Villámgyorsan és a legolcsóbban szállítunk — 300 + fogyasztói vélemény — Orvosok tapasztalatai — A legszélesebb Sunrider termékkínálatból választhatsz — A világ legkoncentráltabb élelmiszerei és italai — Kóser és Halal minőség — 5000 éves tapasztalatra/tudásra épülő receptek — A legtöbb információ a Regenerációs Programról — Amerikai gyártási színvonal/minőség — Már 40 éve sikeres a világon a Regenerációs Program

06-30-951-8350 | +36-1-788-0230

Folyamatosan tisztítsd és tápláld a szervezetedet különleges növényi italokkal és ételekkel, hogy holnap is vidám, energikus és fitt lehess!

A Regerenerációs program lényege és titkai

„Egy ezer mérföldes utazás egyetlen lépéssel kezdődik.” – tartja egy ismert keleti mondás.

Igen. Egyetlen lépéssel kezdődött a Regenerációs Program születése, története is…

Ebben a történetben volt egy vézna, törékeny és beteges tajvani kisfiú -, a „pálcika”, továbbá egy „füves ember”, egy aggódó, de a gyógynövényekhez nagyon értő/vonzódó nagypapa, aki ősi receptek alapján „szörnyű ízű koktélokat” készített unokájának, s nyomta le a torkán… Szinte csoda: a fiúcska – az alultápláltság és a gyógyszerhiány ellenére! – fölcseperedett, megerősödött, túlélte a betegségeket…

És a fiúcska nem felejtette el a nagypapa tetteit… Különleges tudását, és a növényi koktélok erejét. Gyógynövényeket imádó gyógyszerész lett belőle Tajvanon, majd feleségül vett egy csinos, okos lányt, Oi-Lin-t, aki Amerikában lett orvos. Kettőjük együttműködéséből, álmaiból született meg 40 éve a Sunrider cég (USA), amely a Regenerációs program megalkotója, kidolgozója és művelője ma is. Dr. Tei-Fu Chen és Dr. Oi-Lin Chen párosa világsikert aratott!

Mi a programjuk lényege?

Rém egyszerű: tisztítás és táplálás! Folyamatosan. Minden nap. Ha ezt jól végezzük, akkor létrejön, illetve fennmarad az áhított egyensúly. Azaz: működik a testünk, a szervrendszereink végzik a dolgukat: egészségesek vagyunk. Ezért is kell innunk és ennünk minden nap.

Mit kaphatunk a Sunridertől?

Mindenekelőtt különleges tisztító italokat. Méghozzá koncentrált kivitelben, és finom hangszerelésben, könnyen elkészíthető, egyszerűen fogyasztható formában. Nekünk nem kell erőszakot elszenvednünk, mint a kicsi Chen fiúnak. A mai ember „finomra van hangolva”, azt kedveli, ami „döfi”, ami jó az ízlelő bimbóinak, és de persze „használjon is”: tisztítson, salaktalanítson, méregtelenítsen, fogyasszon, védje meg a testet, a „gyógyítógépet” pedig erősítse.

Erre két egyedülálló italt fejlesztettek ki: ez a Calli tea és a Fortune Delight ital.

Minden szervezetnek, minden embernek szüksége van tisztításra, takarításra,  ez hetekig, hónapokig is eltarthat, és nagyon nem mindegy, hogy ehhez milyen italokat iszogatunk naponta. A Calli tea (4 féle ízben kapható) kitűnő, koncentrált termék, finom és hatásos. Legalább ekkora ász: a Fortune Delight ital (ötféle kapható), amely a pörgős, rohanó életet élő, aktív, gyakran kiránduló, sportoló emberek kedvence lett: egy pillanat alatt elkészíthető. Mindegyik ital egyedülálló készítmény a maga kategóriájában. Az egészségükre tudatosan vigyázó hétköznapi emberek mellett hazai-és világsztárok is szívesen kortyolgatják ezeket a finom tisztító italokat, hogy megszabaduljanak a szervezetükbe jutott káros feleslegtől, salakanyagoktól, amit a szervezet nem ürít ki teljesen: kell némi rásegítés.

Az emberi szervezet másik nagy problémája: a HIÁNY.

