Villámgyorsan és a legolcsóbban szállítunk — 300 + fogyasztói vélemény — Orvosok tapasztalatai — A legszélesebb Sunrider termékkínálatból választhatsz — A világ legkoncentráltabb élelmiszerei és italai — Kóser és Halal minőség — 5000 éves tapasztalatra/tudásra épülő receptek — A legtöbb információ a Regenerációs Programról — Amerikai gyártási színvonal/minőség — Már 40 éve sikeres a világon a Regenerációs Program

06-30-951-8350 | +36-1-788-0230

Folyamatosan tisztítsd és tápláld a szervezetedet különleges növényi italokkal és ételekkel, hogy holnap is vidám, energikus és fitt lehess!

Fontos! A rendelésed leadásához minimum 8000 Ft értékű vásárlás szükséges. A házhozszállítás 8000 Ft felett 890 Ft.-, 30 000 Ft felett ingyenes.

Sunrider Kandesn Tisztítókrém

18594 Ft

Elfogyott

A természetes módon bőrkímélő Kandesn Tisztítókrém ideális a zsíros felszíni szennyeződések és a smink eltávolításához. A Kandesn® alapfokú bőrápolási program első lépése.

A bőrápolási program sikerének kulcsa egy hatékony bőrtisztító termék rendszeres használata. A bőrön maradt kozmetikumok és szennyeződések a pórusok elzáródásához vezethetnek. A smink eltávolítása éjszakára alapvető fontosságú. Növényi kivonatok keverékével, melyek a tisztítás során egyben hidratálják is a bőrt, a Kandesn® Tisztítókrém hatékonyan tisztít, anélkül, hogy a bőrt megfosztaná természetes nedvességtartalmától. Enyhén savas kémhatású készítmény, így a bőrrel harmóniában fejti ki hatását.

Előnyös tulajdonságai:

Parabénmentes!
Anélkül távolítja el a sminket és a felszíni olajalapú szennyeződéseket, hogy megfosztaná a bőrt természetes nedvességtartalmától.
Beállítja a bőr természetes pH-egyensúlyát, és ezáltal fokozza a baktériumokkal szembeni ellenállóképességét.
Gyártása során a formulát, nem pedig az árát tartják szem előtt.

Az összetevőket úgy válogatják, hogy azok a szervezettel összhangban, ne pedig ellentétesen hassanak. Növények és növényi kivonatok széles skálájából válogatva a természetes összetevőkre fektetik a hangsúlyt. A Sunrider-termékek előállításához soha nem használnak ásványi olajat, lanolint vagy petróleumszármazékokat, amelyek elzárhatják a bőr pórusait, és a bőr korai öregedéséhez vezethetnek.

Kiszerelés:

96 g

Masszírozza be száraz arcbőrébe könnyed, felfelé és kifelé irányuló mozdulatokkal. Kövesse az általános tisztítási mozdulatokat, majd törölje le egy meleg vízzel benedvesített pamut törlőkendővel. Arca valamennyi részére egy törlőkendő tiszta oldalát használja!