azokat a tüneteket, melyeket a lefelé haladás során átélt.”

Energia és nyomelemek

A Sunrider teljes értékű, élő, koncentrált élelmiszereinek fogyasztása megadja a szervezetednek azt az energiát, amelyre természetes körülmények között szüksége van a tisztításhoz, de a sok lerakódás és szennyeződés miatt nem képes előállítani önmagának.

A szervezet szennyeződéseinek eltávolítása elengedhetetlen, hogy újraépüljenek az egészséges sejtek és az egészséges szervezet. Észreveheted, hogy a szervezeted napról-napra fiatalabb és energikusabb lesz, mert eltávolításra kerülnek a méreganyagok, melyek fájdalmakat, betegségeket és szenvedést okoztak.

Milyen termékeket ajánlunk?

Tápláld az egész szervezeted sejtszinten a NuPlus és/vagy a Vitashake termékeinkkel. Teljes értékű élelmiszerek, melyek finomak, táplálóak és kitűnő alternatívák a nap bármely étkezésére.

Tartsd egyensúlyban a szervezeted 5 fő funkcióját a Quinary-vel vagy a Liqui-Five-val. A Quinary különleges, koncentrált gyógynövény-keverék, mely az öt szervrendszer karbantartására hivatott. A Liqui-Five ennek folyékony formája.

Tisztísd a sejtjeidet a Calli vagy Fortune Delight termékeinkkel! Ízletes italaink több ízben is elérhetők, és nagy kedvenceid lesznek a mindennapokban!

A cikk forrása: https://thefusionnetwork.net/

Nem akarsz lemaradni a legfrissebb bejegyzéseinkről, cikkeinkről, újdonságainkról? Iratkozz fel a Naplovas hírlevélre!

Legutóbbi bejegyzéseink

Természetes ízeket akarok!

Természetes ízeket akarok!

Mára bizonyított tény, hogy ételeink és italaink nemcsak hatóanyagaikkal, de ízükkel, sőt, még színükkel is hatással vannak az életünkre. Egy nagyon fontos és talán sokak számára teljesen egyértelmű dolgot azonban érdemes hozzáfűzni az iménti állításhoz: ez csak a természetes színekre és ízekre igaz!

Királyi növények

Királyi növények

Sokan – tévesen! – a növényeket általában „gyógyhatású növényeknek” nevezik, holott nem feltétlenül „gyógyító” hatásuk miatt fontosak az ember számára. A kínaiak a hosszabb, de pontosabb elnevezéshez ragaszkodnak, amikor például a szervrendszer-specifikus élelmiszernövények elnevezést használják.

Öt ló

Öt ló

Amikor a kínai filozófusok vizsgálták a világot részleteiben és egészében, rájöttek, hogy mindennek lényege az egyensúly. A természet is ehhez igazodik az élet minden területén, ez a lét kulcsa: elég, ha csak a ragadozók és növényevők, vagy akár az évszakok közötti kényes viszony eszünkbe jut.

0