Villámgyorsan és a legolcsóbban szállítunk — 300 + fogyasztói vélemény — Orvosok tapasztalatai — A legszélesebb Sunrider termékkínálatból választhatsz — A világ legkoncentráltabb élelmiszerei és italai — Kóser és Halal minőség — 5000 éves tapasztalatra/tudásra épülő receptek — A legtöbb információ a Regenerációs Programról — Amerikai gyártási színvonal/minőség — Már 40 éve sikeres a világon a Regenerációs Program

06-30-951-8350 | +36-1-788-0230

Folyamatosan tisztítsd és tápláld a szervezetedet különleges növényi italokkal és ételekkel, hogy holnap is vidám, energikus és fitt lehess!

Sunbreeze olaj

Mindig velem van. Szinte bármire jó: torokfájdalomra, zúzódásra, húzódásra, Calli teába csepegtetve menstruációs görcsre, álmosság ellen, szellem frissítő, fogínyvérzésre, nyálkahártya regeneráló, fájdalom csillapító, aftára, vízbe csepegtetve jó szájöblögető, stb… (Szommerné Jáger Cecília (37) – dentálhigiénikus)

Tengeren jártunk és darázscsípésnél használtuk. Aki találkozott már vele, az tudja milyen fájdalmas, kemény duzzanat marad utána. SunBreeze balzsammal kezelve gyakorlatilag egy nap alatt elmúlt a tünet! Azóta a fiúk csak ezt kenik magukra. (Barta Éva)

Kis üvegbe töltött nagy segítség, lábon járó patika. Ha szúr, fáj, ég, sebes lett… vagy nátha gyötri az embert, néhány csepp naponta akár többször is, és kész a megoldás. Ami ég azt hűti, ami fázik azt fűti, mert serkenti a keringést. Mindig nálam van, tudok magamon segíteni. (Róthné Bogdola Erzsébet (61) – tanítónő)

Hosszan sorolhatnám, mi mindenre használom, de inkább csak egyet emelek ki: hosszabb edzések után bekenem vele a fáradt izmaimat. Felér egy masszázzsal, másnapra friss vagyok, izomláznak nyoma sincs! (Lakatos Roland (38) – vállalkozó)

A kis ‘csodapatikám’ mindig velem van. Azonnali segítség a náthára, sérülésekre, frissítésre, fájdalomra, stb… Férjemnek is kedvence síelés és biciklizés közben. (Jágerné Simon Marica (60) – életmódtanácsadó)

Szúnyogveszélyes időszakban picit megkenem vele a boka és a csuklóm környékét, és a vérszívók messze elkerülnek… (Kékes Emese)

Bokaficamnál hűsítésként, gyógyításként alkalmaztuk. Gyengéden bemasszíroztuk az érintett részt. A dagadást, a lila-kék foltokat rendkívül gyorsan enyhítette. A fájdalom is hamar elmúlt! Egy hét múlva derült ki, hogy nem ficam volt, hanem törés…(Balogh Marcsi)

Kifordult a kezem egy esésnél. Három ujjam bánta… Este elkezdtem SunBreeze balzsammal kenegetni, és minden duzzanat és fájdalom elmúlt! Csak a gyógytornásznő gyakorlatainál fáj még egy kicsit… (Plekár Balázs)

Fájt a fogam, baromira kínlódtam… Nem hittem el, hogy szájban is lehet alkalmazni, de annyira fájt, hogy kipróbáltam. A mentolos, kesernyés ízt hamar megszoktam és a fogam, ínyem fájdalma gyorsan elmúlt. Nagyon örültem neki! Nem utolsó sorban jó leheletet is biztosított. Köszönöm! (Szegedi Tina)

Gyakran fáj a térdem, nyikorog és hasogat. Elkezdtem kenni a SunBreeze balzsammal, és egyre jobb és jobb lett. Szeretem, ahogy átmelegíti az ízületeket, és mintha élet járná át a csontokat is. Nagyon jó érzés! Örülök, hogy rátaláltam erre a csodakenőcsre! (Szegő Zsófia)

Óvatlanul megfogtam az izzó vaslemezt két újjal a konyhában… Nem volt egy gyönyörű élmény, gondolhatják! Szentségeltem, aztán előkaptam a SunBreeze balzsamot, és leápoltam magam vele. Hát mit mondjak, nem hólyagosodott föl, nyomtalanul elmúlt a helye, de jó, hogy van nálam mindig! (Ürmös Ági)

„Hosszú ideig versenyszerűen sportoltam, s bizony sokszor okozott gondot az izomláz, a folyamatosan jelentkező izomgörcs. Megismertem a csodaolajat, s használni kezdtem. Edzés, verseny előtt gondosan bemasszíroztam vele lábaimat. Élénkítő hatása azonnal jelentkezett, de később meglepve tapasztaltam, hogy elmúltak a görcsök, elmúlt az izomláz. Nem kellett tartanom doppingvétségtől sem, mivel növényi koncentrátumról van szó, ráadásul minden ellenőrzésen átesett készítmény. Ma már csak kedvtelésből sportolok, de az olaj használatát nem hagytam abba, nagyon jót tesz a vérkeringésemnek.” (Kovács István, Budapest)

„Barátainkkal kirándulni mentünk tavasszal. Gyönyörű erdős vidéket jártunk be. Mindenki vett valamilyen készítményt a szúnyogok ellen. Én a „kis üvegcsémet”, a csodaolajat vittem magammal. Homlokomat, tarkómat, halántékomat, kézfejemet vékonyan bekentem, s vidáman sétálgattam, míg a többiek folyamatosan csapkodták magukat. Engem elkerültek a kis vérszívók. Természetesen megszántam a társaimat, s mindenkinek adtam. Elég is volt bőven, hisz’ nagyon kevés kellett belőle.” (Dr. Salamon Zsuzsa, Budapest)

Egy nyári kirándulás alkalmával túratársam olyan szerencsétlenül esett arccal a köves hegyoldalra, hogy az alsó ajka mélyen berepedt, erősen vérzett, és a seb földdel szennyezett volt… Sürgősen tenni kellett valamit! Előkaptam a SunBreeze olajat, a “Nap szellőjét”, és a sebet óvatosan bekenegette, majd papír zsebkendővel igyekezett összeszorítani a mély vágást. Míg a hegy tetejéről leértünk, többször megismételtük a kenegetést. Közben csillapult a fájdalom, megszűnt a vérzés, a seb összehúzódott. Négy óra múlva került orvoshoz, aki összevarrta az ajkát… Varratszedésre nem kellett mennie, mert a gyógyult seb 5 nap után kilökte a fonalakat… A túratársam azonnal kért tőlem egy olajat. (Haypál Ildikó)

Ki ne ismerné azt az érzést, amikor az ember orra bedugul: se kifújni nem lehet, se belélegezni… Ilyenkor a szuper orrcsepp sem segít. Ilyen pillanatba vettünk egy kis üveg SunBreeze olajat, és addig-addig próbálgattuk vele a bedugult orron át a légzést, míg sikerült! Ez az én gyermekeimnél már sok álmatlan éjszakától kímélt meg bennünket. (Balassa Szilvia)

Kezdetben megfázáskor használtam az olajat. Jó az eldugult orr nyálkahártyájára, szabad levegőt biztosít. Az orr sebeit (a papír zsebkendő kidörzsöli ilyenkor) gyorsan begyógyítja. Fejfájáskor a homlokra kenve hűsít és csillapítja a fájdalmat. Torokfájáskor azt elmulasztja. Később a tarkómra kentem, frissít, élénkít. Aztán elkezdtem a keresztcsontom fájdalmára alkalmazni. Ragyogóan segített minden alkalommal. Ma már az izom fájdalmakra, izomlázra is használom. (Babirák Marcsi)

A nyári hőségben a tarkómat szoktam bekenni az olajjal finoman, és élvezem a hűsítő hatását. Jó illatom van tőle, és nem érzem a járműveken mások izzadság szagát sem… (Kiss Kati)

Nem a számon, hanem az orrom alatt szokott újabban herpeszféleség kialakulni. Aki ismeri, tudja, milyen fájdalmas és nehezen múló. Mióta a SunBreeze olajat használom, nem gyullad be és nagyon hamar visszahúzódik. Nem alakulnak ki a fájdalmas hólyagok. Na, ilyenkor még valami immunerősítőt benyomok , és azzal együtt meg is gyógyul, láthatatlanul. (Nagyváradi Éva)

„Súlyos betegség és műtétek következtében nagy mennyiségű és gyors hajhullást tapasztaltam. Már nézegettem a parókákat, amikor barátnőm megajándékozott egy kis üvegcse csodaolajjal, mondván ezt tegyek hajmosásnál az öblítővízbe és dörzsöljem be a fejbőrömet vele. Arra gondoltam, hogy ez a pici üveg egyszer se lesz elég. Tévedtem. Kellemes bizsergés öntötte el nemcsak a fejem bőrét, de egész lényemet, hajhullásom megállt, s újra beindult a növekedés, az olaj meg nagyon sokáig elég volt, hisz – én nem tudtam – koncentrált készítmény. Azóta folyamatosan használom, s mindig van nálam, bárhová megyek.” (Kulics Ferencné, Debrecen)

„A csodaolajat naponta használom, nagyon sok jó tapasztalatom van. Segít a nagy melegben a zsúfolt járműveken: frissít, és jó közérzetet biztosít. Fej és nyakfájásra, égésre is kiváló volt. Fogíny ápolására is alkalmaztam, a fájdalmat, a fogíny vérzését megszüntette. Legutóbbi tapasztalatom: egy méhecske megcsípte a lábujjamat. Bekentem olajjal. A csípés nyomtalanul eltűnt, a fájdalom megszűnt, nem dagadt fel, nem pirosodott be a csípés helye. Majdnem ugyanez történt az édesanyám karjával. Amíg nem kente be olajjal a csípést, addig viszketett, piros volt. Az olaj azonban gyorsan rendbe tette.” (Hajdú Istvánné, Budapest)

„Számos alkalommal segített már nekem a csodaolaj. Ez történt legutóbb is. Mentem az iskolába, és a buszon olyan tömeg volt, hogy majdnem elájultam, pedig nekem ez nem szokásom. Az is igaz, hogy ez az út, amit máskor 10-15 perc alatt tettünk meg, most kb. 25 percbe telt. Bekentem az olajjal a tarkómat és ittam is belőle, és pillanatok alatt kitisztult a levegő számomra. Nagyon örültem, hogy nálam volt ez a kis csodaszer, mert ilyen rosszul még nem voltam életemben.” (Horváth Katalin, Vál)

„Influenzajárványos időszak volt. Nyugodtan jártam-keltem, erősnek és védettnek éreztem magam. Egyik nap mégis jelentkeztek a tünetek: szédülés, hányinger, rossz közérzet. 10 csepp csodaolajat csöpögtettem egy fél deci vízbe, és egyszerre megittam. Rövid időn belül megszűnt a rossz közérzetem. Az olaj mindig nálam van, már sokszor segítettem vele másoknak is. Hatása gyors és rendkívül hatékony”. (Cseh Gábor, Szigethalom)

„A kertben dolgoztam, amikor egy rovar megcsípett. Mire beértem a házba, már hatalmas piros folt keletkezett a csípés körül. Háromszor is be kellett kennem csodaolajjal, mire megszűnt a fájdalom és elmúlt a piros folt.” (Hájasné Krán Katalin, Vál)

„Kislányom minden ősszel összeszedi az első hörghurutot, ahogy kezdődik a »szezon«. Nem szeretem a gyógyszereket, ezért ki kellett találnom valamit. A kis olajat már régen ismertem és használtam, de valahogy nem mertem alkalmazni a lányomnál, főleg nem köhögésre. Barátnőm adta a kiváló tanácsot: belecsepegtettem a teájába. Igen, ez kiválóan bevált! Megmondom őszintén, hogy ma már nemcsak köhögéskor isszuk így a teát, hanem minden reggel használjuk. Azóta nincs semmi panasz, sőt, még a hangja is szebb lett!” (Varga Kálmánné, Sárvár)

„Görögországi kirándulást kaptunk ballagási ajándékként többen az osztályból. Indulás előtt anyukám a kezembe nyomott egy kis üveget, és még mondott valamit, de nem figyeltem. Bedobtam a hátizsákomba és indultunk is. Szerencsétlenségemre a második napon kifordult a bokám. Csak félve telefonáltam meg, hogy mi történt. Ekkor anyu megint a kis üvegről kezdett beszélni. Gyorsan megkerestem, és jó alaposan bekentem vele. Csak néztem! Másnapra már gond nélkül tudtam járni, a harmadik nap pedig megnyertük a strandfocit. Anyu – a csodaolajjal! – megmentette a nyaralásomat!” (Németh Zoltán, Pápa)

“Tudjuk, hogy a herpesztől nagyon nehéz megszabadulni, hisz’ időről időre kiújul, hordozzuk magunkban. Nagyon kellemetlen tud lenni, főleg, ha az embernek fontos megbeszélés előtt kezd feszülni a bőre. Én is így jártam, ráadásul egy hatalmas tályog kíséretében érkezett. Az első kétségbeesés után azonnal a csodaolajhoz fordultam segítségért, és nem kellett csalódnom. Gondosan bekentem mindkét helyen, ínyemen és ajkamon. A harmadik kezelés után már éreztem, hogy nem lesz baj, nyoma sem lesz a találkozón. Így is történt, másnapra nyomtalanul elmúlt mindkét problémám, és már hosszú ideje nem is jött elő.” (Páva Mária, Budapest)

„Horgászás közben megcsípett egy erdei vaddarázs. A kezdeti fájdalom egyre erősödött, majd szinte elviselhetetlenné vált. A csuklóm óriásira dagadt, gyakorlatilag megbénult. Szerencsére volt nálam csodaolaj, amit eredetileg a szúnyogcsípések kivédésére vittem magammal. Ott is kiválóan teljesített, de megpróbáltam enyhíteni a fájdalmamon is. Nem is számítottam rá, hogy a bénultságom is elmúlik, pedig így történt. Másnapra csak egy rossz emlék maradt a horgászkalandból, még a helyét sem találtuk a csípésnek.” (Burányi Gyula, Budapest)

“Édesanyám lábán nagyon csúnyán előjöttek a visszerek. Természetesen mindent megpróbáltunk, mivel egyre fájdalmasabb lett a probléma. Végül a csodaolajos kezelés segített: teljesen megszűntek panaszai, megállítottuk a folyamatot.” (Hercegné Pataky Beatrix, Dunakeszi)

Amikor megfázik a családom, rövid idő alatt helyrehozza a piros, fertőzött torkot, vagy újra szelel a bedugult orr. A kisfiam nem igazán szereti, ha beteszem a szájába az olajat, ezért inkább kívülről kenem be a feldagadt manduláját, ilyenkor jól alszik, kidugul az orra, és sokkal szebbeket álmodik. (Blénessy Éva, Székelyudvarhely, Románia)

