Az Alpha 20C-ről…

1

ÁPRILIS, 2021

Közkedvelt termékünk az Alpha 20C egy igazi csodafegyver az immunrendszerünk egészségének megőrzésében és támogatásában. Olvasd el miért érdemes neked is fogyasztanod, és mit gondolnak róla azok, akik használják!

Mit érdemes tudni az Alpha 20C-ről?

Az ősi kínai filozófia szerint a világegyetem öt elemből épül fel: fa, tűz, föld, fém és víz. A kínai gyógyászatban ezek a szervezet öt fő rendszerének felelnek meg.

Ha az öt elem egyensúlyban van, akkor az egész szervezet jól működik. A kínaiak évezredekkel ezelőtt felismerték, hogy léteznek úgynevezett szervrendszer-specifikus élelmiszernövények, amelyek célirányosan kifejezetten egy-egy szervrendszert táplálnak.

Az Alpha 20C növényi koncentrátum a „fa” elem növényeivel a szervezet védekezési rendszerét, illetve a máj bizonyos funkcióit táplálja és erősíti. Immunrendszerünk működése rendkívül sokrétű és összetett.

A fehérvérsejtek egyes típusai részt vesznek a működésében, és ezek közé tartoznak a T-sejtek, amelyek fontos szerepet ®játszanak a szervezetet megtámadó organizmusok leküzdésében. Az Alpha 20C serkenti a T-sejtek termelését, és így erősíti a szervezet természetes betegség-megelőző, allergia- és sejtburjánzás-ellenes harcát.

Az Alpha 20C különösen hatékonynak bizonyul, amikor a Conco vagy a Prime Again növényi koncentrátummal együtt fogyasztják. Ez a kombináció sok esetben segít a szervezetnek súlyos allergiás állapotok leküzdésében, a felhámréteget, a tápcsatorna nyálkahártyáját, a torkot, orrüreget, nőknél a vaginát gyakran támadó (pl. candida-) fertőzések leküzdésében, illetve a légzési problémák enyhítésében. Betegségek, fertőzések, megfázások esetén általában lerövidül a gyógyulási idő.

Tapasztalatok az Alpha 20C-ről

“Az unokám 5 évesen kruppos volt. Az orvosságok sajnos nem segítettek rajta. Sokszor éjszaka kellett orvost hívni hozzá, annyira fulladt. Egy kedves ismerősöm ajánlotta az Alpha 20C-t és a Conco-t. Veszíteni valónk nem volt, így adagolni kezdtük a gyereknek. És láss csodát; néhány nap múlva javulni kezdett az állapota, és két hónapon belül megszűnt a betegség. Mára szinte felnőtt, de a betegsége azóta sem tért vissza.”  (Glovotz Ferencné)

„Az Alpha 20C-t mindenkinek megelőzés céljából ajánlom, mivel a megfázásos, vitaminhiányos, pollenes időszakokban az immunrendszerünk gyengül le a legkönnyebben. Napi 3-5 kapszula segítségével ez elkerülhető. Boldog vagyok, hogy a 3 éves kisfiunk a Sunrider-termékek fogyasztásának köszönhetően megszületése pillanatától egészséges gyermek, gyógyszereket sohasem kapott” (Kiss Eszter, Pócsi László)

„Pótolhatatlan! Vannak országok, melyek a legtöbb pénzt a hadászatra költik védekezés címén. Szervezetünk szintjén az Alpha 20C a tökéletes fegyver.” (Manhertz József)

„16 éves gyermekem és én is naponta egy kapszula Alpha 20C-t szedünk másfél éve – azóta nem betegedtünk meg.” (Suhainé dr. Kovács Ilona) 

„A Sunrider egyik legfontosabb terméke az Alpha 20C. Gyógyíthatatlannak tűnő ekcémás allergiámon az Alpha 20C segített át. Immunrendszerünk mindennapos táplálékának javaslom, hiszen rendkívüli segítséget nyújt a környezeti ártalmak kapcsán jelentkező alul- és túlműködő szervezeti reakcióink harmonizálásában. Hatása a Calli és a Fortune Delight fogyasztásával fokozottabb. Kisgyerekeknek is adható.” (Rúzsa Leó)

“Utoljára még az általános iskolában, 13 évesen voltam annyira beteg, hogy több napra az ágyba kényszerültem. Most már elmúltam 33, de ha időnként kerülget is valami, pár szem Alpha és általában másnapra semmi bajom. Persze nem csak ilyenkor eszem, hanem néhány havonta rendszeresen egy teljes dobozzal elfogyasztok, megelőzésképpen.” (Lakatos Roland – vállalkozó)

“12-13 éves korom óta allergiától szenvedtem. Minden évben, márciustól októberig fújtam az orromat. Többféle gyógyszerrel próbáltak kezelni, de több volt a mellékhatás (híztam, aluszékony lettem…), mint a hatás. Amióta az Alpha 20C-t eszem elmúlt ez a kellemetlen tünet. Nagyon idegesített, hogy papírzsepi nélkül nem
tudtam létezni (apukám azt szokta mondani, ha én nem lennék tönkremennének a papír zsebkendő gyárak.)” (Gyenes Melinda– dentálhigiénikus)

“Mivel iskolában dolgozom, sok légúti megbetegedést elkaptam a
gyerekektől. A feleségem Alpha 20C-t adott nekem, ami nagyon is működött. Mikor beszedtem, rendre másnapra már jól voltam.”  (George M. – herbsfortune.com) 

Hol tudom megvásárolni?

Az Alpha 20C tasakos és kapszulás formában is elérhető nálunk, a Naplovason – mindkét kiszerelésben egyaránt 17 587 Ft-ért.

Kipróbálom az Alpha 20C-t!

 

0