A NuPlus-ról…

10

MÁJUS, 2021

Sokan vannak úgy, hogy szeretnének egészségesen táplálkozni, de mindemellett finomat is szeretnének enni.A NuPlus egy olyan különleges élelmiszer, amely nem csak több ízben elérhető, és finom, de tápláló és egészséges is. Olvasd el a részleteket!

Mit érdemes tudni a NuPlus-ról?

NuPlus koncentrált növényi élelmiszer, amely ötvözi a füvészeti tradíciókat és a táplálkozástudomány eredményeit. Kiegyensúlyozott növényi formula, amely az egészségfenntartás kínai hagyományain, a szervezet megfelelő táplálásán alapul. A Sunrider tulajdonosainak szakértelme a Regeneráció filozófiáját profi táplálkozáskutatással integrálja.

A NuPlus kalória-, zsír- és koleszterinszegény koncentrátum, okos választás a napi étkezések között, illetve a nap bármely szakában. Nem tartalmaz mesterséges anyagokat, tartósítószereket és hozzáadott cukrot vagy zsírt. Teljes értékű élelmiszer, így bárki fogyaszthatja (beleértve kisgyerekeket is).

Csökkenti a „hagyományos” ételek iránti éhséget; a testsúlyuk miatt aggódók szokásos étkezéseik előtt fél-egy órával fogyaszthatják. Különösen jótékony hatással van megfáradt vagy lábadozó emberekre, valamint sportolókra, akik teljesítményük, állóképességük javulásáról számolnak be, és arról, hogy versenyek, edzések után szervezetük hamarabb regenerálódik. Nekik célszerű a munkavégzés előtt fél-egy órával, illetve közvetlenül verseny, edzés után fogyasztaniuk akár többet is.

Tapasztalatok a NuPlus-ról

“Bár régebben táncosként sokat mozogtam, nagy kihagyással kezdtem újra tornázni. Most aerobic-edzőnek tanulók tanulok a Testnevelési Főiskolán, az edzések előtt és után szoktam NuPlus-t fogyasztani. S hogy miért vagyok megelégedve a termékkel? Nincsen izomlázam, segít a mozgás utáni regenerálódásban, sőt mi több: az izomfejlődésben is. Igen, az a tapasztalatom, hogy rövid időn belül hatékonyabbnak tűnik a torna, azaz keményebbé válnak az izmok, és eltűnik a – mozgáshiány következtében – felettük lerakódott zsírréteg.” (Tulner Zsuzsanna, Budapest)

„Gyorsan felszívódó táplálék, mely nem terheli meg az emésztőrendszert, ugyanakkor növeli az energiaszintet és a teljesítményt 8-10 órán keresztül! Javul a közérzet, nagyobb a munkabírás, jobb a kondíció… mondhatjuk: doppingszer nélküli „doppinghatás”, ami még magabiztosságot is ad!”(Szalai László, testnevelőtanár, Miskolc)

„Vevőim tapasztalatait mondom el. Az egyik: A NuPlus-nak köszönhetően egy fizikailag-lelkileg igen legyengült ismerősöm mindössze egy hónap alatt pozitív állapotba került, noha azelőtt semmilyen érdeklődést nem mutatott a gyógynövény-alapú táplálkozás iránt. A másik kedvező vélemény igazából a testvéremé, aki minimális edzettségi szinttel, kihagyás után újra elkezdett futni és kerékpározni. Most rendszeresen fogyasztja a NuPlus-t és arról számol be, hogy kevés idő elteltével újra optimális edzettségi szintet sikerült elérnie, továbbá a mozgáskoordinációja is javult.” (Jacsó Gizella, Miskolc)

„Megoldotta a reggelizés problémáját. Fantasztikus gyümölcsjoghurttal. A férjem vezetés közben gyümölcslével issza. Az almás-fahéjas és az áfonyás a kedvencem. A koncentráltat akkor fogyasztom, ha nagyon fáradt vagyok vagy hosszabb útra készülök, vagy érzem a bennem lappangó vírust. Üzleti tárgyalásokra soha nem viszek magammal szendvicset, a NuPlus nem romlik meg, nem terheli a gyomrom, mindig frissen tart. A család minden tagja fogyasztja és sokat el is adok belőle sportolóknak. Mindenkivel meg szeretném ismertetni, hiszen nincs ennél csodálatosabb termék!” (Gombos Gusztávné)

Hol tudom megvásárolni?

A NuPlust 4 ízben tudod megvásárolni, nálunk a Naplovason! 10 db-os kiszerelésben gyümölcsös NuPlus termékeink 9470 Ft-ért, natúr NuPlus-unk pedig 10 705 Ft-ért kapható.

Kipróbálom a NuPlus-t!

 

0