„Horgászás közben megcsípett egy erdei vaddarázs. A kezdeti fájdalom egyre erősödött, majd szinte elviselhetetlenné vált. A csuklóm óriásira dagadt, gyakorlatilag megbénult. Szerencsére volt nálam csodaolaj, amit eredetileg a szúnyogcsípések kivédésére vittem magammal. Ott is kiválóan teljesített, de megpróbáltam enyhíteni a fájdalmamon is. Nem is számítottam rá, hogy a bénultságom is elmúlik, pedig így történt. Másnapra csak egy rossz emlék maradt a horgászkalandból, még a helyét sem találtuk a csípésnek.” (Burányi Gyula, Budapest)

“A múlt héten történt, hogy egy létrát összecsuktam úgy, hogy a jobb kezem középső ujja a létra két szára között maradt. Mondanom sem kell; csillagokat láttam a fájdalomtól. Hirtelen nem tudtam, hogyan fojtsam el a fájdalmat, amikor eszembe jutott, hogy a táskámban van SunBreeze olaj. Szó szerint megöntöztem vele a fájós ujjamat; a fájdalom két percen belül megszűnt, a körmöm még azóta sem lilult be!” (Glovotz Ferenc, Szigetszentmiklós)

“Egy visszavonult masszázs-terápiás szakember vagyok Texasból, és hosszú évek óta használom a Sunbreeze olajat mind a klienseim, mind saját magam számára. Több testrészem is ízületi gyulladásos, az egyetlen dolog, ami segít csökkenteni a fájdalmat az a Sunbreeze olaj. Csodálatos termék.” (Rose C. – herbsfortune.com)

“Nagyon hasznos több területen is! Én migrénekre, orrdugulásra, izomfájdalmakra és nyugtatásra is használom a Sunbreeze olajat. A kis üvegcse kényelmesen elfér a zsebedben. Egyszerűen imádom!” (Esther – herbsfortune.com)

Ezt a terméket egy nővér mutatta meg nekem. Először szkeptikus voltam, de úgy voltam vele, egy kis újdonság nem árthat. A térdem rettenetesen fájt. Bottal kellett járnom, és térdmerevítőt is viselnem kellett. Amikor a nővér alkalmazta a Sunbreeze olajat, bot és térdmerevítő nélkül tudtam járni 3, vagy több napon át. Rendkívül erős termék, de nem érzed rajta, hogy túl erős lenne – kellemes érzést ad. Egy barátomnak is ajánlottam, akinek csontkinövései voltak, de ma már fájdalom nélkül tud járni.” (Ann L. – herbsfortune.com)

“Mindig is jó fertőtlenítő és fájdalomcsillapító terméknek tartottam a Sunbreeze olajat. Gyorsan gyógyítja a sebeket, és alkalmanként meleg vízbe csepegtetve segít a gyomorproblémák orvosolásában. Adtam egy barátomnak belőle, aki zongorista, és segített neki orvosolni a reumás ízületi gyulladásait az ujjaiban.” (Swan C. – herbsfortune.com)

“Évek óta használom ezt az olajat. A kutyámnak is szoktam alkalmazni, viszketésre vagy fájdalmakra. Mindig is csodáltam, hogy milyen jól működik, és mennyivel biztonságosabb, mint a szörnyű kemikáliák, amelyeket a különböző receptre felírt spray-k tartalmaznak. Egy nap a kutyám szörnyen vakarózott, felkaptam és bekenegettem a Sunbreeze olajjal. Következő reggel kértem egy receptet az állatorvostól, de már nem volt rá szükség – a Sunbreeze megoldotta a problémát.” (Sandy – herbsfortune.com)

“Ez az olaj a legjobb arra, hogy kitisztítsd a fejed, és soha semmi ilyen jó terméket nem találtam, ami ennyire nyugtató hatású lett volna. 10 évvel ezelőtt ismertem meg, és azóta használom, és imádom. Néhány évente mindig veszek belőle 6 darabot.” (Connie C. – herbsfortune.com)

“A Sunbreeze olajat édesanyámnak vettem ajándékba, aki hallotta, hogy jó hatással van a vérkeringési és légzési problémákra. A múltban rengeteget járt orvosokhoz, hogy rosszul érzi magát, és többféle gyógyszert felírtak neki, amik semmit nem használtak. Miután kipróbálta a terméket fel is hívott, hogy milyen jól használ, és tovább fogja ajánlani a barátainak is. Örülök, hogy ezt használja, már csak azért is, mert teljesen természetes alapanyagokból készült. Az ára is rendkívül baráti.” (Naomi Y. – herbsfortune.com)

Sunbreeze balzsam

Imádom! Tisztítja az arcüreget, orrüreget, fantasztikus az orrdugálásra és a fejfájásra is. Még a csípőideg fájdalmamra is kiválóan működik. Több, mint 10 éve használom! (Mary K. – herbsfortune.com)

Imádom a balzsamot használni, masszírozáshoz, fejfájáshoz, légzési nehézséghez, vagy épp zúzódásokhoz. Nagyszerűen működik! A testvérem és én is mindig hordunk egyet a zsebünkben. (Nancy L. – herbsfortune.com)

Hosszú évek óta használom a Sunbreeze balzsamot fogfájásra, izomfájdalmakra, fejfájásra. A gyermekeimnél is használom, ha fáj a hasuk. A férjemnek nemrég kezdtem el a lábujját kenni vele, remekül eltávolítja a körömgombát. Imádom ezt a terméket! (Karen – herbsfortune.com)

FoRTUNE DELIGHT

„Rendszeresen és intenzíven sportolok. A megfelelő bemelegítés ellenére gyakran görcsöltek izmaim, ami egyrészt akadályozott a megfelelő munka elvégzésében, másrészt komoly fájdalommal járt. Estére zsibbadtak végtagjain az erőteljes foci után. Ez már a múlté. Ma már el sem tudom képzelni edzésemet, a versenyeket A nyirokrendszer tisztító, Fortune Delight ital nélkül. Mindig van nálam, hisz könnyedén el tudom bárhol készíteni, teljesen megszüntette panaszaimat, és nagyon finom. Profi sportolóként a doppingellenőrzéstől sem kell tartanom, hisz ilyen szempontból is bevizsgált termékről van szó. Energiámat megsokszorozza, könnyedebb, de ugyanakkor erőteljesebb lett mozgásom. Az eredményeim is ezt igazolják.” (Lubo – bolgár labdarúgó)

Sportoláshoz kezdtem el fogyasztani. Az eredmény hamar jött. Nagyobb állóképesség, jobb teljesítmény, gyors fogyás, nagyobb mozgásigény, mindez izomláz nélkül. Az ember szervezete a FD fogyasztása által sokkal rugalmasabb lesz és hamarabb regenerálódik egy-egy edzés vagy bármilyen nehezebb fizikai munka végzése után. (Jáger Maya (31) – logisztikus)

Nem érzek izomlázat a takarítás után. Továbbá nem kell tornáznom és mégis fogyok – jó zsírégető. (Balázs Veronika (70) – nyugdíjas)

Közel 5 éve fogyasztom, nem vagyok hajlandó nélküle elindulni hazulról, főleg edzésre. Energiát ad, olyan, mintha a föld fölött lebegnék, haladnék 1-2 cm-rel. Könnyűnek érzem magamat, és estére sem fáradok el. (Régebben már délben ‘mackónak’ éreztem magamat, és nagyon fáradékony voltam, sokszor már csak vonszoltam magamat, így aztán csak halogattam a munkáimat, ami nagyon bántott és stresszelt. Mindig velem van a kulacsom és 1-1 zacskó Forcsi, másokat is szívesen megkínálok vele. Én és a családom megérdemli, lehet, hogy mások is?? (Jágerné Simon Marica (60) – életmódtanácsadó)

Korábban mindig féltem a tavasztól, a téli tunyaság után hirtelen kezdődő kerti munkához mindig rettentő izomláz társult. A Forcsi óta (15 éve) el is felejtettem, mi az az izomláz, pedig gyakran egész nap, sötétedésig teszek-veszek a virágok körül, mégsem tudok elfáradni! Az íze is nagyon finom! (Lakatos Istvánné Manyi (58) – vezető)

Izületeim nem fájnak, ha sokat ülök, akkor sem dagad el a lábam, és a kezem. Több energia, jobb közérzet. Nagyobb állóképesség, a fölös zsírpárnák csökkenése. (Kámán Józsefné Judit (60) – üzletvezető)

Hobbi sportolóként fogyasztom ezt az üdítőt. A legelső tapasztalatom az volt, hogy edzés után csak kis izomláz jelentkezett. A Forcsi fogyasztása előtt 3-4 napig is szenvedtem tőle (szó szerint fizikai fájdalom volt reggelente az ágyból kikelni). Energiát ad a mindennapokban, munkahelyen, házimunkában…. Nagyon finom! A málnás és a citromos a kedvencem. Sportoláshoz elengedhetetlen táplálék!!!! (Gyenes Melinda (36) – dentálhigiénikus)

FORCSI mellett 3. hónapja VÉGRE nem szedem a csontritkulásra a dilibogyóimat. Azóta megszűnt a csontfájásom – nem esek térdre – biztonságosan tartom meg kezemben a tárgyakat. Csuda jóóóóóóóóóó! (Sólyomi Ágnes (62) – nyugdíjas)

Az én sportom a kerékpározás és a kedvenc edzésem a Spinning. Az országúti túráimra mindig Forcsit viszek, nagyon sokat javít az állóképességemen, a rendszeres edzéssel együtt pedig látványos eredményeket lehet elérni. (Boa Krisztina (46) – kiadványtervező)

Az én férjem antialkoholista, de egy évben kétszer, valaki (egy Lenke, egy eszetlenke) teleissza a gyomrát és ha másnapos, akkor mindig Forcsit kér. Esküszik rá, hogy akkor nem is másnapos, nem érzi azokat a kellemetlen tüneteket. (Szommerné Jáger Cecília (37) – dentálhigiénikus)

Amióta fogyasztom a fölösleges zsírpárnák lementek rólam, nagyon finom az íze, a citromos a kedvencem. Mindenkinek ajánlom, nincs még 1 ilyen üdítő, ami ennyi mindenre képes! (Miszoriné Németh Judit (44) – asszisztens)

Aktívat akaró szervezetemnek, először a hétköznapokban, majd a sport területén mutatkozott alapos segítség a FD fogyasztásánál. Szimpatikus, jó ízű űditőital, mely segít, hogy a hétvégi bajnoki után nincs egyáltalán izomláz (nem szerdáig tartó nehézkes járás), friss, könnyed hétköznapokat élek meg a fogyasztásával! (Horváth László (43) – vállalkozó)

A termékfogyasztással kapcsolatosan (hangsúlyozom, hogy ez az én kisérletezésem eredménye): reggeltől Forcsizok mert pörögni akarok, 18 órától csak Callizok, így intenzívebb a pihenésem. (Simon Ferenc (59) – nyomozó)

A másik nagy kedvence a családnak a Forcsi. Egy pici zacskóban rengeteg energia és antioxidáns. Könnyen elkészíthető: egy keverés jobbra, egy balra, vagy összerázza az ember, amikor beleönti a vízbe. Nálunk az egész család nagyon szereti, mert nem ismerjük az izomlázat, mióta ezt rendszeresen fogyasztjuk. Füvet nyírunk, kaszálunk, kertészkedünk és ezt isszuk közben. Nem érzi az ember fáradtnak magát egy egész napos kerti munka után sem. Nagyon jó akkor is, amikor a megfázásos időszak van, mert ha elő is fordul egy kicsivel több orrfújás mint máskor, két nap alatt rendbe teszi az embert. Ezt is lehet melegen fogyasztani, de a nyári melegben a hűtött Forcsinál nincs jobb szomjoltó. Van olyan ismerősöm, aki azért kezdte inni, mert szorulásos volt, állandó bélproblémákkal küzdött és tanúja voltam, hogy kb. 15 perccel a Forcsi elfogyasztása után boldogan futott be, majd még boldogabban ki a legkisebb helyiségből. Azóta is lelkes ‘Forcsi’ ivócimbora. Sok mindent írhatnék még, de talán ennyi elég lesz… (Róthné Bogdola Erzsébet (61) – tanítónő)

A Fortune Delight a teljesítő képesség őrangyala, s mindemellett egy kellemes ízű üdítőital. (Horváth Ibolya (51) – gondozónő)

A Forcsival remek tapasztalataim vannak, nagyon sokat segít a sportolásban. Gyakran vannak hosszú, 2-3 órás futóedzéseim, és a Forcsi fogyasztása mellett még egy maraton lefutása után is csak minimális izomlázam marad, és az is hamar elmúlik. És ráadásul finom gyümölcsízekben kapható, az én kedvencem a barackos és a citromos! (Lakatos Roland (38) – vállalkozó)

„Harmadik emeleten lakom, s bizony nem kis energiába tellett megszervezni a napomat úgy, hogy minél kevesebbszer kelljen megmásznom ezt a rengeteg lépcsőt. Nagyon elfáradtam. Mióta a Fortune Delight italt iszom, nincs ilyen gondom. Már csak azt veszem észre, hogy nem találom a kulcsom, mire felérek! Sőt! Azóta párommal reggel és este kiadós sétákat teszünk a környéken. Mintha kicseréltek volna!” (Szabó Ferencné – Debrecen)

„A nyirokérrendszerünk, mely a szervezet szennycsatornája, fokozott igénybevételnek van kitéve. Tisztítására sem az orvostudomány, sem a vegyipar nem talált igazán jó megoldást. Tudtommal a Fortune Delight ital az egyetlen olyan koncentrált növényi ital, amely nemcsak kitisztítja szervezetünket, de számtalan betegség gyógyulásában, megelőzésében is pótolhatatlan segítséget nyújt. Mellesleg súlycsökkenést, energiaszint emelkedést is képes biztosítani bárki számára.” (Krajcsi Tiborné – Ajka)

„Több éve viszonylag rendszeresen fogyasztom a Fortune Delight italt. Eleinte úgy éreztem, mintha apró tűkkel szurkálnák a combomat. (Akkor még jelentős túlsúllyal küszködtem.) Ez az érzés csak pár napig tartott, de tulajdonképpen örültem neki, mert határozottan éreztem, hogy a termék hat, működik. Később, amikor már sikerült leadnom pár kilót, valóban több kedvem támadt a mozgáshoz és a rendszeres sporthoz is (tenisz, tájfutás, kerékpározás). Igyekszem mindig sportolás előtt fogyasztani. A tapasztalatom az, hogy mióta használom, ismeretlen fogalom számomra az izomláz, amivel korábban gyakran szembesültem. Az orrüregeim tisztulását is érzem a fogyasztást követően. A sportolásnál a felgyorsult, akadálytalan belégzés intenzívebb oxigénellátást tesz lehetővé, és ennek köszönhetően kevésbé is fáradok el. A versenyszerűen sportoló férfi családtagjaim is előszeretettel használják a Nyirokrendszer tisztító italt. (K. Rédly Zsófia – Szentendre)

