Villámgyorsan és a legolcsóbban szállítunk — 300 + fogyasztói vélemény — Orvosok tapasztalatai — A legszélesebb Sunrider termékkínálatból választhatsz — A világ legkoncentráltabb élelmiszerei és italai — Kóser és Halal minőség — 5000 éves tapasztalatra/tudásra épülő receptek — A legtöbb információ a Regenerációs Programról — Amerikai gyártási színvonal/minőség — Már 40 éve sikeres a világon a Regenerációs Program

06-30-951-8350 | +36-1-788-0230

Folyamatosan tisztítsd és tápláld a szervezetedet különleges növényi italokkal és ételekkel, hogy holnap is vidám, energikus és fitt lehess!

Fontos! A rendelésed leadásához minimum 8000 Ft értékű vásárlás szükséges. A házhozszállítás 8000 Ft felett 890 Ft.-, 30 000 Ft felett ingyenes.

Sunrider Dr. Chen Bőrfeszesítő krém

31440 Ft

Dr. Chen a legmodernebb bőrápolási technológiát alkalmazva hozta létre a Dr. Chen Megújító és feszesítő krémet. Több éves kutatás és fejlesztés után jutott ehhez a formulához, amely bámulatos öregedést gátló eredményeket mutat. Hozd vissza és őrizd meg fiatalos arcbőrödet a Dr. Chen Megújító és feszesítő krémmel!

Előnyös tulajdonságai:

Használata után azonnal láthatod a változást
– Minimálisra csökkenti az apró vonalak és ráncok megjelenését
– Intenzíven hidratálja, így rugalmassá teszi a bőrt
– Folyamatosan javítja és megújítja a bőr állagát
– Gyorsan ható és tartós készítmény, benne növényi kivonatok, így mirrha, borsó, bambusz, tündérfüst, centella és alga egyedi koncentrátumával
– Természetes módon segít a bőr nedvességtartalmának megőrzésében
– Minden bőrtípusra hatékonyan alkalmazható

Arcodat tisztítsd meg Oi-Lin Tisztítókrémmel, majd vidd fel az Oi-Lin Arctonikot! Ezután a kívánt területekre vidd fel a Dr. Chen Megújító és feszesítő krémet! Végül alkalmazd az Oi-Lin Mélyhidratáló krémet és az Oi-Lin különleges arcápolási készítményeit!

A maximális hatékonyság érdekében naponta kétszer, az Oi-Lin általános és különleges bőrápolási program részeként alkalmazd!

Speciális adagolója biztosítja az oxidáció elleni védelmet, és azt, hogy az éppen kívánt mennyiséget tudd használni. A krém egyes összetevői oxigén hatására elbomlanak, ezért használat után mindig gondosan zárd le!