A Sunbreeze termékekről…

30

MÁRCIUS, 2021

A Sunbreeze olaj és balzsam kiemelkedően a legkedveltebb termékeink, köszönhetően hihetetlen sokrétűségüknek, gyors hatásuknak és gazdaságos kiszerelésüknek.

Nézzük meg, miért is szeretik annyian a Sunbreeze termékeket? 

Mit érdemes tudni róluk?

A SunBreeze balzsam és olaj a Sunrider leggyorsabb és legfeltűnőbb hatású termékei. A két termékről együtt érdemes beszélni, hiszen kizárólag a termékek állagában van köztük különbség.

Hatásait tekintve a Sunbreeze felér egy hordozható elsősegélydobozzal!

Eredete az ősi Kínába vezethető vissza, ahol ezt a külsőleg alkalmazott kenőcsöt megfáradt, sérült harci játékosok sajgó tagjainak enyhítésére használták.

A név (sun=nap, azaz forróság, illetve breeze=szellő, azaz hűsítés) találóan tömöríti magába a jin-jang filozófiát: megégetett bőrre kenve hidegérzetet kelt, míg fázós, hideg tapintású, keringési
problémával küszködő testfelületen alkalmazva forrónak érezzük.

A SunBreeze balzsamot és olajat leginkább fájó izületeinkre, izmainkra kenve alkalmazhatjuk, hogy ott enyhülést hozzon.

Általában kis mennyiség elégséges, így sokáig eltart.

A Sunbreeze balzsamot masszázshoz, és tartós fájdalmak kezeléséhez ajánljuk, míg az olajat bőr felületi kezelésére (pl. égés, szúnyogcsípés, stb.), ill. belsőleges használatra javasoljuk.

 

Miért különleges a Sunbreeze?

A Sunbreeze termékek a tapasztalatok szerint a következő pozitív hatásokkal bírnak:

✓ halántékunkra, nyakunk hátsó részére dörzsölve enyhítheti a fejfájást, szédülést
✓ torna, testedzés után hűsíti az izületeket, izmokat és inakat
✓ segít a szervezetnek égések, csípések, karcolások leküzdésében
✓ miután nyugodtan szájba vehető, frissíti a leheletet
✓ segít torokfájás, köhögés, fogfájás elmulasztásában
✓ tenyérre kenve és mélyen beszívva kitisztítja a légutakat, megkönnyíti a légzést
✓ tengeri betegség (autóban való utazás esetén rosszullét) esetén enyhülést hozhat
✓ sokak szerint éberebbé, frissebbé tesz
✓ ha lenyeljük, megállíthatja a hányást, megnyugtatja a gyomrot
✓ fogmosáskor fogkrémhez adva felpezsdíti az ínyt
✓ hasznos lehet álmatlanság ellen
✓ távol tartja a szúnyogokat, legyeket
✓ fürdővízbe keverve stimulálja, serkenti a bőrt
✓ illatos füstölőbe vagy mécsesbe cseppentve kellemes illattal tölti meg a szobát
✓ kitűnő masszázshoz
✓ a fejbőrbe dörzsölve serkenti a vérkeringését és a hajhagymák működését.

Tapasztalatok a Sunbreeze termékekről

“Mindig velem van. Szinte bármire jó: torokfájdalomra, zúzódásra, húzódásra, Calli teába csepegtetve menstruációs görcsre, álmosság ellen, szellem frissítő, fogínyvérzésre, nyálkahártya regeneráló, fájdalom csillapító, aftára, vízbe csepegtetve jó szájöblögető, stb…” (Szommerné Jáger Cecília – dentálhigiénikus)

“Tengeren jártunk és darázscsípésnél használtuk. Aki találkozott már vele, az tudja milyen fájdalmas, kemény duzzanat marad utána. SunBreeze balzsammal kezelve gyakorlatilag egy nap alatt elmúlt a tünet! Azóta a fiúk csak ezt kenik magukra.” (Barta Éva)

“Kis üvegbe töltött nagy segítség, lábon járó patika. Ha szúr, fáj, ég, sebes lett… vagy nátha gyötri az embert, néhány csepp naponta akár többször is, és kész a megoldás. Ami ég azt hűti, ami fázik azt fűti, mert serkenti a keringést. Mindig nálam van, tudok magamon segíteni.” (Róthné Bogdola Erzsébet – tanítónő)

“Hosszan sorolhatnám, mi mindenre használom, de inkább csak egyet emelek ki: hosszabb edzések után bekenem vele a fáradt izmaimat. Felér egy masszázzsal, másnapra friss vagyok, izomláznak nyoma sincs!” (Lakatos Roland – vállalkozó)

“A kis ‘csodapatikám’ mindig velem van. Azonnali segítség a náthára, sérülésekre, frissítésre, fájdalomra, stb… Férjemnek is kedvence síelés és biciklizés közben.” (Jágerné Simon Marica – életmódtanácsadó)

“Szúnyogveszélyes időszakban picit megkenem vele a boka és a csuklóm környékét, és a vérszívók messze elkerülnek…” (Kékes Emese)

“Bokaficamnál hűsítésként, gyógyításként alkalmaztuk. Gyengéden bemasszíroztuk az érintett részt. A dagadást, a lila-kék foltokat rendkívül gyorsan enyhítette. A fájdalom is hamar elmúlt! Egy hét múlva derült ki, hogy nem ficam volt, hanem törés…” (Balogh
Marcsi)

“Kifordult a kezem egy esésnél. Három ujjam bánta… Este elkezdtem SunBreeze balzsammal kenegetni, és minden duzzanat és fájdalom elmúlt! Csak a gyógytornásznő gyakorlatainál fáj még egy kicsit…” (Plekár Balázs)

“Fájt a fogam, baromira kínlódtam… Nem hittem el, hogy szájban is lehet alkalmazni, de annyira fájt, hogy kipróbáltam. A mentolos, kesernyés ízt hamar megszoktam és a fogam, ínyem fájdalma gyorsan elmúlt. Nagyon örültem neki! Nem utolsó sorban jó leheletet is biztosított. Köszönöm!” (Szegedi Tina)

Hol tudom megvásárolni?

A Sunbreeze olaj és balzsam is egyaránt 4 213 Ft-os áron kaphatók, és elérhetőek nálunk, a Naplovason!

Kipróbálom a Sunbreeze olajat
Kipróbálom a Sunbreeze balzsamot

 

0