„70 éves asszony vagyok. Több évtizeden keresztül szorongtam minden onkológiai szűrés előtt, mert a mellemben nagyon sok csomó, meszesedés, és apró, de tapintható göbök, valamint enyhén gyulladt nyirokcsomók voltak. Minden alkalommal megállapították, hogy nem okoznak problémát. Körülbelül másfél éve iszom naponta 1 zacskó nyiroktisztító Fortune Delight italt, és most, az utolsó szűrésen, megállapították, hogy az eddig tapasztalt elváltozások felszívódtak, megszűntek. Csak azt sajnálom, hogy miért nem előbb fogadtam meg a barátnőm tanácsát az ital fogyasztására, mert rettenetesen sok stressztől kíméltem volna meg magam.” (Tóth Lászlóné – Budapest)

„Nagyon nehéz időn vagyok túl. Két év leforgása alatt hat műtéten estem át. Orvosom tanácsolta a negyedik után, hogy próbáljam meg a Fortune Delight italt, segít a felépülésben. Tényleg így lett! Sokkal gyorsabban talpra álltam, hamar visszanyertem az erőmet. Még a sebem is gyorsabban begyógyult. Már nem vár rám több sebészi beavatkozás, de nem hagyom abba az ital fogyasztását, mert azóta is jó erőben vagyok, nem zsibbadok, panaszaim teljesen megszűntek.” (Vida Szabolcsné – Budakeszi)

„Sok kisunokám nyaralt nálunk. Figyelték, hogy a mama mit szokott kevergetni magának üdítőnek, míg ők a narancsszörpöt iszogatták. Én már régóta fogyasztom a Fortune Delight italt, mert nagyon jót tesz velem. Energikusabb vagyok, mozgásom könnyedebb és nem szeretnék újra beteg lenni. Komoly műtéteim voltak, veséim leálltak, fulladtam. Mióta ezt iszom, nincs panaszom. A gyerekek megnyalták a natúr ízesítésűt, de nem ízlett nekik. Milyen nagymama az, aki nem tudja az unokái kívánságát teljesíteni? Rögtön készítettem citromosat, málnásat és barackosat is. Azt a sikert! Nyakalták egytől egyig. Szívesen adom nekik, mert tudom, hogy közben gyengéden óvom egészségüket is. Ma már ezt viszik az iskolába is.” (Máté Istvánné – Kőszeg)

Nyirokrendszer tisztító Fortune Delight ital kiváló szomjoltó! Külföldön kirándultunk családommal, s bizony az óriási hőségben alaposan megszomjaztunk. Természetesen azonnal a jól ismert cukrozott üdítőitalt vásároltuk meg, amitől még szomjasabbak lettünk. Következett az ásványvíz, ami szintén nem segített. Ekkor feleségem talált a táskájában egy tasak málnás Fortune Delight italt! Gyorsan elkészítettük és a gyerekek legnagyobb örömére nemcsak a szomjúság múlt el, hanem erőre is kaptunk. Azóta egy lépést sem teszünk tartalék Fortune Delight ital nélkül!” (Nagy László – Szombathely)

“Közel 30 éve fogyasztom a Fortune Delightot, és nagyon hasznosnak bizonyult a testsúly-kontroll kapcsán, ill. más egyéb tulajdonságait is nagyon szeretem. Leginkább azt, hogy kiváló energiabomba a reggeli órákban, és egészségesebb alternatíva erre, mint a kávé. Bár ekkor nagy mennyiségben fogyasztottam, de segített a kínzó ízületi gyulladásomat enyhíteni. Színpadra lépés előtt is használom, mert segít bemelegíteni a hangomat. Próbáld ki Te is, és figyeld meg magadon a Fortune Delight előnyeit!” (Frank D. – herbsfortune.com)

“Minden nap fogyasztjuk a Fortune Delightot. Egy nagyon kellemes jó érzetet biztosít. Amikor véletlenül olyan élelmiszert fogyasztunk, amiben mesterséges anyagok találhatóak, rendre fejfájás és rosszullét kezd el gyötörni. A Fortune Delight segít megszüntetni ezt a rossz, letargikus érzést. Általában barackos Fortune Delightot szoktunk keverni tisztított vízzel és egy kis almalével. Fantasztikus íze van, és rengeteg energiát ad!” (Laura B. – herbsfortune.com)

“Egy tasak Fortune Delightot két csésze meleg vízzel összekeverek és megiszok minden reggel, mielőtt tornáznék. Nagyon kellemes íze van, táplálja az emésztőrendszeremet, frissít és regenerál. Nem tudnék élni nélküle, és segít elindítani a reggelt.” (Marlyn V. – herbsfortune.com)

“Nemrég tértem vissza a Fortune Delight fogyasztásához. Egy darabig abbahagytam, de éreztem, hogy az energiaszintem lecsökkent és rosszabbul érzem magam. Most újra fogyasztom, és sokat segít a mindennapokban.” (Charlene K. – herbsfortune.com)

“35 éve fogyasztom a Sunrider termékeket – ekkor csináltam végig egy tisztítókúrát. A kúra megváltoztatta azt, ahogyan eszem, és azóta sem volt soha migrénes fejfájásom. A Fortune Delight, a Calli és a Sunbreeze balzsam termékeket azóta is használom. Amikor a gyomrom nincs rendben, mindig iszok egy Fortune Delightot, ami megnyugtatja. A Calli teával egyetemben fontos része az életemnek.” (Gweyn E. – herbsfortune.com)

“A Fortune Delight számomra a legkiválóbb termék edzés előtt és után is. Általában Calli teával együtt fogyasztom. Bár elég erős lesz így, de nagyon sokat segít, hogy több energiám legyen, méregtelenítsen, és elég antioxidáns kerüljön a szervezetembe. Mindig van nálam.” (Angela F. – herbsfortune.com)

„Én azért iszom Fortune Delight-ot, mert segít megtisztítani a szervezetemet. A környezetszennyezés következtében akármilyen áldozatot is hozunk annak érdekében, hogy egészségesek maradjunk, a levegőből, vízből és élelmiszerből rengeteg nemkívánatos anyag kerül a szervezetünkbe. A Fortune Delight segít ezeknek az eltávolításában. Mivel nincsen kimondottan erős íze, igen kellemes fogyasztani. Már egy kis filter is megteszi a jótékony hatását!” (Keuning Van Der Noord, Veldhoven, Hollandia)

„Semmilyen ital nem hasonlítható a Fortune Delight-hoz! Én elsőként a natúr ízesítéssel szoktam megismertetni az embereket. A termék kitűnően helyettesíti a koffein tartalmú kávét és teát.” (Pierre Assouad, Genf, Svájc)

„Mióta a Fortune Delightot iszom, mosolygósan tartom az aerobic órákat. A lányoknak is ajánlom, akik szívesen fogyasztják óra előtt és után is. Nagyon jól méregtelenít, segít a fogyásban és a cellulitisz megelőzésében is. A citromosat szeretjük a legjobban, de nagyon várjuk az új ízeket is.” (Tőke Szilvia, Manager)

„Reggelre a citromosat, estére a fahéjasat ajánlom, mivel a citromosnak élénkítő, a fahéjasnak nyugtató hatása van. A hozzám érkező vendégeket ezzel kínálom. Mivel van egy cégem, a munkatársaimnak kötelező a fogyasztása az Alpha 20C-vel együtt, hogy ne maradjanak ki a munkából.” (Kapeller Anikó, Director)

„Mivel semmi cukrosat nem fogyasztok, üdítő helyett iszom. Amikor egyszer abbahagytam, 1-2 kilót rögtön fel is szedtem, tehát a súlyom szinten tartása miatt napi 2-3 tasakot fogyasztok el, egyet-egyet fél liter vízben feloldva.” (Ficsor Józsefné, Trainer)

„2 éve elvállaltam egy munkát. Reggel 6-tól este 10-ig dolgoztam és a ’forcsi’ segítségével tudtam friss maradni. Mindenkinek nagyon ajánlom, nagyon sokat segített a pajzsmirigy betegségem megszüntetésében is. Soha nem mondanék le róla!” (Énekesné Németh Judit, Associate Director)

„Mindenkinek ajánlom, aki több energiára vágyik. Sportolóknak, fizikai munkát végzőknek, de krónikus betegségben szenvedőknek is. Oldjon fel egy tasaknyi Fortune Delight 6 dl vízben, majd vegyen forró fürdőt, amibe csöppentsen 2 csepp Sunbreeze olajat. Szauna helyett is nagyon jó és gyermekeknek is kiváló.” (Barthó Ágnes, Director)

„Forró vagy hideg Calli teába keverve szeretem. Kedvenc receptem: Keverd össze a citrom aromájú Fortune Delight-ot NuPlus-szal, banánnal és 1 liter Callival ízesített vízzel egy mixerben. Aztán adj hozzá egy fél citromot vagy grapefruitot, napszaktól függően” (Laurent Dietrich, Supervisor, Lutterbach, Franciaország)

„A Fortune Delight nagyon finom. Az íze életerőt és energiát ad.” (Thierry Cavalier, Supervisor, Fecamp, Franciaország)

CALLI TEA

„Úgy örülök, hogy megvettem a tisztító italt, a Callit. Hál’ Istennek már nagyon jól érzem magam, semmi bajom sincs, több évtizedes problémám oldódott meg. Már több mint 20 éve szenvedtem: minden reggel fejfájással és szörnyű keserű szájízzel ébredtem fel. Hiába volt minden kezelés, mindenfélével próbálkoztam, de eredménytelenül. Reggelente faltam a mézet, a csokoládét, a mentolos ízű cukorkákat, de mindez hiába volt… A teától már a második héten éreztem azt az érzést, amire évtizedek óta vágytam: úgy ébredtem, hogy nem fájt a fejem és nem volt keserű a szám íze, így már tudok örülni mindennek”. (Nagymányoki Lídia)

Számomra elsősorban a vese problémámnál tapasztalhattam a Calli jótékony hatását, amikor pedig erősödött a tapasztalat, már kérte a szervezetem a hozzá szokó egészségesebb tea fogyasztását. Átrendezést végzett a szervezetemben, ami nem kis könnyedséget jelent azóta is minden nap! (Horváth László (43) – vállalkozó)

Kevesebb alvásigény, kipihentebb vagyok. Jobban bírom a terhelést, reggel frissebben és könnyebben ébredek. Az allergiám is ‘nagy bánatomra’ elhagyott. Tisztább gondolkodás, lelki nyugalom. (Kámán Józsefné Judit (60) – üzletvezető)

Immár 15 éve nem kell váltogatnom az élelmiszereket (mi az, amit megehetek, mi az, amit nem) és nincs epe gondom… Jól alszok, nyugodt és kiegyensúlyozott lettem, nem tudnék lemondani róla! (Lakatos Istvánné Manyi (58) – vezető)

Imádom a teát, az epegondjaim megoldódtak tőle, és nyugodtabb lettem, amióta ezt iszom!
(Miszoriné Németh Judit (44) – asszisztens)

Hát igen A CALLI: jól érzem magam, vigyáz rám mit egyek – igyak, egyből jelez általa a szervezetem, amikor én nem figyelek oda. Megszámlálhatatlan módon tudom hasznosítani – nem csak szomjam oltására. Megtanított még több folyadék ivására is. Szomjassá tesz. Örülök neki, mert napi 2-3 dl folyadéknál többet sosem ittam előtte. (Sólyomi Ágnes (62) – nyugdíjas)

Ha nem fogyasztom, hiányzik. Imádom. Vele indul a napom. Egyensúlyba hoz, megnyugtat, jobban tudok koncentrálni a hétköznapi feladataimra. Mióta iszom, sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok, nem idegeskedem. (Jáger Maya (31) – logisztikus)

Ez az az ital, amit ha nem iszok egy nap, akkor hiányzik. Nem tudom mi az a valami, amitől ennyire jó, de csakis ajánlani tudom. Azt érzem, hogy nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb vagyok tőle, éjszaka tudok aludni, ellazít! Egészségügyi problémám nem volt, ezért nem tudok olyanokról beszámolni, viszont a családomban elég szép eredmények születtek. Édesanyámnak refluxa (túlzott gyomorsav termelése) volt, és amióta issza a teát, elmúlt. Azóta gyógyszert sem kell szednie. A klimax (banyaláz) elmúlását is a teának köszönheti! (Gyenes Melinda (36) – dentálhigiénikus)

Érzem a tetterőt magamon, jókedvű vagyok. Ezen kívül jó tőle a közérzetem is! (Balázs Veronika (70) – nyugdíjas)

Az én férjem antialkoholista, de egy évben kétszer, valaki (egy Lenke, egy eszetlenke) teleissza a gyomrát és ha másnapos, akkor mindig Forcsit kér. Esküszik rá, hogy akkor nem is másnapos, nem érzi azokat a kellemetlen tüneteket. (Szommerné Jáger Cecília (37) – dentálhigiénikus)

Az első kúraszerű Calli tea fogyasztás után úgy éreztem tíz évet fiatalodtam. Kiegyensúlyozottá, koncentráltabbá váltam szellemileg és fizikailag is. A Calli fogyasztásánál tapasztaltam azt, hogy megnőtt az étvágyam is, mégis ezzel párhuzamosan a felesleges kilóim is eltűnnek. Egyél, hogy fogyj! (Boa Krisztina (46) – kiadványtervező)

Amikor először kóstoltam meg: finom, érdekes, máshoz nem igazán hasonlítható íz volt… itatta magát. Olyan érzésem volt, hogy egész életemben mintha erre vártam volna. Ajándék volt számomra, megkönnyebbülten éreztem magamat. Akik most kezdenek vele ismerkedni, ha tanácsolhatom, nagyon hígan és 1-2 pohárkával kezdjék. Lehet, hogy kellemesebb a lassú megszabadulás a méreganyagoktól, mint a gyors?! ? (Jágerné Simon Marica (60) – életmódtanácsadó)

Amikor annak idején megismertem a Sunrider-t, a Calli volt az első termék, amit kipróbáltam, és rögtön elsőre megkedveltem! Ennek már 15 éve, és a világ kincséért le nem mondanék róla, annyira jól esik a fogyasztása! Ezek a kínaiak tudhattak valamit 5000 évvel ezelőtt, nem véletlen, hogy sokkal tovább és kiegyensúlyozottabban élnek, mint mi nyugaton. Nagyon hálás vagyok, hogy megismerhettem a Calli-t! (Lakatos Roland (38) – vállalkozó)

A termékfogyasztással kapcsolatosan (hangsúlyozom, hogy ez az én kísérletezésem eredménye): reggeltől Forcsizok mert pörögni akarok, 18 órától csak Callizok, így intenzívebb a pihenésem. (Simon Ferenc (59) – nyomozó)

