“Fűben-fában…” – A Calli tea – Dr. Husszein Jabbar

16

JANUÁR, 2020

Táplálkozás

A gyógynövényekkel való kezelés újjászületését éljük. Mikor bebizonyosodott, hogy a gyógynövények gyógyító ereje tudományos, klinikai és laboratóriumi úton bizonyítható valóság, a közönség széles rétegének megszilárdult bizalmán kívül a szakemberek érdeklődése is egyre inkább a természetes gyógymódok felé fordult.

A gyógynövénykekel való foglalkozás és kezelés megkezdése előtt tisztában kell lennünk azonban azzal, hogy annak lefolyása időbe kerül, mert a szervezet megzavart, felborult összhangjának helyreállítása nem megy egyik napról a másikra.

A beteg ragaszkodjék orvosa utasításaihoz és várja bizalommal a kúra eredményét még akkor is, ha annak megkezdésével nem is észleli egyelőre erőteljes, vagy látványos változást, hiszen a gyógynövénygyógyászat eredményei kétségtelenek, mert itt az egész szervezetet megmozgató és befolyásoló gyógyhatásokról van szó, ezrek és ezrek köszönik egészségüket a virágos mező istenadta mosolygó gyógykincseinek.

A népek életének történelme a gyógyszerül felhasznált növények tanulmányozása nélkül el sem képzelhető, mert a gyógyító növények alkalmazása olyan őseredetű, mint maga az ember.

Az emberek manapság újra – sajnos nem kevés idő múltán – visszatértek a természetes gyógynövényekhez. Ma már elterjedt a tisztító-méregtelenítő, gyógynövényekből is álló kúrák alkalmazása, különböző gyógynövényekből álló forrázatok készítése.

Most pedig egy koncentrált, természetes gyógynövény keverékből álló, a szervezet- vagy inkább a sejt – tisztítását és méregtelenítését szolgáló teakeverékkel szeretném megismertetni a tisztelt olvasót, mert ha a világon egyedülálló SUNRIDER cég által előállított termékekről kellene beszélni, akkor elsősorban a Calli teáról szükséges szót emelni.

Mindenekelőtt nézzük meg a többezeréves, ősi kínai filozófiát magában foglaló formula alapján előállított sejt-tisztító-méregtelenítő, koncentrált teakeverék összetevőinek egyedileg, a szervezetre gyakorolt – klinikailag és laboratóriumi eredményekkel bizonyított – hatását.

Az összetevők közül az egyik: amellett, hogy C- és B-vitamint tartalmaz, minimumra csökkenti a koffein iránti vágyat (a szervezetre gyakorolt stimuláló hatás nélkül), összehúzó, vérzést elállító, antibakteriális hatású, természetes fluoridot tartalmaz, erősíti a központi idegrendszert és a fogakat, megvédi a szervezetet az amőba- és bőrfertőzésektől.

Míg a másik összetevő fontos szerepet játszik a zsírfelbontásban, a szervezetben zajló zsírátalakításban, normalizálja a vérnyomást, javítja az oxigén szállítását a véráramban, és csökkenti az anaemiát (vérszegénységet).

A Calli tea harmadik összetevője vízhajtó hatással rendelkezik, csökkenti a vérnyomást és antiszeptikus hatása is van.

A negyedik összetevő pedig alkalmas az ödéma- vízgyüle-, a cukorbetegség és a zsíros máj kezelésére, fontos szerepet játszik a zsír átalakításában, csökkenti a vér zsírtartalmát, és vízhajtó hatással is rendelkezik.

Az alap – natúr – Calli tea utolsó összetevőjének egyedi hatása pedig gyulladásgátló, görcsoldó, reumatikus fájdalmakat és duzzanatokat csökkentő hatású. Pszoralent tartalmaz, pikkelysömör, leukémia és az AIDS kezelésében alkalmazható, és végül az égési sérülések pigmentációjának helyreállításában használható.

A tea fahéjas változata – a fahéj révén: enyhe béltisztító és tonalizáló hatással bír, csökkenti a vérnyomást és a koleszterinszintet, valamint antibakteriális hatású.

