Villámgyorsan és a legolcsóbban szállítunk — 300 + fogyasztói vélemény — Orvosok tapasztalatai — A legszélesebb Sunrider termékkínálatból választhatsz — A világ legkoncentráltabb élelmiszerei és italai — Kóser és Halal minőség — 5000 éves tapasztalatra/tudásra épülő receptek — A legtöbb információ a Regenerációs Programról — Amerikai gyártási színvonal/minőség — Már 40 éve sikeres a világon a Regenerációs Program

06-30-951-8350 | +36-1-788-0230

Folyamatosan tisztítsd és tápláld a szervezetedet különleges növényi italokkal és ételekkel, hogy holnap is vidám, energikus és fitt lehess!

Sport, a Sunrider, és én – Portik Attila

22

JANUÁR, 2020

Táplálkozás

Nevem Portik Attila, Ashihara karate edző vagyok, és olyan sunrideres tapasztalatokról írok, amiről, úgy tudom, hogy senki korábban még nem számolt be.

 A Sunriderről sok minden tudható, a filozófiáról, a termékekről, annak hatásairól, és mindenki meggyőződhet annak gyógyító és varázslatos energiájáról.

Ugorjunk vissza 1994. februárjába. Ekkor rendeztek nemzetközi versenyt Hollandiában. A verseny során lesérültem ( a jobb lábfejemen volt egy törés és két repedés), ami azonnali gipszelést igényelt volna. Megígértem a sportorvosnak, hogy amint hazaérek, rögtön begipszeltetem, de előbb lásson el lidokainnal, hogy tudjak hazavezetni. Eközben odajött hozzám az egyik edző (holland), a zsebéből elővett egy kis tégelyt, és azt mondta, hogy bemasszírozom a lábad. Hűteni vagy fűteni fog, de ne aggódj, minden rendben lesz! Én már nem aggódtam, tudtam a diagnózist, és nem hittem a csodákban. Bekente a lábam, majd a kezembe nyomta a tégelyt, és arra kért, kb. 2-3 óránként kenjem be újra. Megtettem, annál is inkább, mert az első bekenés után megszűnt a szúró fájdalom. Ezután, a bőr felülete kitisztult, a duzzanat is kezdett lejjebb húzódni, és már cipőt tudtam húzni a lábamra. Szóval ezt tette velem ez a kis tégely (akkor még nem tudtam micsoda) Sunbreeze balzsam.

Hazajöttem, tovább kenegettem és mindig elhalasztottam az orvos meglátogatását, mert úgy éreztem, hogy nincs rá szükségem. Kb. három hét kenegetés után mégis elmentem orvoshoz, mert meg akartam nyugtatni magam, hogy én mindent megtettem, de azért csodák nincsenek.
Pedig vannak! A röntgenfelvétel azt mutatta, hogy ott volt valami zúzódás, de semmi komoly. Megmutattam a jelenlegi, és a korábban készült felvételeket is apunak, mert amúgy körzeti orvos. Ő azt mondta: egyiken törés, másikon zúzódás látható, és nem hitte el, hogy mindkettő az én lábamról készült. Ha egy ORVOS nem hisz benne, hogy kenegetéssel a lábam helyrejött, akkor hogy magyarázzam meg ezt másoknak. Így hát megtartottam a titkot magamnak, csak az edző tudta, aki időnként hozzájuttatott a „kenőcshöz”.

Ezek voltak az előzmények, amik hitet adtak a Sunriderhez.
1998 év elején elkezdtem egy tervet magam, és tanítványaim részére. Miután kipróbáltam jó néhány terméket magamon, kézzelfogható eredményt akartam. Ekkor ajánlották az Apáczai Csere János Tanítóképző Főiskola Testnevelési Tanszakán a Polár órát, és kézzelfogható eredményeket mutat. Számítógépes mérést végez, megterhelés közben a fizikai állóképesség, a teljesítmény, a szívritmus és az AEROB-ANAEROB folyamatokról. Az a jellemzője ennek a mérésnek, hogy hiteles, és azonnali értéket ad.

Az idő sürgetett, mert április elején Világverseny következett, és addig én bizonyosságot akartam szerezni a termékekről. Miután magam végigcsináltam egy kúrát, és fantasztikusan jó eredményt értem el vele, azonnal a tanítványaimra fordítottam a hátralévő nem sok időt a versenyig. Feltevődik a kérdés, hogy mit ettem, ittam, szedtem? Amit most leírok természetesen megváltoztatható, én önkényesen állítottam össze az ’étlapot’.

Callival kezdtük, hogy a szervezetünket ezáltal tegyük fogadókésszé a táplálékok befogadására.
Ezután jöttek:
NuPlus – 3×1 tasak / nap
Fortune Delight – 3×1 tasak / nap
SportCaps – 3×5 kapszula / nap
Electrosport – 3×1 fiola / nap

A verseny előtti héten megnöveltem a SportCaps, a Fortune Delight és az Electrosport adagokat. A verseny előtt közvetlenül NuPlus, Electrosport, SportCaps és Fortune Delight adagokat a duplájára növeltem magam és a fiúk számára.

Az eredmény lenyűgöző volt. Döbbenetes! A teljesítmény és az ellenállóképesség 42,8%-kal megnőtt, és a csapat a világkupa előkelő 8. helyét szerezte meg. A gyerekek különdíjjal jöttek haza. A külföldi edzőtársaim, akik ismernek bennünket, megkérdezték tőlem, hogy mit csináltam a gyerekekkel. Azt feleltem jól, és jót etetek és itatok velük, és mosolyogtam közben.

Azt teszem még hozzá ehhez, hogy nem a Sunrider volt az első kísérlet sportéletem során, amit a táplálékkiegészítőkkel végeztem. Megkóstoltam már sok mindent, az eredmény az lett, hogy pillanatnyi állapotom javult, de a versenyek után a mellékhatások is jelentkeztek sajnos.
Pl. a szokásosnál jóval nagyobb fáradtság, álmatlanság, néha magas vérnyomás.

Ja, és az sem volt két fillér, amiket korábban kipróbáltam.
Ezzel szemben nyugodt szívvel állíthatom, hogy a Sunrider termékek jók, használnak, ami nagyon fontos, hogy a vérvételek során (ami minden versenyen van) a tesztek negatív eredményt mutatnak. Ezért nem doppingszerek.
A Sunrider gyökeresen megváltoztatta az életemet, és nem csak az enyémet, hanem sokakét, akik hitetlenek voltak a szóbeszéd alapján. Azóta akiknek csak tudom, ajánlom, és segítek összeállítani személyre szabva a sunrideres étlapját.
A magam részéről én megtaláltam az IGAZIT, kívánom ezt Neked is.

Jó egészséget,
Portik Attila

Kattints ide, és próbáld ki 100%-ban növényi élelmiszereinket!