A Calli teát azért szeretem, mert reggel, amikor éhgyomorra iszom, olyan, mintha simogatná a hasamat. (Szommerné Jáger Cecília (37) – dentálhigiénikus)

A Calli egy nagyon könnyű, melegen és hidegen is fogyasztható ital. Amikor én elkezdtem inni, ugyanolyan voltam, mint a sok felnőtt nagy része, nagyon kevés folyadékot vittem be a szervezetembe – ezt ma már tudom. Ahogy elkezdtem inni, a szervezetem jelezte, hogy még.. még… Szó szerint rá voltam cuppanva. Mit vettem észre egy idő után? Számomra a legklasszabb az volt, hogy elfelejtettem, hogy van epém. Nem puffadtam és a ‘hagymát is hagymával ehettem’, nem kellett kerülnöm azokat a bizonyos k /karfiol, káposzta…/-val kezdődő ételeket. Egy idő után sokkal nyugodtabban aludtam, nyugodtabb lettem. Nem húztam fel magam mások hülyeségén, és ez a mai napig is így van. Itt szeretném még azt is elmondani, hogy van egy kedves ismerősöm, aki rendszeresen dialízis kezelésre jár, beültettek egy 3. vesét a szervezetébe már több évvel ezelőtt. Neki is ajánlottam a Callit, ő pedig megkérdezte Pécsett a kezelőorvosát, aki azt mondta neki, hogy nyugodtan igya, ismeri ezt a terméket, nem tudna jobbat ajánlani ennél ő sem. (Róthné Bogdola Erzsébet (61) – tanítónő)

Vagy hét éve ittam először Callit. Akkor még a natúr volt a kedvenc. Tisztító teákkal kísérleteztem, ami patikában, gyógynövény szaküzletben és drogériákban fellelhető volt, mindegyiket kipróbáltam. Így jutottam el a Callihoz és adtam neki is egy esélyt. Jól tettem! Mára társsá vált, nyáron mentás, fázósan fahéjas. Olykor turmixokba is kerül. Mára a praxisom szerves részévé vált. Nagy segítség a testi-lelki egyensúly támogatásában. (Pesti Tímea (38) – pszichológus)

Sokféle teát kipróbáltam már. Így jutottam el a Callihoz hét éve, neki is adtam egy esélyt. Jól tettem! Mára társsá vált. Nyáron a mentás, fázósan a fahéjas a kedvencem. Olykor a turmixba is teszek belőle. Mára a praxisom szerves részévé vált. Nagy segítség a testi-lelki egyensúly támogatásában. (Pesti Tímea, pszichológus, 37 éves)

„A kolumbiai junior vb előtt, 2008-ban ismerkedtem meg a Sunrider termékeivel. Nekem azonnal bejött… A Calli tea menta ízű, valamint a Fortune Delight málnás, salaktalanító változata a kedvencem. Szinte azonnal éreztem a jótékony hatását: elmúlt az izomlázam, könnyebben mentek az edzések, s a laboreredményeim is –amelyekkel pedig gondjaim voltak – rövid időn belül lényegesen jobbak lettek.” (Kovács Zsófia)

Kevesebb alvásigény, kipihentebb vagyok. Jobban bírom a terhelést, reggel frissebben és könnyebben ébredek mióta Calli teát iszom. Az allergiám is – nagy örömömre! – “elhagyott”. Tisztább a gondolkodásom, nagyobb a lelki nyugalmam. (Kálmán Józsefné, üzleti vezető, 59 éves)

Hát igen, a Calli tea: jól érzem magam, vigyázz rám, hogy mit egyek-igyak, egyből jelez általa a szervezetem, amikor én nem figyelek oda… Rengeteg módon tudom hasznosítani – nem csak szomjam oltására. Megtanított még  a több folyadék fogyasztására is. Örülök neki, mert napi 2-3 dl folyadéknál többet sosem ittam előtte. (Sólyomi Ágnes, nyugdíjas, 61 éves)

Érzem a tetterőt magamon, jó kedvű vagyok. Ezen kívül jó tőle a közérzetem is. (Balázs Veronika, nyugdíjas, 69 éves)

Amikor először kóstoltam meg a Calli teát: finom, érdekes, máshoz nem hasonlító íze volt, itatta magát. Olyan érzésem volt, mintha egész életemben erre vártam volna… Ajándék volt számomra, megkönnyebbültnek éreztem magamat. Azt tanácsolom a kezdő fogyasztónak, hogy nagyon hígan és 1-2 pohárral kezdje. Jobb a lassú megszabadulás a méreganyagoktól… (Jágerné Simon Marica, életmód tanácsadó, 59 éves)

A Calli teát azért szeretem, mert reggel, amikor éhgyomorra iszom, olyan, mintha simogatná a hasamat. (Szommerné Jáger Cecilia, dentálhigiénikus, 36 éves)

Van egy kedves ismerősöm, aki rendszeresen dialízisre jár, beültettek egy 3. vesét a szervezetébe már több évvel ezelőtt. Neki is ajánlottam a Callit, ő pedig megkérdezte Pécsett a kezelő orvosát, aki azt mondta, hogy nyugodtan igya, ismeri a terméket, és nem tudna ennél jobbat ajánlani ő sem. (Róthné Bogdola Erzsébet, tanítónő, 60 éves)

“Fejfájás miatt kezdtem el fogyasztani a Sunrider termékeket, de figyelek a megelőzésre is. A citromos Fortune Delight és a mentás Calli a kedvencem. Rendszeresen fogyasztom a TOP, a Lifestream, az Alpha 20C és a Sunny Dew termékeket is.” (Gergely Róbert)

“Tisztításhoz a Calli és Fortune Delight italokat használom. Nem egyszerű teák; a növények összessége segíti a szervezetünk természetes öntisztító és méregtelenítő folyamatait. Amikor láttam, hogy a főnököm napról-napra jobban van az általam főzött teáktól, én is rendszeresen elkezdtem egyre több Sunrider terméket fogyasztani. Az influenzajárványt  is könnyedén átvészeltem az Alpha 20C kapszula segítségével.” (Erdélyi Gyuláné)

Immár 15 éve nem kell válogatnom az élelmiszereket, hogy mi az, amit megehetek, mi az, amit nem, és már nincs epe gondom… Jól alszom, nyugodt és kiegyensúlyozott lettem, nem tudnék lemondani a Calli tea fogyasztásáról! (Lakatos Istvánné, vezető, 57 éves)

Ha nem fogyasztom, hiányzik. Imádom! Vele indul a napom. Egyensúlyba hoz, megnyugtat, jobban tudok koncentrálni a hétköznapi feladataimra. Mióta iszom a Calli teát, sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok, nem idegeskedem. (Jáger Maya, logisztikus, 30 éves)

Mióta fogyasztom a Callit nem vagyok fáradékony, feszült, lenyugodtam, nem megyek fejjel a falnak… De talán a legfontosabb: sikerült kivédenem a stresszt. Sokat köszönhetek ennek a teának. Életem végéig hű fogyasztója leszek! (Horváth Ibolya, gondozónő, 50 éves)

A Calli tea volt az első termék, amit kipróbáltam a Sunrider kínálatából, és rögtön elsőre megkedveltem! Ennek már 15 éve, és a világ kincséért sem mondanék le róla, annyira jól esik a fogyasztása. Ezek a kínaiak tudhattak valamit 5000 évvel ezelőtt, nem véletlen, hogy sokkal tovább és kiegyensúlyozottabban élnek, mint mi nyugaton… Nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy megismerhettem a Calli teát. (Lakatos Roland, vállalkozó, 37 éves)

“Közel 20 éve fogyasztom a Calli teát! Nem csak tisztítja a szervezetemet a méreganyagoktól, de táplálja is azt. Nem tudnám elkezdeni a napomat nélküle!” (Susan K. – herbsfortune.com)Ha nem fogyasztom, hiányzik. Imádom! Vele indul a napom. Egyensúlyba hoz, megnyugtat, jobban tudok koncentrálni a hétköznapi feladataimra. Mióta iszom a Calli teát, sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok, nem idegeskedem. (Jáger Maya, logisztikus, 30 éves)

“Több, mint 30 éve fogyasztjuk a Calli teát, főleg azért mert jobb közérzetet ad, és segít a fókuszáltságban. Korábban a natúr változatot ittuk, de most a fahéjasat részesítjük előnyben, ami nem csak jó illatú, de nagyon finom is!” (Laura B. – herbsfortune.com)

“Egyik nyáron azon gondolkoztam, hogy milyen jegesteát ihatnák a nagy melegben úgy döntöttem, hogy utánanézek a Calli teának. Nem vagyok különösebben nagy teás, de a Callit nagyon szeretem – sztéviával szoktam fogyasztani. Imádom, ahogy méregtelenít.” (Donna H. – herbsfortune.com)

“Soha nem élveztem még ennyire tea fogyasztását (kivéve a hideg, édes narancsteáét), mint a Callit. A fogyásban is sokat segít!” (Victoria – herbsfortune.com)

“A legjobb barátom endometriosisban szenvedett, és nagyon fájdalmas görcsei voltak minden hónapban. Elkezdte fogyasztani a Calli teát annak ellenére, hogy egyáltalán nem írták, hogy segíteni fog ezen a problémáján. Óriási segítség volt számára. Amikor én is elkezdtem fogyasztani, észrevettem, hogy mennyivel jobban érzem magam. Évekig ittam, de utána elhagytam a fogyasztását. Amikor elkezdődött a menopauzám eszembe jutott a Calli, mert görcseim voltak, és érzelmi kilengéseim. A tea önmagában, egyedül segített leküzdeni ezeket a gondokat, gyógyszer nélkül. Volt egy tanár ismerősöm is, akinek ajánlottam, mert minden hónapban elájult. Mindig azt mondta harmadikos diákjainak: „Ha összeesnék, ne aggódjatok, egy perc és felkelek.” Amióta a Calli teát fogyasztja, még soha nem ájult el.” (Thirla J. – herbsfortune.com)

“Édesapám mutatta be nekem a terméket múlt héten, aki baseball játékos volt Kaliforniában, és egész életében játszott. Amikor még egyetemista elsőéves játékos volt, az ízületei és dereka recsegett, kattogott (sportolóknál általános dolog) és a anagymamám azt mondta neki, kezdje el fogyasztani a Calli teát. Édesapám naponta itta, és  azt mondta, hogy ez az egyik legegészségesebb módja annak, hogy az ízületi fájdalmakat és problémákat megszüntesse. Most, hogy én is egyetemista vagyok, és atléta 4 éve a West Virginia Tech egyetemen, és softballozok is, sajnos ugyanezzel a problémával küzdök. Rendeltem néhány dobozzal a csodálatos Calli teából, és kiváncsian várom az eredményeket!” (Emily G. – herbsfortune.com)

“20 éve fogyasztom a Calli teát. Minden reggelem vele indul, és működik kívül-belül. A bőrőm selymes, mivel belül kiűzi a méreganyagokat és más szennyeződéseket, amik a szervezetemnek ártalmasak. Nagyon kellemes íze van, nem tudnám egy napomat se elképzelni nélküle!” (Corinne H. – herbsfortune.com)

„Két csésze után beleszerettem a fahéjas Calliba. Annyira finom, hogy bárhová megyek, mindig viszek magammal egy üvegben.” (Diana Puah, Assistant Director, Egyesült Királyság)

„A mentolos Callit nappal nagyon kellemesnek és üdítőnek érzem, az Éjszakai Calli pedig segít az elalvásnál. Nagyon nyugodtan alszom tőle.” (Dominique Royer, Director, Franciaország)

„Attól a naptól fogva, hogy megismerkedtem a Sunrider világával, a Calli számomra különlegesen fontos ital. Attól a pillanattól kezdve, hogy akkor először megéreztem a mentolos Calli pompás, életerővel teli illatát.” (Fabio Patrito, Assistant Director, Olaszország)

„Az Éjszakai Calli termékforgalmazóim körében is igen népszerű, hiszen csodálatosan kipihentté tesz. Én lefekvés előtt fogyasztom, hogy éjjel jobban aludjak, de ajánlhatom az Éjszakai Callit nyugtatóitalként is stresszes helyzetekben.” (Ivata Marx, Lead Director, Németország)

„A Calli egyszerűen nagyszerűen jó! Azért iszom mert méregtelenít. Az úszás és a masszírozás után a kellemes dolgokról beszélve, a hobbimként említem a Sunridert. A menta élénkít, a fahéjasat pedig azért szeretem, mert nagyon kellemes az íze. Miután elkezdtem fogyasztani, a vérnyomásom 9 nap múlva beállt. Vásárolom az egész családom és barátaim részére. Nagyon örülök, hogy megismertettek vele és, hogy másoknak is megmutathatom.” (Kollerffyné Balázs Margit, Trainer)

„Nagyon pozitív hatású, mindkettőnk közérzete sokkal jobb. Különösen a fahéjas tetszik. Mindenkivel megkóstoltatjuk, a vendégeknek is ezt kínáljuk. Reggel 2 litert főzünk és melegen, majd napközben hidegen – mindenki tetszés szerint fogyasztja.” (Vászin Márk és felesége, Trainerek)

„A mentás Calli a mindenem – érdekes és finom íze van. Mióta fogyasztom, nagyon jól érzem magam és tele vagyok energiával – keringési problémáim látványosan csökkentek és emésztőrendszerem is sokkal jobban működik. Bemutató során megkóstoltatom, mindenkitől megkérdezem, hogy milyen ízben szeretnék, majd elmondom, hogy az én kedvencem a mentás és érdekes, hogy a legtöbben a mentáshoz orientálódnak.” – (Pénzes Istvánné és István, Associate Directorok)

SUNNYDEW

“Minden nap fogyasztom a Sunrider italokat, mint a Calli és Fortune Delight, és mindig pár csepp SunnyDew-t használok ízesítőnek. A SunnyDew csak természetes összetevőket tartalmaz, és nagyon ízletessé varázsolja a teát. A SunnyDew egy egyszerű, mégis csúcsminőségű termék, amit mindenki bátran használhat.  (Song Eun Kyoung, Korea)

“A SunnyDew a kedvenc termékem. Ennek az étrend kiegészítő termékeknek a stevia a fő összetevője. A stevia levelek természetes kivonata nem tartalmaz kalóriát és 250-300-szor édesebb, mint a feldolgozott cukor. A stieviát Dél- Amerikában és Ázsiában már évszázadok óta használják mint édesítőszert és diétás táplálék-kiegészítőt. A stevia segít fenntartani az optimális vércukorszintet, az egészséges diétát és életmódot. (Dr. Tei-Fu Chen, USA)

“Az elmúlt 18 év során rendszeres használtam ezt az étrend-kiegészítőt, amit ma SunnyDew-nak hívunk. Rendkívül élvezem az előnyeit, és minden italhoz adok egy kis SunnyDew-t, hogy kiemeljem az ízeket. Sőt, a SunnyDew még a rossz ízű gyógynövényeket ízletessé varázsolja. Az én országomban a SunnyDew-t jóváhagyta az Izraeli Diabéteszesek Szövetsége (IDA), így minden egyes terméken látható az IDA jele.”  (Dror Nakdimon, Izrael) 