A mentás változat az alábbi kiegészítő hatással is rendelkezik – a mentalevél koncentrátum révén: tüdő és májerősítő, görcsoldó hatást fejt ki, stabilizálja és erősíti az idegrendszert, enyhíti a gyomoridegességet és csökkenti a különböző fájdalmakat, valamint növeli az éberséget.

Láthatjuk, hogy a Calli tea összetevői külön-külön, koncentrálás nélkül is milyen jótékony hatással rendelkeznek. A gyógynövényekkel foglalkozók jól tudják, hogy a megfelelő hatású gyógynövények egymással történő kombinációjával egymás hatását erősítik. Arról nem is beszélve, hogy a Calli tea összetevői nem egyszerű füvek, hanem igen különleges eljárással koncentrált formában kerülnek rá a kamélia levélre.

Egy-két eset, amellyel találkoztam és regisztráltam:

M.L-né, Lídia (56 éves, 30 éve röntgen asszisztensként dolgozott) összesen 21 natúr teatasak után a következőket mondta: „Drága doki, úgy örülök, hogy magára hallgattam és megvettem a teát. Hál’ Istennek már nagyon jól érzem magam, semmi bajom nincs, több évtizedes problémám megoldódott…”

Megkérdeztem, hogy miért, mi volt a problémája?

„Ja, hát magának nem is mondtam, de már több, mint 20 éve szenvedek; minden reggel fejfájással és szörnyű keserű szájízzel ébredek fel. Hiába volt minden kezelés, miután a vizsgálati eredményeim teljesen negatívak voltak. Mindenfélével próbálkoztam, de eredménytelenül. – Reggelente ’faltam’ a mézet, a csokoládét, a mentolos ízű cukorkákat – stb., de mindaz hiába volt. Attól a teától, amit magától vettem, már a második héten éreztem azt az érzést, amire már évtizedek óta vágytam: úgy ébredtem, hogy nem fájt a fejem és nem volt keserű a szám íze, így tudok már örülni mindennek.”

Tehát a tea röpke 2 hét alatt megindította azt a tisztítási, méregtelenítési folyamatot, amire szüksége volt. A meridiánok közti kommunikációs csatornák már zavartalanná váltak. Arról nem beszélve, hogy a változás látható volt még az arcán is; sima, feszes és természetes fényű arcbőre lett.

A másik eset, mely a minap történt, amikor egy általam egyszer látott (egy előadás kapcsán) hölggyel ismét, egy hónap után találkoztam, a következőket említette:

„Nagyon szépen köszönöm a tanácsát doktor úr, mert azóta fogyasztom a Calli teát és attól kezdve egyetlen egy fejfájás tablettát nem vettem be, nagyon jól érzem magam és kevesebb cigarettát szívok. Az ízületi fájdalmaim is elmúltak.”

Hozzá kell tennem, hogy a hölgy az első előadás után felkeresett és kérte a tanácsomat, mit tudnék javasolni a több évtizede fennálló migrénes fejfájásra.

A Calli teával kapcsolatos eseteket lehetetlen egy cikk terjedelmén belül felsorolni, de számos, szinte reménytelennek tartott esetben hatásosnak bizonyult, mint – más Sunrider termékekkel együtt kombinálva –  például a pszoriázis, ekcéma, emésztési és epe problémák esetén, valamint különböző allergiás tünetek enyhítésében is.

A Calli tea hatékonyságáról úgy érzem mindenki meggyőződhetett, illetve meggyőződik, de itt néhány fontos szempontra szeretném felhívni az Olvasó figyelmét, attól függetlenül, hogy a teát mindenki saját felelősségére fogyaszthatja.

Fontos, hogy a leendő fogyasztó nem szenved-e veseelégtelenségben, mert ilyenkor az amúgy is beteg veséket megterhelheti és esetleg negatív hatásokat válthat ki.

Továbbá a szív- és keringési problémákban szenvedő egyéneknek célszerű mérsékelten ajánlani, illetve az orvos tanácsát ilyenkor érdemes kikérni.

Fogyasztása nem ajánlott legyengült szervezetű, idős embernek, ill. egészségügyi problémákban szenvedő csecsemőknek (dehidratáció veszély!)

Egyébként a tea fogyasztása biztonságosan minden felnőtt ember számára napi egy literben állapítható meg, de ettől igény szerint el lehet térni.

Husszein A. Jabbar

0