Villámgyorsan és a legolcsóbban szállítunk — 300 + fogyasztói vélemény — Orvosok tapasztalatai — A legszélesebb Sunrider termékkínálatból választhatsz — A világ legkoncentráltabb élelmiszerei és italai — Kóser és Halal minőség — 5000 éves tapasztalatra/tudásra épülő receptek — A legtöbb információ a Regenerációs Programról — Amerikai gyártási színvonal/minőség — Már 40 éve sikeres a világon a Regenerációs Program

06-30-951-8350 | +36-1-788-0230

Folyamatosan tisztítsd és tápláld a szervezetedet különleges növényi italokkal és ételekkel, hogy holnap is vidám, energikus és fitt lehess!

Erősítsd a szervezeted táplálkozással!

11

DECEMBER, 2020

Táplálkozás

Ebben a cikkben olvashatsz néhány tanácsot arra vonatkozólag, hogy hogyan segítsd szervezeted munkáját a megfelelő táplálkozással.

Sejtek

Minden egészséges sejt a testben egy elektromos mezőt generál. Ahhoz, hogy ezt az „elektromos generátor” működni tudjon, a sejteknek szükségük van:

  • oxigénre, hogy a glükózt energiává alakítsák át
  • magas kálium – alacsony nátrium arányra a sejteken belül

Ahhoz, hogy megfelelően működjön érdemes a 4:1 arányra törekedni. Ehhez kell igazítanod a táplálkozásodat. Az átlagos amerikai táplálkozás ennek ellentéte, azaz 1:4 arányú.

Minden természetes élelmiszernek, gyümölcsnek, zöldségnek nagyon magas kálium és alacsony nátriumtartalma van. A szervezetnek valódi élelmiszerre van szüksége!

A valódi élelmiszerek a következő elemekből épülnek fel:

  • vitaminok
  • ásványi anyagok
  • fehérje
  • szénhidrátok
  • zsírok

Szövetek

Mivel a sejtjeink melléktermékeket állítanak elő, a belső tisztítás és a méregtelenítés kritikus fontosságú funkció.

Ha ez a tisztulási folyamat gyengül, a nem tiszta anyagok felgyülemlenek a szervezetünkben. Ahogy ezek épülnek, különböző krónikus tünetek kezdenek el jelentkezni. Idővel mindezek súlyos betegségek szövődményei lehetnek.

Alapvető fontosságú, hogy a működési folyamatot biztosítsuk.

A három dolog, amivel mindezt lehetővé teszed:

  • Megfelelő táplálkozás – teljes értékű élelmiszerek
  • Testmozgás
  • Pozitív gondolatok – szeretet, kedvesség

Öt szervrendszer

!Milyen termékeink állnak rendelkezésre a szervezet öt fő szervrendszerének támogatására?

Immunrendszer, védelem

Alpha 20C – Táplálja az immunrendszert a csecsemőmirigyen, csontvelőn, májon és a mellékvesén keresztül. Főként a májat és az epehólyagot támogatja.

Ide kattintva vásárolhatod meg!

Keringési rendszer

Lifestream – A rossz vérkeringés a szervezet oxigénhiányához és egészségügyi problémákhoz vezet. Főként a vesét és a húgyhólyagot támogatja.

Ide kattintva vásárolhatod meg!

Hormonrendszer

Prime Again – Táplálja a mirigyeket. Segíti a fiatalosságot és a reprodukciós képességet. Főként a szívet és a beleket támogatja.

Ide kattintva vásárolhatod meg!

Emésztőrendszer

Assimilaid – A képesség, hogy a szervezet felhasználja a tápanyagokat, nélkülözhetetlen a jó egészséghez. A jobb felszívóképesség előidézi, hogy kevesebb táplálékra legyen szükségünk. Főként a gyomrot, a lépet és a hasnyálmirigyet támogatja.

Ide kattintva vásárolhatod meg!

Légzőrendszer

Conco – A légzőrendszer egészséges működése segít a baktériumokkal szembeni küzdelemben.  Főként a tüdőt, a beleket és a bőrt támogatja.

Ide kattintva vásárolhatod meg!

Mindezeket akkor ajánljuk különösen, ha tudod, hogy egyik-másik szervrendszereddel problémád van.

Ha egy általános kúrát szeretnél, akkor Quinary készítményünket ajánljuk, amely mind az öt szervrendszert támogatja.

Ide kattintva vásárolhatod meg!

 

Nem akarsz lemaradni a legfrissebb bejegyzéseinkről, cikkeinkről, újdonságainkról? Iratkozz fel a Naplovas hírlevélre!

Legutóbbi bejegyzéseink

Méregre mérget? Soha! Nem bevinni, kihozni kell!

Méregre mérget? Soha! Nem bevinni, kihozni kell!

Az ötezer éves, keleti elveken nyugvó Regenerációs Program a világ legrégibb, legjobban kipróbált szisztémája. Bevált. Kíméletes. Fájdalom- és kockázatmentes. Természetes. Egyszerű. Milliók élvezik a világon!

Gyengéd és élvezetes méregtelenítés

Gyengéd és élvezetes méregtelenítés

Az ember évekig, sőt évtizedekig nem vesz észre semmit az önmérgezésből, ám egy reggel arra lesz figyelmes: hol itt fáj, hol ott fáj, majd pedig már mindenütt … Az idővel fölhalmozódó méreganyagok lassan, alattomosan megbénítják az idegrendszer érzékelő képességét.

Az elsavasodás

Az elsavasodás

„Testünk erőinek valamennyi összetétele közül a savak hatása a legkárosabb!” – mondta Hippokratész. Manapság az elsavasodás „népszerűbb” probléma, mint valaha. Ha a szervezet több sósavat termel a kelleténél, az számos egészségügyi problémához vezethet.