Sunrider Kandesn Tisztítókrém

16167 Ft

Elfogyott

A természetes módon bőrkímélő Kandesn Tisztítókrém ideális a zsíros felszíni szennyeződések és a smink eltávolításához. A Kandesn® alapfokú bőrápolási program első lépése.

A bőrápolási program sikerének kulcsa egy hatékony bőrtisztító termék rendszeres használata. A bőrön maradt kozmetikumok és szennyeződések a pórusok elzáródásához vezethetnek. A smink eltávolítása éjszakára alapvető fontosságú. Növényi kivonatok keverékével, melyek a tisztítás során egyben hidratálják is a bőrt, a Kandesn® Tisztítókrém hatékonyan tisztít, anélkül, hogy a bőrt megfosztaná természetes nedvességtartalmától. Enyhén savas kémhatású készítmény, így a bőrrel harmóniában fejti ki hatását.

Előnyös tulajdonságai:

Parabénmentes!
Anélkül távolítja el a sminket és a felszíni olajalapú szennyeződéseket, hogy megfosztaná a bőrt természetes nedvességtartalmától.
Beállítja a bőr természetes pH-egyensúlyát, és ezáltal fokozza a baktériumokkal szembeni ellenállóképességét.
Gyártása során a formulát, nem pedig az árát tartják szem előtt.

Az összetevőket úgy válogatják, hogy azok a szervezettel összhangban, ne pedig ellentétesen hassanak. Növények és növényi kivonatok széles skálájából válogatva a természetes összetevőkre fektetik a hangsúlyt. A Sunrider-termékek előállításához soha nem használnak ásványi olajat, lanolint vagy petróleumszármazékokat, amelyek elzárhatják a bőr pórusait, és a bőr korai öregedéséhez vezethetnek.

Kiszerelés:

96 g

Masszírozza be száraz arcbőrébe könnyed, felfelé és kifelé irányuló mozdulatokkal. Kövesse az általános tisztítási mozdulatokat, majd törölje le egy meleg vízzel benedvesített pamut törlőkendővel. Arca valamennyi részére egy törlőkendő tiszta oldalát használja!

0