Villámgyorsan és a legolcsóbban szállítunk — 300 + fogyasztói vélemény — Orvosok tapasztalatai — A legszélesebb Sunrider termékkínálatból választhatsz — A világ legkoncentráltabb élelmiszerei és italai — Kóser és Halal minőség — 5000 éves tapasztalatra/tudásra épülő receptek — A legtöbb információ a Regenerációs Programról — Amerikai gyártási színvonal/minőség — Már 40 éve sikeres a világon a Regenerációs Program

06-30-951-8350 | +36-1-788-0230

Folyamatosan tisztítsd és tápláld a szervezetedet különleges növényi italokkal és ételekkel, hogy holnap is vidám, energikus és fitt lehess!

Sunrider és az érzelmi egyensúly (JW és Lois Emerson írása)

09

OKTÓBER, 2020

Táplálkozás

Tudtad, hogy a melankólia, a kétségbeesés és a depresszió gyakoribb, mint a történelemben bármikor? A II. világháború után születetteknél 10x akkora a depresszió aránya, mint szüleiknél vagy nagyszüleiknél. Az érzelmek komolyan befolyásolják a tested és az egészséged. Tudtad, hogy az örömkönnyek biokémiailag más felépítéssel bírnak, mint a bánat könnyei? Számomra ez döbbenetes.

A Quinary formula 5 különböző szervrendszert támogat: az immunrendszert, a keringési rendszert, a hormonrendszert, az emésztőrendszert és a légzőrendszert. Ezek a formulák azonban külön-külön kapszulák formájában is elérhetők nálunk. Mint ahogy a szakács a fűszerekkel variál, hogy egy különleges ételt elkészítsen, úgy Te is kitapasztalhatod az érzelmi egyensúlyhoz szükséges formula kikísérletezését. Nézzük meg ezeket az alternatívákat – név szerint az Alpha 20C-t, a Prime Againt, az Assimilaidet, a Concót és a Lifestreamet – melyekből elkészítheted a saját kis „érzelmi jólét levesedet”.

Alpha 20C – az immunrendszer táplálásáért

(a kínai filozófiában a „Fa” elemének felel meg)

A kínai írások alapján a fa elem egyensúlyának felborulása különböző dühkitörésekkel járhat. Ez megmutatkozhat türelmetlenségben, frusztráltságban, idegességben, arroganciában, agresszivitásban vagy robbanékonyságban. Különös módon olyan embereknél is ez előfordulhat, aki nem is fejezi ki a dühét egyáltalán. Ha úgy érzed sokat tapasztalod a fentieket, akkor javasoljuk az Alpha 20C fogyasztását.

Az Alpha 20C-t ide kattintva tudod megvásárolni!

Prime Again – a hormonrendszer táplálása

(a „Tűz” elemnek felel meg)

A tűz elem az öröm érzelméért felel. Az ebben található egyensúly hiánya okozhat túlzottan sok, indokolatlan nevetést, a humorérzék hiányát, a zavarodott elmét, a túlzott lazaságot, a barátságtalanságot, vagy a mások szeretetének befogadására való képtelenséget. Ez az érzelmi zavar tehát két irányban is megmutatkozhat. Amikor úgy érzed, hogy már nincs lelkesedésed, nincsenek szikrák, amik feltüzeljenek, elmúlt az égő vágy dolgok iránt, akkor azt javasoljuk, fogyaszd a Prime Againt. Azok számára is kiváló, akik nehezen beszélnek, dadognak vagy rosszul fejezik ki magukat. Ha a stressz is egy tényező az életedben, ha mindent eltúlozva, tragédiaként élsz meg, akkor is ajánlott számodra a fogyasztása.

A Prime Againt ide kattintva tudod megvásárolni!

