06-30-951-8350 / 06-1-788-0230 naplovas@naplovas.hu

Sunrider SunSmile Fürtös-bogyós gyümölcsmosó

2871 Ft16309 Ft

Kiürítés

Családunk egészségvédelme a konyhákban kezdődik!

Gondolt-e már arra, hogy ahányszor gyümölcsöt vagy zöldséget veszünk, elkezdődik egy verseny? Pedig így van! Egy verseny zajlik azért, hogy ki eszi meg hamarabb az árut: mi vagy a baktériumok.

A rovarírtó- és egyéb növényvédő szerek abban segítenek, hogy fejhossznyi előnnyel induljon a termelő és a fogyasztó ebben a versengésben. A vegyszerek, amelyek hatékonyan elbánnak a növényi kártevőkkel, természetüknél fogva sajnos mérgek, amelyek az ember szervezetét is komoly küzdelemre kényszerítik.

Az élelmiszer növényeinkre kerülő számtalan szennyeződés és kémiai anyag egyre több kockázatot jelent az egészségünknek. A kemikáliák sokrétűsége és veszélyessége miatt a Sunrider Gyümölcs-és zöldségtisztító cseppje önmagunk és szeretteink biztonsága érdekében nem hiányozhat a háztartásunkból!

Ez a forradalmian új, csak természetes eredetű alkotóelemeket tartalmazó készítmény teljesen egyedülálló a piacon!

Növényi enzimjei megkötik a gyümölcsök és a zöldségek felületén lévő, az egészségre káros permetező-és tartósítószer maradványokat, valamint a különféle szennyeződésekkel együtt lévő baktériumokat, élősködőket és a penészgombát. A tiszta vízzel történő lemosással – bármilyen alaposan végezzük is – ezek a rárakodások nem távolíthatók el maradéktalanul.

A gyümölcsmosó aktív hatóanyagai feloldják és közömbösítik a káros anyagokat

Benzoin kivonat – természetes fertőtlenítő, tartósító- és tisztítószer.
Decyl polyglukóz – kukoricalisztből és kókuszból kivont, biológiailag lebomló tisztítószer.

Híg hidrogénperoxid – természetes eredetű, környezetbarát fertőtlenítőszer. Oxidálószer, ami a mikroorganizmusok elpusztítása során aktív oxigénre és vízre bomlik.

A használat előnyei

Megbízhatóan letisztítja élelmiszer növényeinkről a baktériumokat, a gombákat, az élősködőket, a parazitákat, a protozoonokat és petéiket.

A friss salátákról a férgek petéit semmi mással nem tudjuk lemosni! Ugyanígy eltávolítja a permetszereket, a viaszos rárakódásokat és a mesterséges, sok veszélyes anyagot tartalmazó bevonatokat is.

Mennyire károsak a rovarírtó szerek?

A teljes igazságot elfedi néhány gazdasági érdekcsoport, de azért sok tény ismeretes.

A legveszélyesebb rovarírtó szerek, például a DDT használatát ugyan már évekkel ezelőtt betiltották, de még mindig kimutathatók a zsírszövet és a vérsavó tesztjei során. A rovarírtó szereket arra fejlesztették ki, hogy elpusztítsanak bizonyos rovarokat.

Sajnos, az emberi szervezet sok idegi és légzőszervi folyamatában élettanilag hasonlóságot mutat ezekkel a bogarakkal. Nyilvánvalóan sokkal nagyobb mennyiségű rovarirtó szer kell ahhoz, hogy ártson egy embernek, de az biztos, hogy a hosszú távú hatásokkal már számolni kell.

A rovarirtó szerek felgyülemlenek az ember szervezetében, és összetett, krónikus tüneteket okoznak. Ezek lehetnek fejfájás, idegesség, izomgörcsök, légzészavarok. De miután ugyanezeket a problémákat számtalan más dolog is létrehozhatja, így meglehetősen nehéz beazonosítani a pontos kiváltó okot.

Mivel az ember a tápláléklánc csúcsa, így minden rovarirtó szer, ami rákerül a növényekre, az végül valamilyen módon bekerül az ember szervezetébe is. Ez azt jelenti, hogy sajnos ezek a veszélyes anyagok nemcsak a gyümölcsökben és a zöldségekben találhatók meg, hanem az állatok húsán keresztül bármelyik finom ételünk tartalmazhatja őket.

Emiatt a kiszámíthatatlan, számunkra rejtve maradó vegyszermennyiség miatt rendkívül fontos, hogy legalább a táplálék növényeinket mindig megbízhatóan megtisztítsuk.

Minden drága pénzért megvásárolt finomságunk sokkal tovább friss és élvezhető marad!

A gyümölcsmosó segítségével elkerülhető a zöldség-és gyümölcsfélék elszíneződése, korai rothadása, vagy kiszáradása valamint az ízük romlása.

A Gyümölcs-és zöldségtisztító egy rendkívül nagy erejű és széles hatásspektrumú (baktérium-, vírus- és gombaölő) növényi fertőtlenítőszer, amit sokféle módon alkalmazhatunk az egészségvédelemben.

