Villámgyorsan és a legolcsóbban szállítunk — 300 + fogyasztói vélemény — Orvosok tapasztalatai — A legszélesebb Sunrider termékkínálatból választhatsz — A világ legkoncentráltabb élelmiszerei és italai — Kóser és Halal minőség — 5000 éves tapasztalatra/tudásra épülő receptek — A legtöbb információ a Regenerációs Programról — Amerikai gyártási színvonal/minőség — Már 40 éve sikeres a világon a Regenerációs Program

06-30-951-8350 | +36-1-788-0230

Folyamatosan tisztítsd és tápláld a szervezetedet különleges növényi italokkal és ételekkel, hogy holnap is vidám, energikus és fitt lehess!

Fontos! A rendelésed leadásához minimum 8000 Ft értékű vásárlás szükséges. A házhozszállítás 8000 Ft felett 890 Ft.-, 30 000 Ft felett ingyenes.

Sunrider Liqui Five – Az öt szervrendszer szuperkoncentrált védelmezője

21764 Ft

A kínai tradíció és a Regeneráció filozófiája szerint a szer­vezet megfelelő tápanyagokkal történő min­den­na­pi ellátása kulcsfontosságú a szervezetet érő eset­le­ges „üzemzavarok” megelőzésére. Dr. Chen en­nek érdekében hozta létre ezt a speciális for­mu­lát, amely kényelmes módját nyújtja a szervezet öt szerv­rend­sze­re közötti harmónia fenntartásának.

A Sunrider Quinary kapszula, valamint annak folyékony változata, a Sunrider LiquiFive, tizenhét kínai fű és gyógynövény nagy hatású, exkluzív keveréke, amely mind az öt fő szerv­rendszer működését segíti. Sokkal inkább az egészség fenntartásában se­gít, mintsem megvárná a betegség jelentkezé­sét. A formula az öt szerv­rend­szerre együttesen és egyenként is kifejti a ha­tá­sát, segít a szerv­rend­sze­rek közti kommunikáció és energiaáramlás koordi­ná­lá­sá­ban. Táplálék az em­be­ri test szekerét húzó mind az öt ló számára, hogy egyik se húzzon erőseb­ben vagy gyengébben, mint a többi, hanem har­mó­ni­á­ban, egységesen dol­goz­za­nak. Habár az ilyen hatékony formuláknál ez rend­kí­vül nehéz, ez a nö­vé­nyi keverék tartósítószerek és szintetikus vegyianya­gok felhasználása nél­kül ké­szült.

Nem gyógyszer, hanem élelmiszer, így a szervezet egyen­sú­lyá­nak fenntartásában, nem pedig az egyensúlyát vesztett, beteg szer­ve­zet gyógyításában van szerepe. A Calli és Fortune Delight, mint tisz­tí­tó­ita­lok, illetve a NuPlus, mint tápláló élelmiszer mellett fogyasztva a Sunrider Quinary kapszula és a Sunrider LiquiFive elsődleges célja a szervezet egyensúlyának megte­rem­té­se. Rendszeres fogyasztása általában magával hozza a nagyobb élet­erőt, több energiát, jobb egészséget.

Élelmi értékű növények keveréke, tehát, akárcsak bármilyen táplálékot, rend­sze­re­sen fogyaszthatjuk. Javasoljuk minden egészséges embernek, va­la­mint azok­nak is, akiknek szervezete általánosan legyengült. Ha egyik-má­sik szerv­rend­szere specifikus táplálásra szorul, fogyassza mellé az adott szerv­rend­sze­reket tápláló növényi koncentrátumokat is.

Étkezési időben fogyassz el 1 fiola LiquiFive-ot!

víz, kínai fehérvirág gyökér kivonat (11%), porcsin teljes növény kivonat (5%), fahéj kivonat (5%), mentalevél kivonat (4%), édesgyökér kivonat (4%), licsi gyümölcs kivonat (4%), majomfű gyökér kivonat (3%), kínai totyog növénymag kivonat (3%),  szecsuáni lestyán kivonat (3%), parisnövény teljes növény kivonat (3%), ánizsmag kivonat (3%), gyömbérgyökér kivonat (3%), narancshéj kivonat (3%), japán som kivonat (3%), citrom kivonat (3%)

„Azért tartjuk nagyszerűnek, mert egyszerű. Naponta egy fiola a Liqui-Fiveból mindenki számára elengedhetetlen! De most ősz közeledtén kettőt ajánlanék! Az ízére Dr. Chen csak annyit mondott, hogy nem tudjuk, mi a rossz, hiszen nem próbáltuk a nagyapja gyógyitalát! A SunnyDew-val, Calli teában kiváló!” (Barta Edina, Group Director)

„A <<bátorság itala>> erősen fűszeres íze miatt, de ne az íze alapján ítéljétek meg! Ez a Quinary folyékony formában, ami gyorsabban hat, mint a por. Segítségével 2-3 nap alatt kilábalok a náthából, de ha érezzük, hogy lappang valami bennünk, érdemes máris meginni, mert lehet, megelőzzük a náthát! Reggelire szoktam inni a Sunrider italokba keverve. Energiabomba, amitől mindenki életre kel! Ugyanakkor sokat dolgozom és ez segít átvészelni az alvás nélküli éjszakákat is!” (Kapeller Anikó, Associate Director)

„A férjem betegségében rengeteget segített a többi Sunrider termékkel együtt. Naponta 3×2-t fogyasztottunk belőle. Bárhova megyünk, magunkkal visszük, amiben segít a fiolák kis mérete. Minden egyes megvásárolt dobozt saját fogyasztásra használjuk.” (Erdélyi Jánosné, Director)

„Súlyos autóbalesetem után a fájdalomcsillapítók és antibiotikumok felborították szervezetem egyensúlyát, és az ásványi anyagokat is pótolni kellett, így azonnal elkezdtem fogyasztani az Electrosport-ot. Intenzív gyógytorna mellett gyorsan regenerálódtam, de ekkor is szükség volt az izzadtsággal kiürült ásványi sók ily módon való bevitelére. Gyorsan talpra álltam, de ma is sokat tornázom és fogyasztom az Electrosport-ot.” (Lovas Ildikó)

Sportoló leányom, bicikliző férjem és jómagam kedvence: ők jobban bírják, én meg amióta fogyasztom: nem szédülök, nincsenek mozgásszervi problémáim, nem kattog a térdem, kézilabdázó fiam szalagszakadásai nagyon gyorsan gyógyulnak… és még folytathatnám… (Jágerné Simon Marica (60) – életmódtanácsadó)

Első élményem döbbenetes volt az Electrosport-tal. Akkor már rendszeresen futottam hosszabb távokat, és már sokszor megtapasztaltam a menetrendszerűen jelentkező holtpontot, amikor a szervezet kimerül, elfárad és lelassul. Az Electrosport-tal meglepően könnyedén futottam gyors tempóban, és kb 35 km-nél jelentkezett az a holtpont, amire korábban 15 km-nél számíthattam. Azóta esküszöm rá, megbízhatóan hatékonyan működik! (Lakatos Roland (38) – vállalkozó)

„A Liqui-Five az én kedvencem, több, mint 20 gyógynövény kivonata, ami szerintem a legjobb erősítő, gyulladáscsökkentő, a vírusokkal szemben is ellenállóvá tesz. Mindkettő fiolákban található, több kg növény kipréselt leve 1-1 dobozban. Tegyetek egy próbát, ha eddig még nem ismertétek volna ezeket a termékeket!” (Áprily Renáta)