Sunrider Sunny Days – Leheletfrissítő és emésztéssegítő cukormentes cukorka

2548 Ft

Gyorsan friss leheletre van szüksége? Van más megoldás is, mint a mentolos cukorkák és rágógumik! Ezek az általánosan használt leheletjavító termékek gyakran tartalmaznak cukrot, amely a leheletképző baktériumok elsődleges táplálékául szolgál és fogszuvasodást okozhat, vagy zselatint, amely egy állati melléktermék.

A Sunrider Sunny Days® leheletfrissítő „cukormentes cukorka” természetes módon, és anélkül frissíti leheletét, hogy fogszuvasodást okozó cukrokat, vegyszereket, mesterséges adalékanyagokat vagy állati melléktermékeket tartalmazna. Természetes összetevői, mint a menta, citromolaj, eukaliptuszolaj és fahéjolaj, omlósságot és rendkívül kellemes ízt kölcsönöznek, és segítenek semlegesíteni a kellemetlen szájszagot. Emellett az összetevők jótékony hatással bírnak az emésztésre. 

Ízlés szerint naponta többször fogyasszon el egy vagy két cukorkát. Fogyasztható szopogatva, vagy akár szétrágva is.

zselésítőanyag (gumiarábikum), édesítőszer (eritritol), víz, citromolaj (1%), mentol (0,35%), eukaliptuszolaj (0,08%), fahéjolaj (0,06%), klorofill (0,01%)

A Sunbreeze olaj mellett van egy másik nagy kedvencem. Kicsi, zöld és ’csúnya’. De nagyon-nagyon finom és hasznos. Szabad a gazda? Sunny Days cukorka! Ami persze nem tartalmaz cukrot, ellenben sok-sok klorofillt, eukaliptuszolajat és fahéjolajat.

Óriási segítség a mindennapokban, nekem mindenhol van egy doboz belőle, a kocsimban, a táskámban, a kiránduló hátizsákomban, és általában, ha társaságba megyünk beteszek egy plusz dobozt, mert biztosan amikor megkínálok valakit és kicsit mesélek róla, neki is fog kelleni…

Pár éve kivették a mandulámat. Azóta sajnos nagyon kiszárad a torkom, akár sétálok, akár sportolok vagy sajnos bármikor. Ezért én szinte folyamatosan “kenem” a torkom, nagyon jól esik, sosem krákogok, sosem érzek csípő érzést. Ugyan én nem dohányzom, de ismerősöm sokat fogyasztja cigizés után is, imádja.

És ha ez még nem lenne elég, van egy másik zseniális hatása – lehelet frissítő.  Sokan rágózunk, különböző cukrokat szopogatunk, csak hogy véletlenül se fussunk bele, a sokáig csukott száj utáni kellemetlen szájszag effektusba. Én különösen ügyelek erre, így van, hogy azzal alszom el – nem vicc, pár óra alatt szépen elolvad és esküszöm, még reggel is friss, üde a leheletem…

(Palotai Petra)

0