06-30-951-8350 / 06-1-788-0230 naplovas@naplovas.hu

Sunrider Alpha 20C (kapszulás) – Az immunrendszer erősítője

15434 Ft

A kínai regenerációs filozófiája alapján készült termék az Alpha 20C, amely a Quinary által együttesen táplált öt elemből a FA elemet erősíti.

Az Alpha 20C a szervezetünk immunrendszerét és a máj immun-funkcióit tápláló gyógynövények koncentrált keveréke. Rendszeres használata csökkenti a fertőzésekre való hajlamot, illetve segít a betegségekből való gyorsabb felépülésben.

Ez az ősi receptúrákon alapuló formula oly módon teszi hatékonyabbá az immunrendszer működését, hogy egyensúlyt teremt a behatoló kórokozókat elpusztító támadó, és a veszély elmúltával a támadó sejteket leállító, elnyomó funkció között. Elég könnyű belátni, hogy ha a támadó sejtek nincsenek ellenőrzés alatt (köznyelven: „túlműködik az immunrendszer”), akkor a test allergiákat és autoimmun betegségeket produkál. Ha a támadó sejtek működése gyengült, akkor a test fertőzésektől, illetve súlyosabb esetben daganatos betegségektől szenved. Tehát bármilyen betegségről is van szó, az mindig az immunrendszer egyensúlytalanságát, valamely funkciójának a gyengeségét jelenti.

Erős immunrendszer: nincs betegség
Ha az immunrendszer jól működik, a két funkció egyensúlyban van.

Immungyengeség: egyensúlytalanság 1.
A támadó funkció nagyobb mértékű meggyengülése esetén megnő a fertőzésekre, daganatokra való hajlam.

Immungyengeség: egyensúlytalanság 2.
A támadást leállító funkció nagyobb mértékű meggyengülésekor allergiák és autoimmun betegségek alakulnak ki.

A rákgyógyítás legújabb kutatásai szerint a T-lymphocyták (támadó immunsejtek) működésének serkentése eredményesebbnek tűnik, mint a jelenleg alkalmazott kemoterápiás módszerek.

A kínai orvostudomány ezt tapasztalati úton már több ezer éve megfigyelte, írásos rendszerbe foglalta, és sikeresen alkalmazta az egészség helyreállítására. Ezek alapján érthető, hogy az immunrendszert elnyomó gyógyszerek alkalmazása miért csak a tüneteket képes enyhíteni a gyógyulás valódi esélye nélkül.

Immungyengeség: egyensúlytalanság 2.
A támadást leállító funkció nagyobb mértékű meggyengülésekor allergiák és autoimmun betegségek alakulnak ki.

Gyógyszer hatására a tünet megszűnik,
de az immunrendszer tovább gyengül, és egyensúlytalansága megmarad.
A szervezet védekező képessége ilyenkor veszélyesen lecsökken!

A valódi megoldás az immunrendszer táplálása és egyensúlyi állapotának létrehozása.

Fontos megérteni, hogy az Alpha 20C nem a megszokott, nyugati értelmezés szerint erősíti az immunrendszert. Ugyanis ez a fajta erősítés általában serkentést, tehát stimulálást jelent. Ilyenkor egy adott kapacitású rendszert próbálunk nagyobb teljesítményre ösztönözni.

Az Alpha 20C ezzel szemben teljesen másképp működik

A regeneráló gyógyfüvek különleges összetevőinek segítségével az immunrendszer regenerálni tudja önmagát. Ezáltal a meggyengült immunfunkciók megerősödnek, és a védelmi rendszer újra egyensúlyba kerül. Csak egy egyensúlyban lévő immunrendszer képes megvédeni testünket a betegségektől!

Az Alpha 20C különösen hatékonynak bizonyul, amikor a Concoval együtt fogyasztják. Ez a kombináció, a tapasztalatok szerint, segít a szervezetnek a légúti fertőzések és az allergiás állapotok leküzdésében is.

Az Alpha 20C élelmi értékű növények keveréke, tehát mint bármilyen táplálékot, rendszeresen fogyaszthatjuk, akár gyógyszerhasználat mellett is.

Egy átlagos testsúlyú ember szervezetének napi 2-4 kapszula segíthet az enyhébb problémák megelőzésében, illetve regenerálásában. Súlyosabb betegségek leküzdésére a szervezetünknek nagyobb az esélye, ha ilyen esetekben növeljük a napi fogyasztást.

kínai fehérvirág gyökér (50%), paris növény teljes növény (50%)

„Ragaszkodom az Assimilaid-hez. Erősíti az emésztőrendszeremet, a gyomromat, illetve az immunrendszeremet. Mióta szedem, nincsenek panaszaim! Hatékonyságát az is mutatja, hogy már a párommal is megkedveltettem, korábban nem tudott vele azonosulni, de amióta kipróbálta, ő is rendszeres fogyasztója lett”. (Vincze Erika)

„7 évvel ezelőtt nagyon komoly emésztőrendszeri problémám volt, de a sok kivizsgálás ellenére sem tudtak semmit változtatni az orvosok. Ekkor elkezdtem inni a Calli-t, naponta 3×2 kapszulát szedtem az Assimilaid-ből, és egy hónap után megszűntek a panaszaim. Azóta nincs gyógyszer a házban, és bármit ehetek, ihatok. Egy év alatt 15 kilót fogytam. Akinek csak tehetem, elmondom a jó tapasztalataimat.” (Csillag Jánosné)

Kedvencem: emésztési problémáimat megoldotta, finom, kitűnő ízesítője a család ételeinek. Kiváló vajas kenyérre, minden főzelékbe, egyedülálló íze van tőle asülteknek, mártásoknak, pástétomoknak, stb.. (Jágerné Simon Marica (60) – életmódtanácsadó)

Szereti a különleges finom fűszereket? Akkor ezt húsra, főzelékbe is beleszórhatja. Ez a kapszula karban tartja az emésztést. Feltáplálja a szervezetet, hogy az emésztőnedveket és különféle enzimeket megtermelje. Nincs puffadás, nem kell a k betűseket / kelkáposzta, karfiol, karalábé, káposzta…/ sem kiiktatni az étrendből. Ha egy kicsit túlterheljük a gyomrunkat /pl. disznóölés/ egy-két kapszula és máris minden rendben. (Róthné Bogdola Erzsébet (61) – tanítónő)

“A barátaim régóta használták már az Assimilaidet, és meggyőztek, hogy próbáljam ki az emésztési problémáimra. Remekül érzem magam, már kevesebb, mint egy hónap termékfogyasztás után is. A gasztroenterológusom is elégedett volt a visszajelzéseimmel.” (Marsha P. – herbsfortune.com)

“Az Assimailaid 23 éve tartja kordában a fekélyes vastagbélgyulladásomat, nem tudnék nélküle élni. Eleinte napi 4 kapszulát fogyasztottam, de ezt mára lecsökkenthettem napi 1-re. Minden évben kellett járnom kolonoszkópiára, de most már csak 3 évente kell mennem. Velem csodát tett!” (Dinah D. – herbsfortune.com)