A Fortune Delightról…

7

ÁPRILIS, 2021

A Sunrider Fortune Delight itala óriási népszerűségnek örvend. Ez a kizárólag növényi alapú energiaital könnyű elkészíthetősége miatt, 5 ízben lévő elérhetőségének köszönhetően rengeteg vevőnk kedvence. Olvasd el most miért! 

Mit érdemes tudni a Fortune Delightról?

A Fortune Delight egy gyógynövényital, amely segíti a szervezet saját kiválasztó funkcióit, s így hozzájárul a szennyezőanyagok eltávolításához.

Ez a kellemes ízű, könnyen elkészíthető ital „kisöpri” a sejteket körülvevő nyirokérrendszert, szervezetünk szennycsatornáját. Ez azért különösen fontos, mert a nyirokérrendszer passzív, a benne lévő nedveket nem hajtjapumpálja a szív, mint a vért, s általában csak testmozgással lehet nagyobb munkára fogni.  A Calli -hoz hasonlóan a Fortune Delight fő összetevője is a zöld tea, tudományos nevén Camellia sinensis, amely nagy mennyiségben tartalmaz antioxidáns hatású katekineket.

Ezek bizonyítottan nagy hatásfokkal kötik le az öregedési folyamatokért és a testszövetek károsodásáért felelős szabadgyököket. A Fortune Delight nem filteres tea, hanem instant italpor formátumban kapható. Ízletes ital készíthető belőle, amely hidegen és melegen egyaránt hatásos, és jóízűen fogyasztható.

Tapasztalatok a Fortune Delightról

Sportoláshoz kezdtem el fogyasztani. Az eredmény hamar jött. Nagyobb állóképesség, jobb teljesítmény, gyors fogyás, nagyobb mozgásigény, mindez izomláz nélkül. Az ember szervezete a FD fogyasztása által sokkal rugalmasabb lesz és hamarabb regenerálódik egy-egy edzés vagy bármilyen nehezebb fizikai munka végzése után. (Jáger Maya – logisztikus)

Közel 5 éve fogyasztom, nem vagyok hajlandó nélküle elindulni hazulról, főleg edzésre. Energiát ad, olyan, mintha a föld fölött lebegnék, haladnék 1-2 cm-rel. Könnyűnek érzem magamat, és estére sem fáradok el. (Régebben már délben ‘mackónak’ éreztem magamat, és nagyon fáradékony voltam, sokszor már csak vonszoltam magamat, így aztán csak halogattam a munkáimat, ami nagyon bántott és stresszelt. Mindig velem van a kulacsom és 1-1 zacskó Forcsi, másokat is szívesen megkínálok vele. Én és a családom megérdemli, lehet, hogy mások is?? (Jágerné Simon Marica – életmódtanácsadó)

A Forcsival remek tapasztalataim vannak, nagyon sokat segít a sportolásban. Gyakran vannak hosszú, 2-3 órás futóedzéseim, és a Forcsi fogyasztása mellett még egy maraton lefutása után is csak minimális izomlázam marad, és az is hamar elmúlik. És ráadásul finom gyümölcsízekben kapható, az én kedvencem a barackos és a citromos!(Lakatos Roland – vállalkozó)

„Nagyon nehéz időn vagyok túl. Két év leforgása alatt hat műtéten estem át. Orvosom tanácsolta a negyedik után, hogy próbáljam meg a Fortune Delight italt, segít a felépülésben. Tényleg így lett! Sokkal gyorsabban talpra álltam, hamar visszanyertem az erőmet. Még a sebem is gyorsabban begyógyult. Már nem vár rám több sebészi beavatkozás, de nem hagyom abba az ital fogyasztását, mert azóta is jó erőben vagyok, nem zsibbadok, panaszaim teljesen megszűntek.” (Vida Szabolcsné – Budakeszi)

Hol tudom megvásárolni?

A Fortune Delight 5 ízben, kétféle kiszerelésben is elérhető nálunk a Naplovason.

Kipróbálom a Fortune Delightot!

 

0