Imádom a SunnyDew-t – nem csak azt, hogy rendkívül ízletes, de nagyszerűen érzem maga tőle. Amióta a Sunrider termékeit fogyasztom, beleértve a SunnyDew-t is, jobban fel vagyok töltődve energiával, mint fiatal koromban! Soha nem tartottam magamat túlsúlyosnak, de néhány hónapnyi gondos Sunrider termékfogyasztás után egyel kisebb méretű ruhát kell hordanom! (Kezia Coon)

“Imádom az érzést, amit a SunnyDew fogyasztása nyújt. Mára már az egészséges életmód elengedhetetlen része a számomra. A SunnyDew természetes, ízletes, és mérete miatt mindenhova magammal vihetem. Az embereket mindig lenyűgözi, hogy egy pohár vizet mindössze néhány csepp SunnyDew-val egy remek szomjoltó itallá tudok változtatni. (Xu Junyan, Kína)

„A SunnyDew-t a natúr Fortune Delight-tal fogyasztom leginkább, de a NuPlust is sokkal élvezetesebbé teszi. Vitafruitba is szoktam 3 cseppet tenni. Nagyon kevés kell belőle. A termékek szokatlan ízeit a hazai ízekhez hasonlatosabbá teszi. Érdekes tapasztalatom, hogy segít a herpesz gyorsabb, heg nélküli eltüntetésében. Állandóan viszem magammal. Bárhol és bármikor használhatom, és jövet-menet bárkinek ajánlhatom.” (Wallner Istvánné Cili)

„Sokat sportolok és mozgás után a Calli teába csepegtetve fogyasztom, amitől visszanyerem minden energiámat. A többi édesítővel szemben ez természetes, kellemes az íze, valamint az is sokat jelent, hogy nem színezi el a folyadékot. Az sem titok, hogy édesszájú vagyok, de a SunnyDew-t lelkiismeretfurdalás nélkül csepegtethetem, aztán nem is kívánom az édességet. Sokáig elég.” (Csuhai Gabriella)

SUNSMILE FÜRTÖS-BOGYÓS GYÜMÖLCSMOSÓ

A gyümölcsmosót egy ünnepi alkalomkor próbáltam ki nagyban először. A rengeteg nyers zöldségből, gyümölcsből szinte semmit sem kellett kidobni azért, mert megromlott volna. Azóta naponta használom, ami meglátszik a környezetem életminőségén. (Nagy Noémi)

A SunSmile gyümölcsmosóval nem csak a gyümölcsöket és a zöldségeket szoktam megtisztítani, hanem a húst is! A hűtőben tárolt virslit átmostam vele, mire a színe zöldre változott… Innen tudtam meg, hogy romlott volt, azonnal kidobtam. Azóta minden vett és kapott húst átmosok a gyümölcsmosóval. (Kiss István Gézáné)

A SunSmile gyümölcsmosó nagyon hasznos a kiszáradt, repedezett sarokra, illetve kézre is. Ezeken túl a növényeim gombás leveleit ezzel mosom le, néhány év alatt bebizonyosodott, hogy hatására ledobják a beteg leveleket és helyettük egészségesek nőnek ki! (Ibránszki Bea)

Évek óta használom a gyümölcsmosót, zöldségek lemosásán , növények permetezésén , rovarok távol tartásán túl , nekem nagyon bevált pedikűr, manikűr után a körmömre csöpögtetek, megsérül a bőr , akár karcolás, bármilyen bőrsérülés esetén, egy-egy csepp és nem gyullad be, sőt sokkal hamarabb meggyógyul. Ezzel párhuzamosan ,ha nagyobb a baj, akkor még teszek egy kis sunbreeze olajat is. (Kovács Éva)

A SunSmile Fürtös-bogyós gyümölcsmosó tökéletes termék. Egyszerűen imádom, egyre többen ismerik meg és kedvelik. A gyümölcsmosónak köszönhetően a gyümölcseim és zöldségeim hosszabb ideig őrzik meg minőségüket, tisztábbak és jobb ízűek. (Celementina  Melendez, USA)

A WC illatosítókkal rengeteg mérget juttatunk a szervezetünkbe, erre is megoldást adhat a Sunrider: egy üres, szórófejes flakont feltöltünk vízzel, majd teszünk bele néhány csepp SunSmile gyümölcsmosót és adunk hozzá pár csepp SunBreeze olajat. Ezzel a permettel  a WC-n kívül a lakás bármely helyiségének levegője frissíthető, kellemessé tehető. Gyors és egészséges! (Solymosi Józsefné)

Balatoni nyaralónkban komoly problémánk volt a szárnyas hangyákkal, nagyon elszaporodtak. Vegyszert nem akartunk használni a mellékhatások miatt… A testvérem tanácsára 2-3 dl vízbe 5-6 csepp SunSmile gyümölcsmosót tettem, összeráztam, majd ezzel befújtuk az egész nyaralót. Kb. negyed óra elteltével az egész lakásból eltűntek a szárnyas hangyák! Két hét múlva mentünk vissza újra, és nyomuk sem volt. Azóta az egész környék a nyakunkra jár, hogy adjunk nekik is ilyen gyümölcsmosót. (Kövesi János)

“Imádom! – Még a kutyánkon is használjuk, mint fertőtlenítő/tisztító  – így a bundája sokáig marad puha és jó illatú.” (Joan R. – herbsfortune.com)

“Már egy kis csepp gyümölcsmosó már segít is abban, hogy a gyümölcsök, zöldségek tovább maradjanak frissek a hűtőben.”

(Pui I. – herbsfortune.com)

TOP Kapszula

Minden reggel 4 Topot is beveszek. Ezt helyes mértéknek tartom. Ha valami miatt néhány nap kimarad, akkor már érzem a hiányát. Ahhoz a pörgéshez, amit orvosként elvárok magamtól, szükség van erre a mennyiségre. (Dr. Csókási Zsolt)

Ideggyógyász javaslatára antidepresszánsokat szedtem, aztán javasolták a Topot. Amikor elkezdtem szedni, folyamatosan elhagytam az eddigi gyógyszereket, és idővel megszűntek a tünetek is. (Kovács Gáborné)

A mindennapjaim bearanyozója! Három pici gyermekem, a háztartásom, a kertünk rengeteg feladatot ad nekem. Amikor megismertem a Topot, az Agyfényesítő kapszulát, megváltozott a hétköznapi életem rendje. Jobban átláttam, mi a fontos, mi az, ami ráér. Nem dőltem ki este 6 órakor, nem voltam feszült a rám háruló feladatoktól, felelősségtől. A napi egy fenntartó adagot sosem  hagynám el. (Szatmári Mariann)

„Nekem az életemet mentette meg a TOP. A segítségével sikerült elérnem, hogy ne azt kérdezzék tőlem, hogy »mi a bajod?«, hanem azt, hogy »mitől ragyogsz?«. Ma is mindennap eszem, pénzben nem is mérhető az a segítség, amit a TOP nyújtani tud.” (Nagy Noémi)

„A TOP kapszula családunk legkedveltebb termékei közé tartozik. A tisztítás és az ún. alaptáplálás mellett rögtön ajánlom. Ma Magyarországon az egészségtelen táplálkozás mellett a stressz, az idegrendszer túlterhelése az első számú betegségforrás. Az idegrendszer testünk működésének legfelső irányítója. Ezért egyensúlyi állapota – vagy annak hiánya – alapvetően befolyásolja egészségünket. Táplálása és erősítése ugyanolyan nyilvánvaló és sürgős, mint az már az immunrendszer esetében köztudott. Kincs van a kezünkben, éljünk vele!” (Dr. Dorogi Éva)

29 éves lányom 17 éve ágyhoz kötött egy súlyos betegség következtében. A klinikai halál állapotából hozták vissza… Tavaly novembertől kapja a Calli teát, egy hónap alatt már érezhető volt a változás. Februártól Topot is fogyaszt. A fejlődés óriási! Orsolya mentálisan teljesen bezárult ember volt. Ma ott tartunk, hogy kontaktust teremt, kér, ha akar,  felül, mosolyog. Kettő Top kapszulával kezdtük, majd emeltük az adagot. Három hét után beszélgetést kezdeményezett, ezt korábban sose tette! Nem várok csodát, csak azt szeretném megérni, hogy megfogja a kezem, és azt mondja: Anya, gyere, menjünk együtt valahová! (Virág Ibolya)

Tavaly volt egy súlyos idegösszeomlásom, emiatt – mivel testnevelő tanár és személyi edző vagyok – elkezdtem jógázni. Majd egy ismerős orvostól kaptam néhány nagyszerű tanácsot. Tőle megtanultam, hogy a Regenerációs Program jelenti számomra a legnagyobb segítséget, nagyon kell figyelnünk táplálkozásunkra, az életvitelünkre. A Top nekem is segített. (P. Tímea)

„Ideggyógyászként gyakran találkoztam fejfájós, szellemileg fáradt, stresszes emberekkel. A TOP mindenkinek és gyorsan segített, és természetes összetevői révén a terápiás ajánlásomban sokszor elsőként szerepel. A piacon többnyire az egy hatóanyagos termékek érhetők el, ezzel szemben a TOP összetett, ugyanakkor mellékhatás nélküli segítség, hogy agyilag is a csúcson legyünk.” „Ideggyógyászként gyakran találkoztam fejfájós, szellemileg fáradt, stresszes emberekkel. A TOP mindenkinek és gyorsan segített, és természetes összetevői révén a terápiás ajánlásomban sokszor elsőként szerepel. A piacon többnyire az egy hatóanyagos termékek érhetők el, ezzel szemben a TOP összetett, ugyanakkor mellékhatás nélküli segítség, hogy agyilag is a csúcson legyünk.” (Dr. Kuczka Mária)

Alpha 20C Kapszula

“Az unokám 5 évesen kruppos volt. Az orvosságok sajnos nem segítettek rajta. Sokszor éjszaka kellett orvost hívni hozzá, annyira fulladt. Egy kedves ismerősöm ajánlotta az Alpha 20C-t és a Conco-t. Veszíteni valónk nem volt, így adagolni kezdtük a gyereknek. És láss csodát; néhány nap múlva javulni kezdett az állapota, és két hónapon belül megszűnt a betegség. Mára szinte felnőtt, de a betegsége azóta sem tért vissza.” (Glovotz Ferencné)

„Az Alpha 20C-t mindenkinek megelőzés céljából ajánlom, mivel a megfázásos, vitaminhiányos, pollenes időszakokban az immunrendszerünk gyengül le a legkönnyebben. Napi 3-5 kapszula segítségével ez elkerülhető. Boldog vagyok, hogy a 3 éves kisfiunk a Sunrider-termékek fogyasztásának köszönhetően megszületése pillanatától egészséges gyermek, gyógyszereket sohasem kapott”. (Kiss Eszter, Pócsi László)

„Pótolhatatlan! Vannak országok, melyek a legtöbb pénzt a hadászatra költik védekezés címén. Szervezetünk szintjén az Alpha 20C a tökéletes fegyver.” (Manhertz József)

„16 éves gyermekem és én is naponta egy kapszula Alpha 20C-t szedünk másfél éve – azóta nem betegedtünk meg.” (Suhainé dr. Kovács Ilona)

„A Sunrider egyik legfontosabb terméke az Alpha 20C. Gyógyíthatatlannak tűnő ekcémás allergiámon az Alpha 20C segített át. Immunrendszerünk mindennapos táplálékának javaslom, hiszen rendkívüli segítséget nyújt a környezeti ártalmak kapcsán jelentkező alul- és túlműködő szervezeti reakcióink harmonizálásában. Hatása a Calli és a Fortune Delight fogyasztásával fokozottabb. Kisgyerekeknek is adható.” (Rúzsa Leó)

Utoljára még az általános iskolában, 13 évesen voltam annyira beteg, hogy több napra az ágyba kényszerültem. Most már elmúltam 33, de ha időnként kerülget is valami, pár szem Alpha és általában másnapra semmi bajom. Persze nem csak ilyenkor eszem, hanem néhány havonta rendszeresen egy teljes dobozzal elfogyasztok, megelőzésképpen. (Lakatos Roland (38) – vállalkozó)

Az immunrendszer egy megfoghatatlan, de mégis sok mindenért felelős ‘alkatrészünk’. Ha Alphával rendben tartjuk, rendszeresen megetetjük, nincs az a bacihadsereg, melynek támadásától igazán tartani kellene. Én ezért fogyasztom minden nap. (Róthné Bogdola Erzsébet (61) – tanítónő)

12-13 éves korom óta allergiától szenvedtem. Minden évben, márciustól októberig fújtam az orromat. Többféle gyógyszerrel próbáltak kezelni, de több volt a mellékhatás (híztam, aluszékony lettem…), mint a hatás. Amióta az Alpha 20C-t eszem elmúlt ez a kellemetlen tünet. Nagyon idegesített, hogy papírzsepi nélkül nem tudtam létezni (apukám azt szokta mondani, ha én nem lennék tönkremennének a papír zsebkendő gyárak.) (Gyenes Melinda (36) – dentálhigiénikus)

13 évig allergiás voltam a parlagfűre. Nagyon kellemetlen volt, már a gyógyszerek sem használtak, injekcióval próbált segíteni az orvosom, hogy a tüneteket enyhítse. (Figyelmeztetett, hogy hosszú távon ez sem lesz jó, mert csontritkulást okozhat. Sajnos ez is lett az eredménye.) Fokozatosan, évről-évre enyhültek az allergiás tüneteim. Mára már a csontritkulás is megállt, sőt…. Köszönhető ez egy másik terméknek, amiért szintén nagyon hálás vagyok. Családom, gyermekeim, unokáim is folyamatosan fogyasztják, nem is vagyunk betegek. (Jágerné Simon Marica (60) – életmódtanácsadó)

“A feleségem több, mint 20 éve használja a Sunrider termékeit. 12 évvel ezelőtt találkoztunk, amikor folyton betegen szipogtam, mivel iskolában dolgozom, és sok légúti megbetegedést elkaptam a gyerekektől. Cukorbeteg is vagyok, így az immunrendszerem gyengébben működik. A feleségem Alpha 20C-t adott nekem, amivel kapcsolatban először szkeptikus voltam, de nagyon is működött. Mikor megbetegedtem és beszedtem, rendre másnapra már jól voltam. A keresztfiának is adott belőle, aki sokat utazott munkába. Azóta esküszik az Alpha 20C-re, mert onnantól fogva soha nem lett rosszul a repüléstől. Most az iskola kb. 20%-a betegeskedik, de én makkegészséges vagyok.” (George M. – herbsfortune.com)

