Villámgyorsan és a legolcsóbban szállítunk — 300 + fogyasztói vélemény — Orvosok tapasztalatai — A legszélesebb Sunrider termékkínálatból választhatsz — A világ legkoncentráltabb élelmiszerei és italai — Kóser és Halal minőség — 5000 éves tapasztalatra/tudásra épülő receptek — A legtöbb információ a Regenerációs Programról — Amerikai gyártási színvonal/minőség — Már 40 éve sikeres a világon a Regenerációs Program

06-30-951-8350 | +36-1-788-0230

Folyamatosan tisztítsd és tápláld a szervezetedet különleges növényi italokkal és ételekkel, hogy holnap is vidám, energikus és fitt lehess!

Fontos! A rendelésed leadásához minimum 8000 Ft értékű vásárlás szükséges. A házhozszállítás 8000 Ft felett 890 Ft.-, 30 000 Ft felett ingyenes.

Sunrider Kandesn Pórusösszehúzó folyadék

17068 Ft

A Kandesn Pórusösszehúzó folyadék a felsőfokú bőrápolási program harmadik lépéseként követi a Tisztítókrémet és a Thermo arctisztítót. A tisztítás utolsó és a hidratálás első lépése.

Minden bőrtípusra használható korszerű formula, mely nem tartalmaz maró alkoholt vagy ásványi olajat, vagyis olyan, más márkákban általánosan felhasznált összetevőket, amelyek irritálnák az érzékeny bőrt. Ehelyett a bőrt nyugtató növényi kivonatok egyedi kombinációjával készült. Más pórusösszehúzók gyakran irritálják a bőrt, mert a bőr számára idegen és durva anyagokat tartalmaznak, mint például alkoholt, ami kiszárítja azt. Exkluzív formulánk a tulajdonosok szakértelme révén elég gyengéd ahhoz, hogy gyakorlatilag minden bőrtípushoz használható legyen, ugyanakkor egyedülállóan hatékonyan is működik.

Előnyös tulajdonságai:

Elsősorban az érzékeny, gyulladásos és mitesszerekre hajlamos bőr ápolására készült, de bárki használhatja. Nyugtató hatású növényi kivonatokat tartalmaz, amelyek segítségével biztosítja a bőr tökéletes egyensúlyát. Összezárja a Thermo arctisztítóval kinyitott pórusokat, ami elengedhetetlen a bőr pH-egyensúlyának helyreállításához és a fertőzésektől való védelem biztosításához. Megújítja a bőrfelszínt és a pórusokat, és javítja a bőr állagát. Gyártása során a formulát, nem pedig az árát tartják szem előtt. Az összetevőket úgy válogatják, hogy azok a szervezettel összhangban, ne pedig ellentétesen hassanak. A Sunrider-termékek előállításához soha nem használnak ásványi olajat, lanolint vagy petróleumszármazékokat, amelyek elzárhatják a bőr pórusait, és a bőr korai öregedéséhez vezethetnek.

Kiszerelés:

120 ml

Könnyed, felfelé és kifelé irányuló mozdulatokkal vigye fel a tiszta arcbőrre egy pamut vattapamaccsal! Kerülje a szem környékét! Ezt követően a maximális hatás érdekében használja a Kandesn® vagy Oi-Lin® Mélyhidratáló krémet!