Villámgyorsan és a legolcsóbban szállítunk — 300 + fogyasztói vélemény — Orvosok tapasztalatai — A legszélesebb Sunrider termékkínálatból választhatsz — A világ legkoncentráltabb élelmiszerei és italai — Kóser és Halal minőség — 5000 éves tapasztalatra/tudásra épülő receptek — A legtöbb információ a Regenerációs Programról — Amerikai gyártási színvonal/minőség — Már 40 éve sikeres a világon a Regenerációs Program

06-30-951-8350 | +36-1-788-0230

Folyamatosan tisztítsd és tápláld a szervezetedet különleges növényi italokkal és ételekkel, hogy holnap is vidám, energikus és fitt lehess!

Sunrider és a mozgás

27

JÚLIUS, 2021

Táplálkozás

Az egészséges életmód kiemelkedően fontos tényezője a mozgás.

A rendszeres sportolás (még a hobbiszintű mozgás is) azonban komoly teljesítményt és energiát követel meg tőlünk, amit valamilyen formában meg kell teremtenünk.

Bemutatjuk a Sunridert, amelynek több terméke is sportolók nagy kedvence. Megmutatjuk miért!

Néhány szó a Sunriderről

A Sunrider egy 1982-ben, azaz közel 40 éve alapított, amerikai vállalat, amely ötvözte az ősi regeneráció filozófiáját a modern fejlesztési lehetőségekkel. Alapítója Dr. Tei-Fu Chen, világszinten elismert, gyógyszerész végzettséggel rendelkező gyógynövényszakértő. A Sunrider több, mint 50 országban van jelen, termékeivel több, mint 400 díjat nyert el

A Sunrider termékek a Regeneráció Filozófiáján alapulnak, miszerint testünk öt szervrendszerét egyaránt táplálni és tisztítani szükséges a megfelelő tápanyagok kombinációjával, hogy megteremtsük az egyensúlyt, valamint az optimális egészségi állapotot. Célunk nem a betegségek gyógyítása, hanem az optimális egészségi állapot fenntartása. Szervezetünk akkor lehet egészséges, ha az öt szervrendszerünk egyensúlyban van.

Szervezetünket élelmiszerekkel, nem vegyi anyagokkal, és mesterségesen feldolgozott ételekkel kell táplálni. A maximális felszívódáshoz a Sunrider magas koncentrációjú tápanyagokat biztosít
természetes forrásokból.

Mit ajánlunk sportolóknak, örökmozgóknak?

Mert úgy gondoljuk, a Sunrider termékei mindent megteremtenek a táplálás/táplálkozás oldaláról, amire egy aktív embernek szüksége van. És ami a legfontosabb, mindezt teljesen természetes módon, növényi összetevőkből, kiemelkedően magas koncentráltságban.

Manapság elmondhatjuk, hogy kétféle szemlélet létezik, ami az aktív életet élők számára készült táplálékkiegészítők kialakítását jellemezi.

  • Gyors, azonnali hatás, a szervezet manipulálásával
  • Lassabb, fokozatos hatás, a szervezet optimális működésének elősegítésével

Hasonlatként a két módszert képzeld el úgy, mint egy lovasszekeret.

  • Ütheti a kocsis a lovakat egy ostorral, mikor elfáradnak, és kényszerből gyorsabban fognak menni
  • Megetetheti, megitathatja, hagyhatja pihenni őket, és így új erőre kapva mehetnek tovább

A gyors és nem természetes megoldások mindig hosszútávú károkkal járnak, amiket később vagy nem, vagy csak súlyos áldozatok árán tudunk helyrehozni!

Hisszük, hogy a sportoláshoz szükséges testi állapot megteremtése egy fokozatos, folyamatos és természetes folyamat kell, hogy legyen, ami akár egy életen át végigkísér. A szervezet egy tökéletesen működő gépezet, amit nem érdemes megbolygatni.

Sportolók, akik a Sunridert választották

Arnold Schwarzenegger – testépítő

Schwarzenegger NuPlusszal építi és tartja karban a testét. Edzésnapokon legalább hatot elfogyaszt, ami teljességgel érthető. Ezt a belső információt egy hostessztől tudom, aki mindenhol mellette van, még a magánrepülőjén is! Személyesen is volt alkalmam találkozni Arnolddal, amikor látogatást tett néhány Sunrider gyárban és – VIP-vendégként – részt vett az egyik átadásán is.

Tony Parker – kosárlabdázó

Részlet, egy Parkerrel készült interjúból: „Soha nem használok kreatint az edzéseim során, helyette a Sunrider természetes alkotóelemekből készült termékeivel élek (NuPlus). Az édesanyám – aki természetgyógyász – ajánlotta nekem a cég készítményeit, amelyek tartalmaznak minden olyan alapvető tápanyagot, amik elősegítik a szervezet regenerálódását.”