“Két gyermekemnek vásároltam meg a terméket, akik asztmával küzdenek. Egy hónapja szedik az Alpha 20C-t, és már elkezdett náluk köhögéssel felszakadozni a lerakodás, a termék sokat segít a tisztításban. Nem tudom mennyi idő kell a gyógyuláshoz, de eddig nagyon elégedett vagyok.” (Veray C. – herbsfortune.com)

„Biztos vagyok benne, hogy a mai szennyezett környezetben mindenkinek szüksége van immunrendszere erősítésére. Mivel az Alpha 20C kifejezetten az immunrendszer számára készült, mondhatjuk, hogy vele gátolom a környezeti ártalmat, vagy egyszerűen hívhatjuk így: szennyezés elnyelés.” (Julian Crawford, Lead Director)

„Az Alpha 20C családunk mindennapi tápláléka. 8 éves kislányom minden reggel kap egy jó fél mokkáskanálnyi mennyiséget mézben vagy lekvárban elkeverve. Nagyon praktikus a tasakos kiszerelés, mert mi egyébként is minden kapszulás terméket kinyitva fogyasztunk. A férjem, a fiam és én kávéscsészényi Calli teában oldjuk fel a terméket. Az Alpha 20C rendszeres fogyasztásával átvészeljük az őszt, a telet vírusok nélkül. Ezt le is kopogom.” (Barta Edina, Group Director)

 
 

„Szalmonellás fertőzésnél (májusban az iskolában) az egyik lányom, aki rendszeresen ette már az Alpha 20C-t, semmi tünete nem volt, csak enyhe levertség. Nagyobbik lányomnál az összes komoly tünet jelentkezett, ezeket azonnal elkezdtem kezelni Callival, Alpha 20C-vel, NuPlusszal. Jó elgondolásnak találom a tasakos Alpha 20C-t, mert választékbővítő hatású; aki egyébként is kibontja a kapszulát, annak ez a megoldás kifejezetten előnyös.” (Polyák Eszter, Assistant Director)

„Az Alpha 20C azért remek, mert energiával tölt el és nagyon hasznos, amikor tornára megyek.” (Anne Finn, Manager, Írország)

„Családom is, én is több, mint egy éve fogyasztjuk az Alpha 20C-t. Garantálom, hogy segítségére van a szervezet immunrendszerének. VitaFruittal és Quinary-vel keverve nagyon finom.” (Ornit Teboul, Director, Franciaország)

 
 

„Csak azt tudom, hogy akik hozzám hasonlóan szedik az Alpha 20C-t, minden jel szerint fizikailag is, szellemileg is könnyebben viselik a mindennapi élet megpróbáltatásait.” (Vincent Breed, Lead Director, Hollandia)

„Hosszú ideje allergiával küszködtem, amit egészséges táplálkozással és étrendkiegészítőkkel próbáltam leküzdeni, de végül az Alpha 20C (a Callival) hozta a legsikeresebb megoldást – használata óta szinte nincsenek tüneteim, valóban harmóniában tartja az immunrendszert. Naponta két kapszulát fogyasztok, leginkább a reggeli NuPlus mellé.” (Wollnerné Vidéki Szilvia)

„Megelőzésként, immunrendszerem erősítésére fogyasztom reggelenként. Egy tasak tartalmát beleöntöm a Callimba vagy a Fortune Delightba. Azért szeretjük jobban, mert gazdaságosabb, mint a kapszula – egy csomagban több van, mint az üvegben és adagolása is könnyebb.” (Séta István és Barbara)

 
 

ASSIMILAID Kapszula

„Ragaszkodom az Assimilaid-hez. Erősíti az emésztőrendszeremet, a gyomromat, illetve az immunrendszeremet. Mióta szedem, nincsenek panaszaim! Hatékonyságát az is mutatja, hogy már a párommal is megkedveltettem, korábban nem tudott vele azonosulni, de amióta kipróbálta, ő is rendszeres fogyasztója lett”. (Vincze Erika)

„7 évvel ezelőtt nagyon komoly emésztőrendszeri problémám volt, de a sok kivizsgálás ellenére sem tudtak semmit változtatni az orvosok. Ekkor elkezdtem inni a Calli-t, naponta 3×2 kapszulát szedtem az Assimilaid-ből, és egy hónap után megszűntek a panaszaim. Azóta nincs gyógyszer a házban, és bármit ehetek, ihatok. Egy év alatt 15 kilót fogytam. Akinek csak tehetem, elmondom a jó tapasztalataimat.” (Csillag Jánosné)

Kedvencem: emésztési problémáimat megoldotta, finom, kitűnő ízesítője a család ételeinek. Kiváló vajas kenyérre, minden főzelékbe, egyedülálló íze van tőle asülteknek, mártásoknak, pástétomoknak, stb.. (Jágerné Simon Marica (60) – életmódtanácsadó)

Szereti a különleges finom fűszereket? Akkor ezt húsra, főzelékbe is beleszórhatja. Ez a kapszula karban tartja az emésztést. Feltáplálja a szervezetet, hogy az emésztőnedveket és különféle enzimeket megtermelje. Nincs puffadás, nem kell a k betűseket / kelkáposzta, karfiol, karalábé, káposzta…/ sem kiiktatni az étrendből. Ha egy kicsit túlterheljük a gyomrunkat /pl. disznóölés/ egy-két kapszula és máris minden rendben. (Róthné Bogdola Erzsébet (61) – tanítónő)

“A barátaim régóta használták már az Assimilaidet, és meggyőztek, hogy próbáljam ki az emésztési problémáimra. Remekül érzem magam, már kevesebb, mint egy hónap termékfogyasztás után is. A gasztroenterológusom is elégedett volt a visszajelzéseimmel.” (Marsha P. – herbsfortune.com)

“Az Assimailaid 23 éve tartja kordában a fekélyes vastagbélgyulladásomat, nem tudnék nélküle élni. Eleinte napi 4 kapszulát fogyasztottam, de ezt mára lecsökkenthettem napi 1-re. Minden évben kellett járnom kolonoszkópiára, de most már csak 3 évente kell mennem. Velem csodát tett!” (Dinah D. – herbsfortune.com)

Evergreen

Imádom az Evergreen csodás ízét! A világ tetején érzem magam, valahányszor a kedvenc Sunrider italomba teszem! Számtalanszor jártam már a City of Industry-ban lévő gyárban, láttam, hogyan készülnek a nyers növényekből a Sunrider temékek. Megnyugtató a tudat, hogy Dr. Chen maga formulázza és a Sunrider saját gyárában kerül legyártásra az Evergreen. Biztos vagyok benne, hogy egyedül a Sunridernek van ilyen exklúzív márkája. Az Evergreen-ben lévő erősen koncentrált klorofill jó hatással van a szervezet keringési és emésztőrendszerére. Sokkal energikusabbnak érzem magam és sokkal jobban nézek ki tőle! Az emberek alig hiszik el, hogy ennyi energiám van. Az, hogy megosztom velük az Evergreen-t, egy csodálatos módja annak, hogy elmondjam, hogy a Sunrider termékektől igazán remekül érzem magam! (Loi Heng Kong)

Az Evergreen koncentrált klorofill, amit zöld vérnek is szokás nevezni, hiszen rendkívül gazdag tápanyagokban. Jelentős vas- és cinkforrásunk. Én reggel egy fiolányit elkeverek 1 dl vízben, és éhgyomorra megiszom, mert így biztos, hogy minden sejtem megkapja a magáét. (Aranyi Edina)

„Műtét utáni betegeknek ajánlom, hiszen vas-, cink- és magnézium tartalmánál fogva nagyszerűen segíti a vérkép helyreállítását. Vérszegényeknek is javaslom napi egy fiola elfogyasztását!” (Darnai Edit)

Sport közben nem fulladok, nincs légszomjam. Általa az oxigén eljuthat mindenhová a szervezetbe: az izmokhoz, szívhez, tüdőbe ?(Szommerné Jáger Cecília (37)  – dentálhigiénikus)

Ez egy finom, citromkarikákkal ízesíthető ital, melyet az elkészítés után egy órán belül el kell fogyasztani. Magas vastartalma miatt nagyon jó a vérszegénységben szenvedőknek. A reggeli ébredés után segít abban is, hogy magamhoz térjek. A többi itallal felváltva fogyasztjuk, így a változatosság mellett a jó közérzet is biztosítva van nálunk a családban. (Róthné Bogdola Erzsébet (61) – tanítónő)

Az egyik legfinomabb Sunrider termék, de nem csak ezért szeretem. A maratonfutás egyik legmarkánsabb összetevője a szervezet oxigénszállító képessége. Mivel az Evergreen intenzíven javítja ezt a kapacitást, nagyon hasznos segítség nekem, és minden sportolónak. (Lakatos Roland (38) – vállalkozó)

Legfőképpen ősztől tavaszig fogyasztom. Egy pohár Evergreen elfogyasztása után pár perccel bizsergést érzek az ujjaimban, a fejem tetején. Megindul a keringés a szervezetemben. Nagyon jó érzés főleg akkor, amikor fáznak a végtagjaim. Hányinger ellen is nagy segítség. Leányom, barátnőm már szívesen utaznak autóval hosszabb távon is. Nagy családommal a hétvégi közös ebédek után mindig ezt a kedvenc italunkat fogyasztjuk. A több fogás után hatalmas segítség az emésztésnek. Számomra életmentő az EVERGREEN! (Jágerné Simon Marica (60) – életmódtanácsadó)

„Az Evergreen koncentrált klorofill, amit “zöld vérnek” is szokás nevezni, hiszen rendkívül gazdag tápanyagokban. Jelentős vas- és cinkforrásunk. Én reggel egy fiolányit elkeverek 1 dl vízben, és éhgyomorra megiszom, mert így biztos, hogy minden sejtem megkapja a magáét.” (Barta Edina)

Reggelente hideg vízben feloldott Evergreen-t iszom, így minden napomat frissen kezdem. Imádom a frissességet, amit az Evergreen fogyasztása nyújt. Különösen, amikor üvegpohárból iszom, mert akkor már a színe is jóérzéssel tölt el, és ezután ízlelem meg az édes és csodálatos ízt. Ez az egyik legjobb ajándék számomra, energiát ad a Sunrider üzlethez. Amikor idén meglátogattam a Huangpu üzemet Kínában, láthattam a csúcstechnológiájú berendezéseket, amelyekkel az Evergreen-t is gyártják. Mindenki láthatja, hogy igazi tulajdonosi szakértelemmel fejlesztették ki és csúcstechnológiájú gépek gyártják szintén a tulajdonosok felügyelete alatt. Minden nap megosztom a Sunrider lehetőséget másokkal, és biztos vagyok benne, hogy hamarosan valóra válnak az álmaim. (Ji Wong Kang)

Vitafruit

Környezetemben a csecsemőtől az aggastyánig mindenki fogyasztja
nagy kedvencemet, a Vitafruitot. Azért iszom, mert természetes, bio elővitaminjai révén a szervezetünk maga választhatja ki, amire szüksége van! Immunrendszerünkre, ellenálló képességünkre és a bőrünkre egyaránt jótékonyan hat, és mert nagyon finom! (Kátainé Cseh Mária)

Amikor a Vitafruitot iszom, a lelkemet is táplálom: azt érzem, hogy kényeztetem magam. Valami nagyon finomat adok önmagamnak.
Valamit, ami csodás ízű és kellően fiatalít. Amikor korábban szintetikus vitaminokkal próbálkoztam, gondolkodnom kellett, vajon használnak-e bármit is, a Vitafruittól azonnal érzem, hogy valami jó történt velem! (Dr. Horváth Györgyi)

Műtét utáni betegeknek ajánlom, hiszen vas-, cink- és magnéziumtartalmánál fogva nagyszerűen segíti a vérkép helyreállítását. Vérszegényeknek is javaslom napi egy fiola elfogyasztását! (Fischerné Darnai Edit)

„A Vitafruit csodálatos ital, nagyon tartalmas és koncentrált. A táplálás és az energia nagyon fontos nekem, és nagyon meg vagyok elégedve a Vitafruit vitamintartalmával. De a Sunrider cég filozófiája is nagyon elbűvöl. (Earth G. Seasun Moonstar, Trainer)

 

„A Vitafruit nagyszerű ital. Fortune Delighttal keverem, amely elegendő energiát ad ahhoz, hogy az egész nap folyamán jó formában legyek. Amikor utazom, eredeti formájában (koncentráltan) fogyasztom. Segít abban, hogy jól érezzem magam repülés közben. Minden Sunrider termék egyensúlyt és energiát ad nekem, és biztos, hogy javította életem minőségét.” (Tony Zanelli, Sarl D.E.P.A. Bigorre Team, Lead Director)

„A Vitafruit jelentése regeneráció cum laude. Csodálatos az idős embereknek és a sportolóknak is, különösen a testépítőknek. Én naponta 4 fiola Vitafruitot fogyasztok.” (Joop van der Linde, Group Director)

„A Vitafruitból kis mennyiség is elég, ez a termék tehát kiváló Sunrider értéket képvisel. A környezetemben mindenki fogyasztja és nagyon szereti. Semmi másra nincs szükségem, hogy jól érezzem magam.” (Szabó Judit, Assistant Director)

 

„A Vitafruit az egyik kedvenc termékünk. Minden nap fogyasztjuk.” (Iveta és Stefan Marx, Director, Németország)

„A Vitafruit jelentése regeneráció cum laude. Csodálatos az idős embereknek és a sportolóknak is, különösen a testépítőknek. Én naponta 4 fiola Vitafruitot fogyasztok.” (Joop van der Linde, Group Director)

„A VitaFruit és a SunBar kitűnő kombináció. A Vitafruit olyan koncentrált, hogy egy fiolát másfél liter vízzel is higíthatunk. Minél higítottabb, annál könnyebben emészthető, és akkor még nem is említettük a takarékosságból származó előnyöket.” (Simone Mertens, Group Director, Belgium)

 

„A Vitafruit 100%-osan természetes alkotóelemeket tartalmaz. Azt szoktam tanácsolni, tegyenek úgy, mint én. Próbálják ki, és észreveszik a különbséget, – a Sunrider különbséget.” (Marc Conti, Assistant Director, Franciaország)

„Nagyon sokat vásárolunk belőle, hiszen feleségem legkedveltebb terméke. Elsőrendű táplálék, amit a gyerekeknek adunk, amikor bármiféle kórt vélünk közelegni. Én maratoni futó vagyok és számomra is ez az elsőszámú vitaminforrás a gyümölcsökön, zöldségeken túl. Fogyasztom edzések közben és után egyaránt. Tapasztalatunkat természetesen megosztjuk mindenkivel.” (Sipos István / SIPI 97 Kft.)

„Mindennap fogyasztja az egész család. Italainkat, a Callit, Fortune Delight-ot ízesítjük vele. Meg vagyok győződve arról, hogy ez az egyetlen vitamin, melynek rendszeres fogyasztása nem felborítja, hanem megteremti a szervezet vitaminegyensúlyát. A gyerekek is szeretik, hiszen nincs mellékíze, mint a többi vitaminnak.” (Farkasné Perger Sarolta/ PE-FA Kft.)