Otthonunkban sokféle tárgy fertőtlenítésére alkalmas

-bébik cumija, edényei, evőeszközei
– műfogsorok mosása, fehérítése
– mosogató, fürdőkád, wc tisztítása
– bármilyen fertőtleníteni kívánt felület letörlése

Érdekesség

2002-ben egy magánszemély kérésére elvégzett ÁNTSZ vizsgálat a gyümölcsmosó rendkívül erőteljes (baktériumölő) és bakteriosztatikus (baktériumok mozgását gátló) hatását igazolta.

A Gyümölcs-és zöldségtisztító csepp használata rendkívül egyszerű

Amikor hazaviszi a megvásárolt zöldséget, töltse fel a mosogató vízzel, és adjon hozzá 1-2 kupaknyi gyümölcsmosót (5 liter vízhez 5 ml-t). Rakja bele 1-2 percre a zöldségeket és a gyümölcsöket, utána bő vízzel öblítse le.

Ha a megvásárolt zöldség nagyon piszkos, földdel szennyezett, akkor praktikus előbb a vastag szennyeződést folyó vízzel lemosni, utána beáztatni a Gyümölcsmosóba. Mindig a kevésbé szennyezett áru mosásával kezdje a gyümölcsmosós tisztítást.

A viaszos rárakódások leoldásához 5 perc áztatás szükséges.
Az elkészített oldat egy órán keresztül megőrzi a hatékonyságát.

víz, decil-poliglükóz, benzoinkivonat, hidrogén-peroxid

A gyümölcsmosót egy ünnepi alkalomkor próbáltam ki nagyban először. A rengeteg nyers zöldségből, gyümölcsből szinte semmit sem kellett kidobni azért, mert megromlott volna. Azóta naponta használom, ami meglátszik a környezetem életminőségén. (Nagy Noémi)

A SunSmile gyümölcsmosóval nem csak a gyümölcsöket és a zöldségeket szoktam megtisztítani, hanem a húst is! A hűtőben tárolt virslit átmostam vele, mire a színe zöldre változott… Innen tudtam meg, hogy romlott volt, azonnal kidobtam. Azóta minden vett és kapott húst átmosok a gyümölcsmosóval. (Kiss István Gézáné)

A SunSmile gyümölcsmosó nagyon hasznos a kiszáradt, repedezett sarokra, illetve kézre is. Ezeken túl a növényeim gombás leveleit ezzel mosom le, néhány év alatt bebizonyosodott, hogy hatására ledobják a beteg leveleket és helyettük egészségesek nőnek ki! (Ibránszki Bea)

Évek óta használom a gyümölcsmosót, zöldségek lemosásán , növények permetezésén , rovarok távol tartásán túl , nekem nagyon bevált pedikűr, manikűr után a körmömre csöpögtetek, megsérül a bőr , akár karcolás, bármilyen bőrsérülés esetén, egy-egy csepp és nem gyullad be, sőt sokkal hamarabb meggyógyul. Ezzel párhuzamosan ,ha nagyobb a baj, akkor még teszek egy kis sunbreeze olajat is. (Kovács Éva)

A SunSmile Fürtös-bogyós gyümölcsmosó tökéletes termék. Egyszerűen imádom, egyre többen ismerik meg és kedvelik. A gyümölcsmosónak köszönhetően a gyümölcseim és zöldségeim hosszabb ideig őrzik meg minőségüket, tisztábbak és jobb ízűek. (Celementina  Melendez, USA)

A WC illatosítókkal rengeteg mérget juttatunk a szervezetünkbe, erre is megoldást adhat a Sunrider: egy üres, szórófejes flakont feltöltünk vízzel, majd teszünk bele néhány csepp SunSmile gyümölcsmosót és adunk hozzá pár csepp SunBreeze olajat. Ezzel a permettel  a WC-n kívül a lakás bármely helyiségének levegője frissíthető, kellemessé tehető. Gyors és egészséges! (Solymosi Józsefné)

Balatoni nyaralónkban komoly problémánk volt a szárnyas hangyákkal, nagyon elszaporodtak. Vegyszert nem akartunk használni a mellékhatások miatt… A testvérem tanácsára 2-3 dl vízbe 5-6 csepp SunSmile gyümölcsmosót tettem, összeráztam, majd ezzel befújtuk az egész nyaralót. Kb. negyed óra elteltével az egész lakásból eltűntek a szárnyas hangyák! Két hét múlva mentünk vissza újra, és nyomuk sem volt. Azóta az egész környék a nyakunkra jár, hogy adjunk nekik is ilyen gyümölcsmosót. (Kövesi János)

“Imádom! – Még a kutyánkon is használjuk, mint fertőtlenítő/tisztító  – így a bundája sokáig marad puha és jó illatú.” (Joan R. – herbsfortune.com)

“Már egy kis csepp gyümölcsmosó már segít is abban, hogy a gyümölcsök, zöldségek tovább maradjanak frissek a hűtőben.” (Pui I. – herbsfortune.com)