Táplálás, egyensúly, tisztítás a Sunriderrel

15

JANUÁR, 2019

Táplálkozás

Amikor a Regeneráció Filozófiáját követni kezded, az egész szervezetedet táplálnod kell, nem csak azokat az elemeit, melyekről úgy gondolod hiányt szenvednek vagy nincsenek egyensúlyban, hiszen minden egyes szervrendszer függ egymástól. Az egyensúlyt a megfelelő tápláláson, ill. a méreganyagok kivonásán keresztül teremtjük meg. Arra biztatunk, hogy fogyaszd a Sunrider teljes értékű élelmiszereit naponta 2-3 alkalommal, és kötelezd el magad legalább 100 napra.

Átmeneti folyamatok

A gyógyulási folyamat során gyakran megjelennek régebben tapasztalt tünetek. Miért kell újra átélni ezeket a problémákat, hogy újra jobban legyünk? Jó kérdés!

Erre a választ Dr. Dean Black, PhD orvos kiválóan megadja, aki a következőket mondta:
„Szeretem úgy elképzelni a gyógyulási folyamatot, mint a lépcsőn vagy mozgólépcsőn való közlekedést. A lépcső tetején az energia egyensúlyban van, minden tápanyaggal rendelkezünk a megfelelő arányban, a test pedig megfelelően funkcionál.”

„Amikor valakinek az egészsége romlásnak indul, lefelé indul el a lépcsőn, és minden egyes lépcsőfoknál újabb és újabb tünettel találkozik. Ez lehet az első lépcsőfoknál kevesebb energia, a következőnél fejfájások, majd daganatok, stb. Ahogy a szervezet elkezdi gyógyítani önmagát, az egyén újra elkezd felfelé menni a lépcsőn, és újra megtapasztalja azokat a tüneteket, melyeket a lefelé haladás során átélt.”

Energia és nyomelemek

A Sunrider teljes értékű, élő, koncentrált élelmiszereinek fogyasztása megadja a szervezetednek azt az energiát, amelyre természetes körülmények között szüksége van a tisztításhoz, de a sok lerakódás és szennyeződés miatt nem képes előállítani önmagának.

A szervezet szennyeződéseinek eltávolítása elengedhetetlen, hogy újraépüljenek az egészséges sejtek és az egészséges szervezet. Észreveheted, hogy a szervezeted napról-napra fiatalabb és energikusabb lesz, mert eltávolításra kerülnek a méreganyagok, melyek fájdalmakat, betegségeket és szenvedést okoztak.

Milyen termékeket ajánlunk?

Tápláld az egész szervezeted sejtszinten a NuPlus és/vagy a Vitashake termékeinkkel. Teljes értékű élelmiszerek, melyek finomak, táplálóak és kitűnő alternatívák a nap bármely étkezésére.

Tartsd egyensúlyban a szervezeted 5 fő funkcióját a Quinary-vel vagy a Liqui-Five-val. A Quinary különleges, koncentrált gyógynövény-keverék, mely az öt szervrendszer karbantartására hivatott. A Liqui-Five ennek folyékony formája.

Tisztísd a sejtjeidet a Calli vagy Fortune Delight termékeinkkel! Ízletes italaink több ízben is elérhetők, és nagy kedvenceid lesznek a mindennapokban!

A cikk forrása: https://thefusionnetwork.net/

Nem akarsz lemaradni a legfrissebb bejegyzéseinkről, cikkeinkről, újdonságainkról? Iratkozz fel a Naplovas hírlevélre!

Legutóbbi bejegyzéseink

“Fűben-fában…” – A Calli tea – Dr. Husszein Jabbar

“Fűben-fában…” – A Calli tea – Dr. Husszein Jabbar

A gyógynövényekkel való kezelés újjászületését éljük. Mikor bebizonyosodott, hogy a gyógynövények gyógyító ereje tudományos, klinikai és laboratóriumi úton bizonyítható valóság, a közönség széles rétegének megszilárdult bizalmán kívül a szakemberek érdeklődése is egyre inkább a természetes gyógymódok felé fordult.

0