 

Kandesn Szépséggyöngy

70 éves jógaoktató vagyok, és 25 éve szedem a Szépséggyöngyöt, minden nap. Energikus vagyok, tiszta a fejem, a lelki állapotom, kedvem stabil, jól és fiatalnak érzem magam. Imádom! (Esperanca – herbsfortune.com)

Széppé varázsolj a a bőröm, és csökkenti a menopauza tüneteit. 2014 óta szedem a terméket, és működik! (Miae Y. – herbsfortune.com)

Már egy szem gyöngy is azonnal használt, és fiatalabbá varázsolta a bőrömet. Csodálatos termék. Olyan elképesztő hatása van, mint a kollagén italoknak, csak éppenséggel fele annyiba kerül. (Grace C. – herbsfortune.com)

Vitashake

Gyümölcslében, tejben, esetleg banánturmixban elkeverve a legfinomabb koktél a világon! (Lakatos Roland, vállalkozó, 38 éves)

Isteni finom, és hatalmas energiát ad egész napra testileg, lelkileg, szellemileg. Imádom! Kismama vagyok és azt tapasztalom, hogy a napjaim sokkal könnyebben telnek, ha reggel vagy délelőtt megiszom az egyedi készítésű VitaShake koktélomat. Megköszöni a baba is. (Jáger Maya, logisztikus, 31 éves)

“Egy főétkezésként – főként reggelire szoktam elfogyasztani a Vitashake-et. Nagyszerű termék, rendkívül finom és laktató.” (Angela F. – herbsfortune.com) 

NuPlus

mádom a NuPlust, és nagyon örülök, hogy újra fogyasztom. Már most látom a különbséget a bőrömön és a testemen, amitől nagyon boldog vagyok. Avokádóval, fagyasztott áfonyával, sztéviával, Quinary-vel, és kókusztejjel szoktam összeturmixolni. Így olyan lesz, mint egy lágy jégkrém, és fantasztikus íze van. Minden nap várom, hogy megehessem. Rengeteg alternatíva van arra, hogy az ember egészségesen éljen, de számomra a Sunrider élelmiszerei a legjobbak! (Mary F. – herbsfortune.com)

Imádom a terméket! Fél tasakkal mindig öntök belőle a reggeli müzlimbe, és észrevettem, hogy a bőröm tisztább, a hajam pedig nem töredezik, nem hullik. Legutóbb, mikor fodrásznál jártam, még a fodrász is észrevette a különbséget, és maga jegyezte meg. Őszültem és néha töredezett a hajam, mielőtt fogyasztani kezdtem a NuPlust, de ennek már vége. 66 éves vagyok, és a NuPlus fiatalon tart! (Irene N. – herbsfortune.com)

“Mielőtt elkezdtem fogyasztani a NuPlust, semmi erőm nem volt. Nem tudtam a sarokig sem elmenni (5 házzal odébb) segítség nélkül. Miután elkezdtem fogyasztani a NuPlust, az erőm kezdett visszatérni. Néhány hónap után már egyedül is körbe tudtam menni a háztömbök körül. Ma már ott tartok, hogy le is tudnám futni a táv egy részét. Próbáld ki Te is!” (Patricia S. – herbsfortune.com)

“Már fogyasztottam korábban a NuPlust, és nagyon szerettem, így most újra rendeltem. Mielőtt rendszeresen fogyasztottam volna a NuPlust, hullott a hajam. Ez egy hónap alatt befejeződött, sőt nőtt is a hajam. A körmeim erősebbek lettek, és rendesen nőnek. Több az energiám, és egészségesebbnek érzem magam.” (Stacey E. – herbsfortune.com)

“„Bár régebben táncosként sokat mozogtam, nagy kihagyással kezdtem újra tornázni. Most aerobic-edzőnek tanulók tanulok a Testnevelési Főiskolán, az edzések előtt és után szoktam NuPlus-t fogyasztani. S hogy miért vagyok megelégedve a termékkel? Nincsen izomlázam, segít a mozgás utáni regenerálódásban, sőt mi több: az izomfejlődésben is. Igen, az a tapasztalatom, hogy rövid időn belül hatékonyabbnak tűnik a torna, azaz keményebbé válnak az izmok, és eltűnik a – mozgáshiány következtében – felettük lerakódott zsírréteg.” (Tulner Zsuzsanna, Budapest)

 

„Vásárlóim és én is nagyon elégedetten tudunk a NuPlus-ról nyilatkozni, melyet Calli teával együtt fogyasztunk, főként reggelire. Segítségével sokkal jobban bírjuk a fizikai és szellemi megterheléseket, jobb kedélyállapotot érünk el, nem panaszkodunk idegességre. Hosszú autós utazások alkalmával, amikor kevesebb a pihenési lehetőség, a termék fogyasztása növeli a koncentrálóképességet – ezt a visszajelzést például egy kamionos ismerőstől kaptam. A nap 24 órájából 20-at végigdolgózó üzletember ismerősöm szerint is rendkívüli táplálék a NuPlus, jótékony hatása nagymértékben segít a munkában és a regenerálódásban egyaránt.” (Bóna Lajos, Nagybajcs)

 

„Gyorsan felszívódó táplálék, mely nem terheli meg az emésztőrendszert, ugyanakkor növeli az energiaszintet és a teljesítményt 8-10 órán keresztül! Javul a közérzet, nagyobb a munkabírás, jobb a kondíció… mondhatjuk: doppingszer nélküli „doppinghatás”, ami még magabiztosságot is ad!” (Szalai László, testnevelőtanár, Miskolc)

 

„Vevőim tapasztalatait mondom el. Az egyik: A NuPlus-nak köszönhetően egy fizikailag-lelkileg igen legyengült ismerősöm mindössze egy hónap alatt pozitív állapotba került, noha azelőtt semmilyen érdeklődést nem mutatott a gyógynövény-alapú táplálkozás iránt. A másik kedvező vélemény igazából a testvéremé, aki minimális edzettségi szinttel, kihagyás után újra elkezdett futni és kerékpározni. Most rendszeresen fogyasztja a NuPlus-t és arról számol be, hogy kevés idő elteltével újra optimális edzettségi szintet sikerült elérnie, továbbá a mozgáskoordinációja is javult.” (Jacsó Gizella, Miskolc)

 

„Az egészséges táplálkozás hívei vagyunk, gyerekeink is fogyasztják a NuPlus-t. Az ő kedvenc, laktató reggelijük: tejben oldott natúr NuPlus, müzlivel társítva, megszórva egy kis kakaóporral. Én pedig rendszeresen járok futni, ezt megelőzően „veszek magamhoz” NuPlust, és tapasztalatom szerint számottevően javul a teljesítményem.” (Czibolya Gusztáv, Pécs)

 

„Kedvencem az áfonyás. Nagyon jó fogyókúrás terméknek tartom. Összetétele révén helyettesítheti a reggeli vagy esti étkezést. Praktikus hosszabb utazáskor, hiszen nem kell éttermekben várakozni, hanem egy joghurtba téve kiváló étel. Számomra erős fizikai megterhelés, sportolás előtt és után is kiváló energiaforrás.”  (Agócs Lajos, Zacsi Bt.)

 

„Megoldotta a reggelizés problémáját. Fantasztikus gyümölcsjoghurttal. A férjem vezetés közben gyümölcslével issza. Az almás-fahéjas és az áfonyás a kedvencem. A koncentráltat akkor fogyasztom, ha nagyon fáradt vagyok vagy hosszabb útra készülök, vagy érzem a bennem lappangó vírust. Üzleti tárgyalásokra soha nem viszek magammal szendvicset, a NuPlus nem romlik meg, nem terheli a gyomrom, mindig frissen tart. A család minden tagja fogyasztja és sokat el is adok belőle sportolóknak. Mindenkivel meg szeretném ismertetni, hiszen nincs ennél csodálatosabb termék!” (Gombos Gusztávné)

 

„Kis zacskóban nagy energia és robbanás gepárd módra! Sunrideres életünk kezdetén, amikor 14-16 órát dolgoztunk, a NuPlus a napi energiaforrásunkká vált. Ezért is ajánlottuk szívesen mindenkinek.” (Kudász Tünde, Kancsár Mihály)

 

„A NuPlus gyerekeim nélkülözhetetlen reggelije. Másfél deciliter Calli teában elkeverek 1 tasak Almás-fahéjast, és hozzáadok 5-6 csepp SunnyDew-t, esetleg gyümölcsöt. Különösen a fáradékony embereknek ajánlom, hihetetlen energiát ad és gyermekeknek már pár hónapos kortól is adható.”  (Farkas Lajos, Group Director)

 

„Olyan alapvető táplálék, amely fiatalítja a szervezetet, a sejteket táplálja, az emésztést segíti. Minden reggel ezzel kell indítani a napot. Gyümölcslével elkeverve a legjobb – rostos lé lesz belőle.” (Áprily Péter, Group Director)

 

„Elsősorban sportolóknak és fogyni vágyóknak ajánlom. A NuPlus már igazolta magát egy világbajnoki cím elérésekor is. Fogyáshoz komplex délelőtti táplálék. Azonnal felszívódik és rengeteg energiát ad.” (Kunfalvi András és Andrásné, Lead Directorok)

 

„Egy korosodó hölgy vagyok, de a NuPlusnak köszönhetően feltűnően jobban érzem magam és nem vagyok fáradékony. Délutánonként szárazon vagy vízben higítva fogyasztok egy tasakkal, általában az áfonyásból.”  (Balatoni Aladárné, Manager)

 

„Nálunk az egész család fogyasztja a NuPlust. András a legrégebben, akinek az egésznapos <<nem evési problémáját>> oldotta meg. Reszelt almával keverve becsomagolom neki egy dobozba, így bármikor elfogyaszthatja napközben. Én narancslében elkeverve szeretem a délelőtti órákban. Az általában megszokott túltelítettségi érzés nélkül biztosít frissességet és energiát több órára!” (Lorschy Csilla és András, Directorok)

 

„A feleségem NuPlussal táplálta lányunkat, amíg a méhében hordta őt. Így Rose magától értetődően egy nagyon egészséges baba.” (Lilja Jukka Pekka , Director, Helsinki)

 

„Egész egyszerűen imádom a NuPlust, bár időbe telt, míg eljutottam idáig, mivel korábban sohasem vettem magamnak a fáradságot arra, hogy elkészítsem. Gyümölcslébe keverve fogyasztom, amitől édesebb íze van, vagy Fortune Delightot adok hozzá, amitől lágyabb és krémesebb. Napjában többször fogyasztom – néha akár háromszor is -, a natúr változatot leveshez hozzáadva eszem.”  (Marianne van Bussel, Assistant Director, Hollandia)

 

„A NuPlust általában reggelire eszem a versenyekre (jet ski világbajnokság) való felkészülés ideje alatt. A Sunrider termékek segítenek abban, hogy kiegyensúlyozott diétát tartsak és jó kondícióban legyek a versenyek idején.” (Gimmi Bosio, Supervisor, Olaszország)

 

Sunbar

Mindig tartok egyet a zsebemben. Egészséges, és rendkívül finom, segít akkor is tartanom az egészséges életmódomat, amikor úton vagyok. (Jeanne D. – herbsfortune.com)

Nagyon szeretem az ízét. Igazán laktató és nem túl édes. Érzed rajta, hogy tele van tápanyagokkal. (Rhoda P. – herbsfortune.com)

A müzli-szerű protein szeletekkel ellentétben, a SunBar tele van különböző, valódi magvakkal. Rendkívül finom. (Joy H. – herbsfortune.com)

„Három dolog miatt kedvelem a Sunbart: könnyen magammal vihetem, ragyogó snack / sokkal egészségesebb, mint egy csokoládészelet / és nem terheli meg a gyomrot.” (Petra Klaiber, Manager, Németország)

 

„Szeretem a Sunbart az emberek figyelmébe ajánlani, hiszen – ellentétben más snackekkel – nem tartalmaz olajos magvakat vagy cukrot. Úgy tapasztaltam, hogy más snack szeletek nehezen emészthetők. Szeretem a Sunbart – energiát ad és felélénkít.” (Margie Finchell, Supervisor, Egyesült Királyság)

„Bár még nem foglalkozom túl régen a Sunriderrel, megszerettem a Sunbart, mert nagyon jónak bizonyult arra, hogy az embereket megismertessem a Sunrider termékekkel. A gyerekeim számára is nagyszerű snack. Így tudom, hogy olyan snacket esznek, ami nemcsak gyors és egyszerű, hanem egészséges is.” (Blénessy Tamásné, Supervisor, Magyarország)

„A Sunbar ideális utazáshoz és azoknak, akiknek szinte megállásnyi idejük sincs. Amikor Sunbart eszem, jobban tudok koncentrálni és az aktivitásom is megnő.” (Sonja Wittholm, Associate Director, Ausztria)

 

„Szabadidőmben sokat teniszezem. Egy Sunbar elfogyasztása meccs előtt ideális, mert nem érzem nehéznek a gyomrom tőle. Épp ellenkezőleg, a Sunbar megadja nekem azt az igazán szükséges energiát, aminek például extra szettek lejátszásánál veszem hasznát.” (Dr. Barbara Brandner, Associate Director, Ausztria)

Lifestream

Napi szinten fogyasztom a Lifestream kapszulát, szükségem van rá, mert ma már nem dagad, feszül a lábam, vérnyomásom normális, nincsenek vizelési panaszaim, frissnek érzem magamat, elmúltak a fejfájások, az erős szívdobogások. (Jágerné Simon Marica, életmód tanácsadó, 59 éves)

Alacsony és ingadozó vérnyomásom volt, ami miatt nagyon sokat fájt a fejem. Jobb lábam a két visszérműtét ellenére sem volt az igazi; folyamatosan be volt dagadva, és meleg időben nagyon fájt. A Calli tea és a Lifestream kapszula rendszeres szedése megszüntette ezeket a panaszaimat. A vérnyomásom helyreállt, a jobb lábam azóta nincs bedagadva és nem fáj. A fejfájásom is megszűnt, az energiaszintem emelkedett; már nem vagyok olyan fáradékony. (Kovács Tünde Ágnes)

Örömmel tudok beszámolni arról, hogy mióta a Lifestream nevű sunrideres kapszulát fogyasztom, sokkal kevesebbet fájnak a visszeres lábaim. Főleg a hajszálereim feszültek nagyon, elsősorban melegebb időjárás esetén, de azóta nemcsak jobban érzem magam, hanem ezek a vöröses-lilás erek kevésbé láthatóak… Már fél éve használom a Lifestreamet. (Pojják Lászlóné)

“Hosszú éveken keresztül gyógyszerek segítségével be nem állítható magas vérnyomásomat 1.5 hét alatt beállította – a Calli-t is fogyasztva mellé. Ez a termék egyszerűen hihetetlen csoda, annak ,aki világ életébe vérnyomásproblémákkal küszködött”. (Németh Attila)

