Az Assimilaidről…

13

ÁPRILIS, 2021

Assimilaid termékünk az emésztőrendszer működését hivatott támogatni, kizárólag növényi alapanyagokból. Egy különleges kapszula, melyet akár szétbontva még az ételedet is megfűszerezheted! Ismerd meg miért szeretik annyian!

Mit érdemes tudni az Assimilaidről?

Az ősi kínai filozófia szerint a világegyetem öt elemből épül fel: fa, tűz, föld, fém és víz. A kínai gyógyászatban ezek a szervezet öt fő rendszerének felelnek meg. Ha az öt elem egyensúlyban van, akkor az egész szervezet jól működik. A kínaiak évezredekkel ezelőtt felismerték, hogy léteznek úgynevezett szervrendszer-specifikus élelmiszernövények, amelyek célirányosan kifejezetten egy-egy szervrendszert táplálnak.

Az Assimilaid növényi koncentrátum a „föld” elem növényeivel a szervezet emésztőrendszerét, illetve a lépet és a hasnyálmirigyet táplálja, erősíti. Rossz táplálkozási szokásainknak, önpusztító életmódunknak gyakran kísérőjelenségei az emésztési zavarok, a
gyomorgörcsök, a puffadás, a rendszertelen székelés, a szorulás, a gyomorsav-túltengés, enzimhiány, sőt, fekélyesedés.

Ezeknek az egyensúlyhiányos panaszoknak a nagy részét okosabb étkezéssel enyhíteni lehetne. Ebben segít az Assimilaid anélkül, hogy kívülről juttatna be enzimeket, sósavat vagy más vegyszereket, mint általában a legtöbb gyógyszer. Ehelyett a Regeneráció filozófiájának megfelelően erősíti és táplálja az emésztésben közreműködő legfontosabb szerveket, oly módon, hogy helyreálljon a megfelelő sav- és emésztőnedv-termelés és enzimháztartás.

Cukorbetegek számára is segítséget nyújthat a hasnyálmirigy-működés és a vérnyomás normalizálásával.

Az Assimilaid élelmi értékű növények keveréke, tehát, mint bármilyen
táplálékot, rendszeresen fogyaszthatjuk.

Napi 2 db kapszulát szedj be étkezéskor. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépd túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészéges életmódot.

Tapasztalatok az Assimilaidről

„Ragaszkodom az Assimilaid-hez. Erősíti az emésztőrendszeremet, a gyomromat, illetve az immunrendszeremet. Mióta szedem, nincsenek panaszaim! Hatékonyságát az is mutatja, hogy már a párommal is megkedveltettem, korábban nem tudott vele azonosulni, de amióta kipróbálta, ő is rendszeres fogyasztója lett”. (Vincze Erika)

„7 évvel ezelőtt nagyon komoly emésztőrendszeri problémám volt, de a sok kivizsgálás ellenére sem tudtak semmit változtatni az orvosok. Ekkor elkezdtem inni a Calli-t, naponta 3×2 kapszulát szedtem az Assimilaid-ből, és egy hónap után megszűntek a panaszaim. Azóta nincs gyógyszer a házban, és bármit ehetek, ihatok. Egy év alatt 15 kilót fogytam. Akinek csak tehetem, elmondom a jó tapasztalataimat.”(Csillag Jánosné)

“Kedvencem: emésztési problémáimat megoldotta, finom, kitűnő ízesítője a család ételeinek. Kiváló vajas kenyérre, minden főzelékbe, egyedülálló íze van tőle asülteknek, mártásoknak, pástétomoknak, stb..” (Jágerné Simon Marica)

“Szereti a különleges finom fűszereket? Akkor ezt húsra, főzelékbe is beleszórhatja. Ez a kapszula karban tartja az emésztést. Feltáplálja a szervezetet, hogy az emésztőnedveket és különféle enzimeket megtermelje. Nincs puffadás, nem kell a k betűseket / kelkáposzta, karfiol, karalábé, káposzta…/ sem kiiktatni az étrendből. Ha egy kicsit túlterheljük a gyomrunkat /pl. disznóölés/ egy-két kapszula és máris minden rendben.” (Róthné Bogdola Erzsébet)

“A barátaim régóta használták már az Assimilaidet, és meggyőztek, hogy próbáljam ki az emésztési problémáimra. Remekül érzem magam, már kevesebb, mint egy hónap termékfogyasztás után is. A gasztroenterológusom is elégedett volt a visszajelzéseimmel.” (Marsha P. – herbsfortune.com)

“Az Assimailaid 23 éve tartja kordában a fekélyes vastagbélgyulladásomat, nem tudnék nélküle élni. Eleinte napi 4 kapszulát fogyasztottam, de ezt mára lecsökkenthettem napi 1-re. Minden évben kellett járnom kolonoszkópiára, de most már csak 3 évente kell mennem. Velem csodát tett!” (Dinah D. – herbsfortune.com)

„Komoly hátfájdalmakkal küszködtem, melyről kiderült, hogy a bélrendszerrel kapcsolatos eredetű. Elkezdtem szedni az Assimilaidet, és már 5 nap után a fájdalom jelentősen csökkent.” (Diane – sunhealthaz.com)

“Az biztos, hogy az évszázad egyik legjobb terméke az Assimilaid, sok jó van a piacon, de ez mindent tud, ami a tökéletes emésztéshez, regenerálódáshoz kell!” (Kunfalvi András)

“Nagy várakozással indulok mindig vásárolni, hogy melyik lesz a következő termék, amit megújult arculatú csomagolásban vihetek haza? Kellemes meglepetés ért legutóbb, az Assimilaid kapszulát kaptam új „ruhában”. Szeretem, mert ételeink megemésztésén kívül a napi gondjainkat is segít megemészteni! Mit gondoltok, mostanában, amilyen napokat lassan egy éve élünk, mennyire jó ez nekünk?” (Szabó Ildikó)

Hol tudom megvásárolni?

Az Assimilaidet nálunk, a Naplovason tudod megvásárolni, 17 179 Ft-ért. A doboz 100 kapszulát tartalmaz. Kipróbálom az Assimilaidet!  
0