Villámgyorsan és a legolcsóbban szállítunk — 300 + fogyasztói vélemény — Orvosok tapasztalatai — A legszélesebb Sunrider termékkínálatból választhatsz — A világ legkoncentráltabb élelmiszerei és italai — Kóser és Halal minőség — 5000 éves tapasztalatra/tudásra épülő receptek — A legtöbb információ a Regenerációs Programról — Amerikai gyártási színvonal/minőség — Már 40 éve sikeres a világon a Regenerációs Program

06-30-951-8350 | +36-1-788-0230

Folyamatosan tisztítsd és tápláld a szervezetedet különleges növényi italokkal és ételekkel, hogy holnap is vidám, energikus és fitt lehess!

Fontos! A rendelésed leadásához minimum 8000 Ft értékű vásárlás szükséges. A házhozszállítás 8000 Ft felett 890 Ft.-, 30 000 Ft felett ingyenes.

Sunrider Fibertone – Növényi rostkapszula

9625 Ft

A helyes emésztésnek, így tulajdonképpen általában a jó egészségi állapotnak is alapfeltétele a megfelelő bélműködés. Ha ezen a területen problémák vannak, az a legkülönfélébb következménnyel járhat, és előbb-utóbb az egész szervezet működésére hatással lehet.

A bélcsatorna kiegyensúlyozott működéséhez elengedhetetlen, hogy étrendünk sok rostban gazdag természetes növényi táplálékot tartalmazzon. A rostokra, amelyek elsősorban a növények sejtfalában találhatók, és a növények szilárdító vázát alkotják, sajnos manapság nem fordítanak elegendő figyelmet, mondván, hogy a szervezet közvetlenül nem dolgozza fel őket.

Azonban vizsgálati eredmények igazolják, hogy azokban a civilizációkban, ahol jellemzően sokkal több rostot fogyasztanak, mint térségünkben, lényegesen kisebb a civilizációs betegségek előfordulási gyakorisága.

A Fibertone speciálisan kiválasztott rosttartalmú anyagok egyedülálló keveréke. Egyaránt tartalmaz vízben duzzadó és vízben oldhatatlan rostokat, ugyanis mindkettőre szükségünk van. A tulajdonosok szakértelme garantálja a szervezetünk számára ideális összetételt.

Előnyös tulajdonságai:  

– A vízben duzzadó rostok, amelyek többek között az útifűmag-héjban (plantago) vannak jelen, a béltartalommal gélt képeznek, miközben magukba szívják a bélben felhalmozódott méreganyagokat is. Hasmenés esetén felszívják a vizet, és segítik a megfelelő sűrűség elérését.  

– Az elsősorban zabkorpa formájában jelen lévő vízben oldhatatlan rostok (cellulóz, hemicellulóz és lignin) ezzel a gélszerű anyaggal könnyen mozgó masszát képeznek, a szezámmagban lévő olaj pedig sikamlóssá teszi a bélfalat, ezzel még könynyebbé téve a széklet mielőbbi távozását a bélcsatornából. Ezen hatások érvényesülése székrekedés esetén is nagy segítséget jelenthet.  

– Sok ember bélfalán nagy mennyiségű, mérgeket is tartalmazó anyag gyülemlett fel, amelyek nem képesek kiürülni, és gátolják más anyagok átjutását is a bélcsatornán. A benne lévő méreganyagok képesek visszaszívódni a májba. A Fibertone segít ennek eltávozásában és a méreganyagok kiürülésében is.

Fogyasszon el naponta háromszor 2 kapszulát, kívánság szerint akár 10 kapszulát alkalmanként. Fogyasszon hozzá sok folyadékot! Mellette fogyasszon magas rosttartalmú, zsírszegény ételeket, úgymint zöldségeket, gyümölcsöket, baromfihúst vagy halat.

zabkorpa (20%), útifűmag (20%), szezámmag (20%), kínai görvélyfű gyökér (20%), kapszulahéj (hidroxipropil-metil-cellulóz)