“1992-ben disztribútor voltam a Sunriderben, és direktor voltam. Krónikus fáradtság szindrómám volt, a Sunrider pedig meggyógyított. Együtt voltam a színpadon a Sunrider atyjával, Dr. Chennel, aki elmesélte a közönségnek a történetemet Texasban. Nagyon boldog voltam, hogy jól vagyok. 4 éve szenvedtem ezzel a problémával. Én tudom, hogy működik. Az életemet köszönhetem a Sunridernek.” (Robert A. – herbsfortune.com)

Prime Again

A menopauza kezdeti stádiumaiban vagyok és úgy hallottam ez a termék segít olyan problémák orvosolásában, mint a hőhullámok vagy az éjszakai izzadások. Bár még túl korai véleményt mondani a Prime Againről, eddig nagyon jól bevált. (Angela F. – herbsfortune.com)

Mindent megpróbáltam, hogy legyőzzem az aknét. Nagyon boldog vagyok, hogy rátaláltam a Prime Againre, mert természetes módon segít a hormonrendszer szabályozásában, és segít csökkenteni a kitöréseim számát. 2 nap után már éreztem változásokat – nagyon boldog vagyok. (May – herbsfortune.com)

SunSmile fogkrém

Hagyományos fogkrémet használtam, de kipróbáltam a SunSmile fogkrémet, és kidobtam a boltit. Az egész számat frissé, tisztává varázsolja. (Kahala B. – herbsfortune.com)

Több, mint 25 éve használom ezt a fogkrémet, és imádom. Nem használnék mást. Imádom az ízét, és a tényt, hogy nem tartalmaz káros méreganyagokat. (Irene E. – herbsfortune.com)

„A SunSmile fogkrémnek nagyszerű íze van. Nem tartalmaz fluort sem, ami maró hatású lehet, ugyanakkor hosszabb ideig biztosítja azt az érzést, hogy a fog felülete tiszta. Véleményem szerint a fogkövet is eltávolítja.” (Fritz Biedermann, Manager, Németország)

„A SunSmile nem hasonlítható a többi fogkrémhez. A többi fogkrémhez képest kevesebbet kell belőle használni, ami miatt jobban megéri az árát. Több, mint egy hónappal ezelőtt nyitottam fel egy tubust, és még mindig sok fogkrém van benne.” (Francine Convers, Manager, Franciaország)

 

Electrosport

„A szponzorom javaslatára a Calli teával együtt fogyasztom a dobozra írt utasítás szerint az immunrendszerem erősítése végett. Nagyon elégedett vagyok vele!” (Stofa Valéria, Fogyasztó)

 

„Mindenkinek ajánlom! Egyetlen fiola erőt ad az egész naphoz! Minden szükséges összetevő megtalálható benne és én az ízét is kedvelem!” (Bajorné Potyondi Mária, Director)

Liqui-Five

„Azért tartjuk nagyszerűnek, mert egyszerű. Naponta egy fiola a Liqui-Fiveból mindenki számára elengedhetetlen! De most ősz közeledtén kettőt ajánlanék! Az ízére Dr. Chen csak annyit mondott, hogy nem tudjuk, mi a rossz, hiszen nem próbáltuk a nagyapja gyógyitalát! A SunnyDew-val, Calli teában kiváló!” (Barta Edina, Group Director)

 

„A <<bátorság itala>> erősen fűszeres íze miatt, de ne az íze alapján ítéljétek meg! Ez a Quinary folyékony formában, ami gyorsabban hat, mint a por. Segítségével 2-3 nap alatt kilábalok a náthából, de ha érezzük, hogy lappang valami bennünk, érdemes máris meginni, mert lehet, megelőzzük a náthát! Reggelire szoktam inni a Sunrider italokba keverve. Energiabomba, amitől mindenki életre kel! Ugyanakkor sokat dolgozom és ez segít átvészelni az alvás nélküli éjszakákat is!” (Kapeller Anikó, Associate Director)

„A férjem betegségében rengeteget segített a többi Sunrider termékkel együtt. Naponta 3×2-t fogyasztottunk belőle. Bárhova megyünk, magunkkal visszük, amiben segít a fiolák kis mérete. Minden egyes megvásárolt dobozt saját fogyasztásra használjuk.” (Erdélyi Jánosné, Director)

 

„Súlyos autóbalesetem után a fájdalomcsillapítók és antibiotikumok felborították szervezetem egyensúlyát, és az ásványi anyagokat is pótolni kellett, így azonnal elkezdtem fogyasztani az Electrosport-ot. Intenzív gyógytorna mellett gyorsan regenerálódtam, de ekkor is szükség volt az izzadtsággal kiürült ásványi sók ily módon való bevitelére. Gyorsan talpra álltam, de ma is sokat tornázom és fogyasztom az Electrosport-ot.” (Lovas Ildikó)

Sportoló leányom, bicikliző férjem és jómagam kedvence: ők jobban bírják, én meg amióta fogyasztom: nem szédülök, nincsenek mozgásszervi problémáim, nem kattog a térdem, kézilabdázó fiam szalagszakadásai nagyon gyorsan gyógyulnak… és még folytathatnám… (Jágerné Simon Marica (60) – életmódtanácsadó)

Első élményem döbbenetes volt az Electrosport-tal. Akkor már rendszeresen futottam hosszabb távokat, és már sokszor megtapasztaltam a menetrendszerűen jelentkező holtpontot, amikor a szervezet kimerül, elfárad és lelassul. Az Electrosport-tal meglepően könnyedén futottam gyors tempóban, és kb 35 km-nél jelentkezett az a holtpont, amire korábban 15 km-nél számíthattam. Azóta esküszöm rá, megbízhatóan hatékonyan működik! (Lakatos Roland (38) – vállalkozó)

SportCaps

„Mindig SportCaps-t használok. Nagyon jónak találom a fáradt izmokra.” (Jean Marc Boussefa, Director)

 

„Azok az emberek, akik sokat sportolnak, szívesen fogyasztják a SportCaps-t. Hasonlóképpen jó hatású azoknak, akik nagyon fáradékonyak. Ideális segítség a regenerálódásban és szabályozza a légzésemet.” (Frantz Dupont, Director)

„A SportCaps fontos Sunrider termék. Segíti az aktív és sportoló embereket abban, hogy elérjék céljaikat, és segít visszaszerezni azokat az alapvető fontosságú vitaminokat és ásványi anyagokat, amelyek a testgyakorlatok során kiürülnek a szervezeből.” (Richard Drai, Group Director)

 

„A SportCaps-t a Konferencián próbáltam ki először. Rendszeresen kocogok és a SportCaps hatására az izomlázas hatás nem érvényesül. Közvetlenül az izmaimra hat, érezhetően jobb a vérellátásom és sokkal többet tudok teljesíteni – általa fáradhatatlannak érzem magam.”- (Szicsek Ádám, Director)

 

„A SportCapset NuPlusszal és Fortune Delighttal szedem, amihez heti három alkalommal rendszeresen edzek is. Egyetlen hónap alatt látványos eredményt hozott, ami nem kilókban, hanem centikben mérhető. Látom a különbséget ahhoz képest, amikor nem fogyasztottam ezeket a termékeket – feszesebbnek és szálkásabbnak érzem az izomzatomat.” (Bajorné Potyondi Mária, Director)

„Labdarúgócsapatom, a Siófoki FC már ősszel is fogyasztotta a SportCaps-et, most pedig megint kérték a fiúk. Nagyon jótékonynak találják. Edzések és meccsek előtt is rendszeresen használják. Jobban tudnak koncentrálni, fokozott erőnlétet biztosít. Mind pszichésen, mind fizikailag jobban érzik magukat.” (Mészáros József, Trainer)

 

Quinary

“Napi 20mg-nyi Lovastatinon éltem közel 10 évig, a magas koleszterinszintem miatt. A gyógyszer nem csökkentette a számokat, csupán ezen a magas szinten tartotta azt, nem engedte feljebb. A triglicerid szintem szintén magas volt, az A1C szintem is közelített a diabétesz előtti szinthez, és lassan növekedett. Egy barátom mesélt a Sunrider termékekről, és elkezdtem használni a Quinary-t, ill. a Calli teát napi rendszerességgel. 5 hét után elmentem a klinikára vértesztet csináltatni. Az eredmények: koleszterinszint – normális (!), triglicerid – normális (!), A1C – normális (!), elektrolitok – normális (!), kreatinin – normális (!) – stb. stb. stb. Kell még bármit mondanom?”- (Gregory S. – herbsfortune.com)

“Hosszú éveken át használtam a Quinary-t. Folyton orvoshoz jártam krónikus fáradtság és extrém érzelmi kilengések miatt. Megállapította, hogy az adrenalin termelésem nem működik rendesen. A gyógyszer, amit felírt nagyon hasznos volt, de nem tudtam újra kiváltani, mert ő másik államban rendelt. Próbáltam olyan megoldást keresni, amely recept nélkül is működik. Egy barátom Sunrider termékeket értékesített, és kipróbáltam a Quinary-t. Azóta használom, egyensúlyban tartja az érzelmeimet, nem vagyok olyan fáradékony és stresszes. A barátaimnak és családomnak is ajánlottam, nagyon hálás vagyok érte, hogy létezik ez a termék.” (Earlene E. – herbsfortune.com)

Úgy találom, hogy amikor minden más kudarcot vall, segít a filozófia. Mint apa, látom mit tesznek a Sunrider termékek a családommal. Mint orvos, látom mit tesznek a termékek a betegeimmel. Nekem a Regeneráció Filozófiája a “remény filozófiája”.

Ez segít az ideálishoz közelíteni, csak arra kérlek, ne add fel! 100 évvel ezelőtt a várható élettartam 48 év volt. Mára 78 év lett. A különbség 30 év, a még nagyobb különbség a “hogyan?”

Mi a Te ideális elképzelésed? Két dolog elengedhetetlen: az egyik, hogy megtanuld, a Quinary-hez fogható nincs a világon, a másik, hogy megfelő mennyiségű kalciumot (Herb Cal Tab) egyél. Ha belenézel a tükörbe az a reális kép. A fejedben persze van egy ideális is. A Quinary segít a reálistól az ideális kép felé közelíteni, a kalcium pedig, mindamellett, hogy a szervezet legjobb lúgosítója, tényleg a csontokba juttatja a kalciumot. (Steven Smith orvos, USA)

„Naponta kétszer, olykor pedig többször is fogyasztok Quinary-t. Esetenként Callival és Alpha 20C-vel egészítem ki. Sokkal szívesebben fogyasztok természetes alapanyagokból készült termékeket, amelyek nélkülözik a vegyi adalékokat és a tartósítószereket. Tudom, hogy a Sunridernek minden terméke ilyen.”- (Aing Phalie, Director, Franciaország)

 

SunBright Laundry Superclean

Nagyon hatékony, és a gyerekeim allergiája megszűnt, mióta mosóporról erre váltottam. Nagyon szeretem. (Fazekas Nikolett)

„A már semmi más módon nem eltávolítható gránátalma lila levét színes damasztabroszból reggelre eltávolította a szórófejes flakonban feloldott SuperClean. Olyan ez, mint a többi Sunrider termék. Mindig számíthatok rá, mindig működik.”  (Kövesi Kata, Lead Director)

 

Nagyon hatékony, és a gyerekeim allergiája megszűnt, mióta mosóporról erre váltottam. Nagyon szeretem. (Fazekas Nikolett)

„A SuperClean tisztítószert az 1996-os világkongresszuson ismertem meg San Diegóban. Van egy kedvenc ülőgarnitúránk, amit már mindennel próbáltunk tisztítani, több-kevesebb sikerrel. A SuperClean segítségével visszavarázsoltuk eredeti formájába. Csodálatos ez a Sunrider biotisztítószer, mindenkinek nagy segítség a takarításban, mosásban, szőnyegtisztításban, főleg az olyan panzióban, mint a miénk Kaposváron. (Molnár Tibor, Director)

 

„A SuperCleant használom az egész háztartásban és számomra nagyon megnyugtató, hogy nem tartalmaz az egészségre ártalmas vegyszereket. Sokkal tisztábbnak érzem a környezetet és szeretem az illatát. Mosáshoz nem kell öblítőt használni, valamint nagyon szépek lesznek a ruhák színei. Rengeteg üveg-és tükörfelület van a lakásban, melyeket a SuperCleannel sokkal könnyebb tisztán tartani, valamint kiváló konyhabútorra, mosogatáshoz, mert nagyon jól oldja a zsírt. Nagy koncentráltsága miatt kevés kell belőle, így nagyon gazdaságos. A SuperClean egyszerűen szuper!”  (Bajorné Potyondi Mária / Vital-M Bt.)

 

„Kísérletező szellemű vegyész vagyok, tehát sok mindent kipróbáltam már, de ilyen hatékony tisztítószert még nem találtam. Leginkább folttisztításra használom. A SuperCleannel nagyon finom öltönyök gallérjából is kivehető a folt, de a paprikás csirke nyomainak eltávolítására is kiváló. Nagyon fontos, hogy a textíliákat nem roncsolja, hideg vízzel is hatékonyan használható, valamint régi foltokat is képes elhalványítani. Mindezeken túl bőrkímélő és semmilyen allergiát nem okoz.” (Dr. Dóró Tünde)

 

Oi-Lin szemránczselé

„Minden reggel és este használom. A szem és a száj köré használom, de ha kicsit többet sikerül kivennem a tégelyből, az egész arcomat átkenem. Kényeztető és tápláló hatása azonnal érehető. Az illatát is nagyon szeretem.” (Potyondi Mária, Lead Director)

 

„Egy hosszú, fárasztó nap után különösen megnyugtatja a szem körüli területet. Az Oi-Lin Szemránczselé ugyanakkor gazdaságos – nagyon kevés elegendő belőle ahhoz, hogy alaposan hidratálja a bőrömet. (Szűcs Szilvia, Associate Director)

Oi-Lin Night Emulsion

„A férjem kedvence az Éjszakai Emulzió, hiszen minden korábbi bőrproblémáját elmulasztotta. Mindketten szívesen használjuk. A múltban megszokott zsíros krémekkel ellentétben ez nagyon könnyű, érzem, hogy a bőröm lélegzik. Nagyon jól kiegészíti a Halványító krémet. Jó közérzetet biztosít. Reggel pihentebbnek érzem, simábbnak látom az arcom.” (Séta István és Barbara / B&I Lux Kft.)

 

„Nagyon könnyű krém. Könnyen felszívódik, nem hagy foltot a párnán. Az illatmentes változatát minden nap használom a Tisztítóhab után, lefekvés előtt. Általa a bőrömet kellemesen lágynak és simának érzem. Tartósan hidratál, nem szárad ki a bőröm. Valóban segít abban, hogy megtarthassam bőröm fiatalságát.” (Áprily Tivadarné / 5000 Év Bt.)