Kocsárdi Gergely – labdarúgó

„A Sunridert viszonylag korán, még a 90-es évek közepén ismertem meg. Profi sportolóként mindig is kerestem azt, mivel lehetne fokozni a teljesítményemet, de a dopping kizárt volt, csak természetes megoldások jöhettek szóba. A termékek közül rendszeresen fogyasztom a Callit, Fortune Delight-ot, NuPlust és Electrosportot és használom a Sunbreeze-t. Alkalmanként fogyasztom a SportCaps-t és az Evergreent.”

Lakatos Roland – ultramaraton futó

„1996-ban ismerkedtem meg a termékekkel. Kedvencem a Fortune Delight, a NuPlus és a Vitafruit, de ugyanennyire hasznosnak bizonyult az Evergreen, az Electrosport és a TOP is. A Sunbreeze olaj is nélkülözhetetlen kelléke egy-egy versenyre való felkészülésnek.”

További sportolók, akik a Sunridert választották:

Bodor Boldizsár – labdarúgó, Kovács Zsófia – uszonyos gyorsúszó, Balogh Beatrix – kézilabdázó, Mohamed Aida – tőrvívó, Gyenesei Leila – öttusázó, Jáger Maya – kézilabdázó

10 kiemelt termékünk a sportoláshoz

Fortune Delight

Tapasztalatok szerint komoly többletenergiát ad, növeli a teljesítményt és csökkenti a fáradtságérzetet. Nagy terheléseknél megóv az izomláztól és jó görcsoldó. Sejtszintű méregtelenítésen túl ügyel a testsúly karbantartására. Gyorsítja a regenerálódást.

SportCaps

Erősen táplálja a váz-szerkezetet, különösen az izomnak nagy energiát biztosít. Csökkenti a fáradtságérzetet, gyorsítja a regenerációt. Fogyasztása igénybevétel előtt minimum 1 órával, 3-10, de akár több kapszulát is lehet fogyasztani, terheléstől függően.

Electrosport

Fizikai kimerülés, különösen erős izzadás esetén a szervezetben lecsökken az ásványi anyagok és a folyadék szintje. Az Electrosport olyan exkluzívan formulázott étrendkiegészítő, amely ideális a kimerítő edzések vagy az erős fizikai megterhelés után. A fokozott izzadás során nagy mennyiségű ásványi só távozik a szervezetből. Ezeknek a gyors és hatékony pótlására az Electrosport egyedülálló készítmény!

SunFit Protein Plus

A fehérje a szervezetünk egyik legfontosabb alkotóeleme, mert mind az izomépítésben, mind az ízületek és csontok megfelelő működésében, mind a zsírégetésben kiemelten fontos szerepük van. A SunFit Protein Plus egy olyan fehérjekészítmény, amely nagy mennyiségben tartalmaz fehérjét (adagonként 20 g-ot), ill. összetett szénhidrátokat, vitaminokat és ásványi anyagokat.

SunBreeze balzsam és olaj

Az izomba bedörzsölve a balzsam gyorsítja az izom regenerálódását. Kisebb húzódások esetén a gyógyulást elősegíti. Különösen a nagy igénybevételnek kitett izmok bedörzsölése ajánlatos nagy megterhelést igénylő mozgás előtt és után. A Sunbreeze olaj a légútak tisztítására kiváló.

Calli tea

Pihenési időszakokban érdemes fogyasztani. A felhalmozott feszültség (stressz) levezethető, és hatékonyabbá válnak az energiaáramlások. A méregtelenítő központok táplálásával, az újbóli „alapozásnál” illetve „felkészülésnél” jelentkező nagy energiaigényhez a szervezetünknek jó alapot biztosíthatunk.

NuPlus

Fogyasztás után 10-15 perc elteltével már bekerül a véráramba. Gyorsan felszívódva erőteljesen javítja a szervezet általános teherbíró képességét. Hosszan tartó energiát tud biztosítani, hogy közben kímélhetjük az energia-átalakító mechanizmust. Súlytöbblet nem jelentkezik, jobbá válik a koncentrálás és felgyorsul a terhelés utáni regenerálódás.

Lifestream

Keringési rendszert karbantartja és táplálja, különösen a sportolóknál a szív működését segíti, jobb energiaellátással javítja teljesítményüket. A Lifestream tisztítja a vért, segít a szervezetnek a vérzsírok és a koleszterinszint csökkentésében, és gátolja a vérrögképződést.

Conco

A sportolás egyik fő tényezője az oxigén ellátás. A Conco fogyasztása az oxigén áramlás útját optimalizálja, és segíthet a szervezetnek a légúti betegségek, megfázás, influenza leküzdésében.

Alpha 20C

Védi, illetve egyensúlyban tartja az immunháztartást. Különösen fontos a sportolók esetében, hisz a nagy terhelések hatására az immunrendszer egyensúlya felbomlik, és így a sportoló hamarabb ki van téve a fertőzésnek.