Villámgyorsan és a legolcsóbban szállítunk — 300 + fogyasztói vélemény — Orvosok tapasztalatai — A legszélesebb Sunrider termékkínálatból választhatsz — A világ legkoncentráltabb élelmiszerei és italai — Kóser és Halal minőség — 5000 éves tapasztalatra/tudásra épülő receptek — A legtöbb információ a Regenerációs Programról — Amerikai gyártási színvonal/minőség — Már 40 éve sikeres a világon a Regenerációs Program

06-30-951-8350 | +36-1-788-0230

Folyamatosan tisztítsd és tápláld a szervezetedet különleges növényi italokkal és ételekkel, hogy holnap is vidám, energikus és fitt lehess!

Fontos! A rendelésed leadásához minimum 8000 Ft értékű vásárlás szükséges. A házhozszállítás 8000 Ft felett 890 Ft.-, 30 000 Ft felett ingyenes.

Sunrider Electrosport – Természetes ásványkoktél

18717 Ft

Elfogyott

Az Electrosport a Sunrider sportolóknak szánt termékei közé tartozik, de ajánljuk minden fizikailag aktív embernek, és azoknak is, akik csak egyszerűen egészségükkel törődnek. Ezek a termékek nem tartalmaznak szintetikus, vegyi eredetű anyagokat, mesterséges ásványokat, vitaminokat, aminosavakat vagy enzimeket. Gyógynövények folyékony sűrítményét tartalmazzák tápegész formában. A szervezet ezeket a növényeket felismeri, könnyen és hatékonyan beépíti, miközben nem terhelik meg a májat vagy az emésztőrendszert.

Fizikai kimerülés, különösen erős izzadás esetén a szervezetben lecsökken az ásványi anyagok és a folyadék szintje. Az Electrosport olyan exkluzívan formulázott étrendkiegészítő, amely ideális a kimerítő edzések vagy az erős fizikai megterhelés után. A fokozott izzadás során nagy mennyiségű ásványi só távozik a szervezetből. Ezeknek a gyors és hatékony pótlására az Electrosport egyedülálló készítmény!

Nemcsak sportolók, hanem mindenki figyelmébe ajánljuk, ugyanis fontos megjegyezni, hogy a legtöbb ásványianyag-készítményben, és az ásványvizekben is, az ionok szervetlen környezetben találhatók, és ezeknek csak kis része képes felszívódni és hasznosulni a szervezetben. Az emésztőrenszer szempontjából nem megfelelő kémiai környezetben lévő ásványi sók egy része lerakódhat a szervezetben. Eredendően az ember számára a növények jelentik az ásványi anyagok elsődleges forrását.

Az Electrosport pontosan ezt nyújtja, a maximális hatékonyság érdekében erősen koncentrált formában. Az ásványi sók természetes arányban vannak jelen, ezért nagy hatásfokkal felszívódnak, és az esetlegesen fel nem dolgozott mennyiség képes hatékonyan kiürülni a szervezetből. Az Electrosport -ot alkotó ásványok egyúttal közömbösítenek úgynevezett szabadgyököket is, azaz rosszindulatú anyagcsere-maradványokat, amelyek megtámadják a sejtfalat, az egészséges testszöveteket, illetve a DNS-molekulákat, így közrejátszanak a szervezet pusztulásában, öregedésében és a daganatok kialakulásában.

Öntse egy 15 ml-es Electrosport fiola tartalmát 2,5 dl Fortune Delight -ba, vízbe vagy más italba, és élvezze egész nap! Ha ennél kevesebbet kíván fogyasztani, használja a fiola felét, harmadát vagy negyedét, azonban ügyeljen arra, hogy a fiola tartalmát felbontás után 24 órán belül fogyassza el, mert minősége idővel romlik.

A Fortune Delight elsötétülése jelzi, hogy összetevőik kölcsönhatásba léptek egymással, és együtt ideális energiakoktélt alkotnak. A Fortune Delight az ásványisó-felesleg kiválasztását is segíti. Készült víz, citromolaj, természetes növényi eredetű ásványi aminosav-komplexek

víz, kálium-és-nátrium-klorid, kalcium-, magnézium, cink-, szelén-, vas-, mangán-, króm-aminosav-kelát, citromolaj

„A szponzorom javaslatára a Calli teával együtt fogyasztom a dobozra írt utasítás szerint az immunrendszerem erősítése végett. Nagyon elégedett vagyok vele!” (Stofa Valéria, Fogyasztó)

„Mindenkinek ajánlom! Egyetlen fiola erőt ad az egész naphoz! Minden szükséges összetevő megtalálható benne és én az ízét is kedvelem!” (Bajorné Potyondi Mária, Director)