Az okok közismertek. Mindennapi táplálékunk már korántsem tartalmazza azt, amit évtizedekkel ezelőtt. Látszólag minden rendben: mosolygós az alma, kicsattanóan piros az eper, harsogóan zöld a káposzta… Látszólag minden rendben, látszólag. A valóságban pedig döbbenetes változások történtek! A megtermelt élelmiszerek belső tartalma súlyosan leromlott, lecsökkent, hisz a föld már legyengült, tápanyaghiányos, a belőle kisarjadó termék sem lehet/lesz más. És ez a hiány tovább gördül: végül nálunk, embereknél csapódik le. Eszünk finomakat, sokat, és megsem vagyunk egészségesek, nem vagyunk egyensúlyban!

A környezeti ártalmakról, a légszennyezettségről, a savasodásról, a fokozódó stresszről, és egyebekről most ne is beszéljünk…

A Sunrider cég (USA) fölismerte ezt a problémát: ezért minden fő szervrendszer (5+1) számára készített egy-egy egyedi összetételű, tápláló kapszulát, amelyben nem vegyszerek, porok, hanem igazi gyógynövények különleges keveréke és koncentrátuma van. Oly módon földolgozva, hogy a növények nem vesztettek az eredeti értékeikből, enzim háztartásuk sem sérült, és vegyszereket, tartósítókat nem tartalmaznak. Ez óriási nóvum! Ritka tudás a piacon. Ráadásul az ötezer éves keleti gyógynövény tapasztalat van a termékek hátterében: ez az „emberiség leghosszabb kísérlete” volt!

27 évvel ezelőtt ismertem meg személyesen dr. Tei-Fu Chent, a Sunrider alapítóját, tulajdonosát, tőle hallottam először a budapesti Vigadóban erről a keleti tudásról, a regeneráció alapjairól. Rögtön rabul ejtett! Mindig hittem a szelíd növényi megoldásokban, és abban, ha lehet, ha meg tudom tenni, akkor figyeljek a megelőzésre, és ne váljak gyógyszerfüggővé. Sikerült! Csak olyant termékeket ajánlok másoknak, amit – nap mint nap – magam is fogyasztok… Leteszeltem. Bevált. Szeretem. Őszintén és forrón ragaszkodom hozzá.

Ha neked is vonzó ez a natúr, tiszta, gyógynövényekre épülő egészség-szemlélet, akkor ismerd meg a részleteket – nézz meg néhány videót, olvass el pár fogyasztói tapasztalatot -, és ha tetszik, de csak akkor, próbálj ki egy-két regeneráló terméket. Nem fogsz csalódni, kezeskedem érte.

Te leszel a következő, akiért dolgozhatunk?

Cseh János – a Naplovas
www.naplovas.hu

Dr. Tei-Fu Chennel, a Sunrider cég alapítójával Budapesten

A Sunrider Regenerációs Programjáról Ruediger Dahlke (ejtsd: Rüdiger Dálke; Berlin, 1951. július 24. –) orvos és pszichoterapeuta, természetgyógyász és ismert író is elismerően nyilatkozott.

Az ezotéria és az alternatív gyógymódok területén számos könyvet írt többek között az egészséges táplálkozás, meditáció és böjt témákban.

Orvosi diplomáját 1978-ban szerezte a müncheni Lajos–Miksa Egyetemen, diplomamunkája a gyermekek bronchiális asztmájának pszichoszomatikája témakörében készült (Zur Psychosomatik des kindlichen Asthma bronchiale). 1979 óta praktizál orvosként. Számos területen továbbképezte magát, mint a homeopátia, a pszichoszomatika, légzésterápia, méregtelenítő terápiák valamint az ezotéria.

Dahlke könyvei már több millió német ajkú követőre találtak és így a holisztikus orvosi felfogás népszerű terjesztője.

„(A Sunridert) az USA-ban olyan szintre fejlesztették, amely megfelel a nyugati standardnek. Itt nem annyira kúráról van szó, mint inkább növényi alapú táplálék-kiegészítőkről, amelyek kiegyensúlyozzák a szervezetet. Mindenesetre olyan hatásai vannak, mint egy béltisztító és savtalanító kúrának. Az eljárás a taoizmus elvein alapszik, célja a yin és a jang harmonizálása. Termékei ezért kínai gyógynövények kiegyensúlyozott keverékéből állnak, és kellemes hatásuk hamar érezhető. A hatás természetesen annál erősebb, minél nagyobb volt a probléma. Ez az egyetlen módszer, amellyel hozzájuthatunk a kínai fitoterápiához. A kínaiak azt állítják, hogy ez sokkal több lehetőséget rejteget számunkra, mint az akupunktúra.”

Kattints ide, és olvasd el a teljes könyvrészletet!

Ruediger Dahlke

orvos, pszichoterapeuta, természetgyógyász, író