Assimilaid – az emésztőrendszer táplálása

(a „Föld” elemnek felel meg)

Ahogy a Föld támogatja és táplálja az életet a teljes bolygón, úgy a föld elem is a másoktól kapott érzelmekből való táplálkozást segíti. Ha úgy érzed rideg vagy, nem harmonikusak a kapcsolataid, túl sokat aggódsz és nem érzel hálát az élet csodálatos áldásaiért, akkor az Assimilaidet ajánljuk.

Az Assimilaidet ide kattintva tudod megvásárolni!

Conco – a légzőrendszer táplálása

(a „Fém” elemnek felel meg)

A légzés egy ritmikusan ismétlődő funkció, amely szükséges az életben maradáshoz. Sokszor megyünk keresztül életünkben olyan folyamatokon, amikor sokáig ki kell tartanunk, mégis valamit el kell engednünk. A Conco segít a szervezetnek felvenni a küzdelmet a megfázások és betegségek ellen. Ha olyan vagy, aki szeret sok terhet a nyakába venni, akkor mindenképp fogyassz több Concót.

A Concót ide kattintva tudod megvásárolni!

Lifestream – a keringési rendszer táplálása

(a „Víz” elemnek felel meg)

Az ehhez az elemhez kapcsolódó érzelem a félelem. A Lifestream segít a szervezetnek elfogadni, hogy kihívás elé került, amivel könnyebb megküzdeni paralizáló félelem nélkül. Ha a félelem tönkreteszi az érzelmi jólétedet, akkor a Lifestreamet ajánljuk.

A Lifestreamet ide kattintva tudod megvásárolni!

Hogyha új vagy a Sunrider világában, ne rettenj meg ettől a sok információtól, amit megosztottam veled! Kezdd el napi szinten fogyasztani a Quinary-t! Kezdd az ajánlott mennyiséggel, vagy annyival, amennyit a pénztárcád megenged! Fontos, hogy nem csak valaminek a fogyasztása, használata számít, hanem hogy elég hosszú ideig is tedd mindezt. Az ősi kínai mondás szerint 100 napba telik, hogy változást észlelj a testedben. Néhány fizikai tünet javulása sokszor hónapokba telik. Légy türelmes!

Ajánljuk a NuPlus és a Calli tea fogyasztását is, melyekbe belekeverheted kapszuláinkat! (Minden kapszulánk felnyitható, és a benne lévő gyógynövénykeverék bármibe belekeverhető.)

Légy a saját séfed, és kísérletezd ki, mi az, ami számodra elhozza az érzelmi egyensúlyt!

Továbbá javasoljuk, hogy minél inkább kerüld az olyan „negatív” ételek fogyasztását, mint pl. a finomított cukrok, melyek felboríthatják az érzelmi egyensúlyt.

Nem akarsz lemaradni a legfrissebb bejegyzéseinkről, cikkeinkről, újdonságainkról? Iratkozz fel a Naplovas hírlevélre!

Legutóbbi bejegyzéseink

Méregre mérget? Soha! Nem bevinni, kihozni kell!

Méregre mérget? Soha! Nem bevinni, kihozni kell!

Az ötezer éves, keleti elveken nyugvó Regenerációs Program a világ legrégibb, legjobban kipróbált szisztémája. Bevált. Kíméletes. Fájdalom- és kockázatmentes. Természetes. Egyszerű. Milliók élvezik a világon!

Gyengéd és élvezetes méregtelenítés

Gyengéd és élvezetes méregtelenítés

Az ember évekig, sőt évtizedekig nem vesz észre semmit az önmérgezésből, ám egy reggel arra lesz figyelmes: hol itt fáj, hol ott fáj, majd pedig már mindenütt … Az idővel fölhalmozódó méreganyagok lassan, alattomosan megbénítják az idegrendszer érzékelő képességét.

Az elsavasodás

Az elsavasodás

„Testünk erőinek valamennyi összetétele közül a savak hatása a legkárosabb!” – mondta Hippokratész. Manapság az elsavasodás „népszerűbb” probléma, mint valaha. Ha a szervezet több sósavat termel a kelleténél, az számos egészségügyi problémához vezethet.